109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#8404 Hmm, ha 40 fagja van valakinek az már bűn?
Szerintem semmi nem lehetetlen.
MOhában szokszor fudult elő ennél sokkal durvább frag arány is.RÉszemröl is. Aki ne mis mert volt is hogy lecsiterezett. (aki meg igen azt tudta is) :))) na komolyra.
Amig nem tuti valakiröl hogy csaló addig nem korrekt meggyanusitani!
Legalábbis nyilvánosan!
Magadban anyázhatod, de a nyilvános lecsiterezés már némi felelősséggel jár.
Szerintem.
Más játékokkal nem játszottatok ezelött? (ez csak költöi kérdés)
Két nap UT után pl már csináltam Monsterkillt, ami asszem 5-6 ember pár másodpercen belüli likvidálása volt. Mohában volt hogy garanddal, a szük sztálingrádi pályán 18 embert öltem meg mire az elsö shotis leszedett. A másodi khelyezett kb 5 fragnél járt.
Ott van pl Sylvie, aki emléxik a demo korszakra tudja hogy ő is képes volt ilyen fragarányra BF-ben, és ált ezt mérnökkel.
Én kevesett BF-ezem, mert idegesitenek a nem javitott dolgok,ill bugok, meg a netkod(ez nem bántó szánék), de produikáltam már anno elég durva fragarányt is. Ja természetesen már csitereztek le többször hogy enge mnem lehet lelönni, aztán volt hogy golyállo voltam , meg asszem egyszer gránátálló is.
Pedig csak arro lvan szo hogy nem ész nélkül kell játszani, hanem megismerni azt a játékot amivel játszol, és alkalmazni a tapaszutalatokat.
Egyszerüen megtanultam hogy futás közben szinte lejhetetlen találni, futo embert le lehet szedni rövid elé küldött sorozatokkal.közelharcban is lehet fejlödni(bár nem annyira mint más játékokban), a perülösök meg csodákra képesek ezt mindenki tapasztalta már.
Nem kellene ebböl a játékból is CS-t csinálni!
Aki tul jo játszik azt bannolni? lol
Nem vicces?
Tessék belegondolni!
Ezzel nem védeni akarok senkit. Ettöl függetlenül lehet hogy az illetö csal. Akkor meg kell probálni rajtakapni tuti lehetetlen dolgon. De van ilyen BF-ben?
Egyébként , ha csal valaki akkot az csak fogyatékos ember, aki egyébként képtelen közepes szuinten játszani legalább és ez flusztrálja. Akkor meg hagyni kell, hadd legyen neki is esélye! :))
Meg kell tanulni olyan faszán játszani hogy legyözzétek. Vagy ha van bizonyiték akkor kivágni.
De ez a köpködő stilus nem használ a játéknak, nem használ a játszo emberkék hangulatának.
Senmkinek.
Peace.
Joe
-
#8402 Mi is itt a gond pontosan?
Egyértelmü hogy az sb jobb minőséget produkál, mint az alaplapi integrált hangkütyü.
Sok a zsinor, vagy mi a baj?
A hozzászolásodbol nem derült ki, de lejjebb nenm olvastam vissza, mert a csít partyra nem vagyok kiváncsi :) -
#8401 Az nem értem ha ennyire vágszegy progit, mint pl a teamspeak, akkor miért lehetetlen feladat mgenézni a beállitásoknál a játékban.
De nem is kell.
A billentyüd gombjainak véletlenszerü nyomkodásával kb 30 mp-ig tart!
Nem sértésnek szántam, csak feltünő volt. Bocsi -
#8400 szőrés=szűrés -
#8399 Nem tudom hogy van-e olyan szerver (EA hivatalos pl.), amin BIZTOS hogy van aimbot és egyéb szőrés. De ha van ilyen, akkor egy óra alatt le lehetne zárni az ügyet. El kell oda menni játszani pár kört SUNI-vel, és ha "bénázik", akkor egyértelmű a helyzet, bannolni kell, de ha hasonló eredményeket produkál mint itt, akkor békén kell hagyni, esetleg elnézést is lehet kérni tőle. De ez csak akkor műxik, ha van ilyen, nem tudom. -
Petko #8397 Sok barom flamelés a cheatezésről, meg a közelharcról, csillagokról. Azér ténleg megprobálhatnátok inább tisztességesenk csapatjátékként játszani, hogy a többi is élvezze. Tisztelet annak a kevés kivételnek aki ténleg tudja mi az a tisztességes játék. (Pl. [UNQL]Echo akivel mútkor nagyonjól engineer/tank csapatot alkottunk, és természetesen Tyler kollega akivel ténleg lehet csapatba játszani) -
Hamlet #8396 Megjött a kedvem BF-hez ettől a jó kis ki csal ki nem csal partitól :)) Már vagy 2 hete nem nyomtam, de a fragek nálam ált. igy alakulnak:
1. Messziről 1-2 golyós sorozatokkal kiszeded
2. Háta mögé kerülsz
3. Jó fedezékben bevárod a nyomuló ellent
112. Közelharc
(gyalogos harcra vonatkozik mind). Nem tudom nálatok mi a "kib*szott messziről 1 golyóval kilőtt!!", de ha látod az ellenfélt, rá is lőhetsz nyugodtan mivel a golyó elrepülget odáig hidd el. Nem úgy, hogy állva rátenyerelsz a bal egérgombra, hanem letérdelsz/hasalsz a futó pacák elé lősz 1-2 golyót, korrigálsz aztán ismét. Ki kell tapasztalni mennyivel kell elé lőni azt jólvan. Ez ugyan olyan mint, hogy "bazze fél órája lövik Sunit légvédelmi ágyúval és nem hullik le! csaló!" Jah, csak van aki a célkeresztet folyamatosan a repülőn tartva lő, mit sem törődve a repzi mögött 20m-el megjelenő pamacsokkal :) -
Lifeforce #8395 Egy kérdés.
Mwlyik gombal kell beírni a társaknak? -
#8394 Nézd meg mégegyszer mert most probáltam és megy. -
Lifeforce #8391 Előszöris a teamspeakot csak a windowsban alapértelmezettként beállított hangkártyával tudod használni.
A progiban ezt így kell beállítani:
setting/option/sound devices "fül"
A direct soundot kell kijelölni.
direct sound buffer size csuszkát teljesen jobbra.
device ablakban pedig az elsődleges hangillesztőt kell kijelölni.
De mielött elindítanád a teamspeakot, az alapértelmezett hangkártyánál jelöld ki a felvétel fülnél csak a mikrofont és ne a mixert mert akkor más számára vízhangozni fog.
Ennyi.Megpróbálom magyarítani a teamspeakot és ha sikerül akkor jelzem nektek és elérhetővé teszem mindenkinek. -
#8388 Ja -
#8387 Tyler: Du. jövök ide vissza! Leszel-lesztek?
Jó lenne este már kicsit csapatban nyomni és nem futkosni mint az UT-ben!:))) -
#8386 Ha gondolod teamspeak test mehet. -
#8385 Előre is köszi!
A Gondom a következő!:)))
Alaplapi (Abit bd7)Hangk.:
SB life:
Igazából a problémám itt kezdődik, hogy nem tudom melyik lenne jó ÚGY, hogy minden más működőképes maradjon!:)))
BOCS MINDENKITŐL AZ OFF-ért!!! -
Lifeforce #8384 Én nagyon szívesen segítek a teamspeak beállításában. -
Lifeforce #8383 Hehe valszeg az a repülős én voltam.Mivel én fentről nem látom, hogy mennyi ember szaladgál csak az ellenséges zászló van a térképen és a guruló tankot látom.Ennyi erővel az enyémeket is leszedhetném mert fentről nem látszik, hogy ki saját ki az ellenség.Akkor látszik,ha nagyon alacsonyan repülök de ennek a hátránya ha ledobok egy bombát akkor én is kapok belőlle és a másodiknál én is megdöglök a saját bombámtól.
Nagyon jó a játék de ezt az egyet elbaszták, hogy a térképen csak a saját embereinket jelzik az ellenfelét nem vagy csak részlegesen.
Engem az bosszantott, hogy a saját csapattársam szedett le egy másik repülővel vagy ötször. -
#8382 Én utálok vitatkozni és bizonygatni egyes emberek stílusát és "életben maradási" képességét! (nem ssc-suni-hu ra gondolok) Van rajta kívűl még 1-2 érdekes eset! Mindenesetre a DRAGON szerveren Skorpió7 1 tanklövéssel meghalt- Tyler úgyszintén! Ez fordítva is így működött!!!! (máshol meg 6 lövés után életbe maradt) Ezért különös képp nem érdekel,hogy valaki így szeret játszani...Tegye! Úgy se ettől lesz ÁSZ!:) Max. saját szemében...
Akik viszont ennél tovább lépnek attól szeretném megtudni, hogy a TeamSpeak2 progit ugyan be tudtam lőni, hallom is az ellnséget:))) De beszélni nem tudok!:((((((
Ezért ha lenne valaki aki ért hozzá (és birka türelme van) Az elmagyarázná és kicsit tesztelné a velem a fejhalgatót! Nem láma vagyok, de van 2db hangkártya illetve Real Magic H. illetve egy Studio PCTV a gépben! Ezért nem olyan egyszerű az élet(em)!:))) -
#8379 Egy apró hozzászólás: Ott voltam azon a bizonyos Wake szigeti mészárláson, ahol SUNI barátunk 40akárhány fraget szedett össze. Az utána következő embernek olyan 15 volt, még 1-2 embernek 10, felett a többi huszonakárhánynak 10 se. Mindemellett összesen 2 haláleset (SUNI).
Ezzel semmi gond, nagy mák, pl. De az azért _elég_ fura volt, hogy miután elzúgott felettünk és lebombázott 4 embert, 3 (három !!!) mp. múlva már jött is visszafelé, és megint telibe trafált legalább 3 embert. Ez ment 4-5 másodpercenként, miközben folyamatosan lőtte valaki a légvédelmi ágyúból (már amikor meg nem halt ő is).
Semmiféle cheat-et nem feltételezve: a 40akárhány kill mellett 0 (nulla) pont szerepelt a területszerzésnél.
Szerintem aki így játszik az inkább Unreal Tournamentezzen, mert a BF nem erről szól !
Uff.
DB -
#8378 a geped meg azert reszetel mert a BFet nem 286osra irtak Trio3Dvel ... ^.^
azert az vigasztal, hogy (nem csak) a monitorom nagyobb mint neked ^.^ -
#8377 te meg mit csinalsz itt es ilyenkor? ^.^
aludjal ... mindjart megy haza a Csilla ... ^.^ mar vagy egy oraja elindult innen ^.^ -
Viking #8376 Tényleg mi is az? Én eddig azt hittem tisztában vagyok vele, de már kezdeke elkeveredni! Vki segítsen! -
Viking #8374 Megvan annak a hangfileja, rfa extratorral simán ki lehet csomagolni, de egy hangot nem találtam meg! Amikor az ember magasról ugrik ki, a tisztességes közkatona becsapodás elött úgy 5 centivel elereszti magát, és telerakja a gatyát. Csak hogy ennek a filenak mi a neve... -
#8372 az ne hasznalja a dirty version-t ^.^ -
Viking #8371 Ez tetszik! -
Viking #8370 "vagy neked mindenki megall es en vagyok az egyetlen aki nem allt meg neked?"
Nem, csak ezen most spec kiakadtam mert fél percig futottam és ordibáltam. A normálisabbja meg szokott, a kevésbe normális egy golyó elpazarlása után, a lámák nem igazán, ilyenkor szinte mindig előbujik belőlem a kisördög és genetikai mutációit emlegetem. -
#8368 ja igen ... es a regen tortent sok (mi az ejtoernyo???)-re visszagondolva az AAAAAAAA (esik uvolt) helyett: 9es b*zd meg 9es!!!!! ^.^ -
#8366 de tenyleg .. kellene egy tirpak verzios dumafile ...
pl.:
Requesting pickup: ALLJ MAR MEG BAZZE!
Negativ: Hat a f*szom nem kellene?
Enemy airplane spotted: Szedd le a galambot mielott a nyakamba sz*rik!
I'm on defense: En maradok mert sz*rnom kell!
stb ... ^.^
-
#8364 de akkor a requesting pickup helyett tuti az ALLJ MAR MEG BAZZEG lesz ^.^
legalabbis a dirty version-be benne ^.^ -
#8363 akkor majd a kedvedert csinalok neked magyar hangfilet ^.^ oszt berakod english helyett es akkor minden jol magyarul megy ... ^.^
amugy tenyleg gondolkodtam mar ilyenen. -
Viking #8361 Akinek a csapatszállítójára az ember 2 tárat elpazarol, annak meg szokta jegyezni a nevét. De most komolyan, semmi flame, csak baromira érdekelne mi volt olyan sürgős, hogy még fékezni se lehetett miatta, vagy legalább egy "ok, többé ilyet nem csinálok" típusú megaszondást... -
#8359 Úgy látom , itt nem csitultak a dologok .Még jó , hogy 20:00-kor nem sikerült bejutnom az OBI-ra , így legaláb nem találkoztam csíterekkel a Dragon-on . -
#8358 pedig holnap pont lelottel tok messzirol miutan elpattantam a jeep elejerol mert nem alltal meg es kulonben is raddobtam 4 granatot mert akkor meg ellenseg voltam es te nem haltal meg de mikor lelottel engem akkor en mar csapattars voltam igy leTKztal ... mindezt holnap mikor jatszunk majd!
BANT NEKI! ^.^ -
#8356 tudom ajanlani az english dialogs pont kiikszeleset es az angol/amerikai oldal keruleset.
Felteve ha a nemet/japan/orosz jobban megy ^.^
Ezsio jugedaaaaa ^.^ -
Viking #8354 "De tiszta szivbol mondom, ha barkit latok, hogy kozelit felem, vagy a kis nyilacskaja es eppen nem vagyok elfoglalva, akkor azonnal megallok, vagy vissza is megyek erte ha kell"
1. Szemből jövök a dzsipped felé, tökéletesen láthatóan, majd felkenődök a szélvédőre, erre szépen továbbmész.
2. Mögötted jövök és tökéletesen látható a kis villogó nyilacska a minimapon. Ha más nem legalább rájönnél hogy miért lövök épp, mert ugye eléggé felismerhető hangja van a golyók kopogásának a csapatszállítón, ezt leszarva továbbmész.
Véleményem: kb akkor tudok bejutni a dzsipbe ha eléggé ügyes vagyok és megfelelő pillanatban nyomom meg az e betűt, még mielött a dzsip alá kerülök. Ennyit a megállásról. -
#8350 kiakadni lehet ... elmagyarazni lehet ... flamelni nem mert kuldok neki egy akkor passzatszelet, hogy belerokkan ^.^ -
Viking #8349 Bocs de ettől k*rvára kiakadtam, és szeretném ha az illető felvilágosítana, hogy mégis miért nem állt meg? És ahogy elnézem, mindjárt meg is lesz. -
#8348 ^.^ tudod ... akit sokat emlegetnek ... az valszeg ott all a hatad mogott ^.^
annak aki nem ertene ... KLIKK DE IZIBE! -
#8347 jajj mar .. ne legyen mar itt is flame ... -
Viking #8346 Kreeztal ugrott a clown szóra úgy látom! -
Viking #8344 Suni engem ma csak sikeresen kiakasztott mint a kakukoss órát... Elöször: gondolom bocage pályán maximum egy kisebb tűzharc közben megszerzem Sawmill-t, mégpedig hogy dzsippel odarepesztek. Ugytünik ő is ugyanerre gondolt, beszáll a dzsipbe, ordibálok, hogy "requesting pickup!", erre halál nyugodtan elhúz mellettem... Jó szokásomhoz híven emlegettem sok mindenkit, bár szerintem csak a gép elött, mert nem csak elhúzott, majdnem el is csapott... Jó, nem sokkal később, meglátom minimapon hogy ott egy csapatszállító, benne valaki... Megyek arra, a bent ülő illető épp díszmadárként vadászott egy szőnyegbombázóra ha jól láttam ("...dobáld csak nyugodtan kővel a tankot, nem kell beszarni..."), erre Suni beszáll... Szokásos requesting pickup ordibálás, namost ő halál nyugodtan megy csapatszállítóval az orrom elött, annyit nem tenne meg hogy lefékez! Na itt jött el az a pont, amikor kiakadok, szépen elkezdtem lőni, hátha megáll... A második beleeresztett tárnal végiggondoltam, hogy normális vagyok? Ilyet várok el szent kis sunikétől, hogy Ő majd megáll nekem, pont nekem, egyszerű köznépi parasztnak? Sajnos előfordulnak még ilyen emberek, akiknek fejük a természet különös fintora, na meg csernobil miatt igen érdekes helyre került, valahova oda hátra! Remélem suni olvassa, íme mindent kifejező üzenetem: