34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
haxoror #5035 Tök véletlen a stratégiai ojjektumok lefényképezését nem tiltja vmilyen törvény? -
#5034 Jah,voltam én is a környéken vagy 10 éve :P -
#5033 Akkor te csakis sugárfertözött lehetsz,neked már mindegy mi fog történni veled a zónában -
#5032 Közelről nagyon durva maga a mérete ... Mikor először álltam a kémények alatt -
#5031 -
#5030 Ja, ezt látom a melóhelyemről ... nagyon unatkoztam valamelyik nap -
#5029 Paks? :) -
#5028 -
lerboy #5027 Tényleg. Csak olvasgatom a fórumot, ritkán írok, de gyakran látok hasonló írásokat...
Viszont nem tudom, hogy ha ennyire vágja, hogy van már wanado, meg miegyéb, akkor igazán engedélyezhetné a pop-up ablakok felugrását, rögtön kapna legalább 4 toplistát, aztán ha ott sem talál magának, akkor kellene ideírnia... -
haxoror #5026 Általában érdeklődik warezhelyek után :) -
lerboy #5025 Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Csak 2-3 sort kellene visszaolvasnod és akkor rájönnél, hogy miért is ír mindenki jövőidőben... -
#5024 hát de ugy furcsa lesz -
Bodnar19 #5023 Csövi mindenkinek. Aki tud olyan honlapot ahonnan lehet gamet tölteni az legyen szives és írjale!Köszi előre is!(a megát már tudom és a wanadoot is) -
#5022 nem mert egy másik kérdésre meg azt irták hogy a tankolást/benzint kihagyják belőle.. -
#5021 de bisztos fogsz tudni -
#5020 nembaj de leaglább a hangokra reagálnak:) jol meg kell majd gondolni hogy kaját veszel vagy lősz magadnak vadat mert a lövéssel a figyelmet is magadra vonod:)
ezt nem értem amugy: The cars do break, and lack of fuel in Zone is pretty realistic. No one supplies it there.
ez most azt jelenti hogy kell majd a kocsiba benzin de ha eccer elfogy nem tudsz majd tölteni bele?
-
#5019 ja de remálem a full is igy fog menni -
#5018 Q: A gépi ellenfelek észreveszik az árnyékunkat?
A: Ez jelenleg lehetetlen, de kérdezz rá 4 év múlva :D
:) -
#5017 hát ja:) nekem az tetszik a legjobban benne hogy 30 perc az ut egy pálya egyik végéből a másikba:)
váh:) -
#5016 Stalker chat Log
-
#5015 Na olvastam az infókat ,nem rossz. -
#5014 nem azért..csak mondom mindent lehet azzal csinálni csak jáccani nem:)
-
#5013 jó letöröltem má rég s gagyi volt,hát alfa -
#5012 az normális hogy kilép..
az nem normális hogy játszol vele:)
-
#5011 az normális ha játszom az alfa verzióval s kilép? -
#5010 lassan kezdődik a fejlsztőkkel a chat..
-
#5009 Nagyon frankó mindegyik! -
#5008 No,vége a BANnak? :D -
#5007 14 új kép!:) -
#5006 jó hogy észrevették:) -
#5005 S.T.A.L.K.E.R. Chat!!!
[2004-12-15 @ 20:48 - ZeroCool]
Kedves barátom Headhunter, az Oblivion-Lost.com szerkesztője épp most szólt, hogy hamarosan összehoznak egy fejlesztői csevegést a GSC Game World főbb emberkéivel. A heppeningre egészen pontosan december 17-én, helyi idő szerint 6 és 8 óra között kerül sor. A meghívott egyének:
Alexey Sityanov - vezető designer
Dmitry Yasenev - AI programozó
Andrew Kolomiets - Mod Tool programozó
Oleg Yavorsky - PR
Ha érdekelnek a részletek, hova kell jönni, mely csatornára, hasonlók, akkor kattints ide bátran.
info:Gamestar -
#5004 második:)
az első a morrowind volt:) -
#5003 Lehet hogy ez lesz az első legális játékom ,sőt biztos hogy ez lesz.
-
#5002 én tuti mert moddolni akarok majd rajta:) meg különben is openended játékot megéri megvenni:)
-
#5001 Én igen,ha ezt nem kell majd aktiválni -
#5000 5000? -
#4999 érdekes -
#4998 Mégszép!!! -
haxoror #4997 Majd szimulátorszerűen hullanak az üres hüvelyek az AK bal(!)oldalán -
#4996 Remélem nem fogják elhalasztani a májusi megjelenést,mert azt már nem bírnám ki!Ti eredetibe megveszitek?