109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Crem
    Hali!

Valaki legyen kedves és töltse fel az új addon-t, mert nagy szükségem lenne rá! Anno amit Petko linkelt oldal valamiért nem érem el!:(

Előre is nagy köszönet!!!!!!
  • radical
    Ugyan offtopic, de nézzétek meg!
    http://www.mportal.hu/?action=komment&base=ngamer&id=3781
  • KreeztalCODE
    en nem tudom ... szerintem meg kessel is nagyon jol lehet fraggelni ... ^.^
  • ssc-suni-hu
    Az elozot 9011 hagyjatok figyelmen kivul osszevissza szerkesztettem :-)

Het nekem eddig nem igazan volt jatek kozben gondom a kapcsolattal (kicsi akadasok azert voltak mindig is).
    Vagyis inkabb azt mondanam, hogy vagy kidobott a jatek Connection problems-al, vagy tudtam normalisan jatszani.

Viszont tegnap jott elo de nagyon a Connection problems detected dolog.

Az Ivo Yima-s meccsek kozul az 2. 3.-nal 3 percenkent szinte masodpercre pontosan kiirta a Connection problems detected ismet aztan mehetett a jatek tovabb. Mondanom se kell, hogy mennyire idegesitett, mert vagy repultem, vagy akkor jott elo, amikor eppen csataban voltam.

Tegnap volt ilyen masoknal is?

A pingem altlagosnak mondhato az OBI szerveren szeintem egyebkent
    A pingeket erdemes figyelni, mert ha valaki olyannal jatszol, akinek nagyobb a pingje mashogy kell ra celozni, ezt neha hasznalni is kell ezt a masfajta lovest bizonyos jatekosok ellen.
  • ssc-suni-hu
    Het nekem eddig nem igazan volt jatek kozben gondom a kapcsolattal (kicsi akadasok azert voltak mindig is).
    Vagyis inkabb azt mondanam, hogy vagy kidobott a jatek Connection problems-al, vagy tudtam normalisan jatszani.

A tegnapi Ivo Yima-s meccsek kozul az 2. 3.-nal szinte masodpercre pontosan kiirta a Connection problems detected-et ugy 5 mp-re aztan 1 masodpercre visszaadot aztan 1 masodperc Het nekem eddig nem igazan volt jatek kozben gondom a kapcsolattal (kicsi akadasok azert voltak mindig is).

A tegnapi Ivo Yima-s meccsek kozul az 2. 3. nal szinte masodpercre pontosan kiirta a Connection problems detected ismet aztan mehetett a jatek tovabb. Mondanom se kell, hogy mennyire idegesitett, mert vagy repultem, vagy akkor jott elo, amikor eppen csataban voltam.

Tegnap volt ilyen masoknal is?

A pingem altlagosnak mondhato az OBI szerveren szeintem egyebkent, es a pingeket erdemes figyelni, mert ha valaki olyannal jatszol, akinek nagyobb a pingje mashogy kell ra celozni, ezt neha hasznalni is kell.
  • Petyus_
    FPS-ben mennyit mutat nektek a game? Én akármit csinálok vele 30-31-et ír ki. 800*600, High-Medium között változtatom, semmi különbség. De Mediumban érezhetően folyamatosabb a játék.

A ping az nekem is szörnyű, gyakran "Connection problems detected" ablakot kapok (persze ált. a kritikus pillanatban), illetve gépfegyverrel lövök, és igen érdekes dolgokat produkál a netcode.

Nem értem pl. SUNInek vagy nagyon jó a pingje, vagy nagyon ráérzett a játékra (valószínű mindkettő :)), mert mindig tudja hova kell lőni, én meg vagy közvetlen közelre se tudok leszedni vkit két tárból, vagy iszonyat távolról is kinyírom mákból. :)
  • Borg
    grafikailag nekem sincs gond, p3s 1133b/512 cache, 512mb pc166 sd, cl2. R8500 275/275 64MB.
    1024ben minden maxon megy rendesen, még 30 játékossal is neten.
    Csak éppen a ping problémák zavarnak, amiért sokszor ugrálós a game... egyik pillanatban a csónakban vagyok, utána meg már a vizben, vagy lelőttek, vagy a célkereszt ugrál stb.. egyébként ADSLem van és CSben 30-50ping, szóval nem is a netemmel van a gond...
  • Petko
    kewl oldal, köszi süni
  • ssc-suni-hu
    A BF sajnos tenyleg olyan jatek, amely az elso napokban orakban csak szar jelzovel illeti az ember, aztan folyamatosan javul a velemenye, ahogy egyre jobban ismeri a lehetosegeket, a vegen meg mar nem birja abbahagyni, ugyhogy azt mondom jatsz vele meg sokat es akkor mas lesz a velemenyed
  • Borg
    Én tegnap szereztem meg, 2 órát nyomattam multiban neten, dehááát...
    Jójó, elsőre béna voltam, kétségtelen:) De azért a végére már repülőztem is meg minden ment..
    Valahogy nem fogott meg a game... kicsit szar a netes engine, néha beszaggat mikor 100as ping van, egyszerűen odébbugrik az ember vagy ilyesmi, marhára zavaró..
    Majd még a singlét megnézem aztán F8 asszem...
  • Ams
    fent van még vhol ez a game?
  • ssc-suni-hu
    De az egesz oldal erdekes, rengeteg adattal, terkepekkel, ismertetokkel, eleterajzokkal, mindenkinek ajanlom

nagyon frankoska
    http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/index.html
  • ssc-suni-hu
    http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/map/iwojima_anim.html
  • The Garrett
    Nincsen a BF-ben Recdemo?
  • ssc-suni-hu
    O de kar, azt hittem van softwares megoldas is.

Es esetleg ey digikartyaval se lehetne megcsinalni ezt kimenet es ujboldigizes nelkul?
  • KreeztalCODE
    igen mert a nevek < > kozott vannak ... amit O HTML TAGnak erzekel ^.^
  • G. Joe
    neveket kihagyta ez a ...
  • G. Joe
    Ennyi: [09:49] OBI es DF ... mi van a www.battlefield.hu ill a www.bf1942.hu oldallal???
    [09:49] Mert mar vagy 2 honapja fejlesztodik ...
    [09:54] azis meglesz
    [09:54] :_)
    [09:54] jov heten
    [09:54] :)
    [09:54] mar rakaptam a melora
    [09:54] :)
  • KreeztalCODE
    XBoxra csak ...
  • KreeztalCODE
    2 honap alatt azert mar lehetett volna design sok ^.^

csak mert szerintem igencsak ideje lenne mar az oldalnak ...

pl. szavazast tartani, hogy legyen-e nevkiiras vagy ne ... stb.

Ja es megvalami ... nem lehetne, hogy akar csak egy napra valamelyik szerveren CTF menjen?

Betaban csomot CTFeztem es azt kell mondjam ... baromi jo volt.
  • G. Joe
    A Desingerünk elméletileg csinálja.
    Csak ő tudna nyilatkozni hol tart.
  • KreeztalCODE
    OBI es DF ... mi van a www.battlefield.hu ill a www.bf1942.hu oldallal???

Mert mar vagy 2 honapja fejlesztodik ...
  • KreeztalCODE
    hat nem tudom ... engem pl. halalra tud idegesiteni, hogy ha az OBI tele van es a DRAGONon meg 200as pingu nemetek vannak ... es persze az is full.

Ilyenkor ugye mit csinaljon az ember ... varjon 11ig, hogy bejusson az OBIra.

Aki nemetek ellen akar jatszani az menjen a nemet szerverekre fel 1kor.

Szerintem nem kellene azert kiszurni a magyarokkal (akik mondjuk 8 es ejfel kozott jatszananak) csak azert, hogy par (4-5 mint mondtad) emberke hajnali fel 1kor is magyar szerveren lohesse a nemeteket.

Bocs ... de szerintem legalabb 2 jelszavas csak magyar szerver kellene (van akkora ez a scene, hogy estenkent 30-40 ember jatszon)
  • KreeztalCODE
    igen ... TV OUTnak hivjak ... azt visszadigi VHSbol ^.^

Ez is igy lett csinalva
  • ssc-suni-hu
    Ok elirtam
  • lboyongo
    Lküldenéd mailban a jelszó a szerverhez?:P
    Nem szoktam tk-zni...
  • MEDIC!
    Nvidia GPU
  • Jürgen
    Aha ez volt az, köszi!
  • ssc-suni-hu
    Hu ez frankos kis video. Koszi

Mar egyszer kerdeztem, tud valaki progit, amivel videokent lehet kiszedni jeleneteket a BFbol ilyet mint ez a video is?
    Ha valaki tud nekem ebben segiteni, az irjon nekem legyszi.

• KreeztalCODE
    Weenie videojara gondolsz?
    A zene meg Eminem: Without me

^.^

a video meg innen kaphato ... le.
  • The Garrett
    jó de akkor legalább a 2 szerverből 1 legyen ilyen.. igy sniperrel, mérnökkel nem lehet jó kis csapdákat csinálni :(
  • ssc-suni-hu
    Ez a regi rosz, amit mindenki szidott
    Nvidia Detonator 40.41

Ez az uj
    Nvidia Detonator 40.72

persze csak Nvidia CPU-kra
    de szerintem 70-80% azt hasznal
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent akiknek esetleg rosz lenne a videobeallitasai, problemak lennek a grafikaval, azoknak megjelent az uj Detonator a javitott 4.valamennyinek a jol kijavitott valtozata

http://www.terminal.hu/newsread.php?id=12202410023602

Szerintem mindenki masnak is ajanlo
    most mar nem reszeteli a gepet veletlenszeruen :-)
  • ssc-suni-hu
    Nehogy ki legyen kapcsolva, mert a kezdok de meg akik jobban is jatszanak csak TK-zok lennenek, az biztos, hogy vagy tizszerese lenne a TK es az is biztos, hogy a jatek rovasara menne.

Ket jol osszesokott csapatnal ez ok, de a mostani magyar BF meccseken katasztrofa lenne.
  • Norbi2K
    a névkiirás kikapcsolássa jo lenne, mert néha el kap a hév és rákattanok egy emberre bosszubol:)))
  • MEDIC!
    Ma Omahán igazi csatában érezhették magukat az amik, legalábbis akik elsőnek akartak partraszállni. A százötös partvédővel úgy telibenyomtam az első partraszálló csónakot, hogy négyen négyfelé repültek az örök vadászmezők irányába.
  • The Garrett
    csak ami eddig is volt :)
  • Norbi2K
    hi!
    van már hozzá valami rendes patch plusz crack:)?
  • The Garrett
    Jah tényleg régebben volt egy ilyen felvetés hogy legyen kikapcsolva a névkiírás.. azzal mi legyen?

Másik: OTT lehet valami Aimbot ha valaki megállás nélkül lő a tankkal akkor is ha nincs senki a közelben? vagy csak egyszerűeen idegbeteg az illető?
  • skorpio7
    OK !
    Így jó lesz és remélem , hogy akik eddig az OBI magyar telítettsége és a Dragon folyamatos telítettsége miatt tartották magukat távol a játéktól , azok is tudnak végre most játszani .