34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4955 Neked igen... -
#4954 VAN MÁR? -
#4953 STALKER 3D motor decemberben
Sogun, 15:23 - Játék: Akció
(Oblivion Lost) Elkészül decemberben a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 3D Motorja, sikította Oles Shishkovtsov, főprogramozó, mikor tegnap elraboltuk és lekötözős vallatás közben szőrmadár szőrökkel birizgáltuk az orrát. Olesből szépen folytak a szavak, hogy az X-Ray Engine kész lesz még ez évben. Tehát a jövő májusi teljes STALKER megjelenés nem is annyira lehetetlenség. Oles szerint problémák vannak a sugárfertőzéssel született Küblicicák meg Tehénpatás Fogaskutyák életének szimulációjával, mert ezek a szörnyek mindig máshogy eszik meg a Sztalkereket és lehetetlen egy élethelyzetet pontosan reprodukálni. Ezzel baljósló megjegyzést tett a megkínzott fogoly. Képzeljétek csak el, hogy a kész termék alapján érkeznek majd BUG jelentések a vásárlóktól és a STALKER készítők csak megvonják a vállukat: "Bocsi, de nem áll hatalmunkban jobban befolyásolni a Zóna életét. A valóságban is történnek fura dolgok, hát még egy radioaktivitással fertőzött, anomáliákkal teli veszélyzónában!" :]]
info:Hadrwired -
#4952 Hát nem mondom, ennyi trágárságot....
A tisztázások elkerülése végett a STALKER Hun-ról egy kis odafigyelésel elérhető volt, van és lesz is az Aplha. Ezt csak azért, mert minden harmadik nap megkérdezi valaki. -
Zsoldos #4951 Najo elvallalom, de csak a kedvedert -
#4950 -
#4949 Köszi ne menjünk bele mert már lezártuk oké! -
haxoror #4948 Sir! Yes Sir! -
#4947 Mindenesetre korábban itt volt, mint ez a szánalmas BONO -
#4946 2004. 04. 14.
mer te már a kőkorban itt voltál. -
#4945 Hagyd már! -
haxoror #4944 Beszartá' mi? -
#4943 Rendben,de akkor ezzel zárjuk is le. -
#4942 Figylejetek szerintem békéljünk ki mert ennek nem lesz vége sohasem én szeretem a Stalkert és nem tudom, hogy min huztátok fel magatokat ha valakit megbántottam már pedig tudom, hogy megbántottam akkor bocs de tényleg!!! -
#4941 Szerinted nem lenne rá szükség?
Hát,ha ezt neked öröm olvasni... -
#4940 Tudjuk, te akarsz lenni
Bár nemtom mi szükség van rá. -
#4939 Van-e olyan STALKER fan aki elvállalná a topik házigazdaságát? -
Zsoldos #4938 Asszem nem te leszel itt mindenki kedvence -
#4937 A Hl2 már megjelent a Stalker jövöre fog ezért mondtam, hogy a Hl2 lesz az idei év játéka a Stalker pedig 2005-é de neked ezzel mi a fasz bajod van???
Olvas vissza és néz bele a Hl2 forumába is te gyökszike!!! -
#4936 csak így tovább bono...
petya te meg hagyd a gébe a gyereket , látszik .............
-
#4935 Oké lányok akkor is a Hl2 lesz az év játéka ettől fküggetlenül még a STALKER is jó lesz tetvek!!! <==== Saját magadat kérdőjelezed meg! Ez a mondat olyan mintha nem is tudnád mikor jelenik meg. -
#4934 thx
Valahonnan vki tud-e infónt, hogy az "alfa" honnan szedhető???
(amúgy zsír a hangulat) -
haxoror #4933 -
#4932 én így, már a képek alapján a kettőt tartom valószínűbbnek... -
#4931 Én is neked hány centi vagy?
-
mike369 #4930 köszi... -
#4929 Gratulálok.. -
#4928 -
mike369 #4927 -
#4926 Elég legyen! -
#4925 Itt csak egy GYEREKkel van a gáz... -
#4924 Na jó elég!
-
mike369 #4923 jók vagytok, srácok! -
#4922 -
#4921 Pofád lapos... -
#4920 Vissza fele nézve megtalálod!!! -
#4919 Ez egy idézet töllem!
Köszi most nem megyek bele vitába, hogy melyik a jobb de a HL2 2004 év játéka lesz ez már biztos szerintem a S.T.A.L.K.E.R pedig 2005-é!!!
Itt a vége!!! -
#4918 Húzzál innen... -
#4917 szerintem itt van az igazság, nem is kell több comment.. -
#4916 stalker powa!