34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Esrohnoil
    "Mindenki veszettül várja már ezt a gammát!"
    Ezt is igazolja h. még közel sem vagyunk a megjelenéshez, de már 5200 hozzszólás körül járunk. :)
  • JackDaniels #5194
    Na akkor sztem fejezzük már be a harcot:) Te írtál, én csak szmájliztam. Neked is van igazad, nekem is. Te picit túl reagáltad a dolgot, én kissé nyers voltam. Ez így igaz. De sztem egyben azért egyet érthetünk: Mindenki veszettül várja már ezt a gammát! Tehát, ha már kint lenne, nem lenne idönk ilyen hüleségeken vitázni. Tehát csak a GSC a felelős mindenért!:DDD
    Na mostmár aztánténylegnagyon befejeztem!!
  • lerboy
    Tudod mit? Reagálok.

1. Nem én szóltam be másnak, hanem eredetileg az én hozzászólásomra reagáltak.
    2. Szánalmas legfeljebb te vagy, hogy olyasmibe ugatsz bele, ami az illetőre s énrám tartozik.

Az, hogy seggfejnek nevezel, erre inkább nem reagálnék.

Jack-nek:

Előfordulhat, hogy túlreagáltam a dolgot, csak tudod, ha nem írsz semmit, csak belöksz pár smiley-t, azzal nem tudok mit kezdeni. Ha leírtad volna, hogy mi a probléma az eredeti hozzászólásommal és a végére rakod a smileykat, akkor valszeg én is jobban vettem volna a lapot. De utólag már tényleg mindegy.
    Maradok inkább a régi szokásomnál, és inkább csak olvasom ezt a fórumot...

• Adam II
    Utálom az ilyen okoskodó "beszólok ,hogy menőbb legyek meg le ne maradjak" seggfejeket akik felsőbbrendűnek képzelik magukat EZ SZÁNALMAS!!!!
  • JackDaniels #5191
    Részemről a téma lezárva. Egyébként sem veszekedtem, csak nem értem, hogy miért kell véresen komolyan venni 4-5 szmájlit, holott a szmájlik is a poénról szólnak.
    Nahh, mindegy, én befejeztem.
    Ennek semmi köze a S.T.A.L.K.E.R.-hez!
  • Glpetyus
    Jáj,ne veszekedjetek már!
  • lerboy
    Gratulálok.
  • Glpetyus
  • DJ Skyline
    engem sok FPS érdekel...
  • Glpetyus
    hehe...
    Nem tudtam,hogy érdekel a STALKER ^^
  • DJ Skyline
    biztos fórumozok!:)
  • Glpetyus
    Hát te mit csinálsz itt? ^.^
  • DJ Skyline
    lol ez a két uccsó szmájli(#5180,#5181) ott van nagyon!:)))))))))))))
  • Glpetyus
    :D
    Mekkora szmájli :)
  • JackDaniels #5181
    Egyébként semmi közöd ahhoz, kivel, hogy kommunikálok. Ha felhúzod magad 4-5 szmájlin, megérdemled!:PPPP Sok emberrel beszélgetek a fórumon, eddig senki sem húzta fel magát. Valszeg velük van a baj. Te felhúztad magad, ez van. Te vagy a tökéletes, aki mindig a legmagasabb szinten kommunikál mindenkivel. Na húzz a gecibe, felejts el, a hozzászólásaimra pedig ne reagálj, el se olvasd őket. Én sem fogom elolvasni a te reagálásaidat, semmibe foglak venni, ne aggódj.
  • Glpetyus
  • lerboy
    Csak az a baj, hogy ha értelmesen válaszolsz elsőre, akkor nem alakult ki volna köztünk ez a párbeszéd.

"Azt, hogy ez nem a saját gondolatod volt, nekem honnan kellene tudnom??"
    Odaírtam: "állítólag". Az hogy te nem tudsz olvasni, az a te bajod.

Remélem az életben nem így "kommunikálsz" másokkal...
    Röhej.
  • JackDaniels #5178
    Azt, hogy ez nem a saját gondolatod volt, nekem honnan kellene tudnom?? Azt hittem, hogy a saját hülyeséged írtad le.

Te szerencsétlen!
  • switch

^.^
  • Glpetyus
    Az az év játéka amit TE annak tartasz,nem amit a faszfejek választanak.
  • Esrohnoil
    Ha ez ilyen lesz, HL2 mehet a búsba. :D
  • Esrohnoil
    A Max Payne meg a Suffering is nézett így ki. :)
  • Johnny23
    Hát ha már szó volt az év játékairól,sztem iszonyat jó lesz még a Stalker-en kívül,a SW:Republic Commando(mint FPS!), ill.természetesen a GTA:San Andreas

+ "bonusként" én még megemlíteném a Winning Eleven 8-at,mint a legjobb sport(focis) játék 2005 -ben !!!!!

Persze csak SZTEM :)
  • lerboy
    Nagyon ügyes vagy, hogy be tudsz ennyi smiley-t tenni egy hozzászólásba...

Csak azt nem értem kurvára, hogy ezt szóban miért nem tudnád bővebben kifejteni...

Amit leírtam, azt kizárólag valamelyik interjúból szedtem.

Te szerencsétlen!
  • cement
    allati szép
  • DJ Skyline
    ez lesz 2005 FPS-e!:)))
    sőt az év játéka is lehetne szvsz..
  • JackDaniels #5169
  • Glpetyus
  • lerboy
    Tudtommal a készítők dx9-et ígérnek, sőt állítólag mivel Nvidia támogatja még Sm 3.0 is előfordulhat.
    Az hogy a képek milyenek, az egy dolog. A kész játék lesz a lényeg.
  • JackDaniels #5166
    Nálad a van a lényeg!:)
  • Glpetyus
    Baz+
    ilyen égboltot hol látsz játékban??
    no comment...
  • Glpetyus
    Melyik szar?
    ez?
    ez?
    vagy ez??
    Szerintem a képek már-már fotorealisztikusak!
    Nem csillog aminek nem kell,a szinek tökéletesek,a növényzet szép...és ÉLETHŰ!
  • Glpetyus
  • Glpetyus

Hagyátok már abba!
    A grafika NEM szar.Attól,hogy van néhány szar videóból kivágott kép,attól még nem ilyen lesz a gém....
  • JackDaniels #5161
    Ezzel én is teljees mértékben így vagyok. Annyira xar úgysem lesz a grafika, hogy ne jáccak a gammával.A többi dologért szorítok, az legyen olyan, mint amilyennek mondják a fejlesztők.
  • Blasta
    Sztem egyáltalán nem kizárt.
    Azt nem hiszem el, hogy direkt butítják le a képeket DX8-ra.
    ELképzelhető, hogy gfx-ben nem fogja se a doom-ot se a HL2--t se a farcry-t megütni.
    De leszarom, csak a játék olyan legyen amilyenre számítok és a gfx legyen FULLOS DX8-as. AKkor már boldog leszek.
    Ja és jöjjön ki májusban...
  • Zsoldos
    Amugyis a jo grafika relativ, csak viszonyitasi alapnak:
    kep
    kep4
    kep3
    kep4

max detail x800-al.

Szal szerintem elegge kizart, hogy a stalker beegjen gfx-ban :)
  • Zsoldos
    A keszitok szandekosan lebutitottak a grafot, hogy elkeruljek az ajulasos eseteket.
  • tibor16
    Hát, nem vagyok elájulva a képektől. Addig húzzák, hogy elavult lesz a grafika.
  • Kaszi46
    fiatal már nem vagyok:( és ha ugy fogalmazok hogy hányingerem van napjaink popcorne filmjeitől, akkor asszem mindent elárultam magamról a témával kapcsolatban