109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Tyler
    Tehát mégegyszer a ..::CB::..clan filmje elkészült kéretik megnézni itt #9043
    A lejátszáshoz divx 5.02
  • LSC
    Találtam éjszakai wake pályát.Ha valakit érdekel.
  • Charon
    Köszi Tyler
  • Tyler
    Meggido a cime
  • Charon
    s melyik film?:)
  • WiNters
    Tyler TS?
  • Tyler
    igen
  • WiNters
    "Kéne egy exkluzív "csak felnőtteknek" BF server..."
    Olyan server ahol csak olyanoknak van megadva a pass akik tudnak normálisan csapatban játszani.
  • Charon
    sziasztok
    Tényleg nagyon állat a video
    Lenne 1 kérdésem vele kapcsolatban ami benne van az film? mármint a harckocsis részek
  • WiNters
    Az tetszett amikor a malomból ugrotunk ki.
  • WiNters
    Kössz Life!
    A pilóta mutatványokat én csináltam kivéva azt amikor felrobbantotta magát Life és úgy szált be
    a gépbe.Sajna nem engedett be valamiért a server és a végébűl kimaradtam.De jó móka volt. :))
    Mikor lesz folytatás? :))))))
  • skorpio7
    KIRA a videó skacok !
    Nagyon tuti az a dzsipsüllyedés , de legjobban a szálló gépbe való beszállás tetszik .Ilyen eszembe nem jutott volna . :)
    És vajon mennyit kellett ehhez gyakorolni , hogy siekerüljön a felvétel ?! :)
    A csapatszállítős móka is krály ( ejtőernyőzés ) .
  • Tyler
    igen
  • Lifeforce
    Még WiNters neve is!!!
  • Lifeforce
    Tyler:Te is levetted ma?Mert minden ki lett javítva.
  • Blackhawk
    hu énis megnéztem cool, rulez, fantörpikus!
  • Tyler
    THX
  • Petyus_
    Vazze én tegnap is mondtam minden csajnak, hogy Kreeztal azt üzente, hogy a BFesek szaporodjanak, de nem hatottam meg őket. :D
  • skorpio7
    Ja mégvalami ... szóval üres volt .Pedig valakinek el kell kezdeni a join-t , mert különben tényleg nem megy oda a kutya se . :)
    Legyél te a kezdeményező és várj a játszótársakra , tudom ez egy türelemjáték , de hát vkinek mindíg elsőnek kell lenni .Amíg nincs ki a létszám , vegyél elő egy pl. pc-s újságot és olvass , vagy ALT+TAB és böngéssz , fórumozz addig . :)
    Én meg addig elnyomok mégegy reklámsorozatot , hogy tudják , mostmár a DRAGON-on is szabad a pálya a HUNGARY MAN-ek előtt .
  • skorpio7
    Na , a szaporodással teljesen egyet tudok érteni ! :)
    Éjjel 1:00-kor jó volt látni , hogy tényleg volt élet mindkét szerveren .
    OBI-n 20-an a DRAGON-on 14 nyomultak ebben az időpontban .
  • Lifeforce
    Azért még egyszer leírom.
    Tegnap éjjel még ki lett javítva a filmben két hiba.Ígyhát mostmár a végleges változat letölthető Innen
  • KreeztalCODE
    en nem vitazom te! ^.^ en csak jatszani akarok ... es ez este 8 es 11 kozott nekem semmikepp nem jon ossze mert az OBI tele ... a Dragon meg vagy teljesen ures vagy tele (es olyankor sok a kulfoldi)

Es volt mar csomoszor, hogy CODE-al azert nem mentunk BFezni mert sehova nem fertunk.

Nu csak ennyit oszt jovvan ^.^

A magyar BF scene-nek meg csak egyet uzennek:
    SZAPORODJATOK! SZAPORODJATOK TI DOGOK! ^.^
    (minel nagyobb legyen mar ez a scene nu!)
  • LSC
    Hát kép mégsincs mert elfelejtettem bekapcsolni a képlopót,de többen is látták.
  • LSC
    Adminok felhívnám a figyelmeteket pepe-re.3* lőttem hátulról meg a tankját bazookkával(közelről) és még csak nem is füstölt utánna.Másik esetben ő 1 lövéssel tankkal szét lövi az én tankom szemből.Mind emellett 25/0 volt.Ha kell van képem is róla.
  • Lifeforce
    Ne töltsd még mert nem a teljes még nincs fent teljesen.
  • Lifeforce
    Hííí na 20 perc és újra fent lessz.
    Nem törölték csak felhívták a figyelmemet 2 új hibára és kijavítottam átnéztem és mostmár tökéletes. Ez az utolsó és végleges változat.
    WiNters neve is ki lett javítva.
    0.20-kor letölthetitek Innen
  • DonnieBrasco
    Ott van az, nekem simán jön.
  • DonnieBrasco
  • DonnieBrasco
    ..::CB::..
    Remélem láttad már a filmünket :))
  • DonnieBrasco
    Egyszer egy olyan hosszút anyáztam, hogy nem fért ki egy sorba. És nagybetűkkel... de ez pont ezek miatt volt.
  • DonnieBrasco
    Igazad van, türelmesnek kellene lenni a kezdőkkel. Én be is írtam kapitális betűkkel 3x, hogy ha már KÉREM szépen hogy álljanak meg, akkor álljanak meg: de semmi.
    Ja és én se értem, hol volt mindenki. TS-en a múltkor vagy 10en voltunk, ma meg senki.
    Remélem csak vicceltek, és nem BigBradát néztek :))

DB
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent lattatok van egy frankos palya a wakenak az atalakitasa, az anyahajon 8 repulo van, gondolom az amaerikaiaknak is van ennyi a szarazfoldon. Letoltottem, de meg nem probaltam ki.
    A masik ami ilyet letoltottem, az a Ivo Yiman bombazogep. De ezeket csak a bemyutato kepeiken lattam, majd holnap kiprobalom.

A Wakes palyat lehet, hogy ki kellene probalni, mas harcmodort kellene mar alkalmazni ennyi repulonel. Szerintem tuti lenne.
  • ssc-suni-hu
    Hat nekem is ma tunt fel igazabol eloszor, hogy nagyon sok kezdo volt persze kell gyakorolniuk, de a tobbiek hol vannak akik meg szoktak jol nyomulni?

Ma volt egy kedvencem Sztalingradi palyan a nemet oldalhoz kozelebbi hazban 3x lottem le valakit, aki a legfelso szint alatt allt az ablakban es csak lott kifele tavcsovessel, ahelyett, hogy foglalta volna a tarsainak a zaszlot, mert eppen 3 ellenseges zaszlo volt. Ezt 3x eljatszottuk es nem gondolkodott.
  • DonnieBrasco
    Jah, suni te voltál zsozson és Yodan kivül a harmadik értelmesen játszani próbáló ember, most ugrott be. Hogy bírtátok ezt a lámatömeget ?
  • DonnieBrasco
    nálam ha valaki szarul játszik, az pontosan azt jelenti, hogy nem csapatjátékos. Nem az, ha képtelen eltalálni valakit messziről. Sok 0 fragos és zászlót alig szerző ember kell ahhoz hogy nyerjünk (medic, engineer), de fordítva is igaz: pl, egy jó bombázó sok fragot szerez de területet nem.
    A mai játékban (9 óra körül az OBI-n volt 4-5 csapatjátékos, és huszonakárhány felalá rohangáló láma. Így az a pár ember sem tudott érvényesülni, én pl. magányos kommandóakciókkal (dzsippel ezerrel oda, kiugrom a száguldó kocsiból, két bukfenc, zászlót védőket lelő, berohan a bunkerba, beguggol a gyógyszeresláda mellé amíg odáér pár csapattárs, amikor a zászló átvált, óvatosan továbbmegyek.
    Vagy beülök egy tankba és Telly Savalast játszok az "A Halál 50 Órája" c. filmből... szórakoztató, de inkább idegesítő, mikor 8.szor ordibálok, pofázok, lövök bele a távolodó APCbe (amiben szigorúan 1 ember feszít), hogy álljon meg.
    Kéne egy exkluzív "csak felnőtteknek" BF server...

DB
  • ssc-suni-hu
    ez a mai jatek tenyleg katasztrofa
    eloszor lag aztan telejes konektalasok
    a vegen meg amatorok
    beulok a gepbe valaki beul mogem (anyhajon, zuhanobombazo), aztan hallom am, hogy valaki ugral a gepbe (jellegzetes hangja van ugyebar ha valaki probal felmaszni szarnyra :-) es termeszetesen meghal es nekem -2 pontom van az amator miatt.
    Masik nagyon durva 2 sajat megy es tamad egy ellent (ketto kozul az egyik en voltam) aztan a harmadik tars elkezdi oda dobalni a kezigranatokat, ahol a garc folyiuk, pont lelovom az embert amikor eszreveszem ezt a dolgot, futnek is de mar keso erre mindketten meghalunk neki meg lett -4

Es ehhez hasonlo dolgok voltak

szoval a mai jatek kicsit problemas volt tenyleg
  • DonnieBrasco
    voltak kivételek, na :) láttam a Market Gardenen is pont te előztél meg.
    Ott volt még Yoda meg még valaki aki nem láma, de a többi selejt volt, ezt ismerd el :)
  • Sephi
    Betelfild 9010!!
  • skorpio7
    Nos Kreeztal !
    Nem akarok felesleges vitába belemenni arról , hogy a jó nekünk , ezért inkább döntsön maga a BF-es "társadalom" .Erre a legjobb , maga a tényszerű statisztika .A jövőhét folyamán minden egyes nap , megadott időpontokban mintavételezem a Dragon-t ( nem mondom mikor , nehogy szándékos játék legyen rajta , jobb a megszokott spontenitás ) .Vasárnap este meg leközlöm ide , azaz majd dönt maga a játékos társadalom szokási kedve , hogy van-e értelme 2 jelszavas szervernek .
    Szóval per pillanat OFF-oljuk a szerver témát .Folyt. köv , jövőhét vasárnap .
  • The Garrett
    NA ITT ÁLJUNK LE. Petyus az enyém :D őt csak ÉN késelhetem meg... na jó ő is megkéselheti magát néha :D