109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Manta
    Rám is lőtt boholy, de ne bannoljuk, csak vadásszuk le :) Ahogy felbukkan, haljon meg.
  • Viking
    AZ az alies oldal akar lenni? Mert akkor új célpont, király!
    Ja gyerekek! Tanuljatok már meg figyelni gránátokra! Tegnap aSSault-al 2 partraszálló motorcsónak népet írtottuk ki gránáttal!
  • Crem
    One
  • Viking
    Jajj G. Joe!
  • G. Joe
    mi lenne ha inkább belehelyeznéd a helyére?
    Ugy lehet többet dobna a gép teljesitményén.
  • Dud [OBI]
    Na akkor újra szavazásra bocsátom a dolgot. Kérnék 3 szavazatot Boholy ellen és már megy is. Csak értsétek meg, tényleg nem szeretnék senkit öncélúan kidobni.
  • Charon
    sziasztok
    én is csatlakoznék a toborzáshoz ha lehet akkor tengelyhatalmak oldalon
  • Petko
    laleee te láma:) 17241 üzenet:) látom kemény a munka:)
  • Laalee
    petkow te bena :D
  • Crem
    Na ja...

Végülis úgy is kezdhetem a játékot, hogy őt megkeresem és lelövöm... Akkor megmentettem 1-2 csapattársat is!:)))
  • Crem
    Dud [OBI]: Nem szeretem a sz@rt keverni, de ha már többen vagyunk akiknek meggyűlt a baja pattanásos Boholy fannal , akkor...

• Tyler
    Repcsivel csinálta ugyanezt én láttam és jol telibe kurtam tankkal
  • Tyler
    Ez a boholy tegnap is kőcsőgőlt.
  • Crem
    Na a mostani játék egy kalap Sz@r volt...

Önhordóval elmegy megtámadni egy tankot... A tankokat elviszik a világ végére és lesből(?) próbál lőni... Persze oda ahol a madár se jár...
    De legszebb!!!! Várom a tankot erre BOHOLY elvtárs hátulról elkezd gyilkolni és viszi a tankot... Besz@rás...

A BF szerintem egy csapatjáték és nem UT hent...
  • Tyler
    Lehet szó a dologról.
  • Petko
    köszi :)
  • Petko
    link
  • Petko
    nemtom most miert nem fogadja el :)
    egyénként is rossz linket irtam bele, szóval ez a jó : http://www.unisoft-systems.hu/~petko/tuzersegtipp.htm
  • Petko
    ehh:
    href="http://www.unisoft-systems.hu/~petko/tuzerseg.htm"> link
  • Petko
    na nem ment a link, újra: href="http://www.unisoft-systems.hu/~petko/tuzerseg.htm">tüzérség tippek és tanácsok
  • Petko
    na nem ment a link, újra: href="http://www.unisoft-systems.hu/~petko/tuzerseg.htm">tüzérség tippek és tanácsok
  • Petko
    Írtam egy újabb doksit a tüzérségről. Olvassátok el jól :) Tüzérség tippek és tanácsok
  • LSC
    Amúgy nekem is 512 ram-al megoldódtak a problémáim.Ehhez a game-hoz sajna az optimal 512,és min. GF3Ti200 a full detail-hoz.
  • LSC
    Azé sajna tejelni kell.
  • LSC
    1 1600+AMD már röhejes áron van.12-13ezer.
  • Tyler
    space legyen showfps és az 1 kőzt
  • DuriBumi
    Kösz
    csak erre mindig valami errort ir
  • Tyler
    console.showfps 1
  • Tyler
    Azért nem érdemes sok ramoot venni mert ha celorol váltasz ugyis DDR RAM-ot veszel,az eladásnál meg ugy is buksz,szart se fog érdekelni mennyi ram van benne.
  • DuriBumi
    Helo
    FPS-t hogy lehet kiiratni?
    Miért rángatózik a kép? akadozva tudok csak menni
    cel 1200@1500 512mb ram gef2 mx4 64mb
    a videókártya miatt?
    singlében nem csinál ilyet
  • DonnieBrasco
    tőőőllllle ? :))
  • Tyler
    nekem hasit tőlle
  • DonnieBrasco
    256 még tuti kevés, 384 határeset 512 már király (mondták, mert nekem is csak 256 van, szopok is vele eleget)
  • Dud [OBI]
    Köszi! Megnézzük.
  • Tyler
    Ja,majdnem ugyan ez a gépem,és nekem is segitett igaz csak 128-at dobtam be.igy most 384mb
  • Petko
    vegyel meg 256 ramot
  • Petko
    tisztelt adminok!
    Itt egy kis cucc nektek: Battlefield 1942 Restart 1.0
    Ennek segítségével a szerver magától újraindul, ha kifagyna véletlenül.
  • Tyler
    Bocs a nem idevágo témáért de kéne egy hely ahol van magyar mp3 albumok.előre is thx
  • Orgi
    Kyro tulajok lécci segítsetek!

Megszereztem a teljes játékot, gond nélkül elindul. Viszont eléggé érdekesen néz ki... régen olvastam a Hwsw-n cikket a problémáról. Előástam. A demora vonatkozott, de gondoltam ugyanaz a gond, itt is működik. Hát nem vagy csak én rontottam el vmit...
    A következőket tettem:
    -új profile az exéhez, defer render until flip bekapcsolva
    -regedit
    -megkerestem a bejegyzést (98se az oprendszer. A leírás xp-re vonatkozott, de szerintem azt találtam meg, csak 98ra vonatkoztatva).
    - exén jobb klikk, új kulcs (már volt benne egy defaults!), neve DXTExposeCaps, értéke 1.
    -kilépés, reset.
    Ugyanolyan szar maradt, mint volt. Kérdésem az lenne, hogy ti hogy oldottátok meg a problémát? Vagy felejtsem el a játékot, míg nem lesz új driver?

Ja, ez hátha fontos: a BF1942.exén belül (regeditben a bejegyzésnél van most egy defaults és egy DXTExposeCaps bejegyzés, ugye így kéne lennie?).
    Köszi a segítséget, bye

• TheZsenyka
    Jelent pillantban egy 1533MHz-s Atlon XP-vel 512MB RAM-al nyomom, GeForce2 GTS cuccossal, XP alatt, 800x600-ban, minden fullon van (!!!) és teljesen jól hasít.