34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
haxoror #5115 Remélem nem :/ -
#5114 Hát ha a FEAR-ben is lennének külső terek remélem lesznek is az is ellenfél lesz. -
#5113 Sajnos nem voltak ilyen "oktatói" mint te!
Szerintem a Stalker jobb lesz,de akkor is a Hl2 lesz a lenagyobb ellenfél. -
#5112 "HCG: Mit tesztek meg azért, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-t ne lehessen majd feltörni?
OY: Azt kell mondanom, hogy manapság sajnos bármit fel lehet törni. Persze mi mindent el fogunk követni, hogy a kalózok munkáit a lehető legjobban megnehezítsük. Ez természetesen azt jelenti, hogy a legjobb másolásvédelemmel fogjuk felruházni a játékunkat."
Starforce lesz itt is? -
#5111 Méghogy a HL2 nagy ellenfél??????? Gondolom ezt csak az udvariasság mondatta vele!:) Sem hangulatban, sem játékélményben a picsába sincs a S.T.A.L.K.E.R.-hez képest! A linearitásról már nem is beszélve!! -
#5110 HC.Gamer interjú -
#5109 Itt kívánnék MINDENKINEK BOLDOG, BÉKÉS, SIKEREKBEN GAZDAG ÚJÉvet, és miközben hallgatom Mádl Ferenc beszédét, enyém az idei év első kommentje is :) -
#5108 be is rakom háttérnek.
nekem melegíti a procimat az oldal. -
#5107 2005 Januári naptárképek a S.T.A.L.K.E.R. Hun-on! -
#5106 -
#5105 Jah, lehet nekem jobb minőségű videók kellenének :ÐÐÐÐ -
#5104 Teljesen rosszul láttad! :PP :DDDD -
#5103 -
#5102 csak én láttam rosszul mintha néhány videónak az lenne a vége hogy kifagy a játék? :ÐÐ van még mit finomítani -
#5101 Hát nagyon remélem,hogy a májusi megjelenést nem halasztják még tovább. -
#5100 Ezek valahogy nem sok mindent adnak vissza a játékból,mert ez nem az a lelövökmindenkitakiélésmozog c. gamma lesz. MInőségre sem a legjobbak, de mintha eléggé előrehaladott lenne a cucc.:):) -
#5099 STALKER: Shadow of Chernobyl MP Videos -
#5098 LOL :D -
#5097 Ez lesz a borítója?!?!?!?
http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/index.html -
#5096 Heh...
a helyükben sietnék a kiadással mert ha beomlik a betonszarkofág az komoly konkurencia lesz :D
(najó nem vicces de késő van:) ) -
#5095 Mán nálam is az egész család világít!!!!:):) -
#5094 Az urán azé van benne, vagy nemtudom...... :) -
#5093 az lesz...én már 2 éve épitem hozzá az erőművet a hátsókertben...jövőhéten hozzák az uránt:) -
#5092 Nnna jóóó, legyenek ukránok!! Nekem mindegy, csak frankó legyen a gamma! :):) -
#5091 ukránokat akartál mondani gondolom;)
"nincs mindenkinek erőműve" :D ez jol illett a posthoz:) -
#5090 Remélem az optimalizálással sem vallanak szégyent az oroszok!! Nagyon remélem!! Nincs mindenkinek erőműve!! -
#5089 Brutál power az új múvi, de a gépek se piték amin nyomatják. Víz hűttés rulez -
#5088 mindenki alíg bírja -
#5087 Már csak pár hónap és itt van! (Remélem). :PPP -
#5086 Már alig bírom kivárnííííí -
#5085 kár hogy nem sokat látni a játékbol ezen.. -
#5084 Aki szerint szar a graf az húzzon a sunyiba... -
#5083 Isten gamma lesz:D -
#5082 Érdekes, érdekes. Itt mintha egész jó lenne a graf, nem??:) Jó kis gamma lesz ez!! -
#5081 Új movie (10,5MB) -
#5080 hiába ha még a falon át is megéreznek -
#5079 Amik még ráadásul vakok is! :) -
#5078 Engem a nyúzott pitbullok érdekelnek -
#5077 Jó ez az új szörny. -