34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5275 Aki csak az übergrafikát nézi egy játékban, az meg is érdemli, hogy ne tetszen neki semmi... -
#5274 jah persze - jó kifogás -
#5273 Bocs helyesírásért de a gyors gépelésnek ez a hátulütője. -
#5272 Mindegy,mert igaz amit ír. -
#5271 Helyesírás rulez... -
#5270 Te milyen nyelven írsz?
Egyébként én is azt mondom, hogy ne ítéljünk addig, amíg nem láttuk. -
#5269 Én ezekre az érvekre "rossz graf,meg nem is néz ki jól ez a kép"meg ijenek csak anyit tudok mondani hogy én már a kezdetektől követem a játék készítését.Meg van az öszes kép,video,leírás ami a gamával kapcsolatos.És csak a mostani képek ijen trék!!!A régebbi shotok ISTEN KIRÁLYAK!!!!!!!!!!Ssóval szerintem adjunk 1 eséjt a készítőknek!!HIsz a HL2 botránya alat is ugyan ilyeneket mondtaka a rajongók.És MÉGIS ODA B*SZOT!Szóal várjunk csak türelmesen! -
#5268 URISTEN CSAK JELENJEN MÁR MEG -
#5267 Sőt!
SZAR,....fel se fogom rakni a gépre -
#5266 Ahhhh...atyaég
Mindenki meghülyült?? -
#5265 Ezek a Gothicban is megvotak. :) -
#5264 nyissátok már ki a szemeteket és lássatok is...
azok a növények lengedeznek, az a nap lemegy...azok mögött a dombok mögött ujabbak vannak..márpedig ha beleéled magad már nem alphamapot hanem füvet nem skyboxot hanem esőfelhőket,nem 1000 poligont hanem az esti menedéked látod:D
aki nem ezt látja az nemtom mit csinál játszás helyett... -
#5263 Öhh... A Gothic II. is néz így ki, pedig már nem mai játék... -
#5262 Juteszembe mért nem akar mindenki jó kis stalkeres történeteket írni? Stalker's Stories -
#5261 sőt,tovább menék ---> nem is jó !! -
#5260 Valóban egy kicsit fura, mint ha nem is lenne olyan jó a graf... -
#5259 Rosszul hangzik, de sajnos lehet igaz... Ugyanez volt a Half-Life 2 grafikájával is. Mire megjelent, addigra az lett az elvárható színvonal. Persze a játékmenettel nem volt gond. -
#5258 Februári naptár itt
nem nagyon tetszik, nekem, olyan elsimitás nélküli középszintű táj -
#5257 van benne valami -
Mr. Perfect #5256 Hát igen. Ez érdekes. egy-két éve még hihetetlen grafikájúnak számított a S.T.A.L.K.E.R. Mára ez már igencsak megkopott, nem is beszélve a szörnyekről amik időnként valami hányadék módon néznek ki. Szerintem túl sokáig húzták halasztották a megjelenést és így már annyira nem lesz ütős a program. -
#5255 Thanks az észrevételért. -
#5254 Szerintem most túl nagy a csönd körülötte!Semmi uj video,semmi ujdonság!Semmi megjelenéssel kapcsolatos hír,ez így nem jó! -
#5253 Jöhrtne már a STALKER ...kicsit feltuningolom addig a vasat..... -
#5252 -
#5251 -
#5250 áhh, elhalasztják még egy évet -
#5249 Nagy a punnyadás!Nagy a csönd a STALKER körül!KIváncsi vagyok kiadják e tavaszra! -
#5248 Mostanában annyita változatos minőségű képek jönnek ki, hogy néha csodálkozom, na mindegy.
MÁS: van most a stalker hun-on egy bizonyos Stalkes's Stories menüpont, ahová az olvasók írnak hosszabb-rövidebb történeteket egy elképzelt stalkerról. Ez a stalker kalandokba keveredik, bármit csinálhat, amit csak nem szégyeltek leírni. Hajrá, gyártson mindenki történeteket. Ehhez nem kell jáccania gammával, még mielőtt valaki ezzel jönn: ehhez elég látni a filmet vagy még azt sem. Azok alapján az infók alapján, amiket eddig tudunk, tesség kreálni. Képzelőerőre és fantáziára van szükség. Leht gyártani trilógákat, hősszerelmes történeteket, akciófilmet vagy dokumentum jellegű írást is. És persze lehet olvasni a már meglevő történeteket is. -
#5247 -
-
#5245 és a 3 ? -
#5244 Stalker 2 mikor jön? :DDD -
#5243 Én most tolom végig 2x. Kira a gamma![IMG]http://smilies.uw.hu/smilies/temp/STUPPID.gif [/IMG] -
haxoror #5242 Scriptelt vagy szkriptelt, így kell írni.
A helyesírásodba kötött bele :) -
#5241 Ja.Pl:egy tábor életét skripel szimuláják de ha észrevesznek akkor vált MI-re a gép. -
#5240 "De biztos jó lesz,vagy nagyon jó, de lehet hogy nem annyira jó."
-
#5239 Hát én azt mondom hogy valós következtetést én csak akkor tudok levonni a grafból ha már itt lesz valami demó.
De biztos jó lesz,vagy nagyon jó, de lehet hogy nem annyira jó.
Hangulata legyen azt akkor le sem teszem majd. -
#5238 LOL :D -
#5237 -