109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• KreeztalCODE
    nos ... csak hogy fokozzam a feszultseget ...

most ertesultem rola, hogy a BF1942-hez letezik trainer.

amit tud:
    -speedhack: ezzel te gyorsabban tudsz menni es loni ... de nem a szokasos ertelemben. Mivel ezeket a dolgokat a szerver 'kompenzalja' ezert minden rendes sebeseggel tortenik meg ... de pl. el tudsz dobni 3 granatot nagyon hamar (valojaban nem) es kozben ket sorozatot is elloni ... ez a szerveren ugy dolgozodik fel, hogy 'parhuzamosan tortenik' ... azaz mikozben losz a granatok kozben dobodnak el ... (remelem ertheto)
    -wallhack ... szokasos ...
    -aimbot ... szokasos ... lockolja az adott szinre az egered. neked csak loni kell. ez egy korai verzioban meg szar is volt mert a szovik oldalan a piros volt a szin es mivel loveskor pirosan villan a kep ...
    -radar hack ... azaz latsz mindenkit a radaron
    -fog hack ... azaz nincs kod. tisztan latas ... stb.

A DICE mar tud a dologrol es mar dolgoznak rajta. Tehat nem kell megijedni ... hamarosan (remelhetoleg) hasznalhatatlan lesz.

DE! Ez nem jelenti azt, hogy Suni nem egy iszonyatosan jo player! Mivel ezek a dolgok nem bizonyithatoak igy csak a scene-t romboljatok azzal, hogy egymast ilyenekkel vadoljatok.

PLUSZ! Altalaban az igazan skilles es jo jatekosok nem hasznalnak ilyet ... sot egy magara valamit ado jatekos sem. Azok akik ilyen eszkozokhoz fordulnak azok tul hujek ahoz, hogy jatszak a jatekot. Egy HC FPS jatekban ezek a trainerek nagyon sokat segitenek. De BFben csak alig-alig. Tehat max annyit erhetsz el vele, hogy par fraggel tobbed van. De semmikepp sem leszel elso tole. Mert ahoz mar esz, taktika es skill kell.

TEHAT! Amig nincs igazan 100% biztos anti-cheat BF1942hoz addig csak talalgatni tudtok. Az pedig sosem vezet jora. Szoval ... ha valaki feltunoen jol jatszik az 95% hogy skilles es csak 5% hogy traineres. Aki igazan skilles annak nincs szuksege trainerre ... aki meg nem skilles az trainerrel sem lesz az.

Remelem ezzel a vita mind a ket oldalrol lezarva.
  • LSC
    Komolyan ez csak a magyaroknál divat ez a "csaló"zás.
  • LSC
    Száljatok már le róla.Érdekes a múltkor velem szembe került és letudtam lőni érdekes módon többször is.Egyszerűen azok nem tudnak veszíteni akik pampognak.
  • Tyler
    Az igaz hogy amikor Apwar-all nyomultunk a teamspeakon akkor beszéltűnk is erről,hogy a suni gyerek mindig telibe bombázik.
  • KreeztalCODE
    Mortis ... te milyen neven jatszottal MOH:AAt? Mert ha tenyleg ilyen isten vagy akkor tuti emlekeznek rad ... de valahogy megsem ^.^

A BFben meg a BAR-ral siman le lehet szedni embereket nagyon messzirol is. Csak ra kell erezni a fegyverre. Ha nem lenne szar a memoriam (allandoan fagy a BF) akkor en is jatszanek ... es mivel, hogy eleg reg ota jatszom (ugye ... mint Beta Tester ^.^) szerintem engem is siman lecheatereznel.

Mortis ... nem kell ez a duma ... ha kicsit is ismerned a BF server-client rendszeret akkor tudhatnad, hogy aimbotot csinalni nem konnyu a BFhez.

De ha lenne is a DICE mar tudna rola ...
  • Laalee
    szigort keltesz :D
  • MEDIC!
    Suni ügyben én is tapasztaltam, hogy egy lövéssel kétszáz méterről lelő. Egyik gaménál Wake szigeten repülővel! 40 fölötti fragja volt, szal az adminok az egyik szemüket nyugodtan tartsák rajta.
  • Petko
    Arról beszélek mortis hogy a mentalitasod nem taktikai fps hez való, hanem epphogy a mohaahoz meg a többihez. Aki bfezik az a jó ha magasról szarik a csillagokra meg a statra, hanem igyekszik a többiek számára is élvezetessé tenni a játékot, és a csapatnak él. Csak sajons egyre több korpa keveredik a búza köré, mert gyakran bemegyek a szerverre és csomó idióta játszik akinek gőze nincs róla miről szól ez a játék. Példával élve waldy barátom mesélte hogy bement a szerverre medic-ként, erre látott egy bajtársat aki 50% health en volt. Odament gyógyítani, erre a faszi elindult. Üzeni neki hogy Wait! Wait!. Erre a faszi megfordul, kést rántott, és elkezdte szurkálni. Ennyit az okos, eszes emberekről.
  • Tyler
    Ja ő-t ő-t persze
  • Tyler
    őőőő milyen őőőőő-t
  • LSC
    Tyler nem akarod elfelejteni a hosszú őőőőő-ket?
  • LSC
    Így járnak az aranyér(m)esek.Meg aki AIM bot-ot akar.
  • Tyler
    A vénkőcsőg is az aranyérre hajtott,és igy járt
  • LSC
    Csak nem érdekelt az AIM mod?
  • skorpio7
    Tisztán értjük , amit mondasz .Mondjuk elég sokszor én is az élmezőnyben vagyok , mert én a zászlószerzésre hajtok .Miért ?
    Mert nincs teamplay és egyedül védeni egy adott pontot felesleges öngyilkosság , mert amint megvan már rohan is vakon mindenki a következő zászlóhoz ( a'la én is így teszek és folyik a harc a ki ér elsőnek a legközelebbi ellenséges zászlóhoz nevű játékban ).
    Mindez a teljes templay hiánya miatt .De ellenpélda ... megint visszatérve a tankos táncrapördülésre ( IWO JIMA ) , szóval ott CREM beült a légvédelmi ágyúba és az adott játék végéig ki sem mozdult , de ez csak úgy tudtam meg , hogy ott maradtam vele .Nem kért rá , nem szólt senki egész egyszerűen láttam marad és így vele én is .Mert ugye a fennsíkra legtöbbször repcsiből ugrálva érkezik az ellenség , ő szépen lelőtte azt én meg a pilótát , ha nem éppen ő .Ott van a tank is , szóval 2-en szépen bevédtük a helyet .Nem voltunk elsők , de a játékj teljes időtartama alatt egyetlen 1-szer nem volt zászlócsere azon a ponton .Ha a 2 középső zászlónál láttam , hogy amcsié lett , tankkal gyorsan le , zászlócsere és vissza .Szóval 1 kis odafigyeléssel sokkal többre lehet jutni , nem pedig a medálgyűjtés a lényeg .De ha mindenki ezt csinálja , akkor miért nem legyek én is az elsők között , ha estleg azon a pályán jobb vagyok a többinél ?!
  • Tyler
  • DonnieBrasco
    Iwo Jima névnél sokkal jobb lenne az Iwós Jimmy.
    Csak úgy eszembe jutott (lm: Jáksó)

DB
  • Tyler
    itt:http://www.bf1942.hq.hu/
  • skorpio7
    Bazz ... hogy mostanában mennyi betű hibát ejtek !
  • skorpio7
    Kár hogy nincs róla demó , pedig megnézném én is magamt , mint külső szemlálő .De elképzelheted , milyen lehetett bent a tankban ez a tánc ugye ?! :)
  • DonnieBrasco
    Jó a nikked :) Djindji-djindji bubamara ? :))
  • DonnieBrasco
    Teamspeak.
  • DonnieBrasco
    EDONKEY2000.COM vaze :) jó rég írtam, mi ?

LSC ha még egyszer ilyen linket ideraksz akkor
    éppen ebédidő van BAZZ
  • DonnieBrasco
    ésmostakkor, tessékmámondanki, ha valaki valakit egy lövéssel leszed az automatice ban ? Éshaésha mondndjuk tankkal teszi ? vagy hajóágyúval, csókolom, akkor is ??
  • DonnieBrasco
    Főnök, komolyan büszke vagyok a beszólásaidra :))
    Megnyugtató érzés hogy a klánunk alapítója normálisan fogja föl az egész témát :)
    (Hülye aki hülyével leáll vitázni...)
    Na, nekem meg elszállt a winyóm a hétvégén, és még azóta nem sikerül újra leszednem a játékot, de már töltöm (vagy tőltőm ? )... hétvégén sajna nem leszek de jövő héttől megyek és majd jól lealázok mindenkit, a csaló sündisznókat és a mortis isteneket is :))))) Ide nekem az összes keresztet :)

Banzaiiiiii !!!

DB
  • Tyler
    Én és a Tigrisem előre is THX
  • skorpio7
    BAZZ !!!
  • LSC
    Megvan thx.
  • DonnieBrasco
    edonkey2000.com
    Ha még nincs fent, nemsokára fent lesz :)
    gyertek minnél többen, annál gyorsabb lesz a letöltés mindenkinek.

DB
  • SarkanyfuaRUSH
    Csa LSC!

NOLF2 linket találsz a topicjában. Bocsi, de most nem tudom fejből, tegnap du linkelte be djcom a topicba.
    Hitman2 link még nincs tudtommal, csak DC-n terjedt, viszont valami gázos vele. Valszeg csak a crackje szar, de ez se biztos még, szóval azt még ne kapkodd el.
  • LSC
    Üdv néked is derék anti-sárkány
  • LSC
    1 NOLF2 és Hitman2 linkel dobjatok már meg thx.
  • LSC
    Érdekes,nekem eszembe se jutott hogy csal,mert már nekem is sikerült 1,2 hasonló művelet(PL:ledobtam gránáttal 1 repülőt:)).Mortis,te szerintem olyan ember vagy aki nem tudja elképzelni hogy vannak nála jobbak is.Aki jobb,az csal.
    Ja,itt a link a legújabb AIM bot-hoz:
    itt
  • Petko
    Azért a lényeget ne felejtsd el hogy ez a játék kurvára de nem mohaa, és nem counter, vagy quake ugyhogy nem azon van a lényeg hogy tud valaki csillagokat szerezni ha gepuskaval rambozik. Ha te ezt szereted csak mohaazzal továbbra is. Ezzel pedig próbáljanak azok játszani aki képesek komplexen minden eszköz segítségével csapatjátékban gondolkodni, és ezt élvezik is. ( a csillagokkal meg pontokkal meg nem foglalkoznak mert az rohadtul nem korreál a játékban nyujtott ember "értékével")
  • SarkanyfuaRUSH
    Üdvözlet!

Régen jártam erre és a BF harcmezőkön is.

Külön üdv a CB-nek !

Sajnos nem nagyon értem rá gépezni, ha igen akkor is csak letöltéssel foglalatoskodtam UT2003, NOLF2 :) Szóval régen nem játszottam és vettem részt a BF társadalomban :))

Mi az ábra ? Nem olvastam végig az előzőeket, csak belenéztem... Vannak már cheat-ek BF-ben, nem szeretném, ha ugyanaz lenne mint CS-ben :((((
  • Tyler
    Ott azt van aranyérem,de ha igy feszűltők csak aranyér lesz bellőle.
  • Tyler
    Nektek az Olimpián a helyetek csákok.
  • Dud [OBI]
    Na bazz én is félreértettem. Szal Mortis -ra válaszoltam, nem Suninek.
    Suni ha neked meg tiszta a lelkiismereted, akkor minek foglalkozol ilyenekkel.
  • Dud [OBI]
    Tudom, csak annyira bejött amit írt, hogy nem bírtam megállni, hogy le ne reagáljam. :))
  • Petko
    suni, dud nem a te arcodat firtatta, hanem mortisét:)