109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• zsolesz
  • Dud [OBI]
    Gatulálok! Remélem használni is fogod. És külön gratulálok, hogy itt még nyíltan ki is jelented. Miért nem adsz hozzá linket rögtön, ahol le lehet tölteni! Hihetetlen...
    A nevedet már felírtam....
  • zsolesz
    wwow most már tudom, hogy kell smilet küldeni!!!!!!!!!!!!!!!!
  • LSC
    Valahogy sikerült bejelentkeznem HURRÁÁÁ!
  • Blasta
    Naja. én GF4MX-ről, de akkor is. Kb mint nálad....:-)))
  • Blasta
    Yess
  • Blasta
    Egy kicsit ömlengek, ha nem bánjátok!
    A héátvégén teszteltem az új VGA-mat!
    Ti 4200-as, 4400-ra tuningolva!
    Végre elindithattam a BF-et 1024-ben, full grafikával!
    Nos, mióta megjelent játszom a gémmel ugye, de most a hétvégén egyszerüen azt hajtogattam, hogy "bázzzz, ez a világ legszebb játéka".
    Fél órát repkedtem Guadalcanal felett egy üres multi játékban! Nézegettem a járműveket, a tengert stb.....
    BESZARÁS!
  • Lifeforce
    Nekem a repülőér a harc nem tetszik.Bazz felszálnék a repülőre erre két csapattársam leszed.Azt megsértődnek. ha a repteret aláaknázom.
  • iXBT
    Single ota nyomom, egy rakat screenshootom van, hasonlo fraggel, nulla death-el. Mara ez mar nem jon ossze (max a nemeteknel:), mert akadnak paran akik megtanultak jatszani, s nem csak a szajuk sir mint neked. Ha mar a sirasnal tartunk, akkor tegyuk ezt azert, hogy meg mindig nem csapatjatekkent nyomjuk ezt a gamet. Mikor Omahan indulasnal rendszeresen elballag valaki az elso csonakkal, en is begyujtok -2-ot, aztan van sertodes. Meg a minimap mintha nem is lenne. Tegnap haromszor lottek ki a sajat hajorol, aztan kinyirom a parasztjat, erre lelamaz...
    Bar en csak egy kis pont vagyok:)))
  • KreeztalCODE
    es a wallhack/aimbot/godmode/respawn camp/1 golo kill'em all az mind mukodik vele? ^.^
  • Viking
    Ehhez már van!
  • Viking
    Vmi ilyesmi kéne neked, nem?
  • Viking
    LCPV az a motorcsónak akar lenni? Rátaposol felfélé nyilra, amikor a vezető helyén (1-es) vagy.
  • Viking
    Az melyik is volt? A sniperesre emlékszem, én hülye megálltam egy pillára, meg is kaptam érte büntetésem!
  • Tyler
    Tört játék csak tört szerveren.
  • The Garrett
    NÉmetekkel nem szabad játszani mert naggyon lámák és rögtön csítereznek ha kilövöd őket!

Bazz ugy BF eznék... csak nincs helyem feltenni...:(
  • Lifeforce
    Persze a magyarra felenged.
  • Lifeforce
    Miért van az, hogy csak nagyon kevés szerverre enged fel?Amelyikre nem enged fel arra azt írja, hogy invalid cd key. :(
  • szabi.hu
    viking ! minek mondana valaki,hogy csiter vagy?,mikor még te csodalkoztál,amikor pont ott a nagy kezigránát dobálásod közben fejbe pukkantottalak,én még vigan rohangáltam tovább a gránatjaid között:)
  • Lifeforce
    Ha valakinek kifagy akkor:A settings/videodefault.con file-ban állítsátok át a renderer.allowAllRefreshRates értékét 0-ról 1-re.Ha nincs ez benne akkor a második sorba be kell írni.Ha ez megtörtént akkor a gamma nem fog kifagyni.
  • Crem
    Na akkor most jól jártunk!:))) Kelhetek reggel 6-kor, hogy foglaljak magamnak helyet valamelyik magyar szerveren!:)))
  • tokfej
    Helo!
    Az üzenetek szineit hogyan lehet megváltoztatni?
  • mikike
    nálam is ez van
    Windows98SEt használok (nem tudom ismeri-e még valaki), ráraktam a CDn lévő Direkt Xet is, de amikor indítanám a kampányt vagy a pályát tölt egy kicsit és visszadob a szép 98as képernyőre
    tipp?
  • Viking
    Ha talán beírnád mi a baj konkrétan és hogy mit ír, segíthetnénk is. Amúgy meg: http://bf1942.hq.hu
  • Viking
    Én ma szabályosan csodálkoztam, hogy senki nem mondta rám hogy csíter! 7 embert szedtem le csak gránáttal Omaha Beachen, a parton rohangálva, gyakorlatilag mint vmi sebezhetetlen isten végtelenített gránátokkal (ugye lőszeres láda, meg medic cucc), mire 2 rohamozó ember nagy nehezen leszedett, de az elejtett gránátomat ők sem birták kivédeni! Amikor egy német szerveren két motorcsónak felfelő jövő legénységet (15 ember!) deaktiváltam úgy 10 mp alatt gránátokkal, kivágtam, merthogy én szerintük rohadt csaló vagyok, meg hogy radarom meg van hekkelve, hogy látom hol állnak, bazz, szép kis népség, asse tudják mi az az ugrás!
  • skorpio7
    Amint látom , a reklámom ( 8 fórum ) megtette a hatását !
  • Dud [OBI]
    Azt kell hogy mondjam így 2hét kihagyás után jó volt BF -ezni. Ha minden fasza lenne benne, valószínűleg BF függő lennék!
  • Crem
    Ejha...

Mind a 2 szerver full...:(((
  • Crem
    Ezer köszönet!

Sikerült!:)))

• G. Joe
    NE szidv mellre!
    Én sem tudom!
    Kb 5 FPS(first person shoter, nem frame per second)-el játszom egyszerre, és az elsö két percbe mindig rossz gombokat nyomogatok!
    atárt javasoltam a gombnyomkodást!
    Ennyit a segitökészségemröl :))
  • Roby
    Hella, tudtok server cimet, ahol lehetne nyomulni?:)
  • Dud [OBI]
    Jelen helyzetben (ha tényleg lenne csíter) nem sokat tudunk csinálni. Legfeljebb megalapozatlan vádak alapján bannolunk mindenkit. De ha van bizonyíték akkor még természetes is.
  • Dud [OBI]
    Ha lenne Punkbuster vagy bármiféle védelem, már rég fennt lenne a szerveren, de basznak csinálni!
  • Lifeforce
    Ezt a két gombot nem tudom.
  • Lifeforce
    1.Ritkán játszom inkább appz :)
    2. például ha repülőn vagyok akkor azt sem tudom, hogyan kell kiejtőernyőzni.Most gondold el meddig tartana kitapasztalni.Most nem egyszerübb ha azt mondod, hogy "use" az ugrás?
    Akkor én ráteszem arra azt a gombot ami nekem kézre áll.Most csak a hasamra csaptam és mondtam egy baromságot.De ennyit a segítőkészségedről.
  • Viking
    Hmmm... Szerintem kissé többet játszottam ellene, mint te, mivelhogy nem is ismerős a neved, de én egyszer sem tapasztaltam, ebből indulok ki. És ha azt teszed, amit írtál, hogy röhögsz rajta, mikor meglátod, tökéletesen lealacsonyítod magad egy bunkó paraszt szintjéhez.
  • Viking
    Írd az ftp cím után, ami nem tudom mi, hogy :9000
    Így jó lesz.
  • Viking
    Szerintem is abba kéne hagyni ezt a "csíter, bannoljuk!" dumát. Újabban valahogy túl nagy divat lett az hogy na akkor bannoljunk, nem? Elöször Lurch, akinél ezt így is kellett. Aztán Boholy, aki viszont megtanult utána normálisan viselkedni, most meg suni, akinek lehet hogy az a bűne hogy túl jól játszik. (én nem tudhatom, én még egyet se kaptam ezekből a profi lövésekből, csak mondták BF-ben) Rám is már mondták azt hogy rohadt csíter vagyok, és miért? Kölyök kilőtt rám elöször egy tárat BAR-ból, aztán egyet pisztolyból, nem sokkal későbbb még egyet BAR-ból, rámdobott 3 repeszgránátot, aztán egy fedezék mögé bemászva, gugolásból elkezdett rám lőni én meg leszedtem. És ez is csak abból állt, hogy elöször durrogtatott mindennel összevissza, miközben én szépen gyógyítottam magam, majd eléggé elhibázva odavágott 3 gránátot (kb 5%-ot vett le ezzel), majd gugolvatüzelt rám BAR-al, amiből kb 1 golyó talált el, pedig úgy 5m-re lehettem tőle, és persze leszedtem. Majd ezek után köpködött, hogy rohadt csíter, húzzál a sunyiba. Szóval ne mindig a másikban keressük a hibát, hogy ő csíter, lehet, hogy csak tényleg megtanult jól játszani, míg a csítert ordibálok kevésbé.
  • G. Joe
    Most már kezdek kiváncsi lenne erre superplayerre
  • G. Joe
    Helyesirás rulez! Bocsi, most ébredtem :)
    a perülö=repülö

a többi nagyjábol kitalálható! :)