109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Charon #9278 Köszi szépen:))
-
#9277 Charon: üdv a fedélzeten :)
Szerintem a logód alapszíne volt az egyik döntő ok, amiért ilyen gyorsan bekerültél :))
DB -
zsolesz #9276 ma 21:27 | Válasz erre | #9275
Remélem nem rólam van szó, mert én egyáltalán nem tettem ilyesmit!!!!!!!!!!
ja bocs ez a MOHAA nickem+ ma 21:27 | Válasz erre | #9275
Ja bocs ez a MOHAAs nickem!!! -
#9275 Remélem nem rólam van szó, mert én egyáltalán nem tettem ilyesmit!!!!!!!!!! -
#9274 Nem rég írtam ezt de nem nagyon reagáltatok:
Adminok felhívnám a figyelmeteket pepe-re.3* lőttem hátulról meg a tankját bazookkával(közelről) és még csak nem is füstölt utánna.Másik esetben ő 1 lövéssel tankkal szét lövi az én tankom szemből.Mind emellett 25/0 volt.Ha kell van képem is róla. -
Charon #9273 Nem feltétlen azt irtam ,hogy code hanem ,hogy ha lehet akkor olyan Clan ami ált axis
-
#9272 Nekem teccene. -
#9271 Hu de gyorsan bekerultel a csapatukba
delelott meg csak meg a CODE-ba akartal menni, most meg ma CB szoval gyorsak ezek a Clanok. -
#9269 PETKO, elkuldtem a HBA-s weblap anyagait, nezd a mailodat -
#9268 gratula ^.^ -
Charon #9267 Köszi de már ..::CB::.. tag lettem
-
#9266 Ezért mindenkinek T H X !!!! -
#9265 Mégvalami!
Ma volt az első olyan nap amikor önfeledten élveztem a gamét! Nem volt egy Terminátor jellegű harcos aki túlél 3db gránátot és 40 skulót! Majd lazán odasétálva p38asával 1db skulóval kilő... -
#9263 Sid: Ha rám gondolsz akkor nem büszkélkedtem vele, hanem NAGYBETÜKKEL "bekiabáltam" ugyan már jöjjön valaki segíteni!!!! Egyébként Zsozso v. Zsolesz (már nem emléxem) hajlamos erre a katonai elit csavarra, hogy beáll a hangárba és onnan lövi a repcsikhez szaladó társakat... -
#9262 De találsz a bf1942.hq-n linkeket is...
Ui: Ha most ezt is leb@szom akkor kilövöm magam a holdra!!!! -
#9261 meghanyjuk vetjuk a dolgot ... mert most van egyszerre 3 jeloltunk is ^.^ szoval szerintem a te ugyedben is osszeulunk ^.^ -
#9260 De találsz a -
#9259 Vedd vissza az XP tõl az elvett 20% netkapcsolatot!!!
Start menü… futtatás….. beírni: gpedit.msc
Számítógép konfigurációja/felügyeleti sablonok/hálózat/Qos csomagütemezõ/ foglalható sávszélesség
Itt engedélyezni majd 0 ra állítani …… alkalmaz!!
restart -
#9258 JÓ
De találsz a < a href="http://www.bf1942.hq.hu/"bf1942.hq oldalon linkeket is....
-
#9257 http://www.bf1942files.com
innen tolts, itt minden van, es szerintem ami megjelenik, az itt megatalalhato -
#9255 Mert nincs is semmi. Sajna ez az elbaszott funkcio kikapcsolhatatlan.... pffff.... -
#9253 Megnéztem a videót, jópofa :) Én is tervezem, hogy csinálok egyet. Meg lehet oldani a felvételt rögtön a gépre VHS helyett? -
#9252 Köszönöm! -
[Dragon] Ati #9249 Hali!
Erről a "gyilkosmutogatásról" még vitatkozhattok egy kicsit nyugodtan :), de ahogy elnéztem a szerverbeállítási lehetőségeket, nem találtam semmit, amivel ezt ki vagy be lehetne kapcsolni. -
#9247 így van szerintem éppen ez lenne az előnye a sniper-nek de ha helyet kell váltani vele akkro olyan mintha nyulra vadásznál,könnyű préda.szerintem próbát megér max nagy tiltakozás közepette visszakerüla mutogatás. -
tokfej #9243 Amikor belépek a TS-be miért nem látom ki van bent a csatikon? Alies v. Axis. 0/14 usert mutat.
Véletlenül beléptem és hát nem voltam egyedül. -
Petko #9242 Nem kötelező semmilyen klántagság, elgondolásom szerint a klánok a szervezeten belül saját századba rendeződnek, de az új klán nélküli katonák új századokba kerülnek. A HBA s matchek pedig majd saját szerveren lesznek megtartva, amint kijön a linuxos változat. -
Petko #9240 na nem nagyon reagál már megint senki arra amit írok, pedig szerintem fontos dolog hogy kialakítsunk valamit a jobb minőségű scenet.
Szóval várom azoknak a klánoknak a jeletkezését akiknek tetszik az ötlet, és be kívánnak lépni a HBA rendszerbe. Meg ténleg lehetne már valami ötlet, hogy ez így nem jó, mert így meg így talán jobb volna stb. -
#9237 akkor is ez a jelenség ha nincs meg pl. a bf1942.org file...ami fentvan, mega nocd-s exe is ott amit Tyler emlitett. -
#9236 igen jólenne, hogy ne mutassa a kivégzőt,igaz igy igencsak fellehet paprikázni valakit mert visszamegy a tet szinhelyére és keresheti honnét a csöcsből lönek le mindig,de igy az igazi mert amúgy nemigazán lehet kihasználni a sniper-t.remélem 1xcsak már énis bejutok az obi-ra... -
#9235 Itt nézz szét:www.bf1942.hq.hu -
#9233 Tud valaki arról h mikor lesz pach? -
Lifeforce #9231 Kösz.De ezt nem azért csináltam.Csak egyszerűen valami örök dolgot szertettem volna csinálni klántól függetlenül.És nem utolsó sorban szeretem csinálni és ezt a játékot az egyik legjobb játékok közé sorolom. -
Charon #9230 Köszi
-
#9228 Tehát TS2:
Connection-
Conect-Label:OBI-Server Adress:152.66.93.10-Nickname:a tied-Login:a nicked-Passwoord:bf42hu-aztán dupla klikk a az OBI-ra.
-
#9227 Népszerű a BF-ben akkor lesz valaki, ha csapatjátékos, ha segít a kezdőknek, és ha ilyen videókat csinál :))))) -
#9226 Jól szoltál. -
#9225 Grgrgr ha még egyszer valaki nácinak nevez...
Az Axis oldal a ..::CB::.. részéről teljességel a véletlen szüleménye, valóban egyszerűen csak így alakult, és kész. A népszerűségnek ehhez semmi köze, az meg más kérdés hogy aki népszerűségi kérdést csinál bármilyen játékból, az már megint kezdi magát (és a játékot) túl komolyan venni. Azért vagyunk Axison, mert egy csapatban szeretünk lenni, és itt vannak általában alapból kevesebben. Meg aztán pár pályát már erről az oldalról ismerünk :))
..::CB::..DB -
Petko #9224 www.bf1942.hq.hu -
Charon #9223 Hát pl server cim meg hasonlok
Letöltöttem de nem tudom ,hogy kell használni