109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Charon
    Köszi szépen:))
  • DonnieBrasco
    Charon: üdv a fedélzeten :)
    Szerintem a logód alapszíne volt az egyik döntő ok, amiért ilyen gyorsan bekerültél :))

DB
  • zsolesz
    ma 21:27 | Válasz erre | #9275

Remélem nem rólam van szó, mert én egyáltalán nem tettem ilyesmit!!!!!!!!!!
    ja bocs ez a MOHAA nickem+ ma 21:27 | Válasz erre | #9275

Ja bocs ez a MOHAAs nickem!!!
  • zsolesz_2
    Remélem nem rólam van szó, mert én egyáltalán nem tettem ilyesmit!!!!!!!!!!
  • LSC
    Nem rég írtam ezt de nem nagyon reagáltatok:
    Adminok felhívnám a figyelmeteket pepe-re.3* lőttem hátulról meg a tankját bazookkával(közelről) és még csak nem is füstölt utánna.Másik esetben ő 1 lövéssel tankkal szét lövi az én tankom szemből.Mind emellett 25/0 volt.Ha kell van képem is róla.
  • Charon
    Nem feltétlen azt irtam ,hogy code hanem ,hogy ha lehet akkor olyan Clan ami ált axis
  • LSC
    Nekem teccene.
  • ssc-suni-hu
    Hu de gyorsan bekerultel a csapatukba
    delelott meg csak meg a CODE-ba akartal menni, most meg ma CB szoval gyorsak ezek a Clanok.
  • ssc-suni-hu
    PETKO, elkuldtem a HBA-s weblap anyagait, nezd a mailodat
  • KreeztalCODE
    gratula ^.^
  • Charon
    Köszi de már ..::CB::.. tag lettem
  • Crem
    Ezért mindenkinek T H X !!!!
  • Crem
    Mégvalami!

Ma volt az első olyan nap amikor önfeledten élveztem a gamét! Nem volt egy Terminátor jellegű harcos aki túlél 3db gránátot és 40 skulót! Majd lazán odasétálva p38asával 1db skulóval kilő...
  • Crem
    Sid: Ha rám gondolsz akkor nem büszkélkedtem vele, hanem NAGYBETÜKKEL "bekiabáltam" ugyan már jöjjön valaki segíteni!!!! Egyébként Zsozso v. Zsolesz (már nem emléxem) hajlamos erre a katonai elit csavarra, hogy beáll a hangárba és onnan lövi a repcsikhez szaladó társakat...
  • Crem
    De találsz a bf1942.hq-n linkeket is...

Ui: Ha most ezt is leb@szom akkor kilövöm magam a holdra!!!!
  • KreeztalCODE
    meghanyjuk vetjuk a dolgot ... mert most van egyszerre 3 jeloltunk is ^.^ szoval szerintem a te ugyedben is osszeulunk ^.^
  • Crem
    De találsz a
  • KreeztalCODE
    Vedd vissza az XP tõl az elvett 20% netkapcsolatot!!!
    Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
    Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemezõ/ foglalható sávszélesség

Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!

restart
  • Crem

De találsz a < a href="http://www.bf1942.hq.hu/"bf1942.hq oldalon linkeket is....
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942files.com
    innen tolts, itt minden van, es szerintem ami megjelenik, az itt megatalalhato
  • Dud [OBI]
    Mert nincs is semmi. Sajna ez az elbaszott funkcio kikapcsolhatatlan.... pffff....
  • Manta
    Megnéztem a videót, jópofa :) Én is tervezem, hogy csinálok egyet. Meg lehet oldani a felvételt rögtön a gépre VHS helyett?
  • Manta
    Köszönöm!
  • [Dragon] Ati
    Hali!

Erről a "gyilkosmutogatásról" még vitatkozhattok egy kicsit nyugodtan :), de ahogy elnéztem a szerverbeállítási lehetőségeket, nem találtam semmit, amivel ezt ki vagy be lehetne kapcsolni.
  • Blackhawk
    így van szerintem éppen ez lenne az előnye a sniper-nek de ha helyet kell váltani vele akkro olyan mintha nyulra vadásznál,könnyű préda.szerintem próbát megér max nagy tiltakozás közepette visszakerüla mutogatás.
  • tokfej
    Amikor belépek a TS-be miért nem látom ki van bent a csatikon? Alies v. Axis. 0/14 usert mutat.
    Véletlenül beléptem és hát nem voltam egyedül.
  • Petko
    Nem kötelező semmilyen klántagság, elgondolásom szerint a klánok a szervezeten belül saját századba rendeződnek, de az új klán nélküli katonák új századokba kerülnek. A HBA s matchek pedig majd saját szerveren lesznek megtartva, amint kijön a linuxos változat.
  • Petko
    na nem nagyon reagál már megint senki arra amit írok, pedig szerintem fontos dolog hogy kialakítsunk valamit a jobb minőségű scenet.
    Szóval várom azoknak a klánoknak a jeletkezését akiknek tetszik az ötlet, és be kívánnak lépni a HBA rendszerbe. Meg ténleg lehetne már valami ötlet, hogy ez így nem jó, mert így meg így talán jobb volna stb.
  • Blackhawk
    akkor is ez a jelenség ha nincs meg pl. a bf1942.org file...ami fentvan, mega nocd-s exe is ott amit Tyler emlitett.
  • Blackhawk
    igen jólenne, hogy ne mutassa a kivégzőt,igaz igy igencsak fellehet paprikázni valakit mert visszamegy a tet szinhelyére és keresheti honnét a csöcsből lönek le mindig,de igy az igazi mert amúgy nemigazán lehet kihasználni a sniper-t.remélem 1xcsak már énis bejutok az obi-ra...
  • Tyler
    Itt nézz szét:www.bf1942.hq.hu
  • [DF]ricsik
    Tud valaki arról h mikor lesz pach?
  • Lifeforce
    Kösz.De ezt nem azért csináltam.Csak egyszerűen valami örök dolgot szertettem volna csinálni klántól függetlenül.És nem utolsó sorban szeretem csinálni és ezt a játékot az egyik legjobb játékok közé sorolom.
  • Charon
    Köszi
  • Tyler
    Tehát TS2:
    Connection-
    Conect-Label:OBI-Server Adress:152.66.93.10-Nickname:a tied-Login:a nicked-Passwoord:bf42hu-aztán dupla klikk a az OBI-ra.
  • DonnieBrasco
    Népszerű a BF-ben akkor lesz valaki, ha csapatjátékos, ha segít a kezdőknek, és ha ilyen videókat csinál :)))))
  • Tyler
    Jól szoltál.
  • DonnieBrasco
    Grgrgr ha még egyszer valaki nácinak nevez...
    Az Axis oldal a ..::CB::.. részéről teljességel a véletlen szüleménye, valóban egyszerűen csak így alakult, és kész. A népszerűségnek ehhez semmi köze, az meg más kérdés hogy aki népszerűségi kérdést csinál bármilyen játékból, az már megint kezdi magát (és a játékot) túl komolyan venni. Azért vagyunk Axison, mert egy csapatban szeretünk lenni, és itt vannak általában alapból kevesebben. Meg aztán pár pályát már erről az oldalról ismerünk :))

..::CB::..DB
  • Petko
    www.bf1942.hq.hu
  • Charon
    Hát pl server cim meg hasonlok
    Letöltöttem de nem tudom ,hogy kell használni