34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5075 Igen.Itt van hogy mit tud. -
#5074 "szép" PP
1ébként ez az "X-Ray" engine a gammával fog debütálni,nem ?? -
#5073 Ennek a feje olyan ufos :)
-
#5072 UJ szörny -
#5071 nemtom engem nemzavart..
nemaza nézelődös játékmenet volt:) -
Zsoldos #5070 igy van :) amugy enyhen sugarfertozott teruleten burjanoznak legszebben a novenyek. -
Zsoldos #5069 fu
fu2
szakadek
a vonalzoval vagott perem
-> errol nincs kozelebbi, de hihetetlenul brutalisan gagyi, ha odamesz lenezni.. ott lathato a tavoli 'viz' is
a baltaval vagott kornyezet, es a 'fog' effekt, tovabbi latvanyossag a bal also sarok
-
Zsoldos #5068 Nezd, a kocka alaku sziklakon nem fog szepiteni a normal map. A tucat meteren vonalzoval meghuzott szakadekon sem. Az ocska spriteos novenyzeten sem. A pici fold texturakon sem. Es azon sem, hogy miert ismetlodik a viz texturaja 10 meterenkent messzirol nezve. Masra valo az. Sajna mar leszedte az iaro a kepeket, pont errol a reszrol csinaltam. Amugy tenyleg koparabb egy sugarfertozott haboru dulta terulet, de annal nagyobb szegyen, hogy azt sem tudjak megcsinalni rendesen. Na de hagyjuk meg flame-nek tunhet, sot meg tortenhet rosszabb, ha beteved ide egy fanatikus es kivegez :)
Ami rohadt jo volt a hl2 kulso terepeiben, az a sok szetszort rozsdas szemet. Mindig jol felpakoltam a kocsim vassal, mint a ciganyok :)
Akarhonnan nezzuk, Farcry sztem eddig toronymagasan ver outdoorban minden mast, utana talan az u2 engine jon (ld speedtree demo). A stalker is esellyel szall a versenybe. -
#5067 azért bizonyossan azt a sugárfertőzött területet is meg lehet csinálni(mint mindent) úgy hogy leessen az ember álla,csak nem épp élénk zöld szineket kell alkalmazzni PP -
#5066 szerintem vmi nem volt akkor nálad jol beállitva..
a geometria tényleg elég gyenge a domboknak stb de olyan normalmap szerű textúra van rajta ami ezt szinte totál eltünteti..
nálam a fű is jol néz ki meg a fog se szembetűnő..nekem..mind1 lényegtelen..
a farcry külső terei tényleg szépek voltak de azért gondolj bele hogy trópusi szigetek általában szebbek mint egy sugárferőzött szinte halott terület:) a farcryban az tetszett hogy a külső terek szuperul mentek a gépemen ultrahighban is a belsők meg mediumon is szaggattak mint állat -
#5065 naná,hogy FC az etalon,miután sztem az viszi a pálmát idáig "külső terepben"
reméljük csak a Stalker-ig!!!? -
#5064 teljesen 1etetértek
...és remélem én is,hogy csak a fejlesztés időszakát láttuk idáig
+hozzá kell tenni azt ugyebár,hogy a STALKER-ban is majd a külső terep lesz talán dominánsabb,azaz NEHEZEBB DIÓ a fejlesztőknek!!!!
-->őszintén 1Far Cry szintű külső terep "megvalósitásának" örülnék igazán!!! -
Zsoldos #5063 Tenyleg kicsit valtozo minoseguek a kepek, remelem be lehet tudni a fejlesztes folyamatanak, es nem photoshopnak.
A hl2 indoor grafikajaval nincs baj, csak a kulso kornyezet felelmetesen primitiv. Pl nezd meg az autos palyat, ahol az akkumulatorokat kell pakolgatni, ott a legbrutalisabban szembetuno. A tajon hl1 szintu geometria es texturazas, minden tulzas nelkul. Meg a fucsomok is ugyanugy 10 meterenkent vannak, persze spritebol. Eleg hulyen kinezo fog effekt messzire, es brutalisan bena viz lenezve (messzirol latszik, hogy egy kis textura ismetlodik, effekt semmi). Nekem nem minden a grafika, de a kulso reszeknel erosen ossze kellett szoritani a fogam, hogy ne lepjek ki, olyan nagy volt a kontraszt az indoor-outdoor megvalositas kozott. -
#5062 hát reméljük a legjobbakat,és azt,hogy nem hiába várunk ennyit(erre is!) -
#5061 szerintem reális és stilusos volt a hl2 grafikája..a sztalkernek is ilyen lesz:)csak mégjobb..
habár a sztalker mostani dx9 es belső terei eléggé furcsának tűnnek..nekem
remélem hogy amit mutogatnak az csak vmi dx9 testlevel..
ellenben nemtom emlékeztek még az első trailerek egyikére amelyikben azt a csempés szobát mutatják?vagy a dohos beomlott részt? vagy azt a képet a szobárol ahol omladozik a vakolat:) az elvileg mind dx8 volt,mégis milliószor jobb mint a mostani képek ahol szinte más sincs csak árnyék,meg fény meg még több sötétség..:) -
Zsoldos #5060 hl2 -nel csunyabbat meg nem nagyon talalsz outdoor grafika teren :) -
Zsoldos #5059 Milyen konkurense akad? Hl2, doom3 szoba sem johet, mert nem egy ligaban jatszanak(a stalker nem a vegigmegyek a folyoson/kanyonban ahonnan nincs kijarat es lovok kategoriaba sorolhato). Farcry szoba johet esetleg ott is szep nagy terep van, tobbfele bejarhato terep, de azert az is joval linearisabb.
Innentol kezdve realis konkurens max a robinsons requiem lehet, de azt lenyomja csuklobol :) A grafixot meg nem kell leirni, ha megnezed a stalker alphat, effektek nelkul is egesz szep tud lenni. Osszehasonlitaskepp nezz meg egy hl2-t vagy egy doom3-t kikapcsolt effektekkel es lehet hanyni.. Szoval a vegeredmeny valoszinuleg meg mindig jobb lesz, mint barmilyen mostani jatek. -
lerboy #5058 Szerintem az ember a "20 perces" játékok után húzza a száját, még akkor is, ha csili-vili a grafika. Ha engem az effektek érdekelnének, akkor megnéznék valami Gyűrük ura filmet.
Én viszont JÁTSZANI szeretek...
És ezenfelül a Stalker grafikája aligha nevezhető közepesnek.
(Pláne, hogy elvileg S 3.0 lesz benne illetve lesz 64 bit-es verziója...) -
#5057 Nem.Csak mondom ha jók azok akkor gond nincs. -
#5056 no azért a grafika nem utolsó szempont,pláne a neméppen csunya"konkurensek" után!!!!És 1gyengééb graf. motor láttán egy azért elhuzza az ember a száját....szóval nagggyon is fontos!! -
#5055 Ennyire örülsz a téli szünetnek? -
#5054 a jo tortenetet es a fasza jatekelmenyt a kepekbol szurted le? -
#5053 A grafika ehhez a játékhoz éppen jó lesz, a többi gammához képest pedig szuper! De ami sokkal fontosabb: A SZABADSÁG!
-
#5052 Már leirták hogy a fák bokrok nem annyira szépek,de ez engem nem érdekel jó történet fasza játékélmény.
Egyébként nagyon szép lesz igyis. -
antijedi #5051 ha neked csak a grafika számit az már régen rossz... -
#5050 Érdekes, de nem rossz!:-)) -
#5049 Nem tudom, ki mennyire ismeri a stalker karácsonyi képernyőkímélőjét, de én edig nemigen hallottam róla. Lényeg, hogy most kint van a STALKER Hun-on a download aloldalon. Szerintem nagyon jó. -
#5048 Sziasztok!
ok-ok,ohgy a fizika,meg az AI ott lesz a toppon,azonban engem vhogy még a grafika izgat (pl.a fák,bokrok,ilyesmi elég csunyácska).....sztetek ütni fogja a Far Cry,HL2 v.Riddick szintjét ?? -
#5047 Persze h tisztába vagyok,h még ilyen single rész nem is volt egy game-nél se!én Utálom a szörnyeket,jobb lenne ha csak katonák ellen...de vki a szörnyeket szereti!Multi az izgibb,ott tudod h egy ember lő rád nem meg 1-esek és nullák!Nem?! -
#5046 single nem érdekel?:Dpedig az nagyobb móka lesz..tisztában vagy a játék szingleplayer részének képességeivel?
bár a multi is ütni fog..sőt..ezt a játékot tuti megveszem... -
Zsoldos #5045 Biztos lehet majd talalni benzineskannat, vagy nyulni valakitol. Jokis madmaxes feeling :) -
#5044 Engem a Single nem nagyon érdekel,inkább a multi!Multiba nem lenne előnyös h pl füllövés és akkor nem hallasz :) ott nem kell szerintem túl bonyolítani! -
#5043 mármint ez szinglere van értve -
#5042 jah..arrol nem beszélve hogyha lábon lősz valakit akkor sántitani fog..
ha karon lövöd akkor esetleg képtelenné teszed a támadásra:)(mondjuk ezt az utsót nyiltan nem mondták dehaeccer forradalmian realisztikus a sebződésmodell akkor mér ne:) ) kiváncsi leszek rá -
-"futás közben a mozgás, a fegyvertartás, a kifáradás és minden momentum teljesen olyan, mint a való életben"
-"a sérülés teljes egészébena találati pontosságtól függ. Egy fejlövés azonnali végét jelenti életednek."
-aki már játszott vele
-
#5040 Van engedélyem -
#5039 Esetleg keresel egy másik stalkert és elmondod neki h.:
-Elnézést! Vigyázna a BMP-mre egy darabig amíg hozok bele naftát? -
#5038 Sztem azt értették ez alatt h. a zónán belül nem lesz senki akinél megtankolhatsz. Vagyis ha sugárfertőzött területen fogy el a nafta, max. tolhatod a kocsit. :) -
#5037 Márpedig túlsokáig már nem fogja húzni :/
Így is annyi lyuk van rajta,mint a picsa...:/ -
#5036 :D..
jah..azt akkor csernobillal mi a helyzet?:D beomlik az a szar, jol néznénk ki..