109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• KreeztalCODE
    bizony ... a bohocokat csak ne bantsa senki ^.^

mink oly kedvesek vagyunk! ^.^
  • q3kid
    Valaki megtudja nekem mondan hogy mi lehet az oka annak ha nem lép be 1 szerverre se hanem automatikusan disconnectel.
  • szabi.hu
    Hozzászolnék csak úgy a csapatjátékhóZ.Elég nehéz csapatmunkáról beszélni akkor amikor fingunk nincs mit akar a társunk,társaink,taktika semmi,ha már 2 emberke együtt megy küzdeni ,az is valami!senki nem használ komunikácios progikat(teamspeak stb),de akik ott vannak azok sem viszik tulzásba a taktikázást,összedolgozást!szerintem itt kéne valamit elérni,mert addig marad a frag vadászos stilus,és mindenki ugy rohangál ahogy éppen tetszik neki ,és élvezetes a game,de az állandó rendre utasitgatásnak,meg a tk-nak az eredménye,csak a topic harc lesz(1szer már engem is belehuztak ebbe),aki okosnak érzi magát és népszerünek is :)),szedjen maga köré pár mukit,játszon ugy ahogy szerinte tuti,és akkor leszarhatja a lámákat stb.! mondjuk én is birnám az összehangolt támadásokat stb,kiru lenne,de ehez kell valami fent emlitett progi használata szerintem mindenképp!
  • greco
    Hi!
    Letöltöttem a single player demót,de nem indul.Pontosabban a betöltés után kilép a következő hibaüzenettel:

Debug asertion failed!
    Module: GeomBase
    File: C:\Dice\Projects\Battlefield\ENGINE\GeomBase\TreeRenderer.cpp
    Line: 353
    Expression:m_billboardPixelShader!=0

A konfigom: Celeron 500Mhz,256Mb SDRAM,ASUS V7100PRO 64Mb

Ha valaki tud segíteni,akkor előre is köszi!
  • Viking
    Na rájöttem vmire... Nem a Dragon gázos hanem egy bizonyos internet szolgáltató... Úgy hívják axelero tiszanet. Ha valaki itt szegedi, nehogy beszerezzen ilyen netet! Iszonyatos amortizáción ment keresztül az utóbbi időben! Ha holnapig nem javul meg, asszem bemegyek és a fejükhöz vágom a modemuket, kezdjenek vele amit akarnak... Grrrr... Na mind1, mára tervezett BF elmarad...
  • Dud [OBI]
    De még milyen jóóóóóóó!
  • Crem
    Más: Lehet, hogy kezdek béna lenni-öregedni stb... De utobbi időben elég nehéz embereket megölni...

Példa: Ohama Beach 2 sniper egymás melett, (mind a kettő tiszta célpont) az elsőt gond nélkül leszedem a másik viszont 3 lövéstől meg se moccan... Aztán elhalok!:( Gondoltam van ilyen, de azért a nevet megjegyzem;)
    További 8 menetben szinte 1* se tudtam kinyirni! Ebben volt olyan amikor a fa mögött bujt el és 6db tanklövéssel nem halt meg!!!! Aztán dobott 1-2 gránátot szintén finish... Mint látjátok név nélkül írtam!!!!! Ismételten megemlítem, hogy lehet az illető qrva etalon de egy kicsit képtelennek tartom! Ha esetleg a Rendszergazdi ki tud ilyet szűrni akkor néha nézzen már rá...

Előre is big thanx és aki magáraveszi ok nélkül annak is!:))))
  • Dud [OBI]
    TS2 szerver újraindítva. Lehet menni dumcsizni.
  • Manta
    Most ment egy reklámspot a rádióban: "Jóóóóóóó hely az OBI!" :)
  • Crem
    Hi All!

Ahogy igértem itt a PIROS TALICSKA!!:)))

Nem én csináltam ! Tényleg találtam az egyik elhagyatott helyen...
  • LSC
    Annak kiráyl hangja van:)
  • Viking
    Semmi baj, és ha ott vagyok nyugodtan kiabálj medicért, és nem csak te, mások is, ne szenvedjenek ott 3% hp-val, ugyanis sokkal egyszerűbb a dolgom, ha látom térképen, hol van a lesebződött. Más: sajna vmiért nekem Dragonon nagyon szar a pingem, nem ilyen 200, hanem 900... Szóval marad az OBI és a várakozás hogy bejussak.
  • Viking
    Lehet, hogy valóban én vagyok a béna. Mind1, nem is mesterlövészkedek túl sokat, inkább használom/használnám medicként képességeimet, vmint spawn pointokat foglalgatok el.
  • Viking
    Abszolútde nem kivánom bannolásom, semmi ilyesmi. És nem szokásom TK-zni, mert egy lövés vkinek a dzsipjébe közel sem TK, ráadasul mint mondottam ezután meg szoktak állni.
    "nem veszlek fel a Jeepembe, lehet, hogy kamikázézni akarok, stb."
    Ok, csak ilyenkor tisztelj meg egy "negative!" felordítással és mindjárt nem lesz semmi probléma. Ha én kamikazézni akarok, megtisztelem a dzsippemre várokat ennyivel.
    Spawn killhez amit leírtam pont köze sem volt célzási rendszernek, mivel gránáttal dobálták német csapatot, pontosan kiszámolva mikor élednek újra.
    És bocs fórumos dühöngéseim miatt, de mivel amikor BF-ben közlöm, hogy wait-re meg kéne talán állni, mindenki leszarja, és ugyanúgy futnak tovább, remélem akik olvassák a fórumot talán felfogják.

claw (nem clawn és végképp nem clown mert az utóbbi spec bohócot jelent! )
  • Viking
    A lövés helyét meg lehet saccolni. Csak éppen a golyó nem fog odamenni... Legalábbis tapasztalataim szerint. És nem arról beszék, amikor alig látod enemy alakját, hanem amikor már ha célzásra emeled a fegyvert, tökéletesen látod. (mivel kurvaszar a szemmértékem, nekem én még 10 métert is alig-alig birom felmérni, nemhogy nagyobb távolságokat, elégedjen meg a nép ennyivel) A másik hogy engem nem fogsz nagyon leszedni, mert én egy belémszálló golyónál már átmegyek Sir Robin módba (aki látta a gyalog galoppot az tudja miről beszélek, aki nem az meg tudatlan. "A bátor Sir Robin elfutott mint a nyúl...), keresek vmi jó fedezéket és felgyógyítom magm!
  • Icebird
    bocs a duplázásért ,de kurvára levan halva ma a net:)
  • Icebird
    Az hogy te nem tudsz leszedni valakit miközben mozog ,az nem azt jelenti hogy más erre nem képes!Hidd el sok gyakorlással mindenki megtudja csinálni! Nekem nem a BF-ben ,hanem ennél ilyen szempontból sokkal realisztikusabb játékokban is egész eredményessen összejön.Nézz meg 1 agyaggalamb lövészetet és mindjárt belátod! Lehet tudni hova kell löni ,és ez többé kevésbé össze is jön.
  • Icebird
    Az hogy te nem tudsz leszedni valakit miközben mozog ,az nem azt jelenti hogy más erre nem képes!Hidd el sok gyakorlással mindenki megtudja csinálni! Nekem nem a BF-ben ,hanem ennél ilyen szempontból sokkal realisztikusabb játékokban is egész eredményessen összejön.Nézz meg 1 agyaggalamb lövészetet és mindjárt belátod! Lehet tudni hova kell löni ,és ez többé kevésbé össze is jön.
  • LSC
    felmész a hlc.warez.hu -ra és mindent megtudsz
  • LSC
    HLC ftp.
  • LSC
    Igenis meg lehet saccolni a lövés helyét.Így volt a Global ops-ban is.Ott már megszoktam.BAR-al bármikor leszedlek futás közben.Persze nem 200 méterről.
  • Viking
    "bemegy Omaha Beachen a German Garrisonhoz, megáll úgy hogy biztos ne szerezze meg spawn pointot és írtja az ujjáéledő németeket"
    Erre gondolsz? Spec ott voltam. Akkor lett fehér a zászló amikor nagy kényszeredben bementél gyógyulni a raktárba. Én meg pont újjáéledtem és volt tippem róla hol állsz! És bejött! Mondjuk az tényleg nem spawn camp volt, ezt hozzáteszem, mert bőven volt esélyünk arra hogy leszedjünk. Az már más kérdés hogy ez háromszor történt legalább meg (de inkább ötször), de mind1. És csalással se vádollak, ugyanis én még nem láttam ezt a vérprofin lövős trükköt, sőt, el tudom fogadni, hogy vannak nálam is jobbak. Csak a repülősön húztam magam fel kurvára, mert az hatalmas seggfejség volt. Ha más csinálja, annak is hasonló kedveseket mondtam (írtam) volna.
  • Viking
    Ha egyszer, vagy csak egynéhányszor történik meg a furcsán pontos lövés, akkor ok. Nekem is volt olyan, hogy full hp-s dízsmadár üldögélt tankban, és meg kimentem vmelyik pályán egy eltakart helyröl, és megláttam, hogy hoppá, egy tank... Ebben csak az volt a ciki, hogy nálam medic cucc volt, a díszmadár meg pont felém nézett. Egy gyors ütés 3-as felé, erre karim előveszi mp 40 helyett pisztolyt, amibe mellesleg az előző tűzharc áldozataként 2 golyó volt, bár ezt akkor fel sem tünt, még az se hogy hoppá, pisztoly csak lőttem. Egy lövés, csak úgy futtába, erre a díszmadár beleharap a gépfegyverbe. Pont fejlövés. Sőt, az hogy valakit távolról leszed egy másik ember, miközben az hasal vagy gugol, az is ok, azt igen könnyü megcsinálni, még mp 18-al is. De hogy közben rohangál, az szinte lehetetlen, még besaccolni azt hogy hova fut az se. Ha valaki egyesen vonalban halad még azt se lehet lelőni egykönnyen, ugyanis egyetlen fegyver sem túl pontos, még bar se annyira, talán mp 40 ér valamit, de az meg kicsit sebez (ennek ellenére kedvencem), tehát mozgó célpontba egy tárat is belelőhetsz mire meghal, mármint egyesével, mert szinte lehetetlen eltalálni. Tehát nekem senki ne jöjjön azzal, hogy ő tudja hova kell lőni, hogy eltaláljon mozgó célpontot, mert NEM LEHET jó helyre lőni, a fegyverek pontatlansága miatt is. Még sniper puskával se nagyon, talán ott annyi előny van, hogy nagyon tud közeliteni, ezzel növelve találati esélyt, ellenben nem sorozatot lő. Ja és jótanács: medic népekkel sose szórakozzatok úgy hogy távolról szednétek le őket, ugyanis két célba találó lövés között általában annyi idő telik el, hogy újra teljes életereje legyen, és (magamból kiindulva) megkeresi a sunnyogot. Más kasztot remekül lehet így szivatni, márha olyan marha, hogy nem áll fel és fut el mint a nyuszika.
  • Tyler
    ADMINOK meghalt a TS2 server.THX
  • skorpio7
    Bazz ... itt még mindíg erről megy a vita ???
    Inkább legyen mindenki a terepen és játszuk le .
    EZ JÁTÉK , AHOL VANNAK AKIK JOBBAK MÁSOKNÁL és ezt tudomásul kell venni , nincs apelláta ezzel szemben .
    Szóval harcra fel ! :)
  • Manta
    Ha spawn camp van, akkor máshol kell újjáéledni, oda kell menni és ki kell szedni a "sunyi" ellenséget. Szerinted az igazi háborúkban nem létezik olyan, hogy utánpótlás elvágása? Na ez kb itt annak a megfelelője.
    Én is folyamatosan tapasztalok "furcsal lövéseket", de ezt ahogy egyre többet játszom, egyre inkább a program hibájának tulajdonítom. Ma du. pont úgy jött ki a lépés, hogy most én szedtem le egy csomó embert elég messziről. És még érmes is lettem többször is, mindezt úgy, hogy csapatjátékot játszottam. Szóval ezt fel lehet fogni pozitívumként, azaz hogy változatos a játék, mindig más oldala mutatkozik meg.
    De ha tényleg vannak csíterek, és lebuknak, azokat IRL kell kivégeztni. A lakásuk ajtaja elé fogok beállni spawncampezni :)
  • Dud [OBI]
    Nem unjátok még? Fasz kivan! Nekem is volt már olyan szerencsém, hogy lelőttem kétszer egymás után 2 tagok picsa messziről. Üvöltöttem is bele a mikrofonomba Apwarnak és más OBI harcostársnak, hogy "bakker láttátok de kurva jó volt!!!". Ezek szerint már áldanom kell az eget hogy senki sem látta különben már tuti csíter lennék. Nevetséges.
    Csak akkor üvöltsetek, ha van bizonyítékotok, ha 100% biztosak vagytok a dologban. Akkor 100% az is hogy bannolom a csalót. Épp ezért SOF2 forever!!! Ott nem lehet csalni. :))
  • Viking
    Igaz. Spawn camp nem jó megfogalmazás, mert az kb annyit jelent hogy áll spawn pointnál és várja az újjáéledőket. Ez kicsit más volt de a lényeg ugyanaz: esélyünk se volt kitörni! És akkor jöhet a másik: átállósdi - az a csúnya dolog hogy egyes emberek azt élvezik, hogy esélyt se hagynak a másiknak, csak gránátozzák az újjáéledőket hogy sok fragjük legyen. Az ilyeneket kéne inkább bannolni, véleményem szerint.

claw
  • Manta
    Szerintem ez nem spawn camp, amit leírt. Ez az átállósdi viszont csúnya dolog, még a végén bannolnak.
  • Viking
    Légy büszke magadra! Tudod hogy ezt hogy hívják? Spawn camp! Ha ezt élvezed, meg hogy elcseszed a másik játékát, hát gratula! Légy büszke magadra! Akkor nem is tudom miért nem jutott eszembe a bevált technika! Átmegyek amcsi oldalra és leszedlek halál nyugodtan. Már egy páran megtapasztalhatták azt hogy mennyire be tudok dühödni az ilyen egyének láttan, pl az a néhány orosz, akik hasonlóan dobálták gránáttal az újjáéledő németeket, én pedig kedvesen átmentem orosz oldalra és leszedtem őket. Gránáttal, hogy stílusosabb legyen. Aztán szépen visszaáltam német oldalra és közöltem velük, hogy talán nem kéne... Ja és mellesleg én is hallottam már érdekes dolgokat suniről. De ne lepődjetek meg az aranyérme miatt, pusztán azért van mert ő fragvadászattal tölti idejét, és meg sem próbál taktikusan játszani. Példának okáért bemegy Omaha Beachen a German Garrisonhoz, megáll úgy hogy biztos ne szerezze meg spawn pointot és írtja az ujjáéledő németeket. Valahogy meg kéne oldani, hogy frag ne érjen annyi pontot, csak 1-et, míg a bázisszerzés mondjuk 3-at, rögtön elmennének az ilyen nagy fragesek UT-zni... (ami egy remek játék, semmi bajom vele, csak AZ való egymás írtására, NEM pedig a BF!)
    Más, de ez eszembe jutott friss dumákat olvasgatva: emberek, mi a ****ért nem lehet megállni mikor ordibálok, hogy wait? Nem viccből teszem, próbálok normálisan játszani, és felgyógyítani titeket. Ez általában úgy sikerül, hogy amikor az észlény megáll, mert fedezékbe vonul, fel tudom gyógyítani! Ezt minden fórumon jelenlévőnek is mondom, mert ti sem szoktatok megállni! Olyan nehéz felfogni, hogy én medic vagyok, és nem csak azért hogy ÉN túléljek 1-nél több tűzharcot bazz?
  • KreeztalCODE
    csak annyit fuznek hozza, hogy vannak playerek akik low sensszel jatszanak ... pl en is.

Messzire sokkal pontosabban tudok loni mint kozelre ... ezert is utalom ha ramrontanak ... mert nem igazan tudom kovetni eleg gyorsan ...

Mortis ... lehet az OBIn neked adnak igazat. De itt nem. Legyszives ezt fogadd el es hagyd abba Suni gyanusitgatasat.

Ne erts felre, nem ot vedem ... hanem ezt a topikot ... es ezaltal a scenet.
  • MEDIC!
    Bezony még sniperral is qrva nehéz a mozgó célpont, nemhogy BAR-al.
  • Manta
    Nagyon magadat ismételgeted...
  • KreeztalCODE
    en meg addig aknakeresoben felszedegetem a tank ele dobalt tehenlepenyeket ^.^
    majd a nokiam snake 2jen jol megeszlek ... oszt leshetsz!
  • LSC
    ehe...ehe télleg,mitélleg?Hát itt van nem látod?Ja,de.Akkor kuss.
  • LSC
    Szerencséje nem lehet?Nem hiszem hogy mindíg 200 méterről 1 lövéssel lelő.
  • MEDIC!
    Leghangosabban mindig az kiabál, akinek ég a háza........
  • KreeztalCODE
    nem az asszony ir Mortis neven? ^.^
  • KreeztalCODE
    kovesd az ingat a szemeiddel ...

haromig szamolok utana teljes transzba leszel.

1 ... legzesed lassul ... erzed, hogy a levego korulotted milyen tiszta ... teljes beke van korulotted
    2 ... kezded erezni, hogy te is egyutt lebegsz a levegovel ...
    3 ... eggye valsz a levegovel es mely transzba esel ... csak a hangom figyeld.

Hirtelen kenyszert erzel arra, hogy csalj. Ugy erzed csalas nelkul mar jatszani sem lehet. Mindenki aki teged csalonak nevez igazat adsz es buszken vallalod, hogy csalsz. Ha nem talasz csalast a neten akkor irsz magad!
    Most, csettintek es mikor felebredsz beismered, hogy csalsz. (ezzel vegre megnyugtatva az O lelki vilagukat. ^.^)

*csett*
  • KreeztalCODE
    ja igen ... anno volt egy verzio ami az 1.0-s BFhez irodott ... azt a DICE mar eliminalta is ... ezert nem is ment az 1.1-s verzioval ...

csak sajnos az ordog nem alszik ... igy mar napvilagot latott az 1.1-s is.

De remelhetoleg lesz Punk Buster integracio a BFhez ... igy hamarosan kiszurheto lesz a cheat.