34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Glpetyus
  • Seth
    A 2. képen az a jabba????
  • Dave000
    Persze, már rég játszunk vele.....LOL!
  • JackDaniels #5232
  • Glpetyus
    Már megint kezdődik
  • Nemcso
    Hát nem a grafikai megvalósítás csúcsa, az biztos...de engem speciel a történet, a játszhatóság úgy is jobban érdekel.
  • grebber
    Némelyik gyenge kép.
    1.2.3.4.
  • Dave000
    Még mindig nem, képzelem milyet fog ütni, ha meglátjuk DX9-el!
  • flashX
    Kijött már?
  • Nemcso
    Úgy néz ki.
  • grebber
    Ez már DX9-es mi?
  • Glpetyus
    Na aki erre aztmondja,hogy ronda,annak lóf@sz a seggébe...
  • Esrohnoil
    [URL=http://www.ggmania.com/#17747]Pár új kép a jétékból.[/URL]
    A rozsdás traktor nagyon állatul néz ki. :D
  • hispan2
    Tényleg jó az a számláló.
  • Voltan
    Már alig várom ezt a stuffot, a San Andreassal karöltve. Ez a nyár eléggé sűrű lesz, egymás után jönnek a nagy nevek, bezzeg most már másfél hónapja milyen pangás van már. Jó, tudom, karácsony. De akkor is.
  • Blasta
    Énis ilyesmire emléxem.
    2-3 éve már egy videót láttam a gémből még teljesen alfa mivoltában, amint a zona-ban gatling-ezik a monsztákat...
  • IvanovicsTech
    Ha jól tudom az első infók 2000-ból származnak arról hogy készítik a játékot.2001-ben látam először róla egy rövidke ciket.Akkor még 2003-ra igérték.
  • Blasta
    Nemtom, sztem ez már több mint 3 éve készül...
    Bár lehet, hogy én emléxem rosszul
  • artschiatwork
    igen, és ha a visszaszámláló alatt lévő gombokat forgatjátok, lehet hallani némi sugárzást is, meg meg lehet tudni, hogy mióta készül a játék.
  • fitutufi
  • Glpetyus
  • JackDaniels #5214
    Huhhhh, de sokat kell még akkor aludni!
  • Serpa
    még kb. 3 hónap és 14 óra a döbbenetig ...
  • KM
  • dr Kotász
    Skripelt?
  • IvanovicsTech
    Én azt mondom hogy ez oda fog ba****.Sokal jobb hogy mesterséges inteligencia lesz mint hogy minden le lene skripelve.Bár lesz egy két jelenet ami skripelt lesz de amint eldördül egy lövés azonal át vált MI-re a gép.
  • hispan2
    Ha nagyon okosak az ellenek, akkor az jó, mármint persze érdekesebb a játék, de rengeteg hibára ad okot és lehetőséget a "gondolkodása" az enemyknek. Az emberi agy is nagyon bonyolul és rengeteget hibázik, más kérdés, hogy azt ki is javítja, de egy játék... Na mindegy, én reménykedem a legjobban abban, hogy ezzel nem lesznek nagyobb gondok. Ami meg hivatalos írás, bármily régi is, hivatalos, szóval szerintem igazak is.
  • _Atti_
    régiek de hiv. press release cucc..sztem leszedték volna ha nem lenne igaz
  • _Atti_
    olvasd el a game examplpest..
    ha már eccer benne volt és nem hazudnak akkor most is benne van:D a kérdés hogy igaz e vag csak hypeolnak...
  • Seth
    De ezek már nagyon régi leírások nem?? Azóta sokat változtathattak
  • _Atti_
    pl egy két édekes tevékenység a törpe részéről:

-When caught within a field of fire, dwarfs usually go into hysterics and act unpredictably (may fall onto enemy, jump aside or fake death)

-Dwarfs possess telekinesis enabling them to create a sound illusion of steps and whacks, open and shut doors at a distance. Dwarfs can lift large objects into the air (rail fragments, bricks, floorboards etc) and use that ability to reconnoitre an area and scare people

Vagy épp a patkányok érdekességei:

- If a prey got lost, rats disperse around the presumed area of prey hideout.

-If a group of rats got defeated and failed to cover a victim within 30 seconds, it disperses, then gathers into several large squads to attack again.

-Rats move by jumping onto and going through any accessible passageways, holes, cracks and windows.
  • grebber
    Miket irnak?
  • _Atti_
    01
    02

kivácsi vagyok hogy az ellenfelek tényleg képesek lesznek e végrehajtani ezeket amiket itt irnak
  • reaper4
    ez kész
  • manoG
    Há mán mink se bírjuk a zagyunkat itten kódába tartni lenn falun. Mer a bakterJózsi szerint nem sokára kigyün. Ő tuggya.
  • _Atti_
    este azt álmodtam hogy stalkerezek..
  • hispan2
    Kéne egy beépülő modult gyártani a gammához előre, hogy közvetlenül lehessen játék közben is írni ide és akkor nem kelle a gammából kilépni sem :)
  • Adam II
    Hát ja
  • JackDaniels #5197
    Kihal a topik, mer' nem lesz időnk írkálni!:DDDDD
  • Adam II
    Képzeld mi lesz ha megjelenik:))