109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#8677 Ja és SUNI-nek és barátainak (üzletfeleinek:).. tényleg le lehet szedni embereket sima karabéllyal olyan távolságról is, hogy nagyítás (jobbklikk) után is alig látszik... ma volt pár ilyenem :) és jóóóóóóóóó érzés :)
Főleg az tetszett mikor hasaló emberrel végeztem így :)
Na persze LAG-harcosok ellen nem megy, ha mozognak... 30 ping alatt van csak értelme.
DB -
#8676 11 nap szünet után ma ismét irtottam a szövetséges kutyákat...
Hazatértem :)))
DB -
#8675 akkor YOda is egy LAGharcos! :D a sebezhetetlen ellenfél!!!!!!! -
#8674 ok! ThX! Akkor így már értem. -
#8671 En ismerem, vagyis jatszottam mar ellene, es szerintem eleg jo kozelharcban.
Vagyis meg regebben volt egy Wake-s meccs, ahol engem is az lepett meg, hogy kozelharcban ot nem tudtam leloni, vagyis a szerbecse ugy hozta, hogy egymasutan tobbszor is o kerult ki gyoztesen mig meg nem oltem :-)
Szoval szerintem nincs vele semmi, csak o jobban korulugralt teged mint te ot.
Egyebkent ha valakit sokkal nehezebb leloni kozelharcban akkor az (es ezt mar tobbszor eszrevettem) hogy altalaban nagyobb a pingje mint a tobbinek, es igy mashova kell loni egy nagyobb pinges embernel -
#8670 Egy kérdés.
Ki ismeri Yoda harcosunkat? Nem vádaskodom, de érdekelni miért kevés neki egy tár? Látszatra eltalálom de mintha nem történne semmi!:(
Remélem csak egyedűl vagyok így... -
zsolesz #8669 full az obi szervere, nem lehet most sehol BF-zni!!! -
Xboxman #8668 Ehhh,bementem a TS2-be és khmmm elég érdekes hangokat adtam ki:)Csak kopogni és nyöszögni tuftam(más nem hallatszott ki)....
:DDD -
RÖVIDEN ENNYI.
-
#8665 Ja durva volt -
#8664 Jó volt a fun Tyler! -
#8663 hali :) na akkor most jól elolvasok annyi hozzászólást amennyit csak birok :)
a játék király... -
waracsk #8662
Nem tudja valaki,hogy honnan lehet
leszedni?
-
#8661 Tényleg fasza az oldal! Imádom a II. vh -s fegyvereket. -
#8659 Kira ez az oldal -
Petko #8658 ehh elnézést a nyelvi bakiér, szóval Zrínyi II est akartam mondani -
Petko #8657 ez milyen állat már:
Zirinyi II önjáró tarack 105 mm es ágyúval, bár ez nem sokat nyom a wespe 150 mm es agyujához képest :) -
Petko #8656 ez bizony egy Chi-Ha 97 es közepes tank
a Chi-Ro egy teljesen más modell, ami közös bennük hogy mind2 mitsubishi, és japán :)
Ez a chi-ha 97
Itt meg az összes többi japó jármű (de a siteon minden más jó is van) -
#8654 nem a Chi Ha? -
#8653 THX én voltam -
#8651 Még korán van a jómodorhoz...
Szal annak ezer köszönet ! -
#8650 -
#8649 Nem jön be az ábra!:((( Gondolom a tar sz@araxik...
Ha esetleg megvan valakinek másolja már át az SG ftp re... -
Petko #8647 persze donnie kötelező, ott van a leírásban. Anélkül nem is megy a játék. -
Petko #8646 bárki jelentkezhet, az azért nem árt ha elötte beállitja a control configot, hogy legalabb a gombokat ismerje -
#8645 Egyel emeltem a TS2 hangminőség szintjét. Ha így sem ok, tovább emelem. -
#8644 Úgy látom, a HBA-n egyáltalán nem a "húdeállatvagyokfragvadászkirálycsászár" emberek lesznek welcome, hanem az _igazi_ csapatjátékosok.
Petko, a TS2 remélem kötelező lesz :)) (Azt meg senki ne mondja, hogy nincs 900 FT-ja egy gagyi headsetre !)
DB -
#8643 Szóltam egy szót ? :)
Amúgy meg szedem DC-vel (tudtam resume-olni), épp most lesz kész a második CD. Az első hosszabb de annak is csak 1-2 óra kell már :)
Holnap LÖVŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐKKK :))) -
Petko #8641 ja cream nem ez az obi szervere. menj a 152.66.93.10:8767 re, ott vannak akik az obin jatszanak
-
tokfej #8640 A legelső ábra szerint állítsadbe
Az az OBI -
Nálam ez van beállítva! De a bf1942.hq.hu-n néztem meg... Akkor ezekszerint van más is? -
#8638 HBA-ba "kicsit" lámák is jelentkezhetnek?? ::)) -
#8637 ilyen esetben kell kiloni elole a kodarabot es maris tisztabban tud celozni ^.^ -
Petko #8636 jaja, de sajna vannak ilyenek aki celoz, aztan pont egy kődarab beleér a középontba, és megnyomja egymás után 50x mintha használható lenne valamire is a célzása. -
Petko #8635 az lehet hogy szerveroldali. Perpillanat az obin 120mp ig tart egy celzas. A celkamera meg akkor lesz szar, ha scoutként vagy kozvetlenul az alattad levo talajra, vagy egy kore vagy fara celzol ami pont az orrod elott van. Akkor pedig jo, ha a célpont és a scout között van néhány m (20-50) távolság, iránytól függetlenül. -
#8634 meg aztan ha a scout olyan huje, hogy a sajat segget celozza be (vagy esetleg tavcsovel nezegette a nagylabujjat) ... ^.^ -
#8632 mondom en!
itt is 60 mp-t ir ^.^ -
#8631 nem ... hanem, hogy nekem mindig picit a scout folottrol mutatta ...
a 120 ... nem szerver oldali beallitas? mert az is tuti, hogy 60 volt ... (bar mar nagyon reg BFeztem ...) -
Petko #8630 arra gondol ezzel krez, hogyha nagyon kozeli pontot celzol, akkor a kamera derekszogbe fog lefele nezni fejmagassagbol, szoval nem igazan lehet belatni a terepet, kiveve ha a lovedek repul. Az meg tuti hogy 120mp. -
#8629 "Egy számláló indul el ezzel egy idõben, ami azt jelenti, hogy 120 másodpercünk van a célpont megsemmisítésére, ezután a scoutnak újra meg kell jelölnie a célt számunkra"
nem 60?