34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4995 Ez milyen teszt volt?!Hát jobb lesz mint a HL2 az biztos!Most mindek vesződjenek a fákkal meg bokrokkal?!nem az a lényeg! Ja jók lesznek a hangok,hallottam a Fegyver bemutató videóból. -
Hamlet #4994 Viszont azt is irja a végén (update), hogy fizika nem volt a demoban csak ragdoll. (fordítási hiba volt) -
#4993 Azt irja hogy az egyetlen dolog ami rossz volt az a fák és bokrok grafikája minden más kiváló volt.
A fizikai motor hihetetlenül bámulatos, lehetetlen hasonlítani a Hl2-höz két különbözö szint.Ezt mondta a csoka Hl2 fizikája árkád a STALKER-é pedig inkább szimulátor.Hangok lenyűgözöek.A lépések hangja és a fegyverek hangja is kiváló.
Ennyi nagyon tömören magyarul. -
#4992 Érdekesség a még ezekben a percekben is zajló HomePC partiról érkezett (Thanks Headhunter). Egy emberke riportja olvasható itt, aki igen szép dolgokat mond. Csak néhány apróság:
-játszottam már a HL2-vel, ahol azt hittem rájöttem milyen a jó fizikai motor. A STALKER-t kipróbálva rá kellett döbbennem, hogy mi a valóságos!
-futás közben a mozgás, a fegyvertartás, a kifáradás és minden momentum teljesen olyan, mint a való életben
-a sérülés teljes egészébena találati pontosságtól függ. Egy fejlövés azonnali végét jelenti életednek.
Teljes cikk és képek
info: Gamestar
Hát ezek hallatán nem lesz egy szar game!!!Egyre jobban várom. -
#4991 -
#4990 "kis petyus"
Te,..nem akarsz meglátogatni? :D -
#4989 Ilyen csunya kisfelbontasu kornyezeti texturakat regota lattam, low poly, 2D mindenutt...ezt a Chrome is lenyomja kornyezei elemekben.
A jatekot nem a grafikajaert fogom szeretni, bar meg valtoztathatnak rajta. -
#4988 hát egy cseppet le van véve a lod..
amugy nemtom észrevettétek e de az első képek videők mind jobbak voltak mint az ujabbak..nemtudom miért nem mutatnak néhány szebb képet..
de sebaj..én bizom benne hog csak azért mutatják ilyennek hogy gyengébb géppel rendelkezők is reménykedhessenek..azért igy se néz ki rosszul végtére, és nem tünik gépigényesnek:) remélem ez van a dologban és nem minőségromlás:)
-
#4987 http://www.gamestar.hu/apix_collect/0204/oblivionlost/183.jpg
ezen a képen azért van rendesen alacsony textura.... -
#4986 az utolsó két kép nagyon ász..kár hogy csak concept art:) -
#4985 http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=14672
huhu..
-
#4984 Egyeltalán nem körülmányes, csak egy e-mail és semmi több. -
#4983 ő már csak a mi kis petyusunk marad mindörökre :D -
#4982 Fáj neked? -
#4981 Most 2005 másjusig (ha nem tovább) hetente ezt fogod mondogatni? -
#4980 KIJÖHETNE MÁR!!!!4 -
#4979 Túl körülményes :D
Amúgy az én kedvencem ez -
#4978 De gyertek már szavazni! 2 nap alatt egy szavazat..... Így már legalább van győztesem! -
#4977 nekem bejön az oldal az irások ijesztő -
#4976 Gamespoton amugy van pár uj kép.. -
#4975 Elkezdődött! A Stalker Hun bemutatja:
Stalker's Best Picture szavazás!
Irány a STALKER Hun /képek rovat és döntsd el, melyik a legszabb kép. Részletek a helyszínen. Gyertek minél többen. -
#4974 -
#4973 Megjöttek a decemberi naptárképek a STALKER Hun-ra. -
#4972 A következő halasztásig... -
#4971 én is tudtam :P -
#4970 Jaja, én is innen tudom... -
#4969 Minimum -
#4968 ismerős kérdés...
kb. 15 éve tette fel ezt a kérdést nekem a közgazdaság tanárom... -
#4967 még 6 hónap -
#4966 helyes válasz -
#4965 Javak talán -
#4964 Egy kicsit off:
Tudod mi a jószág többes számban? :) -
#4963 -
#4962 de szépne pislogat :D
milyen jószág ez ? :D -
#4961 -
#4960 végén má ki se adják mint a driv3r-t sem :( -
#4959 MUHAHAAAA -
#4958 "Tehát a jövő májusi teljes STALKER megjelenés nem is annyira lehetetlenség"
Még jó,hogy nem baz+ -
#4957 Lesz majd dec. 6-tól a stalker hun-on legjobb kép szavazás. Már most lehet keresgetni a Képek menüpont alatti alkotások között a lejszebb után, 6-tól pedig majd hivatalosan is beindul a dolog. (A szavazáson jogosult részt venni bárki, aki a feltételeknek megfeleően működik közre dec. 6 és dec. 24 között.) -
#4956 Ok THX!
Csak azért nem vágtam, mert még új vagyok a topicban...
üdv