34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Voltan
    Hát, ez bennem is felmerült. Ha ez így megy tovább, veszek egy rohadt konzolt...
  • Glpetyus
    Valaki csinálhatna egy új bannert R.I.P. felirattal :S
  • Nahar
    Most sokáig csend lesz...kíváncsi vagyok erre a STALKER-re is h mikor hajlandóak kiadni!
  • hispan2
    Seemi jó se nem jön! Még jó, hogy most sikerült a MOHPA-t letöltenem és azzal jó elvagyok, az olyan, mint ha új lenne (nekem).
  • Voltan
    Jah, ez a pangás engem is idegesít. Az egy dolog, hogy karácsony utáni uborkaszezon, de ez már azért nevetséges...
  • hispan2
    Kész persze de amedig veszik PS2-re, addig nem fogják kiadni PC-re, ezért a május, addigra lefut a dolog.
  • gizzda
    "Mit szarakodnak 4évig?"
    He he he mire készlene a Game addigra mindig elavul a grafika...LOL
    Majd talán 2-3év és utól érik magukat az Ukránok......
  • Nahar
    Nem sokkal,vagyis nem FEB.15-én jelenik meg hanem majd MÁRCIUSban,vagyis ennyit r=luk is,pedig már kész a game ott is!
  • hispan2
    A SanAndreas kijön májusban értsétek már meg! Az hálistennek full kész és bár PS2 volt szerencsém vele találkozni, PC-n jobbak a GTA-k (szerintem).
  • grebber
    Brothers in arms-ot is tolják?? Hol olvastad??
  • JackDaniels #5345
    Mi meg majd a koporsójukat fogjuk tolni a gödörig!!
  • Nahar
    Brothers in arms-ot is tolják...ja mindent tolnak...sok pénzéhes fejlesztő....
  • Dave000
    BF2-t eltolják, STALKERT eltolják, San andreas majd vmikor, mi a rákkal fogok játszani????????????????????????
    November óta olyan pangás van hogy ilyet még nem láttam...
  • nembi
    Valakinek lehet, hogy az :)
  • hispan2
    Nem lehetett nagy dolog.
  • nembi
    Amúgy kép a galériámban.
  • nembi
    Visszaolvastam, de azért még reménykedem.
  • JackDaniels #5338
    Ha visszaolvasol 78 sort, akkor kiderül, hogy DE!!
  • nembi
    Sziasztok
    Sikerült a STALKER visszaszámlálót a Windows asztalra rakni.
    Akit érdekel annak privátban leírom.
    ui.: Remélem nem fog majd minuszba menni a számláló
  • haxoror
    "a stalker, ami egy abszolút szabad játék, nos abba van mit fűzni szinte a végtelenségig"

Remélem kiadnak hozzá egy TES-szerűséget mint Morrowindhez és akkor tényleg a végtelenségig lehet majd bővíteni :)
  • hispan2
    Ha ők nem is így gondolkodnak, de ez akkor is iga, még ha ez bennük nem is tudatosult. Magyarán szólva nem ülhetnek most sem a babérjaikon (nem mint ha eddig ezt tették volna, de most meg aztán pláne nem).
  • JackDaniels #5334
    Hmmmmm. Remélem ez van a dolgok mögött!:)
  • hispan2
    Istenem de hülye vagyok... Paci helyett piacot olvasni... Na megyek elsüllyedni.
    De egyébként persze én sem akarom, hogy az ultrasok fejlesztésnek egy kaotikus valami legyen a vége. Csak azt tartanám idegesítőnek, ha valójában ez alatt a plusz idő alatt (ami elég sokára nyúlik most már) nem történne semmi. Mert azért valljuk be a nagy igazságot: egy lineális játékot, ha már kész van, nem éri meg tolni, mert abba úgysem lehet már sokmindent beletenni ha megi igen, az azt jelzi, hogy még nenics kialakulva. De a stalker, ami egy abszolút szabad játék, nos abba van mit fűzni szinte a végtelenségig. És remélem erre a GSC-nél is rájöttek. Na nehogy már nekem kelljen szólni... Szóval ez nekik egy "teher" is ilyen szempontból.
  • JackDaniels #5332
    Nem piac, paci. Vagy ló, vagy cocó, vagy mittomén. Hát úgy, hogy a nagy akarásnak nehogy nyögés legyen a vége.
  • hispan2
    Mármint hogy érted, hogy a piac másik oldalára?
  • JackDaniels #5330
    Csak nehogy átessenek a paci másik oldalára.
  • hispan2
    Egyébként abszlút egyetértek veled, csak ha már egyszer megint tivább fejlesztik, akkor mért ne? Jó nem valószínű, hogy most megduplázzák a járművek számát forexempül vagy a monstrákét, de azért jó lenne.
  • JackDaniels #5328
    Én meg már képzelődni sem merek. Asszem elég lenne az a sok finomság nekünk, ami már benne van a játékban, csak lenne már a kezeink között. Vagy legalább is belátható időn belül!!
  • hispan2
    El nem tudom képezelni, hogy most ennyi idő alatt megin hány féle járművet, tereptárgyat, viselkedésformát stb. lehetne belerakni a játékba. És ha ezt mind meg is tennék...
  • Csuhai G
    Ez semmi a Half Life 2-höz képest...
  • Adam II
    #5325 hozzászólás pedig még ki sem jött a game. Volt már ilyen az SG történelmében?
  • JackDaniels #5324
    Nagyon is bőven!:PP
  • Glpetyus
    Nahát a Hl2-re még ráfért volna egy kis finomitás,szinesités,részletezés :PP
  • Zsoldos
    hol hallottad, a zoldsegesnel? :) Egy ilyen jatek amugy sztem sosem lehet kesz.. Mindig lehet finomitani rajta hozzaadni vmit. Ez nem olyan mint a hl2, hogy nem lehet mar meg egy szeket odarakni a folyosora mert nem fer el :D Kell szinesiteni, reszletezni a vilagot rendesen.
  • Glpetyus
    Szerintem is :C
  • JackDaniels #5320
    Ha így van, akkor forduljanak fel.:))
  • IvanovicsTech
    Végül is igazad van.A játék elméletileg kész van,legalábis azt halotam.Csak a pénz miat tartják vissza a gamát.
  • Glpetyus
    Miért lenne kiesés?
    Már fizettél érte?
    Nem....,hát akkor? :)
  • IvanovicsTech
    Várható,de ha tegyük fel előrendeli 2000 ember,de a játék nem jön ki és az emberkék vissza mondják a rendelést az a eladó cégeknek nem egyszerű kiesés.Vagy nem?
  • Glpetyus
    Nem hinném...
    Amúgy is,az van ott,hogy "várható megjelenés" ...nem? :)