109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petko
    Szerintem nem kéne túlzásba vinni, hogyha valaki véletlenül különös módon fejbelő távolról, akkor az máris cheater. Azt tudomásul kell venni hogy a játéknak elég különös a sebzés, meg érintkezés rendszere, mert nekem is van olyan hogy közvetlen közelről szórom az ellenfelet karabéllyal, és meg se érzi. Viszont néha meg snipert megszényenítő módon lehet távoli ellenfeleket kicsinálni vele. Úgyanígy néha én is műveltem már olyan csodát engineer-ként amit alig hittem el. (pl. kurvamesszi ejtőernyőző faszit lelőttem a puskával egy lövéssel, vagy karabéllyal rámrontó assaultot, aki folyamatosan strafelve össze vissza mozgolodott, pisztollyal 1 lövéssel fejbe).
    Másrészről meg azért bízom abba hogy annyira ostoba emberek nincsenek itt, akik saját játékukat basszák el aimbottal, mert ettől csak unalmasabb lesz a game számukra.
    Azt meg szintén nem tartom jó 5letnek hogy az embereket besoroljuk asszerint hogy hány csillagot ér el, meg mennyi a pontja, mert ez rohadtul nem a játéktudásától függ. Én is folyton attól függően hogy mit csinálok, vagy az első 3 között vagyok, vagy a végén néhány ponttal. A csillagozás külön tönkreteszi a csapatjátékot, mert pl. tegnap is engeneer kedtem, leraktam egy csomo aknat, meg megjavitotttam 600x a csapattárs tankját, ami nagyban hozzájárult ahhoz hogy nyerjen a csapat, mégse kaptam csillagot, csak néhány pontot. Ugyanígy ha tüzérkedek, lehet hogy nagy hasznot hajtok végre azzal hogy zár alatt tartok egy átjárót, vagy bázist, mégse kapok egy rohadt pontot se, csak néhány fragem lesz. Ezzelszembe aki egy karabéllyal végigrambozza a páját, folyton teli lesz ponttal, pedig a zászlókat ahogy elmegy máris visszafoglalják, és gyakorlatilag szart se ér a csapat számára.
  • Dud [OBI]
    Húúúú bazzeg! Ez azé nem semmi! Nem tudom említettem -e de én fingtam a Passat - szelet...
    Ekkora arccal akár politikus is lehetnél!
  • Tyler
    Baker ugyan ez volt nálam is csak én 1 aranyat néhány ezűstőt szereztem,talán nekik kéne megtanulni lőni.
  • DonnieBrasco
    Fejlövés rulez :)
    Emléxem, Deus Ex második végijátszásakor Hard fokozatban kizárólag kábítottam az embereket, és ha véletlen nem marad se bénító dartom se a sokkolóba szufla, akkor a maradék ellenfelekre fejenként csak 1 golyót szántam :)) ha elrontottam, reload :)) fő a maximalizmus !

na persze, ott nem volt lag és egy AI az csak egy AI :))
  • Manta
    Ma megint volt valaki, aki snipereket megszégyenítő módon mészárolt BAR-ral...
  • Manta
    Nagyon király, de amióta feltettem (nem mondom hogy köze van hozzá) nem jelennek meg a feliratok a funkcióbilenytűknél.
    Boholyból meg a végén egész jó katona lett :)
  • Petko
    sid, u rule :)
  • Crem
    Köszönöm Tyler!:))))

Müxik!:))))))))))))
  • Tyler
    Ezt olvasd végig és kővesd figyelmessen:http://www.bf1942.hq.hu/
  • skorpio7
    Hát bazz , az tényleg nem semmi volt .Biztos láttad ( IWO JIMA ) , hogy a toronylöveget szédszedte az amcsi romboló .Gondoltam kimegyek a tankkal a szélére és majd azzal lövöm , éppen kikerültem a homokzsákokat és talán egy picit rá is mehettem ... ezután jött a képen látható eredmény .90%-ban tank eleje fel , majd utánna 180% szaltó és már a földet is néztem és így dobált oda-vissza szegény tankkal engem a program .Azt még érzékeltem , hogy az "ugrások" közben egyre lejjebb csúszok , szóval jobbnak láttam gyorsan kiszálni . 1 másodperccel később már a vízben is landolt a tank . :)
    Mi ez a táncrapördülés , ha nem bug . :)

Most meg képtelen vagyok multit játszani , mert ennyi leszakadást , amióta csak megvan a net , nem produkált a kapcsolatom .4-szer csatlakoztam és 4-szer dobott le a szerverekről a net ... talán majd később .
  • LSC
    Papp Gábornak:
    Egyik címre se megy el a mail.Adj másik címet.
  • Crem
    Skorpió7 Táncol a tankal a domb peremén! A kép ugyan nem adja vissza, de ezt a mutatványt kb.10mp-ig csinálta... Csinált vagy 2-3 szaltót is...:)))))

• I.C.ram
    Többit?
  • Manta
    Persze hogy az. Többit megnézted?
  • DuriBumi
    bf42hu
  • I.C.ram
    Elegem van totál szarok a team balancek. Soha sincs olyan, hogy nehéz küzdelem lenne. Mindig az van, hogy total victory vagy major victory, tehát soha sincs olyan, hogy 10-20 pont különbség. Mindig vagy kétszeres tudás túlerőben van a másik csapat, vagy mindig kétszeres emberfölényben van a másik csapat. Katasztrófa.
  • I.C.ram
    Retusált kép.
  • The Garrett
    eeeeehehehe király!
  • Manta
    Érdemes megnézni :)
  • Manta
    Néha kilép a játékból, úgy hogy a desktop felveszi a 800*600-at 60Hz-en. Mi a gond?
  • Tyler
    www.bf42.com
  • I.C.ram
    Honnan lehet leszedni a textúra konvertert?
  • Crem
    Küldök egy mailt!:))))
  • Tyler
    Megoldásom az van,egy mail cim és kűldőm.
  • Dud [OBI]
    Ok. Kap még 1 esélyt.
    De ha gond van vele azonnal szóljatok és kiiktatjuk (ha lehet).
  • skorpio7
    Ha teli az OBI , DRAGON a tuti !

Szóval gyertek játszani a DRAGON szerverrére is , ha éppen nem fértek be az OBI-ra !

IP : 195.56.149.168

OBI szerver IP : 152.66.93.10 PASS: bf42hu
  • MEDIC!
    Még 1 esélyt boholynak!
  • skorpio7
    Ma jó 1,5 órán át játszottam ( éjfél után ) és megjelent a szerveren boholy kolléga is .Első kérdésem a szerveren lévők felé az volt , hogy nem kellett volna már boholy-t bannolni ? .A srác egyből reagált rá ,hogy ugyan miért ? .Szépen elbeszélgettem vele , az itt olvasott róla tapasztaltakról .Mindenesetre ő szimpla véletlennek állította be az egészet .
    Megemlítette , hogy tört szerveren , amúgysem lehet bannolni és dinamikus IP mellett meg főleg nem .Hát a szerveres tudását frissítettem , mert ha Dud az admin-ok egyike , akkor ugye nincs szerncséje .És ha igaz , hogy chello-s , akkor meg pláne nem , mert talán 1-2 évenként változhat az IP-je ( nekem amíg broadband volt , majd 2 éven át ugyanaz az IP-m volt ) és így nyugodtan kitiltható a szerverről .
    A lényeg a lényegben , az általam látott és játszott 1,5 óra alatt egyetlen TK-t sem csinált bármelyik oldalon is volt .Őt magát 2-szer is TK-zták ( bocs kiséretében ) és kérte az illető bann-olását ... persze viccelve . :)))
    Most vagy megjött az esze a beszélgetés után vagy tényleg szimpla figyelmetlenség volt , amit eddig művelt .Adjunk neki mégegy esélyt .
  • Petko
    Atten-hut Soldiers!

Thank you for making Battlefield 1942's launch a huge success. It's been three weeks since BF1942 hit the shelves and people all over the world are playing.

First, we'd like to send out a BIG THANK YOU to those of you who are actively helping others on the BF1942 servers, patiently explaining how to fly certain planes, healing others, repairing vehicles as engineers, and all the other little things that have helped to create such a strong community.

To Do List Update
    For those of you who have shared your thoughts on where we need to go next with BF1942... keep 'em coming. While we can't answer everyone's feedback personally, we are taking notes. As it stands our "To Do" list is pretty big.

At the top of the list:
    - Linux Server
    - 1.2 Patch
    - Map Editor
    - Mod Tools

We also have some updated information about the top list items. The Linux Server is currently going through the debug process and we're working hard to get it out as soon as possible. The 1.2 patch will address many of the issues which have been brought up on the forums and boards concerning bandwidth optimization, client prediction tweaking and general stability (sorry, Digger, we're not going to add a grappling hook!) The patch will also deliver the highly anticipated Map Editor. As for other mod tools, we're looking at what it would take to modify the existing dev tools for the mod-community. Stay tuned for more updates.

See you on the battlefield! And remember, for weekly community updates, stay tuned to www.battlefield1942.com.

The Battlefield 1942 Production Team
  • Crem
    Hi All!

Bocs az Off-ért, de nincs valakinek The All-Seeing Eye 1.9.3-hoz valami furmányos megoldása?:)))))
    Nem a 10$-t sajnálom, csak hát....

Előre is ThX!

Nemzetközi szlovák oldalon én nem találtam.

• LSC
    Válasz Papp Gábor üzenetére:
    Sajnos nem tudtam mail-t küldeni valamiért mert vissza utasított.
    Az a lényeg hogy a kitömörített texture mappa a BF főkönyvtárban legyen ahol mondjuk a save és a movies mappa van. Amúgy nem hiszem hogy az lenne a gond.
    Ha nem megy akkor írj.
  • I.C.ram
    Nem lehetne próba szinten kipróbálni a többi játékmódot is? Szívesen kipróbálnám a CTF-et is.
  • Tyler
    Az oldalunk cime: http://chaosbrigad.freeweb.hu/
  • Tyler
    Nyomd fel a teamspeakot és megdumáljuk.Ha nem tudsz valamit irj.
  • Dud [OBI]
    Na jó. Megpróbálom elkapni az ip -jét.
  • Manta
    Szerintem ez eddig 4
  • Charon
    S milyen célpont?
  • Charon
    nem az az axis
  • Dud [OBI]
    Ez eddig 2.
  • Petko
    ban boholy (igen szavazat)