109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
[Dragon] Ati #8972 Ok. Ha túl sokszor lesz üres a szerver, akkor leveszem a kódot. Csak így talán megszabadulhatunk az olyan őrültektől, akik jó viccnek tartják a saját csapattársak folyamatos gyilkolását. -
#8971 Uff !
Szóval az is jelszavas lett , pedig azért jó volt néha ( valódi ) németek ellen is játszani . :)
Szerintem kár volt érte , mert pl. tegnap este , amikor az OBI-n már csak 4-en voltunk ( ti is tudjátok , hogy úgy a játék nem igazán élvezetes ) , szóval a dragon legalább teli volt és lehetett folytatni ott a csatát .Ez 1/2 1-kor volt .
Gondoljunk csak bele , hogy ugye a legtöbben dolgoznak és tanulnak hétköznap , így ilyenkor nem csodálkozom ha üres az OBI .
Szerintem 1 eredménye lesz ennek , most hétköznaponként 2 üres szerver lesz majd késő éjszakánként ( bár ne legyen igazam ) .
Majd meglátjuk , hogy mi lesz a következménye . -
tokfej #8970 Köszi
-
#8969 Na , több mint 8 órai játék után ledobott a szerver .Szóval ideje egy kicsit pihenni , mert kivan a szemem és az agyam , mint a kiv.kutya .
Na szóval ... nekem Win98 op.rendszer , 512 DDR Ram , 2000+ XP , Gef4Ti4200 64 MB-os vid.kártya és egy EPOX 8K3A Via chipsetes alaplapom van , egy Yamaha Xwave 5000-es egyszerű hangkártyával .Ezen a konfigon 1024*768*32 full beállítva minden , az El Alamein-i pályát leszámítva ( ott néha igen ) , simán , röccmentesen fut a game .
Hála égnek ( kopp-kopp a faasztal alján ) , nem volt még olyan game , ami ne indult volna el rajta és ne lehetett volna a fentebbi felbontásban röccmentesen játszani vele . -
[Dragon] Ati #8968 Hali!
Miután elég sokan kértétek, a Dragon szerverre is kód került. Ugyanaz, mint az OBI szerveré: bf42hu
-
tokfej #8967 a Dragon jelszavát meg lehetne tudni valahonnét ? -
#8966 Hali! Nincs meg valahol még az a video, ami kijött az első demo ideje körül, Tobrukon ugráltak a komik zenére, persze a zene címe nem jut eszembe :-) Köszi a segítséget -
#8965 Eh, re :) -
zsolesz #8963 szazs Donnie! -
#8962 Válasz Bandee-nak (#8945) -
#8961 Eredeti, amit kaptam hozzá. -
zsolesz #8960 Nekem is sokáig tartot a pályaváltás, de Tyler javaslatát megfogadva vettem még 256 MB ramot, most 512 van és tölt mint a villám! -
spR #8959 Helyesbitek, nekem VIA chipsetes alaplapom van, és azon szaggat.
-
spR #8958 Én is a VIA chipsetes AMD-re tippelek. Nekem ilyen van. És a GTA3 is szarul megy, pedig ezelőtt a P3 550 -en simán ment.
-
Mulder_ #8957 Az li chipsetre vagy az AMDre haraxik ennyire? legalabbis nehany chipsettel lehet hogy megy AMD-n de az inkabb via lesz serintem. vagy az XP nem jo neki 256DDr-el -
Mulder_ #8956 nekem is ez van!
640*480 20% detail minden off!
videokartya proci ram szarra tuningolva biosban meg geforecetweakkel es ugyanugy szaggat mind full maxon 1024ben! es hang nelkul is szaggat!!! -
spR #8955 Na ezért vagyok én tök ideg, mert nálam Athlon XP -n, 512 Mega DDR-rel szaggat mint állat. Majdnem minden minimumra véve!! -
#8954 Hát a BF-hez kurva kevés a 128. Nekem már 256 is csíra! Főleg ha felnyomom a grafikát, márpedig a GF4-en szeretném látni mit tud a progi.... -
#8953 Hol jár ez a RAM busz???? -
schenker #8952 http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?userid=1029965129
Testverem nem tudom milyen geped van de szerintem vegyel RAM buszt! A mai cuccokhoz mar 128 MB RAM, foleg ha nem is DDR, keves! -
#8951 hubazz
128Mb Ram ennyire keves lenne?
6:45 volt egy palyavaltas ... es jatek kozben is folyamatosan swappol ...
lehet vissza kell vigyem az uresuvegeket, hogy legyen egy ujabb ramom? ^.^ -
schenker #8949 Na mar vegre megkerdezem, ez milyen stilusu jatek? Nagyon veret? -
#8948 Másnak is van olyan hogy a fegyver tárazásnak nincs hangja? -
Mulder_ #8946 Nem live-om van!
C-media, integralt az alaplapra!
Asus A7A266-on ami van. eddig semmi bajon nem volt vele. Driver az az amit a windows automatikus frissitesnel magatol feltesz, gondolom a legujabbat. ami engem nagyon zavar az az hogy ugyanezen a configon a demo pajaja full okes! -
#8945 Live-hoz neked milyen driver van fent? -
Mulder_ #8944 Na megneztem nekem alapbol nincs bent a hardver acceleration.
bekapcsolva is saggat es full hang nelkul is szaggat.
Van esetleg akinek ALI chipsetes alaplappal es winfs XP-vel jol megy?
mert 1 alis haveromnak jol megy de neki windows ME van fent.
de a demo tokeletesen megy 32 playeres multyban is!!! Mi a fene lehet ez? -
#8943 Nem, neked sem a hangkártya miatt volt. Esetleg valamivel összeakadt, de hidd el hogy ugyanaz a hangkártya másnál (pl. nálam) nem csinált volna semmi hibát.
(amúgy az enyém meg Live 5.1 Player) -
tokfej #8942 Na igen de a fák és a föld nem szoktak vérezni
aztán kitudja -
#8941 Nah igen ... célozni tudni kell ! :) -
Petko #8940 de nekem tuti hogy a hangkártya miatt volt
mellesleg nem sblive 5.1 em hanem sblive vauleom van, annak is az a változata amin már van digitális kimenet -
#8939 PIII 600
Gef2MX
256M Ram
SB Live 5.1
szaggatás csak néhol, winyó swappelés miatt. Ha nem tekeri a merevet, teljesen jól fut 1024x768-ban (full hardveres hang, maxra rakva, EAX és mindennel együtt).
Az esetleg lehet, hogy a szar XP nem bírja a Live-ot, de hát annyi minden mást sem bír... Win98cal kell játszani :)
DB -
#8938 ez a #8906-ra volt válasz csak az Opera nem bírta :) -
#8937 Bírom ezt a szelektív olvasást :) Már rég közöltük TÖBBEN hogy ennél sokkal gyengébb configon, sima SB Live 5.1-gyel tökéletesen fut a játék.
NEM, NEM és mégegyszer NEM a hangkártya miatt akad !!!!
DB -
tokfej #8936 Tegnap a Dragonon játszottam és a csapszállító géppuskájával lőttem 1 egyént (nevét elfelejtettem) kijött belőle legalább 5 liter vér, és vidáman ácsorgott elöttem.Mikor megált a fegyverem vidáman lelőtt egy lövéssel :(
Tök élvezet igy játszani -
PCK #8934 remélem 500 megás vagy a feletti lesz mer elférne neki
-
PCK #8933 Szevasztok!
Mikor lesz 1.2-es peccs???? -
Mulder_ #8931 Na msot m,egyek es megnezem! -
#8930 800x32 fullon :) -
#8929 Egyébként dx8.1-s kártya kell a gemehez? (havernak csak 7500-öse van) -
tokfej #8926 a recsegés nálam is volt
a hang menüben kikapcsoltam a hardveres gyorsítást