109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#8628 "Fontos tudni, hogy a tüzér ugyanabból a szögbõl fogja látni a célt, mint ahogy a scout látja. Ha lapos szögbõl mutatja meg a célpontot a tüzérnek, akkor a lövések helyesbítése meglehetõsen nehéz lesz."
ez tuti? Mert en anno egy fa mogul adtam be a celt magamnak es boven a fa folottrol lattam a lovest. -
#8627 Koszi, sok ismerosomnek jol fog jonni a kezikonyv.
Bar egy 50%-al jobb minoseget meg elbirt volna -
Petko #8626 joe jovoltábol felkerült mégegy tüzérségi alapokat taglaló leírás: itt
Akit pedig érdekel a HBA ba való ténleges csatlakozás, azok számára jó hír, hogy nemsokára süninek köszönhetően lesz honlap, és akkor már valóban elkezdődik a toborzás. És ne felejtsétek: The HBA needs you! Join the ARMY NOW! -
Petko #8625 cream szerintem te rossz ts szerverre mentél.
az obis ts szerver ez: 152.66.93.10 pass:bf42hu -
#8624 Keresek olyan progit, amivel ki lehet szedni jo minosegben es egyszeruen hangot videot jatekokbol pl.: BF vagy mas FPS-bol.
Tud valaki nekem ebben segiteni? -
#8623 Nálam minden chanel tök üres!
Ahol jelszót kér ode meg természetesen nem tudok bemenni... -
#8622 Elolvastam!:)
Gratulálok! A szerződéseim nincsenek ilyen komolyan megírva!
Ui: Valahól írtad, hogy "ideges" vagy a láma játékosoktól. Szerintem egy jó csapattal ezeket igen kellemesen lehet kordában tartani.
Na ha egyszer sorozás lesz akkor mint önkéntes jelentkezem Ha lehet akkor felderítő ill. mesterlövész lennék. VAGY! Önkéntes véradó!:))) (vicc) -
Petko #8621 Crem, a CB egy klán, a HBAt meg nem mesélem el hanem olvass vissza (#8586). Teamspeaken meg mindig van valaki, most is 4 en vagyunk axis oldalon. -
tokfej #8620 Most is ketten vagyunk csak nekem néma :( -
#8619 Mi ez- ki ez a Hba & Cb ?
Esetleg lehetnék ezeknek én a TeamKillere?:))))
Na jó!:) Nem ám komolyan venni...
Más: Miért nincsen soha senki a TeamSpeak-on??:(((
-
#8618 Hi All!:))
kézikönyv1
kézikönyv2+
Na ez a "gyári" anyag...
-
#8617 SHIRÁLYul jön, este fél 11re lent lesz :)) kúl. -
#8616 ezer köszi, annyit talán összeszedtem már mióta lehalt a winyóm :)
-
tokfej #8615 4 gb a min megosztás -
tokfej #8614 hungary2.no-ip.com
itt találtam neked bf1942-öt
lanT3 usereknél -
Hamlet #8613 jajjj, de jót játszottam :) csak a battleaxeon kedves tz, ha nem tudod, hogy kell használni a Wespe-t akkor légyszi szállj ki és ne lődd hátba szerencsétlen rohamozó bajtársaidat a tankjukkal együtt, mert legközelebb nem békésen elvonulok, hanem seggbedurrantalak !!! :) grrrr... még szóltam is neki, hogy azok a mienink, de nem. Aztán szerencsére legurult a hegyről, ahova elhelyeztem a tüzérséget, hogy jól megszórjam a nácikat! :) -
zsolesz #8612 Segítenék, de sajna kiírtam cd-re és már letöröltem a gépről, meg én ADSL-es vagyok!!! -
#8611 Tegnap szenvedgettem vele, de 0 eredménnyel -
zsolesz #8610 DC-t próbáltad, biztos megvan valakinek?!! -
#8609 Valaki nem akar megkeresni ez ügyben ICQn? :) -
#8608 DonnieBrasco is jelentkezne HBA-ba (csak végre le tudnám szedni a játékot....:)
-
zsolesz #8605 A HBA szervezetbe én is jelentkezem, szeretnék szervezett keretek között egy jót BF-zni néha!
Valaki a CB-nél mondja meg végre hogy ki az a valaki akitől az emailt kaptam a CB-hez csatlakozás kapcsán! Akkor hazsnálhatom én si a CB előtagot? Nem fog senki sem leordítani érte a játékban?
Mivel én nem tudok gifet szerkeszteni, hozzájuthanék valahogy egy lyasmihez ami LSC-nek is van? Persze az én nevemmel, ki tudná ezt megcsinálni? A teamspeakrt meg próbáltam használni de mindig üres volt!!!! -
#8604 Mehet,THX -
#8603 Átállítsam? Lehet jobb minőségre pakolni, de akkor nagyobb sávszélességet is eszik. Nekem mind1. Akarjátok? Egyel feljebb rakom és kipróbáljátok! Ha fasza, akkor jelezzetek ide. (Este fog csak élni.) -
#8602 Petko: Ha rám céloztál a "basztok elolvasni" akkor sorry! De nekem itt a gyári könyv. Gondoltam talán azzal is boldogulok! Tévedtem...
Más: Ha lenne valaki akinek van teams. és szertet "vakon" pusztítani az jelzze! Ha csak felderíteni és célt adni az is mehet!:))
Utólagosan is köszönet : VIKING-nek & Petko tüzérparancsnoknak!:))))))) -
Petko #8601 2. sornak kérdőjel a végén -
#8600 Igen erdekel a dolog is, sot
ird meg mailban, pontosan mit akarsz, es nekiesek
mindenfelekeppen e-mailban irj meg mindent, met qakkor nem felejetek el semmit, mert csak akkor teszem archivumba a leveleket ha elvegeztettek. -
Petko #8599 frankó süni, és köszi:)
De egyébként maga a HBAs dologban is benne lennél, mert így lenne penge:)
Egyébként csak egy egyszerű nehany oldalas valami kell, olyan menüpontokkal hogy Info, Hírek, Katonák, Szabályzat, Leírások, Kontakt. -
#8598 En szivesen csinalok neked egy egyszerubb weblapot, csak mond meg az alap informaciokat.
menupontok, hasznalhato szinek, hasznalhato alakzatok, esetleg kepek, stb.
adatokkal nem toltom fel, csak a weblap grafikajat es szerkezetet meg tudom neked csinalni.
weblapkeszito vallalkozo vagyok :-)
www.swgy.hu -
Petko #8597 ok, frankó:)
egyelőre egy olyan elhivatott embert keresek aki szívesen csinálna egy egyszerűbb weblapot ennek a szervezetnek -
Petko #8595 Ötlet ami még nem realizálódott. A játék egyébként kijelölt rendszeres fix időpontokban lenne. Ettől függetlenül ugyanúgy bárki bf ezhet ahogy eddig, csak a kijelölt időpontokban jöhet szervezett játékot játszani is. -
Petko #8593 "A HBA szervezetébe bármely magyar állampolgárságú BF1942-vel aktívan játszó személy besorozható." , "A besorozásnak semmilyen elõfeltétele nincs az állampolgárságon kívül, a sorozó tisztnek nincs joga a besorozhatóságot megkérdõjelezni egyéb esetben, kivéve a már besorozott és leszerelt katonák esetében."
A scoutolásról még annyit hogy leírtam a leírásba is nagy betükkel, de itt is elmondom, hogy CSAK 1X CÉLOZZANAK EGYSZERRE, MERT A TÜZÉRNEK ELMEGY A KÉP MINDEN ÚJABB CÉLZÁSNÁL -
tokfej #8592 Köszi az infókat.
a HBA egész jól hangzik. -
MEDIC! #8591 Üdv fanok!
Tegnap egy fütyi beül a 105-ösbe Omahán és vadul célzásért üvöltözik. A vicc az, hogy ő egy scout volt! -
Petko #8589 hazudott, hajóval lehet, csatahajónak mind2 tornyából, rombolónak csak a hátsó tornyából. Cremnek meg annyit, hogy azért a scoutot látta csak mert az faszul célzott, és az orra elött lévö földet vagy tereptárgyat kattintotta. -
Lifeforce #8588 Én nagyon régóta használoma teamspeakot.Szerintem nagyon jó.
Ha rossz a minősége akkor feljebb teszed és már is tökéletes.Jobb hangja és minősége van mindt a mobiltelefonnak.Ezt csak a kettesre értem mert az ezelötti verzió hagy némi kivánni valót.Az tényleg rossz minőségü volt. -
Petko #8586 A csapatjátékkal kapcsolatban nincs nagy kedvem verni a nyálam, mert ugyis mindenki baszik elolvasni, de azért mégis irok valamit.
Egyrészt a TS kurvajól használható, mert én Tyler, és a többi CB taggal nagyon jól tudunk együttműkodni TS el. A hangminőség lehetne jobb is az OBIs TS szerveren, nemtudom miert a legszarabb kodekre állították. A jobb kodekekkel sokkal jobb a minősége.
A csapatjáték egyelőre nem jön össze valóban több okból kifolyólag is. Egyrészt olyan hülye idiótákhoz is eljutott a játék már, hogy már napok óta flusztrált vagyok attól, hogy mekkora faszságokat művelnek a játékon belül. Azt se tudják mi ez, csak nyomkodják összevissza a bill.t meg az egeret, és kurvanagy felfordulást okoznak. Másrészt vannak rossz fegyverbeállítások, mivel a gepkarabély rohadt erős, de ez rendjén van, viszont az nem hogy 2 gránáttal szétrobbant egy tankot az assault. És a bosszantó hogy a felszerelt gépuskák szart se érnek, főleg a tankon lévő használhatatlan a forgástól. Ezért az assaultok túl erősek.
Másrészt a nem láma emberek mentalitásával is baj van, mert sokan nem is akarnak szerintem egyáltalán csapatjátékot, hanem az esik jól nekik ha körberambózzák a páját a karabéllyal. Az ilyen embereket rá kéne ébreszteni hogy rossz játékot válaszottak, mert erre a cs, ut2003, quake való. A pontozás is elég szar, mert a rambózással a balfasz emberek csomó pontot szerezhetnek, pedig csak összevissza öldösnek, meg pillanatokra elfoglalnak egy zászlót de nem tartják meg. Az értékes support feladatokat ellátó egységek pedig semmi pontot nemkapnak (engineer, medic) ha ténlegesen a feladatukat csinálják.
Szóval hogy ténleg jóvá tegyük a játékot egyrészt kell várnunk a patchet, meg esetleg mod okkal változtatni a kiegyensúlyozottságban. Másrészről pedig a hüjéket és lámákat kiszűrni, és rákényszeríteni az embereket hogy ts ezzenek, és csapatban játszanak. Erre volt a tervem a HBAs rendszer, de egyelőre szarnak az emberek rá. Mindegy, ha lesz saját szerver, és ha nem lesz egyetlen hba játékos, én akkor is lezárom a szervert ilyen játékok számára pont csúcsidőben valamikor péntekenként 20-22h ig. -
#8585 A teamspeakos dolog nem rád vonatkozik hanem azokra akiak szeretnének dumálni,nálunk egész jol müxik.A mond mégegyszer és a hall valakiről annyit hogy néhány mobilszolgáltatonál is ezt teszem csak egy valag pénzért. -
#8584 Nem fragvadaszat folyik a csatakban, hanem csak szervezettlenseg. Ugyanis egy csapatban legtobben a assautnak kell lennie, hogy rohamozzanak elfoglaljak a zaszlot es meg is tartsak. Az agyusok meg tartsak sakban az ellenfelet de mindig csak ott, ahol nincs sajat. Es ha nyomulnak elore a harcosok, akkor le kell am allni az agyuzassal, mert az csak rosz lesz. Mint tegnap rohamozok egy allast Ivo yiman (vagy hogy hivjak) aztan a hajo lovi folyamatosan azt a pontot probalok kerulni es hatulrol menni, de csak lo (ellenseg egy szal se de meg mindig lo) eppen zaszlofoglalas lenne vagyis mar ures volt a zaszlo erre kilo a hajo. OK rendben, aztan megismetlodik ugyanannal a pontnal csak a felso parti utag befordulva ugyanigy lelo de akkor mar tobben is voltunk. Es ez nem egyedi eset
Szoval sokan mondjak itt, hogy az a csapatjatek, hogy ket ember osszefog es tavcso+agyu ok az csak tamogatas de akkor ha esszel.
Persze egyetertek, hogy rohangalas folyik a palyakon, de csak azert, mert nincs normalis kommunikacio.
Teamspeak?
direkt kiprobalytam 2x is, hogy lassan jo-e, meg erdemes-e foglalkozni vele, de amig nem mindenkinek egyforma a hangminosege, addig ez se er semmit. Sot hatraltat, mert a legtobb kommunikacio az volt, hogy HALL VALAKI? meg az, hogy MOND MEGEGYSZER, NEM ERTETTEM. De nem csak en mondottam ezeket, hanem masok is ezt mondtak folyton. Nekem ADSL-em van, vagyis az atviteli sebesseggel nem lehetett volna gond nallam, de masoknal lehet, hogy kisebb a sebesseg igy nekik meg roszabb lehet.
A csapatjatekot szerintem sokszr a nagy tavolsagok is hatraltathatjak kis szamu jatekos eseten nem?
Szoval problemas ez a csapatjatek dolog. Szoval nem azt mondom, hogy nem kell, meg ilyenek, csak nehezkes igy. -
#8583 Csapat munkához teamspeak kell mi axis oldalon már egész jol eldumcsizunk