109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9060 Tehát mégegyszer a ..::CB::..clan filmje elkészült kéretik megnézni itt #9043
A lejátszáshoz divx 5.02 -
#9059 divx 5.02 -
#9058 jó lett szerintem. -
#9057 Life akkor a nevemet is kijavíthatod.
WiNters -
#9056 BFben nem lehet a gammát állítani vagy csak én vagyok akkora láma hogy nem vettem észre hol kell? :) -
#9055 Es egy olyan funkcio is van benne, hogy aki felrakja azt az aimbotom automatikusan megkeseli allandoan.
Latom Petyus te mar felraktad ^.^ -
#9054 milyen codec?
mert nekem ACE MegaPack fent van ... de csak hang van (es ez a zene nem az en stilusom ^.^) -
#9053 Tudod, hogy örültem, amikor megláttam... kákán a csomó rulz! -
Lifeforce #9052 már dolgozom a javításon. :) -
Lifeforce #9051 Hehe tényleg hiányzik egy n-betü :) -
#9050 Szóval nyomatékosan figyelmeztetek mindenkit, hogy ne dőljetek be Kreeztalnak és ne töltsétek le az All Seeing Eye nevű trójai faszoftvert :) - mint a nevéből is kitűnik ha installáljátok Kreeztal (UDPSoft Bt., Kocsord, Szalacsi utca 6. :)) mindent látni fog, amit csináltok.
Igen, azt is látni fogja, hogyha csíteltek, és azt nagyon nem szereti, egyedül ő csítelhet, más nem! /na jó, esetleg még OsaMarci/ :) -
#9049 aaaa ... az ugyis virusos ... szoval aki felrakja ... ^.^
(de tenyleg most hogy mondod! igy is alig lehet feljutni este a szerverre ^.^) -
#9048 Ne áruld el, mert ha mindenkinek meglesz nehezebb lesz felcsatlakoznom az OBIra ha épp tele van! -
#9047 www.udpsoft.com/eye cimen tenyleg ennyire kevesen jartatok? ^.^ -
#9046 Ja tényleg aranyos dolgok vannak benne, király. :)
Az elején presnts helyett presets-et írtatok, ha még tudjátok javítsátok ki. Gratula! :) -
Fonok #9045 Király a film! CB power! -
#9044 Tessék megnézni!
:)
-
Lifeforce #9043 Elkészült a ..::CB::.. Clán első filmje (BF1942)
Letölthető innen -
Charon #9042 köszi
-
[Dragon] Ati #9041 Dragon ip: 195.56.149.168
port: 14567
jelszó: bf42hu
-
Charon #9040 sziasztok!
A dragonnak megadná valaki a cimét?
Nem szeretném megint átbogarászni az egészet
Köszi
-
#9039 csinalja csak ... annyival kozelebb leszunk a 10000hez ^.^ -
Petko #9038 lalee fasznak irsz mar ide be amikor te nem is bfezel. Huzzal wolfozni, ide meg ne irja tobbet :) -
#9037 bizony ... ebben igazad van.
Politikarol meg csak annyit:
UHRIN FOR PRESIDENT! ^.^ -
#9036 koszonjuk epito jellegu kritikadat.
Most meg ha bevenned a pirulaidat mielott ebbe a kenyelmes hatulgombolos kabatba bebujsz ... -
#9035 ilyen cheat nincs.
Lehet, hogy makosan pont a hatso reszt talalta el ... vagy nem csak O lott rad ... mert nekem is volt, hogy aszittem az egyik lott ki ... de kozben kiderult, hogy vele teljesen egyidoben seggbekuldott egy raksis. -
#9034 a kerdes ... ha az OBIn ejjel korul csak 3-4 magyar lezeng akkor azokat kellene-e elonyben reszesiteni azzal a 10-15 magyarral szemben akik 8 es 10 kozott keptelenek bemenni az OBIra (mert full magyarokkal) es a Dragonra sem (mert full kulfoldiekkel) ...
En ugy erzem, hogy a 10-15 ember igenis elvezzen elonyt a 3-4 emberrel szemben. Vagy legyen valami script ami az OBIt es a Dragont jelszavassa teszi du 6-tol este 11-ig. Es akkor a lud is bamul az uj kapura no meg a kecske is amig el nem torik ^.^ -
#9033 Hálás köszönet!!!
Ui: Egyébként jobban átnézve NAGYON király ez az oldal!!!! -
#9029 Netkód. Nekem is ez van. :( -
#9028 Egy darabig nem BF-eztem, aztán most elővettem újra egy kis multi-hentre de mit látok? Akad össze-vissza minden! Ezelőtt minden teljesen jó volt, minden full detailbe, a pingem is 40 körüli. Most meg 40-es ping mellett, akármilyen grafikai beállitás mellet egyszerűen akadt, játszhatatlan! Próbáltam driver-cserével, más beállitásokkal de hiába, ugyanúgy akadt az egész. Nem tudja valaki hogy ez ugyan miért lehet? Mint már mondtam, semmi baja nem volt pár héttel ezelőtt. -
#9027 -
#9026 mike rulz tobbi suxx :D -
Petko #9025 bf rullz, mike suxx -
#9024 CS rullz, BF suxx -
Petko #9023 Szerintem false kép, és vki csak rászerkesztette.
Másrészt nem kéne se ezt se más game forumokat politikával bemocskolni. -
#9022 Szerencséd van , ha átaludtad az áprilisi választások utánni majd 3 hónapot , ami csak erről szólt .Vagy esetleg nem nézel elégszer tényeket , híreket , hiradót , nem hallgatsz rádiót és nem olvasol újságot .
De ha tévednék , akkor ajánlom neked , hogy nézd meg jobban , mi is a kémhajó pontos felirata .
Nagyon tuti .
A kérdés csak az , hogy ennyire célzásértékű ( KÉMHAJó!!! :) véletlenszerűen nem lehet .Remélem a DR nem FIDESZ párti és csak jóhumorú fejlesztői tréfa az egész .Mint annó , sok játékban el-el rejtett saját önarckép , felirat aláírás , stb ...
De a fentebbi írás , már elég off , szóval erről ennyit . -
Viking #9021 Hülye vagyok, BF hiányos és fáradt de hol itt a poén? -
Petko #9020 itt megtalálod még: www.bf1942files.com -
#9019 Az oldal műxik , csak éppen a letöltési rovatata van felfüggesztve vmiért . -
#9018 Sajna nincs .
Nem voltál elég figyelmes .Az OBI-n 1/2-kor már csak 4-en lézengtünk , amíg a DRAGON még egy jó óra múlva is full teli volt és élvezet volt a játék .Nem tudom , hogy vagy vele , de nincs értleme éjjel 1 után ( elsősorban hétköznap ) , 2 üres magyar szervernek .Másrészt pedig az , hogy pont németek ellen harcoljak , csak képletesen értettem , mert nekem az volt a lényeg , hogy igenis teli legyen játékossal a szerver és legyen értelme a játéknak .Vagy van élvezet pl. az El Alamein-i pályán 2-2 emberrel mindkét oldalon hozzákezdeni a játéknak ?! Szerintem nem .Per pillanat sincs akkora a magyar BF42 scane , hogy minden este teli legyen játékosokkal mindkét szerver ... és ne nekem legyen bár igazam .