109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9451 igen
komolyan
^.^ -
#9450 Én sniper vagyok, Garrett meg knifer. :) Ja és már nálunk van a Barral eszméletlenmesszirőlkinyíró Numero Uno is, fasza. :)
Discoveryn tegnap volt a Crocodile Hunter (vki szokta nézni rajtam kívül azt az állatot? :)), és a Rangereket a magyar feliratban "vadőr"-nek aposztrofálták. Elég vicces volt. Hogy ez most miért jutott eszembe azt nem tudom. :) -
Petko #9449 ténleg 69 es jelzés:) akkor keresek egy olyat ami nem szám:) -
Petko #9448 ja az ? volt a végén:) nem 69 csak ilyen jelet találtam de keresek másikat ha nem tetszik -
Petko #9447 mer minden mondatod végén ott a kreez smiley (^.^) aztán már nem tudom mi poén, mi nem:) -
Petko #9446 ja de komolyan? akkor legyen 69. század és rajtad kívül mindenki pvt.? -
#9445 scout / medic ^.^
Nelson es Hamlet a ket pilota ^.^ -
#9444 nalunk mindenki private ^.^
69es szazad? ^.^ -
Petko #9443 jameg mindenki bátran irjon levelet hogy milyen specialitást, azaz körülbelül miben érzi jónak magát a játékban -
Petko #9442 most igy néz ki a hadsereg. Ha krez elküldi a beosztást meg süni az új századát akkor jobban fog kinézni:) -
#9441 Roger that Sir! :) -
#9440 Ja, az oldal tényleg nagyon profi! -
Petko #9439 nem:) egyébként én a 301th t javaslom mert most az következne. Meg kreez küldje el a rangbeosztasotokat aztan készen is vagyunk, és várunk a linux szerverre, meg a 1st vs. 301th század közötti matchekre:) -
#9438 Majd biztos eldöntjük milyen szám lesz, de ugye az 506 Easyt nem adjátok ki senkinek? :) -
#9437 Tényleg nagyon jó az oldal. Megaz ötlet. Meg a megvalósítás.(remélem legalábbis) -
Petko #9435 mond meg hogy milyen számot szeretnétek a századotoknak, meg hogy akkor kik lesznek benne pontosan, és már kész is van. Te pedig Főtörzsőrmester rangot kapsz mint századparancsnok, és a századon belül elosztod a rangokat. -
Petko #9434 mivel szabálykönybe is így irtam hogy egész klánok századokba tömörülhetnek -
Petko #9433 igen persze, külön századot kaptok -
#9432 meg deevy meg huncutka -
#9431 figyu ... a CODE klan mint kulon squad szamithat?
Szoval meg kellene adni a klanoknak a lehetoseget am ^.^
Mert nalunk aki BFezik: Garrett, Petyus, Numero Uno (igen igen ... uj tagunk), Hamlet, Nelson, Rusland es jomagam ...
ez mar eleg egy squadra ^.^ -
#9430 SUNI!
Ez tényleg nagyon odab@szós lett!!!!
Gratula!! -
Petko #9427 ja bocs félreolvastam, szoval aki nem csatlakozik ugyanugy jatszhat tovabb a publikus szervereken, csak a leendo hbas szervereken nem játszhat -
Petko #9426 itt meg a készülő oldalt tekinthetitek meg, de még át lesz rakva más tárhelyre: Itten. -
Petko #9425 hát persze, ezér a neve hogy battlefield army, hogy ne battlefieldezzenek benne -
#9424 Megtörtént. -
#9423 És aki ebbe a "!+%" ba nem csatlakozik az nem bfezhet? -
#9422 jézusom... -
#9421 kössz Petko a tudod mit. :) -
Lifeforce #9420 Sirály :) -
Petko #9419 elbasztam, Újra -
Petko #9418 A szabálykönyvben. Erősen javalott hogy mindenki elolvassa. -
#9417 Igazán nem tudom az angol rang rövidítéseket.Valahol láttam már a útmutatót de nem tudom hol. -
Petko #9416 a bfcentral.com on van hír hogy csináltak új dedicated szervert windowsra, ugyhogy adminok használjátok örömmel. Én meg már rohadtul várom a linuxos változatot, nemigaz hogy még nincs kint... -
Petko #9415 ugyis nemsokára kész a full oldal, csak még dolgozok rajta. Az az emlitett ranglista csak bemutató képpen van -
#9414 ok -
#9413 Szar,csak mazohisták vagyunk. -
#9412 Nezd meg mikor indult a jatek, es hany beiras van szoval aranyilag ez is mutatja mennyire jo.
szoval nagyon -
#9410 Ja ertem de vak vagyok
es ez minden nap van egyszert?
:-) -
#9409 csak féletlenül vettem észre hogy 1942 az idő... -
#9408 picit jó ??? miva' ????