34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5315 Nem köti a kiadót valami szerződés azokhoz a cégekhez amik eladják a játékot?Pl:Cd Galaxis.Mert ott rendeltem elő. -
#5314 Ja... :S -
#5313 Ez már csak karácsonyra jön ki gyerekek.Akkor nagyobbat tudnak kaszálni.Ezt nem a GSC-akkarja hanem a THQ!! -
#5312 Joak szmájli -
#5311 Mért? Hát ez jú kérdés. Igazából az a szép, hogy nem adtak inboklást.
-
#5310 már több éve várják az emberek a game-et,és ilyennel szöszmötölnk...áá,meg max patch-be berakják! -
Foxhound1980 #5309 Lehet beleteszik a cooperative módot... -
#5308 Mostanába ez lett a divat a kiadók körében(Stlaker,Bf2,BiA...),a csúsztatás!Ugye 2002 óta csinálják?!És alapbol ugy volt h már ősszel kijön,és pénzügyi okos miatt csúsztatták "csak"!Akkor most miééért kéésik!??!!?!Please vki válaszoljon! -
#5307 Hát ez egyébként embertelen. Most már nem is tudom, mióta várok. Akik meg számon kérik rajtam - szép számmal vannak ilyenek - , azoknak mit mondok? Persze ilyenkor csak annyit lehet, hogy nem vagyok értük felelős meg ilyen hülyeségeket. Na de mindegy. Nekik még megmagyarázom, na de magamnak? Hát megéri ezért dolgozni? Úgy tűnt sokáig, ez a május végre tartható, de most...
A másik pedig, hogy akkor mindek ígérgetnek, ha nem tudják betartani?
-
#5306 Akkor volt értelme előrendelni meg a gépre költeni.De ami késik lassan jön. -
#5305 Lehet h. nem ő volt, de ezt mondta. :) -
#5304 Emléxem, másfél éve ezért vettem a 2500ös bartonom, hogy ha "hamarosan" kijön, ne legyen vele gáz....
-
#5303 Lehet hogy rosszúl emléxem :/ -
#5302 Én nem emlékszek ilyen kommentre.De ha te mondod. -
#5301 Végül ki se adják mert már pénzügyileg nem éri meg nekik...... -
Tavaly nyáron ugyanezt kommentetted -
#5299 EH csak dogozzanak szorgosan. [Reméli a FEAR nem késik majd] -
#5298 Ááá....2006-ban majd bejelentenek egy "kis" késést,mert az egészet át kell írni egy új graf. motorra :D -
#5297 Mondjuk valahol "érthető" a késés...A sok "hülye" úgyis megveszi(?) amikor kijön,még ha ÉVEKET is késik (lásd HL2)
Akkor meg hova kapkodjanak?
Az más kérdés,hogy szivesen megkérdezném,mi a f@szt szarakodnak 4 évig egy programon??
No mindegy,ennyit a STALKER-ről :S
-
#5296 komoly mire megjelenik addigra elavult lesz már a grafikája! -
#5295 -
#5294 S.T.A.L.K.E.R. - TOVÁBB KÉSIK!!!
[2005. február 02. @ 19:18 - ZeroCool]
Egy távolról sem szemet gyönyörködtető infóval szolgált a THQ... Úgy tűnik, hogy a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl mégsem jelenik meg májusban, ahogy már sokadszorra tervezték. Még nyugtalanítóbb, hogy ezúttal már megjelenési dátumot sem kapott. Tény, hogy még mindig azt várjuk tőle, hogy minden idők egyik legreálisabb játéka legyen, de azért remélem erre nem húzzuk majd rá a Duke Nukem Forever pjazsot. Hát evvan' Thanks Darkadam, RopiGyerek.
Remek így tovább THQ! -
Gondoltam,megvárom a videókártya cserét a STALKER-ig...
Mire meg kijön,az egész gépet cserélhetem le -
#5292 Na, fasza... -
#5291 "úgy nézz ki nem májusban érkezik."
Hanem áprilisban? -
#5290 Nem vagyok dühös :)
Ez csak egy játék...lett volna,mert gondolom "jó" szokásukhoz híven megint minimum 6-8 hónapot ráigérnek majd a megjelenésre,és akkor már a f.szom se lesz kiváncsi erre a szarra. -
#5289 tom, hogy dühös vagy (én is), de attól még nem kell elkedzeni anyázni...mert csak a topicot baxod szét -
haxoror #5288 Basszameg! -
#5287 Mi nem tetszik? -
#5286 Miért-miért-miért-miért-miért??????????????????
-
#5285 ezt azért mégsem kéne.... -
#5284 A KURVA ANYÁTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#5283 Jajj nemá... -
#5282 úgy nézz ki nem májusban érkezik.
Ismét változott a S.T.A.L.K.E.R. megjelenése
thq.de - news résznél van írva -
#5281 De lehet h. faterod meg ott volt Vietnamban, és ő tudja milyen,... nem?
-
#5280 Na igen a játékmenet. Egy sokkal roszabb graffal megáldott gamma is lehet sokkal jobb, mint egy jó grafikájú társa pusztán azért, mert nem tudhatom, hohy mi van a "szar" grafikájú domb mögött, mi ugrik elő a "szar" grafikájú bokor mögül, nem tudom, hogy lelő-e vagy kereskedik a "szar" grafikájú stalkerhaver és így tovább. Ha a márióba ennyi értelmet raknának mint amennyi ebben lesz, még az is egy csomó mai játékot megverne. (Nem akarom megbántania máriórajongókat, nagyon jó az most is csak kicsit lineárlis :) ) Aki nem veszi észre, hogy a hangulat a lényeg és a játékmenet, annak lőttek.
Személyes élményem, hogy éppen nagyban nyomtam a MOHPA-t és mint azt arról tudjuk, nem éppen a grafjától híres ellenben nagyon jó a hangulata. Na most épp a japánokkal harcoltam (dzsungelharc, imádom), mikor bejött a faterom, nézte 5 percig majd megjegyezte, hogy szar a grafja. Akkor elmagyaráztam neki, hogy aki bele tudja élni magát, annak ez tök mindegy, mert élvezi a játékot (persze csak ha nem zavaróan szar, amit lát). Tehát erre csak ezt tudom mondani. (Arról már nem is szólok, hogy megint 5 perc után megjegyezte, hogy ő nem látott ellenséget még. NEm volt egyszerű, mire elmagyaráztam neki, hogy épp az a lényeg, hogy kb semmit sem látni belőlük és ezért dzsungelharc... De én kitartó ember vagyok. Szóval aki azt szeretné, hogy magyarázzal el, mért lehet egy játék jó szar graffal is, az szóljon. -
#5279 ja mind szép és jó csak mikor jön ki -
#5278 Szintén ugyanezen a véleményen vagyok. -
#5277 Egyetértek. -
#5276 Részemről leszarom, hogy fog kinézni a S.T.A.L.K.E.R. Nagyon ocsmány úgysem lesz, ha pedig az igért játékmenetet tudja hozni, akkor az már tökéletes.