109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• CSOCSO
    tök jó lenne ez a gamma de annyira akadozik hogy már hányadék.. tudom egyéni szocprob...
  • tokfej
    http://www.bf1942.hq.hu/
  • Pilu OBI
    Ha sok a csalás annak az szokott lenni a vége, hogy az OBI klán leszokik a játékról. Ha pedig leszokunk valamelyik játéról, akkor el szoktunk kezdeni gondolkodni az OBI szerverek újrahasznosításáról...
    Mellesleg SOF2-ben nemigen használsz aimbotot meg akármitis hála a PunkBusternek. Ezért is SOFolunk sokat.
  • Viking
    Meg ha én azt venném észre vagy akárki, hogy az egyik player, legyen az bárki, valahogy miközben oldalaz, gyanúsan telibe lő mindig amikor én egyszer sem, nem árt jelezni itt azonnal, ugyanis ez is egy érdekes tulajdonsága aimbotnak, amit én valahogy nem szeretek... Miért kell minden gamehez aimbotot csinálnia vmi zseninek? Bah...
    (ugy mennék játszani de sajog a fejem és van egy olyan gyanúm hogy így még egy szőnyegbombzot se találnék el! )
  • Viking
    ..::AoD::.. Scythe még mégse CODE tag, pedig hidd el ebből a típusból ő a legidegesítőbb!
  • Viking
    *** WARNING! LAMAS! ***

Tegnap 2 zseni iszonyat kihozott a sodromból, gondolkodtam is hogy visszalőjek de nem vagyok olyan bunkó. Az egyik Rockety volt, aki lelőtt iwo jima-n, miközben a parton rohangáltam, várva az amcsikat. Nos ez szerintem direkt tk volt, mivelhogy azzal a redves partmenti agyúval amint rámmutat, kiírja a nevem, sőt, még egy másik géppel épp felszálló csapattársára is lőtt, mikor megkérdeztem, hogy te ****fej, mindenkire lőssz, azt mondta, "ja". Ezzel kb azt sikerült kivivnia, hogy ezentúl ha ellenséget látom, le fogom szarni, arra van-e épp, nyugodtan eldobom gránátjaimat, őrajta keresztüllövök, ha elémáll, átmegyek rajta dzsippel, stb...
    A másik zseni a szépnevű [judge]crazyvan volt (nemtom hogy írják) aki 2 m-ről nem tudta kiolvasni a nevemet, és lelőtt, valamint meg volt lepődve, hogy miért emlegetem genetikai mutációit a "bocs!" szócska után. Hasonlóan közveszélyes, bár inkább csak láma de nagyon.

*** WARNING! LAMAS! ***
  • DonnieBrasco
    Connecting To koli.dns2go.com:411
    Your IP is banned!

Egyre jobb bazz
  • DonnieBrasco
    112700868 Ficere... és Chellom van, ja... :(
  • DonnieBrasco
    Köszi ezek már használhatóbbak, csak épp BF nincs eddig sehol :(
  • tokfej
    [HUN]
    eztd tedd a neved elé
  • Viking
    Átmenjek szeretetszolgálatba? Mondj egy icq-t, átdobom, ha chellod van max sebességgel, ha jobb, akkor is eléggé gyorsan átmegy.
  • DonnieBrasco
    << SORRY THIS HUB IS ONLY FOR HUNGARIAN USERS ! >>

BAZMEG nem hallott még dinamikus IP-ről ?? Mégis hogy győzzem meg, hogy BP-en netezek ??
  • tokfej
    balinko.freeftp.org
    hungary2.no-ip.com
    koli.dns2go.com
    b-team.no-ip.org
    medstud.pote.hu:1666

• tokfej
    a hungary2-hoz nem kell semmi
  • DonnieBrasco
    Egyik tele, másik kettő nem enged be...
  • KreeztalCODE
    ez igy faszan hujeseg ^.^

szoval meg ADSLel is hamarabb megkapod mintha velem kellene talalkoznod ^.^
  • KreeztalCODE
    akkor meg ADSL-el is hamarabb atmegy mint ahogy en atkuldenem ^.^
  • DonnieBrasco
    Hát nem pont: Árpád-híd :(
  • KreeztalCODE
    mondanam, hogy osszefutunk kolcsonadom de lusta vagyok kimozdulni ... esetleg ha Budafokon laksz ... ^.^
  • KreeztalCODE
    Server="157.181.186.188"
    Server="63.149.6.91"
    Server="dc.swe-boy.com"

Server="hungary2.no-ip.com" (ehez kell egy user/pass is .. ezugyben Zaburt erdemes felkeresni ... ha jol emlekszem ^.^)
  • tokfej
    Mondanám hogy megosztom neked de adsl-el 2 nap mire leszeded
  • KreeztalCODE
    jo az neked ... kar lenne beled a 100Hz ^.^
  • KreeztalCODE
    ehh ez a bebasz nem irta ki amit kopiztam ^.^
  • KreeztalCODE

#1" Description="[700ppl]BIG_SHARE Movies, Mp3s, Games 10 GB Min" Password=""/>

#1]" Description="XxX King..biggest movie network in direct connect" Password=""/>

• tokfej
    5 HUB-on kerestem de sehol nincs
  • DonnieBrasco
    Ja, meg a DC most nem jó nekem, mivel töküres a winyóm, nem tudok mit share-elni, úgy meg a legtöbb HUB be se enged :((( sux
  • DonnieBrasco
    HUB-e = HUB-ot :)
  • DonnieBrasco
    Hmm meggondolom. Mondasz egy jó HUB-e ?

thx
  • KreeztalCODE
    ahh ... te nem hallottal Air**x-rol ...

Neki egyszer komolyan volt ilyen iranyu kerese ... BF1942 ket CDjet kuldjek neki emailben ... freemailre meghozza ^.^

Amugy DC++? ott tuti fent es gyors is
  • DonnieBrasco
    Na, tudsz te ennél jobbat is... ma inkább ne erőltesd... >:~\
  • KreeztalCODE
    emailben kuldjem a BF1942 ket CDjet???

TE MEG VAGY HUZATVA????

^.^
  • DonnieBrasco
    Re:
    Vki. lehetne megértő egy rokkanthoz (még mindig nem sikerült magamhoz térnem a winyóhalálom óta), a donkeyról tetű sebességgel jön a játék.
    Egy kósza ftp link ???
    Esetleg emilben ???

pliiiizzz.......

(Donnie wants to shoot badly....)
  • LSC
    1-2fps-el te se tudnád.
  • LSC
    Meg.
  • The Garrett
    ja :jó tanács: IDEGESÍTSÉTEK Kreeztalt és akkor bevesz a Teambe!
  • KreeztalCODE
    ment neked egy level ezzel kapcsolatban ... ^.^
  • KreeztalCODE
    vannak akik anno engem is nagyon de nagyon idegesitettek amikor repuloztek (es ellenem voltak) ... ma mar CODE tagok ^.^
  • The Garrett
    pontosítás: Te nem tudsz értelmesen lövöldözni/bombázni... van aki igen :D
  • Laalee
    ha masok a fejedre dobjak, lehet megsem a repcsi az iranyithatatlan?:D
  • CSOCSO
    kúrvajó lenne ez a gamez ha lenne uj gépem mert esküszöm így mintha 1-2 fps el menne a gamez egyes helyeken...
    kész.. amugy a gamma egész jó.. am,i nem tetszik: a fegyverek és a repcsis dolog.. szvsz tök írányíthatalan nem lehet értelmesen lövöldözni de bombázni sem.. ezek bazzeg a fejemre dobják én meg örülök ha közelükbe tudom dobni..amugy az egész biztos jobb lenne ha nem klépregény lenne.. mindenesetre sokkal jobban bejön mint az ofp!