109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
kormosp #8725 az miert van,hogy csupa kékes árnyalatú az egész képernyő,és tök szar a minősége?mit kell csinálni,hogy jó legyen?köszi -
#8724 Nemtom teccik-e, mert nem játszom vele. Csak felemelni jöttem -
GhostPunk #8722 1.1 el van patchelve.az most jo,nem?kell külön crack is hozza? -
#8720 azert wilkon se jobb a kommunikacio neha ...
Mohaa ... HUNT ... (tele van szet lott hazzal)
-Ott egy a haz aljaban!!!
-Melyik haz?
-A szetlott
-Mind szet van love!
-De ennek a teteje is!
-Mindegyiknek a teteje is szet van love
-Mindegy ... mar nincs ott, mert atment abba a hazba!
es igy tovabb ^.^ -
#8719 na megegyszer:
bazzz
reinstall volt es nem megy a game
elkezdi betolteni a palyat ... es kb. 7-8% load utan szevasz van ... vissza windowsba
a VideoDefaultot mar megcsinaltam ...
abit siluro t400/detonator 3082/WinXP -
GhostPunk #8718 Ha joinola sközbe disconnected from szerver van,akkor az attol lehet mert nem eredeti?vagy mitöl? -
Petko #8716 rohadtjó ez a francia oldal.
Ténleg élethű a terep hangulata a bfben a képek alapján, bár a méretarány nem pontos, mert valójában 5x ekkora volt körülbelül az igazi -
Petko #8715 nemtudom miért de nekem, és a többi havernak aki ts2n axis oldalon nyomja, mindig megértjük mire gondol a másik. A cellakód kiegészítve egy konkrét terephez viszonyodó infóval bőven elégséges. -
#8713 Ja az nekem is mindig problemam, hogy adjak gyorsan pontos informaciot a tarsaknak.
Mivel legtobben 80% (koztuk en is) meg mindig a szoveges uzenetet tartjak elonyben.
Szoval a zaszlokat beszamozni a hidakat is meg mindent, de hogy az mar nehezebb.
Gondoltam arra, hogy mindent az ora mutatop jarasaval megegyezoen lehetne meagni.
Pl wake palyan z1 az a legelso zaszlot jelentene h1 az elso hidat (az ora mutato jarasaval megegyezoen.)
Csak ha barmi egyseges dolgot ki is talal nehany ember, azt a tobbi nem fogja tudni.
Szoval nehezugy de el kellene gondolkodni rajta hogy ossze kene ezen dolog erdekeben fogni.
Vagy csinalni terkepeket ott bejelolni mindent egy betuve es szammal aztan ezeket a terkepeket kozolni mindenhol.
Nekem van is terkepem minden palyarol de csak kicsik (300x300 pixel), nem minden reszlet lathato rajta.
Van valakinek jobb minosegu terkepei. -
#8712 eh most látom hogy a logo-d ban görkori van... eddig azt hittem valami állat :))
egyébként meg: AKInEK nem tetszik az ne írogasson ide!!!! -
#8711 Itt a hangsuly azon volt, hogy kertuk, hogy ne loj es megis lottel azt pedig a terkepen is latod, hogy rohamozzuk a zaszlot, mert mar csak az az egy volt. Es akkor neked es mindenki masnak is (nekem is) le kell allni a tuzersegnek, mert akkor mar nem segit. Csak elokeszitheti a rohamozast a tuzerseg de nem segitheti ha mar mindenki ott van.
Nosza csak ennyi volt. Es rosz duma, hogy nem kerek TK utan bocsanatot, mert altalaban egy nap 0-1 TK-m van es az mindig bocsanattal vegzodik.
De mondom a figyelmetlensegre hivtam fel a figyelmet. De lehet, hogy csak veletlen egybeesesek voltak.
Ennyi -
#8709 Hali!Kedves Suni koszi az epito jellegu kritikat igazan sokat jelent nekem!Amugy scout adta meg a celt es arrol nem tehetek, hogy a tuzersegi tuz alatt tartott teruletre berohannak az embereink.Ha a tk-imat ilyen pontosan kovetted akkor azt is lathattad volna,hogy egy csomo ellenseges katonat is eltalaltam es minden tk utan elnezest kertem.Amugy arra is volt mar pelda,hogy te nem kertel tolem vagy mastol elnezest megsem csinaltam ugyet belole de bocsanatot kerek igy utolag mindenert.Bye -
#8708 -
#8707 Ha valakit érdekel wake szigeteki csata: http://www.bf1942.fr.fm/ewake.shtml -
#8706 mike SUX -
#8705 NŐK sux ! Buli SUX ! haverok SUX !
Life Sux :)) -
#8704 Számítógépes+konzol játékok MIND Sux :))) -
#8703 BF suxx
nyenyenyenyenyeeenyeeee -
Hamlet #8702 Nekem is volt egy jó mozdulatom tegnap :)) Iwo Jima-n történt. (amcsi) Békésen repülgetek, bombázok. Megérkezem a reptérre ahol úgy döntök a gépem állapotára tekintettel, hogy inkább kiugrok. Ugrás --->ebben a másodpercben észreveszek egy japán tankot pont alattam. Na mondom erről ennyit leesek mellé, azt szarrá lő. Leérkezem, felnézek és épp akkor csapódott bele a repzim a tankba ami fogta magát és felrobbant :)))) -
#8701 bazzz
reinstall volt es nem megy a game
elkezdi betolteni a palyat ... es kb. 7-8% load utan szevasz van ... vissza windowsba
a VideoDefaultot mar megcsinaltam ...
abit siluro t400/detonator 3082/WinXP -
Petko #8700 Megjegyzésként mondom hogy innen a kedvencem ez: Unser Rommel -
#8699 L'Internazionale Comunista
(versione ungherese)
LOL ^.^ -
Petko #8698 Bocs mindenkinek akit véletlenül ma felrobbantottam, dehát fáradt voltam, és csak hülyülésre telt belőle:)
Viszont kárpotlásul itt egy jó kis oldal, azoknak akik szeretnének az áldott II. vh.-ús időutazásban résztvenni néhány mp3 segítségével:)
Nesztek!:) -
MEDIC! #8697 Ma csodát láttam, azt hittem eldobom az egeret úgy röhögtem: kollegának szétlövik a tankját az utolsó pillanatban kiugrik bekőle. A tank felrobban és felrepül 5-10 métert aztán egyenesen ráesik volt parancsnoka fejére aki ettől természetesen az örök vadászmezőkre távozik. -
#8696 THX -
#8695 Na hosszú idő után ma visszatértem BF-ezni. :)))
Csalódtam az UT2003-ban :(( Szarul fut a gépemen :(((
Bezzeg a BF az jól fut ! :))))
Jó volt a game ma. Nálam is meglátszott a kihagyás, néha tök láma voltam. Volt egy TK-m is, de csak ezért mert hátulról rámolőtt egy csapattárs erre én megfordultam és lelőttem. Kevés eléte volt :)))))))
No de azért nem voltam mindíg olyan rossz :))
Mégeccem üdvözlöm az új CB tagokat !!!!!!!!
És tök jól használjuk már a TS2-t... bár én csak anyáztam benne :)))
Na csók, jóccakát -
#8693 Persze Battlefield-hez ha lehetne! Thx -
#8692 Nyomjon be nekem vki egy serialt csak úgy poénból! Pls -
zsolesz #8691 Hali fórumozók!
Ma is jót Bf-ztünk, hála a TS2-nek, kevesebb a halálozási arány, így élvehetőbb a játék, -legalább a saját csapattársak nem írtanak! Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
#8689 Gyere vissza kollega minél előbb ! Tegnap én is 10 nap szünet után tértem vissza, és bár meglátszott a kihagyás (főleg az Omaha pályás mega-hentelésnél :)), marhára élveztem.
Ma lehet hogy IRL sörözés miatt nem leszek, de még nem biztos....
.. -
#8688 Üdv fölnök úr! és Üdv a CB-nek !
Na jól köszöntem mindenkinek ....
Még mindíg rég nem BF-eztem, de fogok !!!!!! -
#8687 Üdv WiNters hadnagy, hogy az Easy század? -
#8686 ok -
#8685 Tyler már nem kell a német skin letöltöttem!
kira nagyon! -
#8683 Nekem mondjuk nem gond, mert legalább munkából nem járok haza nyomulni!:))))))))))))))))))) -
#8682 Más!
Skorpio7! Jó volt a reklám, Délután 2 órakkor már tele a DRAGON....:(((( -
#8681 Még a végén összejön egy kissebb ütőképes csapat!:)))) -
#8680 Na...:))
Tegnapi nap folyamán olyan emberrel találkoztam (idegen) aki nem Rambo mivoltát csillogtatta, hanem a hajón elvállalta a légvédelmet!!! És még nem is könyörögtem! Ritka játékos aki csapatban gondolkodik... THX!!!
ui: Lewis !:) Nem rád gondolok most, mert te már iszapszemü rálya vagy itt... -
#8679 vagy csak egyszeruen allj at a masik csapatba es akkor irthatod a csapattarsaid ^.^ -
#8678 Kedves [UNQL]Echo a hajos tuzerseg csak akkor jo, ha tamogatod a csapatot es nem lelovod oket.
Ivo Yima 1 meccsen 3x nyirtal ki pedig egy hajoban evezunk. Elsonel meg bocsanatot kertel, a tobbinel meg az se volt.
De nem csak nekem, hanem masnak is okoztal TK-t ahogy lehetett latni a kijelzon.
A partot nagyon kell am nezni, hogy ne legyen ott senki mikor losz.
Amikor meg egy jo kis csata bonyolodott kozeptajon a ket kozeli zaszlo kozott te akkor is lotted a partot, beloni a bunker ele nem tudsz, de te szorgosan lotted a domb tetejet, ahol persze a csapattarsak voltak, mert hatulrol lehet oket bekeriteni.
Irtam is neked feltuno feliratokat, de te lotted tovabb. Fogadjunk, hogy meg csak celpontot se adott neked senki. De ha nem adnak, akkor ne is loj, mert 50%-os az eselyed es csak a csapatodnak lesz rosz.
Remelem olvasod ezen kedves sorokat.
En nem tuzerkedem, mert nem ertek hozza. Szerintem te se ha igy csinalod, ugyhogy inkabb lagyel mas, csapatnak kedvezobb katonaja.