109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• DonnieBrasco
    Ja és SUNI-nek és barátainak (üzletfeleinek:).. tényleg le lehet szedni embereket sima karabéllyal olyan távolságról is, hogy nagyítás (jobbklikk) után is alig látszik... ma volt pár ilyenem :) és jóóóóóóóóó érzés :)
    Főleg az tetszett mikor hasaló emberrel végeztem így :)
    Na persze LAG-harcosok ellen nem megy, ha mozognak... 30 ping alatt van csak értelme.

DB
  • DonnieBrasco
    11 nap szünet után ma ismét irtottam a szövetséges kutyákat...
    Hazatértem :)))

DB
  • The Garrett
    akkor YOda is egy LAGharcos! :D a sebezhetetlen ellenfél!!!!!!!
  • Crem
    ok! ThX! Akkor így már értem.
  • ssc-suni-hu
    En ismerem, vagyis jatszottam mar ellene, es szerintem eleg jo kozelharcban.

Vagyis meg regebben volt egy Wake-s meccs, ahol engem is az lepett meg, hogy kozelharcban ot nem tudtam leloni, vagyis a szerbecse ugy hozta, hogy egymasutan tobbszor is o kerult ki gyoztesen mig meg nem oltem :-)
    Szoval szerintem nincs vele semmi, csak o jobban korulugralt teged mint te ot.
    Egyebkent ha valakit sokkal nehezebb leloni kozelharcban akkor az (es ezt mar tobbszor eszrevettem) hogy altalaban nagyobb a pingje mint a tobbinek, es igy mashova kell loni egy nagyobb pinges embernel
  • Crem
    Egy kérdés.

Ki ismeri Yoda harcosunkat? Nem vádaskodom, de érdekelni miért kevés neki egy tár? Látszatra eltalálom de mintha nem történne semmi!:(
    Remélem csak egyedűl vagyok így...
  • zsolesz
    full az obi szervere, nem lehet most sehol BF-zni!!!
  • Xboxman
    Ehhh,bementem a TS2-be és khmmm elég érdekes hangokat adtam ki:)Csak kopogni és nyöszögni tuftam(más nem hallatszott ki)....
    :DDD
  • WiNters

RÖVIDEN ENNYI.
  • Tyler
    Ja durva volt
  • WiNters
    Jó volt a fun Tyler!
  • air23
    hali :) na akkor most jól elolvasok annyi hozzászólást amennyit csak birok :)

a játék király...
  • waracsk

Nem tudja valaki,hogy honnan lehet
    leszedni?
  • Dud [OBI]
    Tényleg fasza az oldal! Imádom a II. vh -s fegyvereket.
  • Tyler
    Kira ez az oldal
  • Petko
    ehh elnézést a nyelvi bakiér, szóval Zrínyi II est akartam mondani
  • Petko
    ez milyen állat már:

Zirinyi II önjáró tarack 105 mm es ágyúval, bár ez nem sokat nyom a wespe 150 mm es agyujához képest :)
  • Petko
    ez bizony egy Chi-Ha 97 es közepes tank
    a Chi-Ro egy teljesen más modell, ami közös bennük hogy mind2 mitsubishi, és japán :)

Ez a chi-ha 97
    Itt meg az összes többi japó jármű (de a siteon minden más jó is van)
  • KreeztalCODE
    nem a Chi Ha?
  • Tyler
    THX én voltam
  • Crem
    Még korán van a jómodorhoz...

Szal annak ezer köszönet !
  • Crem
  • Crem
    Nem jön be az ábra!:((( Gondolom a tar sz@araxik...

Ha esetleg megvan valakinek másolja már át az SG ftp re...
  • Petko
    persze donnie kötelező, ott van a leírásban. Anélkül nem is megy a játék.
  • Petko
    bárki jelentkezhet, az azért nem árt ha elötte beállitja a control configot, hogy legalabb a gombokat ismerje
  • Dud [OBI]
    Egyel emeltem a TS2 hangminőség szintjét. Ha így sem ok, tovább emelem.
  • DonnieBrasco
    Úgy látom, a HBA-n egyáltalán nem a "húdeállatvagyokfragvadászkirálycsászár" emberek lesznek welcome, hanem az _igazi_ csapatjátékosok.
    Petko, a TS2 remélem kötelező lesz :)) (Azt meg senki ne mondja, hogy nincs 900 FT-ja egy gagyi headsetre !)

DB
  • DonnieBrasco
    Szóltam egy szót ? :)
    Amúgy meg szedem DC-vel (tudtam resume-olni), épp most lesz kész a második CD. Az első hosszabb de annak is csak 1-2 óra kell már :)

Holnap LÖVŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐKKK :)))
  • Petko
    ja cream nem ez az obi szervere. menj a 152.66.93.10:8767 re, ott vannak akik az obin jatszanak
  • tokfej
    A legelső ábra szerint állítsadbe
    Az az OBI
  • Crem

Nálam ez van beállítva! De a bf1942.hq.hu-n néztem meg... Akkor ezekszerint van más is?
  • Kis Szabó
    HBA-ba "kicsit" lámák is jelentkezhetnek?? ::))
  • KreeztalCODE
    ilyen esetben kell kiloni elole a kodarabot es maris tisztabban tud celozni ^.^
  • Petko
    jaja, de sajna vannak ilyenek aki celoz, aztan pont egy kődarab beleér a középontba, és megnyomja egymás után 50x mintha használható lenne valamire is a célzása.
  • Petko
    az lehet hogy szerveroldali. Perpillanat az obin 120mp ig tart egy celzas. A celkamera meg akkor lesz szar, ha scoutként vagy kozvetlenul az alattad levo talajra, vagy egy kore vagy fara celzol ami pont az orrod elott van. Akkor pedig jo, ha a célpont és a scout között van néhány m (20-50) távolság, iránytól függetlenül.
  • KreeztalCODE
    meg aztan ha a scout olyan huje, hogy a sajat segget celozza be (vagy esetleg tavcsovel nezegette a nagylabujjat) ... ^.^
  • KreeztalCODE
    mondom en!
    itt is 60 mp-t ir ^.^
  • KreeztalCODE
    nem ... hanem, hogy nekem mindig picit a scout folottrol mutatta ...

a 120 ... nem szerver oldali beallitas? mert az is tuti, hogy 60 volt ... (bar mar nagyon reg BFeztem ...)
  • Petko
    arra gondol ezzel krez, hogyha nagyon kozeli pontot celzol, akkor a kamera derekszogbe fog lefele nezni fejmagassagbol, szoval nem igazan lehet belatni a terepet, kiveve ha a lovedek repul. Az meg tuti hogy 120mp.
  • KreeztalCODE
    "Egy számláló indul el ezzel egy idõben, ami azt jelenti, hogy 120 másodpercünk van a célpont megsemmisítésére, ezután a scoutnak újra meg kell jelölnie a célt számunkra"

nem 60?