109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9222 Persze gyere fel Teamspeakra2-re,axis csatorna.6-után általában van valaki a clan-bol.És én is fent szoktam lenni.Ha nem tudsz valamit a TS"-ről kérdezz. -
Lifeforce #9221 na az jó akkor törlöm :) -
Petko #9220 már fennt van itt: http://www.unisoft-systems.hu/~petko/bf.avi -
Lifeforce #9219 ok -
#9218 Köszi Life de igyis-ugyis megyek délután mert kell néhány disc-k.Csak még nem tudom mikor,Mégegyszer thx. -
Lifeforce #9217 Prtko:mikor rakod fel a szerverre a filmet?Csak azért kérdem mert akkor addig nem veszem le. -
Petko #9216 persze mint már többször hangoztattam ez csak a hbas szervezetre és a szervezett játékokra vonatkozik. A klánok ugyanolyan független szervezetek lesznek ahogy eddig a sima játékban. -
Charon #9215 Üdv!
Lehetne veled valahol beszélni?:)
-
Petko #9214 mostanában gondolkodtam a hbas rendszer továbbfejlesztésén, és az az új ötletem támadt, mivel alakulnak folyamatosan új klánok, és legfőképp a klánok az ellenségei egy nagyobb magyar bf szervezetnek, ezért a szervezeti felépítésbe kigondoltam, hogy bele lehetne integrálni a kissebb baráti klánokat, azaz a már meglévő klánok egyben lépnének be egy századként a klán vezető tiszti rangot kapna, és a szervezett játékokban ezáltal mindig előtérbe helyeznénk, hogy az 1 században lévő emberek egy csapatban, és lehetőleg egy osztagokba szerveződjenek. Ez alapján máris kinevezem a CB klánt az 1. századnak Tyler hadnagy parancsnoksága alatt:) -
Lifeforce #9213 Tyler:ment mail. -
Petko #9212 ja meg teamspeaken az axis csatornát szoktunk gyülekezni, és ezért is axisok vagyunk csak -
#9211 Mi általában németek vagyunkDe nem tartom nácinak magunkat.Mint már kifejtette valaki a német hadsereg 10%-a volt a nácipárt tagja.Ez nem a waffen ss. -
Lifeforce #9210 Remélem nem célzás volt.Valóban legtöbször az axisban játszunk mert így jön ki és nem a járművek miatt.Ha a létszám úgy kívánja akkor átállunk.Van egy jó mondás:A megszokás nagy úr :-) -
Charon #9209 Igen ezt észrevettem.
Amugy még az is dühitö tud lenni mikor enginer vagyok s mennék javitani akkor vagy rám tolatnak ,vagy elviszik a saját tankom
-
zsolesz #9208 Hali! Gratulálok a filmhez igazán jó lett! És persze a CB tagoknak is szólt a gratuláció! -
Charon #9205 Ja és szivessen lennék code tag is de az ircbe már nagyon beleuntam s azért nem szoktam felnézni
-
Charon #9204 Ne Értsd félre nem azt mondtam ,hogy csak axis
oda szoktam állni ahol kevesebben vannak.
Csak valahogy jobb pl 1 panzer IV-el menni mint 1 Shermannal:) -
#9203 Szerintem a legtobb klan oldalfuggetlen ^.^
Azok akik csak Axis oldalon jatszanak pedig nem szoktak nagy nepszerusegnek orvendeni ...
MOH:AAban is volt egy 'naci' klan ... 2 tagjuk volt is ^.^ Valahogy senki nem akart csatlakozni.
Amugy mi veszunk be embereket ... de azert valogatunk ^.^ -
#9202 valamelyik nap jatszottam es Market Gardenen valaki (mit valaki ... 3an is!) elvitte a B17est (marmint enemy ^.^)
Persze ezt nem tudtam es gondoltam repkedem egyet ... beszalltam a kisgepbe es nekialltam repulni egy picit ... Ekozben a B17essel szepen apritottak a tankjainkat. Na ahogy repkedek elkezd swappolni a gepem ... en meg csak nezem a 0.5 FPSt ... aztan persze meghaltam ... majd mikor respawnoltam paran irogatjak, hogy milyen szep volt ... En meg nezem, hogy 3 embert megoltem ^.^
Mint kesobb kiderult ... a nagy swappolasban belerepultem a B17esbe es kamikaze mod kinyirtam oket ^.^ -
Charon #9201 Sziasztok!
ÉN is szivessen csatlakoznék 1 clánhoz ha lehet akkor az axis oldalon.
S egyettértek az elöttem szolokkal ha lehet lekénne venni ,hogy mutassa ki lött le -
Borg #9195 Mert mi történik mikor elindul a game?
Mindenki mint az őrült rohan a tankok, repülő felé, és még egymásra is lőnek, csak nekik is jusson jó cucc.
Ezekután elindulnak egyszemélyes kommandójukra, ahol rendszerint leadnak 4-5 lövést, ezzel egyetlen tankot sem semmisitenek meg, max lelőnek pár embert, hogy nőjjön a frag,aztán indulnak ujra előlröl.
Tegnap is hiába téptem a szám obin (C&H), hogy valaki foglaljon már el egy spawnpointot, mert nem tudnak visszajönni a kihalt játékosok, mindenki csak vaktában lődöz a tankjából.
Szóval egy kis plusz csapatjáték tényleg nem ártana, és támogatom az ötletet hogy ne mutassa a game a gyilkost, miután meghalt az illető. -
Lifeforce #9194 Szavazzunk!!!!
Én teljes mértékban egyetértek FreddyHawk felvetésével.Én még azt is hozzátenném,hogy több mapp legyen a játékban. -
Lifeforce #9193 Nem bántani akarlak de amit leírtál az nem fedi a te viselkedésedet a játékban. :).Annak ellenére,hogy jól játszol -
tokfej #9190 csik Ta meg ne bannyáttok -
tokfej #9188 Szólok -
#9184 "3. Soha semmilyen körülmények között nem lövöm le a társamat"
Megkeselni szabad? -
#9182 Valaki le tudná írni annak a file-nak a nevét, és tartalmát, amit ha jól emlékszem, sid csinált, és "kilistázta" a 2 magyar szervert? Kösz -
#9181 En mar eszre se veszem a hulyesegeit a jateknak, mert mar megszoktam. Kiveve a lekonektalasokat azt nem lehet megszokni. -
Borg #9180 PS: R8500 :) -
Borg #9179 figy, ha ez bármilyen detonatorral müxik, megeszem a kalapom:)
Amúgy van 512MB ram, és 768m swap a windoznak. Nem ez a gond. Valami féle játék bug lesz szerintem.
Átmenetileg úgy megoldottam, hogy shadows off, igy 80-85FPS! Szóval játszhatóbb.
Amúgy most mittomén milyen mapon nyomattam, ott ahol van egy b17 meg 2 spitfire, és elég fasza volt:) az jo map.
Nameg az IWO JIMA is jó, az volt utoljára, valami 13/14el lettem a lista élén. Szal maga a game egész jó, csak kurva idegesitő dolgai vannak, amiken javitani kéne. -
#9178 Bocsi, sajnos sok volt a melom, meg el is felejtettem egy kicsit, de mar elkezdtem osszeirni, hogy fog mukodni, szoval ma vagy holnap megkapod az egesz oldalt FLAban aztan, hogy mit hogyan tudsz megcsinalni es akkor indulhat a csapatjatek. -
Petko #9177 na látom a hétvégén míg nem voltam sokat írtatok ide.
Elsőként csak annyit hogy a CB film nagyon penge és tessék mindenkinek megnézni. És köszönet lifeorcenak a lelkes, és professzionális video munkájáért.
Másrészről meg előjött mint olvasom megint a vágy egy normálisabb játékscene és szerverhangulat iránt. Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni hogy már mióta próbálom nektek a HBA s dolgot mondani, ami pont erre való. Nemsokára a dolog be is indulhatna amitn süni befejezi a siteot ( Egyébkébnt mikor küldessz valami levelet süni?) , és amire a HBA s linux szerver működik néhány korai taggal már elkezdhetjük a tesztjátékokat. Szóval figyeljétek a fórumot mikor lesz kész az oldal, és akkor ténleg megindul remélhetőleg valami maradandó a magyar online gameing scene ben. -
#9175 ja ja. Én csak vincsesztert cseréltem és már mérföldekkel jobb... a régi szar vinyón épp hogy döcögött, most meg az betöltés után vagy 2-3 mp ig swappol aztán megy mint az álom. hálistennek -
#9174 Ja igen, minel tobb a memoria annal jobb termeszeteren, nekem 512-vel tok jo es masok is mondtak mar ezt, hogy nagyobb memoriaval javultak a dolgok -
#9173 Probalj meg allitani a frekvencian, vagy az egesz drivert csereld le a videokartyan.
elvileg nem sok koze van, de ismerosomnek csak a 3.xx detonatorral muxik rendesen a 4.xx sorozatokkal nem -
#9172 szerintem a belassulások azért lehetnek mert elfogy a virtuális memórijája a vindóznak... ugyanis a BF igensokat felemészt... nekem 1.5 Gigára van rakva és néha aztmondja ez is kevés neki...
persze ha most lámaságot mondtam akkor lehet leszidni :OP -
Borg #9171 Najó, részemről asszem elegem van a játékból.
Mint mondtátok, többet kellene játszani vele. Hát most pár napja csak ezt nyomattam, multiban neten.
Hiába. Persze, élvezetes, max nézni ahogy mások játszanak.
Engem belerak a spawnpointba, mi történik? (vagy egyből meghalok..)
Elkezdek mozogni, kb 2 méterenként ugrik a kép néha. Ha ránézek egy emberre, akkor kb 30fokonként fordul körbe a kép. Tévedés ne essék, TABra a pingem 55, és az FPS is 40-60 között mozog, alá nem ment.
Beszállok a retkes repülőbe, egy pár percig faszán bombázok meg minden, egyszer csak elkezd lomha lenni az egész, és kb minden egyes gombnyomásra olyan mintha még rákérdezne, hogy mit is nyomtál? Aztán persze hogy egy kibaszott fán kötök ki, vagy a földön.
Duelleket el is felejthetem, ha szembeállok egy ellenséggel, mondjuk késsel, vagy egyéb fegyverrep próbáljuk irtanie gymást, kibaszottul akad, és nem jövök rá mitől van. Érdekes, mikor 8 tank van alattam, és repülővel bombázom őket, akkor van 60FPS, itt meg lemegy 2re??? mikor 1 ember van a képen? Szar bugos egy játék.
Ami még idegesitett, az az, hogy beülök egy kibaszott tankba, akkor jobbára előrefele lát ki az ember, igaz? Vagyishogy arra, amerre a torony forditva van. Persze, szóval megyek előre mint a tatár, mert tankkal ugye ugy kell.. lövök is arra amit látok. Ha érzem hogy lönek rám, forgok körbe, és próbálom lelőni az ellent. Ez eddig rendben is van, rendszerint kilőnek mint a szart.
Igenám, de amint fordul a kocka, és én próbálnám meg a retkes panzerfaust-al kilőni a tankot, , mondjuk oldalról a romok közül úgy 100m-ről, jókis lesi helyről, persze egyből rajtam van a csöve, és mire egy lépést tudnék tenni, már ki is lőtt, egy fejlövéssel az ágyújából. Kapják be a faszom az ilyenek...
Sniper puska meg egyszerűen mintha nem sebezne. Vagy ennyire szar a netes motorja a játéknak vagy nemtom, de azzal aztán célozhatok, lődözhetek, még álló célpontok sem nagyon halnak meg tőle... persze engem menet közben 20km-ről kilőnek egyből, vagy rögtön spawnkor...
De egyébként biztosan marha élvezetes játék lenne, ha nem lennének ilyen idegesitő belassulásai (holott közben az FPSre vagy a pingre nézve tök normális?) A repülő irányitásán változtathatnának szerintem bőven, mert noha meg lehet szokni, elég faszán repülök már, bombázok meg minden, de rohatt idegesitő az irányitása... -
#9166 Innen:
http://www.bf1942.nl/?pagina=downloads/index&action=file&id=50
Elfelejtettem a linkelést. -
#9162 Ja van vagy 4 uj (vagyis modositott) palya mar a neten az egyik egy wakes ami ejszakai meg szinten wakes csak sok repulovel, ezeket is be kellene iktatni nem?
Mert ezek uj strategiat igenyelnek plane egy ejszakai (franko lopakodos)
szoval az ilyenek tuti jok lennenek -
#9161 A Dragon elég érdekes volt.. 5 vs 5 volt, reménytelen küzdelem Tobrukban az Axis oldalán, erre látom, hogy egy srác az Axis bázison rodeózik + tetőre rakja a jeepet... kapott egy fejest, és bye... :(