34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5355 Hát, ez bennem is felmerült. Ha ez így megy tovább, veszek egy rohadt konzolt... -
#5354 Valaki csinálhatna egy új bannert R.I.P. felirattal :S -
#5353 Most sokáig csend lesz...kíváncsi vagyok erre a STALKER-re is h mikor hajlandóak kiadni! -
#5352 Seemi jó se nem jön! Még jó, hogy most sikerült a MOHPA-t letöltenem és azzal jó elvagyok, az olyan, mint ha új lenne (nekem). -
#5351 Jah, ez a pangás engem is idegesít. Az egy dolog, hogy karácsony utáni uborkaszezon, de ez már azért nevetséges... -
#5350 Kész persze de amedig veszik PS2-re, addig nem fogják kiadni PC-re, ezért a május, addigra lefut a dolog. -
#5349 "Mit szarakodnak 4évig?"
He he he mire készlene a Game addigra mindig elavul a grafika...LOL
Majd talán 2-3év és utól érik magukat az Ukránok...... -
#5348 Nem sokkal,vagyis nem FEB.15-én jelenik meg hanem majd MÁRCIUSban,vagyis ennyit r=luk is,pedig már kész a game ott is! -
#5347 A SanAndreas kijön májusban értsétek már meg! Az hálistennek full kész és bár PS2 volt szerencsém vele találkozni, PC-n jobbak a GTA-k (szerintem). -
#5346 Brothers in arms-ot is tolják?? Hol olvastad?? -
#5345 Mi meg majd a koporsójukat fogjuk tolni a gödörig!! -
#5344 Brothers in arms-ot is tolják...ja mindent tolnak...sok pénzéhes fejlesztő.... -
#5343 BF2-t eltolják, STALKERT eltolják, San andreas majd vmikor, mi a rákkal fogok játszani????????????????????????
November óta olyan pangás van hogy ilyet még nem láttam... -
nembi #5342 Valakinek lehet, hogy az :) -
#5341 Nem lehetett nagy dolog. -
nembi #5340 Amúgy kép a galériámban. -
nembi #5339 Visszaolvastam, de azért még reménykedem. -
#5338 Ha visszaolvasol 78 sort, akkor kiderül, hogy DE!! -
nembi #5337 Sziasztok
Sikerült a STALKER visszaszámlálót a Windows asztalra rakni.
Akit érdekel annak privátban leírom.
ui.: Remélem nem fog majd minuszba menni a számláló -
haxoror #5336 "a stalker, ami egy abszolút szabad játék, nos abba van mit fűzni szinte a végtelenségig"
Remélem kiadnak hozzá egy TES-szerűséget mint Morrowindhez és akkor tényleg a végtelenségig lehet majd bővíteni :) -
#5335 Ha ők nem is így gondolkodnak, de ez akkor is iga, még ha ez bennük nem is tudatosult. Magyarán szólva nem ülhetnek most sem a babérjaikon (nem mint ha eddig ezt tették volna, de most meg aztán pláne nem). -
#5334 Hmmmmm. Remélem ez van a dolgok mögött!:) -
#5333 Istenem de hülye vagyok... Paci helyett piacot olvasni... Na megyek elsüllyedni.
De egyébként persze én sem akarom, hogy az ultrasok fejlesztésnek egy kaotikus valami legyen a vége. Csak azt tartanám idegesítőnek, ha valójában ez alatt a plusz idő alatt (ami elég sokára nyúlik most már) nem történne semmi. Mert azért valljuk be a nagy igazságot: egy lineális játékot, ha már kész van, nem éri meg tolni, mert abba úgysem lehet már sokmindent beletenni ha megi igen, az azt jelzi, hogy még nenics kialakulva. De a stalker, ami egy abszolút szabad játék, nos abba van mit fűzni szinte a végtelenségig. És remélem erre a GSC-nél is rájöttek. Na nehogy már nekem kelljen szólni... Szóval ez nekik egy "teher" is ilyen szempontból. -
#5332 Nem piac, paci. Vagy ló, vagy cocó, vagy mittomén. Hát úgy, hogy a nagy akarásnak nehogy nyögés legyen a vége. -
#5331 Mármint hogy érted, hogy a piac másik oldalára? -
#5330 Csak nehogy átessenek a paci másik oldalára. -
#5329 Egyébként abszlút egyetértek veled, csak ha már egyszer megint tivább fejlesztik, akkor mért ne? Jó nem valószínű, hogy most megduplázzák a járművek számát forexempül vagy a monstrákét, de azért jó lenne. -
#5328 Én meg már képzelődni sem merek. Asszem elég lenne az a sok finomság nekünk, ami már benne van a játékban, csak lenne már a kezeink között. Vagy legalább is belátható időn belül!! -
#5327 El nem tudom képezelni, hogy most ennyi idő alatt megin hány féle járművet, tereptárgyat, viselkedésformát stb. lehetne belerakni a játékba. És ha ezt mind meg is tennék... -
#5326 Ez semmi a Half Life 2-höz képest... -
#5325 #5325 hozzászólás pedig még ki sem jött a game. Volt már ilyen az SG történelmében?
-
#5324 Nagyon is bőven!:PP -
#5323 Nahát a Hl2-re még ráfért volna egy kis finomitás,szinesités,részletezés :PP -
Zsoldos #5322 hol hallottad, a zoldsegesnel? :) Egy ilyen jatek amugy sztem sosem lehet kesz.. Mindig lehet finomitani rajta hozzaadni vmit. Ez nem olyan mint a hl2, hogy nem lehet mar meg egy szeket odarakni a folyosora mert nem fer el :D Kell szinesiteni, reszletezni a vilagot rendesen. -
#5321 Szerintem is :C -
#5320 Ha így van, akkor forduljanak fel.:)) -
#5319 Végül is igazad van.A játék elméletileg kész van,legalábis azt halotam.Csak a pénz miat tartják vissza a gamát. -
#5318 Miért lenne kiesés?
Már fizettél érte?
Nem....,hát akkor? :) -
#5317 Várható,de ha tegyük fel előrendeli 2000 ember,de a játék nem jön ki és az emberkék vissza mondják a rendelést az a eladó cégeknek nem egyszerű kiesés.Vagy nem? -
#5316 Nem hinném...
Amúgy is,az van ott,hogy "várható megjelenés" ...nem? :)