109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• I.C.ram
    Na mi van az OBI-val?
  • Lifeforce
    Sajnos ez nem mindenkinek az s persze ne feledjük el, hogy ez csak egy játék.Aki olyan dolgokhoz folyamodik, hogy 2 tárat beleeresztek a fejébe és csak úgy fröcsög a vér, majd rámvigyorog s egy lövéssel a fejembe végez velem.Valamilyen szinten megértem mert az illető vért és üvöltést szereti és ezen élvez el.De akkor miért nem olyan játékkal játszik?!
    Ja kinek nem inge nem veszi magára.
    Persze a föld alol lövőket is ide sorolom.
  • Tyler
    Tehát mégegyszer a ..::CB::..clan filmje elkészült kéretik megnézni itt #9043
    A lejátszáshoz divx 5.02
  • DonnieBrasco
    Lifeforce: ez az _alap_, illetve ez lenne az alap bármilyen játékhoz BFben...
  • Charon
    mármint nem a sérülteket:)
    hanem ,hogy ne segitsek senkinek
  • Charon
    ezt idáig is probáltam elkerülni:)
  • Lifeforce
    Egyetlen egy szóval lehet jellemezni:Csapatjáték.
    Nem arrol szól, hogy megyek mindt egy idegbeteg és az ellenséget halomra lövöm.Taktika,taktika és taktika.Ha egy társad meg van sérülve és medic vagy akkor segítesz rajta.Nem gázolsz át a saját embereiden.Nem viszed el a járművet csak a saját céljaidra.Természetesen előfordul a baleset akkor elnézést kérsz írásban.Egy szóval odafigyelsz a társaidra.Nem az a cél, hogy egyedül leszedj 35 embert míg a társaid bajban vannak és halomra lövik őket lásd:spawn kill.
    stb......
  • Charon
    :)))))))))
    értem
  • DonnieBrasco
    Hát ez egy hosszabb pszichológiai tanulmány témája lenne. Elidegenedés, kiútkeresés, családpótlás, stb. Lásd még: netes társkeresők és ismerkedős chatek :))
  • Charon
    s mi az ,hogy betegesen komolyan?:)
  • Charon
    köszi a felvilágositást
    akkor majd érdeklödök
  • DonnieBrasco
    a CB-nél az a feltétel, hogy ne vedd magad (és a klántagságot) olyan betegesen komolyan, mint sokan mások. Meg az se árt, ha tudsz egy kicsit játszani :) ja és alapfeltétel, hogy megállj a tankkal/dzsippel/APCvel, ha ordibál neked valaki :)))))
  • DonnieBrasco
    A sznob klánok valóban nem vesznek be elsőre :))
  • KreeztalCODE
    altalaban jelezned kell a szandekod ... ha erre rogton bevesznek akkor az nem egy komoly klan ^.^

Jelentkezz ahoz a klanhoz amelyik a legszimpatikusabb ... es probalj meg kozeli kapcsolatot kialakitani veluk. Mi pl. Calee-t ugy vettuk be, hogy vagy 2 hetig nap mint nap ott volt a csatinkon es dumalt velunk. Turelmes volt ... be is vettuk.

De van, hogy a klanok keresnek meg teged ... ha latjak eleg aktiv vagy ... lehet rad szamitani ... stb stb.
  • Charon
    mit kellene várnom?
    pl azt ,hogy szervezetten lehesen játszani s nem ugy mint pl. ami most megy az obin
  • DonnieBrasco
    Hát, kölcsönös szimpátia :) Attól függ, te mit vársz a klántagságtól :) amúgy meg Tylert kérdezd :))
  • Charon
    én benne lennék
    tényleg hogy lehet clánhoz tartozni?
  • DonnieBrasco
    hmhmhm bakker... linket nem tudok, nézz utána google-n (download teamspeak) pl. :)
  • DonnieBrasco
    Be kéne már végre vezetni ezt a szervezett katonásdit, de nagyon ! Parancsmegtagadásért fejlövés :)
  • Charon
    aham
    tudsz adni hozzá 1 linket?
  • DonnieBrasco
    Teamspeak 2, olyan mint a RogerWilco, csak jobb
  • Charon
    lehet 1 kérdésem?:)
    mi is az a ts2?:)
  • Charon
    nem csodálom
    én is inkább leléptem
  • DonnieBrasco
    Számból vetted ki ! kevesebb mint egy óra alatt _ÚGY DE ÚGY_ felb***tak idegileg hogy kijöttem. Sok 12 éves balfasz idétlen, selátsehall megy bele a világba, csapatjátéknak szikrái se... és még BÉNÁÁÁÁÁK is... 2. menetben amit végignyomtam majdnem végig legjobb voltam az axisnál, ami _mindent_ elmond a bénaságukról, tekintve hogy életemben először voltam a Market Garden pályán.
    Na persz, rajtam kívül (a 16 axisosból) még kb. 2 ember próbált területet foglalni. De még fagelni sem tudnak, könyörgöm !!! Igazi "vasárnapi" Bf-esekkel van tömve az OBI, senkinek nem ajánlom ma a játékot.

HUH lassan kezdek csak lenyugodni.

DB
  • Charon
    Ezt nem hiszem el!
    még javitani sem lehet fogja s megy bele a vakvilágba
    igy nem lehet játszani
  • Lifeforce
    Rosszhír.22órakkor van vége hát nem tudom.
    Sztem csak holnap lessz belölle valami. :(
  • DonnieBrasco
    na jó, de ha vége, mindenki gyöjjön !!! LŐNI akarok és csupa noname lámát látok bent az OBI-n :)) sehol egy CB vagy DF vagy OBI tag...
  • Lifeforce
    Mindenki a biget nézi :))
  • DonnieBrasco
    Na, TS2vel beléptem OBIra, sehol senki :((

Mi van emberek, merre vagytok ??

DB
  • DonnieBrasco
    A video legzseniálisabb része amikor a Top Gun zenéjére valaki Bessenyei Pétert játszik :))
    Meg a süllyedő dzsip se sámli :)

DB
  • Tyler
    Bocsi Donninak ment
  • Tyler
    Rendben neked is ott a helyed.
  • Tyler
    Tehát mégegyszer a ..::CB::..clan filmje elkészült kéretik megnézni itt #9043
    A lejátszáshoz divx 5.02
  • Lifeforce
    Mivel máshogyan nem lehet.
  • DonnieBrasco
    AAAAAA ez a videjó :))))
    A következő elkészítésében én is szeretnék segíteni :) majd egyeztessünk, ha gondoljátók.

..::CB::.. a LEKKIRÁLYABB klán :)
  • ssc-suni-hu
    Szoval ezt a videot is ugy csinaltatok, hogy videokartyarol ki, majd ujbol digizes?
  • Lifeforce
    Tölthetitek!!!!!!!!!!!!!
    csak kattins ide

• DonnieBrasco
    Na ennek örömére ma megyek hentelni :)

..::CB::.. forever :)
  • Lifeforce
    Hehe a jó váltazat 20perc mulva letölthető lessz :)
    Nagyon köszi, hogy a hibára felhívtátok a figyelmemet.
    WiNters:sorry de későn olvastam :)
    De mivel csak te vagy cb-tag ezért megkülönböztethető és mindenki tudja kiröl van szó :)
  • KreeztalCODE
    jo a video ... foleg a dynamite jump a repzibe tetszik ^.^