109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9319 Megtalaltam a http://www.bf1942.hq.hu oldalon
Game.votemap Pályaszáma (adott pályára ugrás, pálya számát lásd Game.listmaps)
Game.votekickteamplayer Játékos száma (szavazásra bocsátja a csapaton belül adott játékos kirugását
Játékos számát lásd Game.listplayers)
Nem szükséges, csak a parancs első betüit beütnöd utánna a TAB billentyűvel tudsz választani az adott
betüsorral kezdődő parancsok közül. -
#9318 A kis kárörvendő . -
#9317 Megerkeztel? :-) -
#9316 -
#9315 Designt es szerkezetet vallalom, ha valaki megmondja kivel beszeljek -
#9314 Ok de ez mas jatek, mert aki nem sokat jatszik, vagy nem tud angolul, annak az uj dolgok ejtoernyo gomb, meg rampa le-fel gomb nehezen megtalalhato, es azert a BFnek elegge sok billentyuje van.
Csak egy kis amatorseg sajat reszrol.
egy csomo ideig nem tudtam lefekudni (BF-ben), nem azert mert nem tudtam hogy kell, hanem azert mert en azt hittem, a gugolasrol, hogy hasalok.
Nagyon elneztem a dolgokat.
Az arcom lejebb kerult ezt lattam, aztan a kis emberket baloldalt alul nem is neztem egyszer sem, azt hittem hasalok, mert hasalni mindenkit lattam. Akkor gondolkodtam el a dolgon es neztem a kis embert alul, amikor egy csapattars elottem egyszercsak legugolt, na mentem is a billentyuzethez es alitottam at. Fel se tunt a dolog addig.
Aztan nem kirohogni -
#9313 Ja nem ártana ha végre elindulna,kéne már egy oldala ahol lenne hirek,clan dolgok,letőltés,meg ilyenek.Lehet kéne csinálni valamit. -
#9312 Általában beépített funkció a játékban , ( az áldott jó ) WOLF esetében bill. vagy konzolparanccsal lehetett kérni és adott szavazat útján ki is lett zárva az illető .Sajnos jó ideig ez eszméletlen módon ment , a játék élvezetét állandóan zavarta a minden 2. percben kért jó vagy rossz indulatú szavazás .Szóval vannak előnyei és hátrányai .Én inkább azt támogatom , hogyha nem javul az illető ( a'la Boholy kolléga is hogy megváltozott , miután beszélve lett a fejével ) és más is hasonlóan vélekedik róla , még jó hogy itt ez a fórum , mert akkor szólunk majd az adminok-nak , akik remélhetőleg kiteszik a szűrét .De ez legyen a jövő zenéje , mert ez eddig egyedi eset volt és ráfogom , hogy neki is rossz napja volt , mint ahogy nekem is . -
#9311 A http://www.bf1942.hu/ az ki csinalja?
Mikor lesz kesz?
Mi lesz rajta?
Tudja valaki?
besegitek ha kell, csak szoljon
-
MEDIC! #9310 Én nem vagyok türelmetlen, csak röhögök. Képzeld el a szitut, hogy elindítasz egy új gamét és egyből nekiesel. Hát azt sem tudod elvileg, hogy mivel kell mozogni! Nem egyszerűbb megnézni a kontroll szetápot, mint végignyomkodni 105 billentyűt? -
#9309 az a kiszavazasos dolog az FPS-ekben hogy tortenik? Lehet, hogy fel kellene hasznalni lassacskan a DTK (Direkt Tema Kill :-) emberek ellen.
Hogy is kell azt csinalni? -
#9308 En azt mondom ide be is kell irni az ilyenek nevet, mert hatha olvassak a roluk irt dolgokat, es akkor biztos jobban elgondolkodnak a dolgon.
Szoval aki ilyn 100%os TK-s, annak a neve legyen is ide kiirva. -
#9307 Én meg lehet , hogy már egy kicsit türelmetlen az amatőrökkel szemben . -
#9306 Teszem én a dolgomat , nem ront a csapat helyzetén a dolog ( max. a helyezésemen ) , csak ha éppen elém kerül .Hát tudod , akkor én elsőre kiraknám a szűrét az ilyennek , mert egyszerűen nem megmagyarázható a tette .És ha elsőre megteszi , akkor bármikor , amikor nem neki sikerült éppen odaérnie .Vagy neked , fordult már meg a fejedben csak egyszer is bármilyen helyzetben , hogy lelődd a csapattársad , mert te szeretnél vmilyen járművet vezetni ???
Na jól van , majd figyelek , de ha lelő mégegyszer hasonló szituban , akkor hasonlóan cselekszik majd , mint ahogy tettem vele eddig .
Tudod mit , a nick neve FoToS , ha esetleg ismered beszélj a fejével a csapattársakkal szembeni játékbeli normákról .Ha értetlen , akkor meg nincs más , szólni kell az OBI adminok-nak , hogy tegyék ki a szűrét a szerverről . -
#9305 Ja meg eszrevettetek mar, hogyha akar kis magassagbol is lezuhansz a repulogeppel, akkor azonnal felrobban, de ha ugyanabbol a magassagbol ejtoernyovel ugrasz ki, es a gep leerkezik, szinte semmi baja. -
#9304 En kb 8-10 eve szamitogepezek (de szep szo) nekem is rutin mar minden.
Elso amikor belepek egy uj jatekba, a beallitasok.
1 eve vettunk a havernak egy szamitogepet, csak jatszik vele. Imadja a masodik vilaghaborus jatekokat meg az FPS tulajdonkeppen csak erre hasznalja a jatekot.
Namarmost az ember mar hard fokozatvab is vegignyomta a Wolfot meg a MOHAA-t, de a billentyuzetet meg mindig nekem kell beallitani egy uj jatekban (bar mostanaban mar mer egyedul is probalkozni)
Szoval mindig azt mondja, hogy fel, hogy elrontja. Na az ilyen amatorok 2-3 ev mulva mar mindent tudni fognak, csak lehet, hogy jobb ha segitjuk oket
Na en ezt akartam mondani, hogy nem mindenki profikent kezdi. Es csak magunk alatt vagjuk a fat ha nem segitunk es nem vagyunk turelmesebbek a kezdokhoz, amatorokhoz, elesettekhez. (gyonge terez anya vagyok :-) -
#9303 Engem is sokszor lottek le mar ilyen esetben, hogy elvittem a gepet, stb. De sose fordult mega fejemben, hogy kivegezzem
Mert ez azt szuli, hogy o is keresni fog engem, aztan ujbol en jovok, stb. stb. szoval a csapatnak nem jo, mert ket embert elvon a tenyleges vegceltol + a hulye ember miatt, en se vegzem szepen + aki latja a -okat es a sok tema killedeket, megfogalazodik rolla egy kis velemeny, szoval nem eri meg, az ilyen embereket hagyni kell a ha sokszor csinalja beszolni az Adminnak es majd valahogy tesz rola, de sok ilyen csak ront a BF-en.
szoval inkabb felejtsd el.
A legnagyobb szankciok az ilyenekkel az nallam az, ha nem veszem fel a jarmuvembe vagy az ha a repuloben veletlenul hatra ul, akkor ugy ugrok ki a gepbol zuhanaskor, hogy o mar ne tudjon.
(vagy osszekotozom es valamelyik eldugott bunkerbe teszem be betomott szajjal :-) -
#9302 Ja igen , tényleg a graf.-i , hang beállítást is megcsinálom .Ebből is látszik , hogy már annyira természetesek ezek a dolgok számomra , hogy nem is értem , más mit bénázik vele .Az már tényleg lustaság , ha vki nem veszi magának a fáradságot , hogy legalább 1-szer vessen egy pillantást a bill. kiosztásra . -
#9301 Szerintem sem nehéz , a gyorsítás gombon és egeren kívül semmi más nem kell a kezeléséhez .Aki meg nem tud repülni , az gyakoroljon single módban és ne a harci helyzet közepette , mert egy menet megnyerése is múlhat rajta . -
MEDIC! #9300 Hát ez jó. Új játéknál nálam első a grafika beállítása utána a billenytyűzeté. Csodálom, hogy az ilyen lámák magát a telepítést nem felejtik el. -
#9299 Szerintem nézd meg a GCW-öt ezügyben .Az angol verziók is beszoktak válni .Pl. HOMM4 esetében is . -
#9298 ja meg a repulesrol csak annyit, hogy az iszoyatosan egyszeru, ha jol allitod be a billentyuket + eger, nekem tokeletes
igaz sokaig probalgattam milyen billentyukkel es egermozgassal lehet jol repulni, de mostmar nagyon tuti -
#9297 Jahh tényleg , de én nem értek vmit .Ha van egy új játékom , első dolgom az , hogy az összes bill. kombinációt kiírom egy kis lapra ( persze a megszokott módon bekonfigolom a "kezemre" ) .Ezután leteszem a bill. elé és nem kell sok idő , hogy rápillantás nélkül odanyúlok , ahová éppen kell .Nálam a tokokban , a régebbi játékoknál mind ott figyelnek a saját jól bevált bill. konfigok is , hogyha bármikor előveszem őket , ne kelljen azzal vacakolni , "...na akkor most , hogy a legjobb nekem..." . -
#9296 Nem ide tartozik de hátha tud valaki segíteni.Tud valaki nekem a Magyar empire earth-hoz 1 crack-et? -
#9295 Tegnap előtt ... szóval futok a géphez , hogy zászlót foglaljak ( Wake Island , amcsi oldal , már csak a reptér van a kezünkön ) , odaérek bepattanok , F10 külső nézet .Látom ám , hogy vmelyik csapattárs is odaér .Pisztolyt elő lő a gépre ( gondoltam , ő akar repülni , de hát én értem oda előbb ) , skuló elfogy , gépkarabély elő és szétlövi a gépet ... velem együtt .
Meg is mondtam neki , hogy bármikor a célkeresztem elé kerül , azonnal lelövöm .Az első lelövése után meg is értette , hogy nem tréfálok .A játék alatt 2-2 lett az állás vele , majd gondolom megunta a dolgot és disconnect volt .
Utánna legközelebb ( talán egy jó 3/4 óra múlva ) , midway-i pályán tűnt fel ... 3-2 a javamra .Nem akarom kiírni a nevét , nehogy névcsere legyen , mert meg akarom keseríteni a játékát , ha vki szándékosan ennyire barom , mint ő .És így fogok tenni minden egyes barommal , aki csak azért lő szét , mert én előbb értem oda vmilyen járműhöz .Nem emlékszem rá , hogy én 1-szer is tettem volna ilyet , ha TK-ztam , az vagy gránátos ügy volt , vagy éppen a tűzvonalban tűnt fel vki .Képzeljük csak el , futunk ketten csapattársak egymás mellett kis távolságra , feltűnik egy ellen pont középtájon és elkezd keringőzni közöttünk ( ugrál , fordul ) , szinte elkerülhetetlen , hogy ne kapjon néhány ( néha halálos ) golyót a csapattárs is .Persze ezt próbáljuk kerülni , tudjuk nem szándékos és megérthető .
Na csak ennyit akartam . -
#9294 Hatso loveszkent ha a pilotad kiugrik biztos be tudsz szalni ahelyere, mert en mar nemegyszer csinaltam.
Figyelni is kell, folyamatosan a motor hangjat, meg a kek pottyoket. Egy csomoszor kelett mar beulnom, amikor kiugrott a pilota.
A csapatszallito hajoban meg azonnal cselekedni kell, mert tenyleg nem mindenki tudja kinyitni az ajtojat, aki ki tudja nyitni, az altalaban mar az elejen a vizbeerkezes utan szepen lassan kinyitja, de ha a part kozeleben se nyilik, szamitani kell ra, hogy be kell ugrani neked es kinyitni, ez is csomoszor elofordult mar.
Egyebkent lehet, hogy a kezdok szamara, kellene egy kis segitseg, vagyis a billentyuk bemutatasa, mert meg a jatekban is csomoszor hangzanak el kerdesek pl.: mivel kell ejtoernyot nyitni, meg mivel kell lehasalni, stb.
http://www.bf1942.hq.hu jo lenne feltenni kepeket a beallitasrol meg egy kis magyarazo szoveget.
nekem is jol jottek volna ilyen infok az elejen, mert mire rajottem mindenre egy parszor meg is haltam. Nem mindenki tud angolul (mint en se), ugyhogy nem erthetik a gombok szoveget.
-
#9293 Nálam is volt olyan , aki nem tudta kinyitni az ajtót , de én meg szépen beszálltam a helyére és ...
Repcsiben nem próbáltam még , de ha hátsó lövész vagyok és aki vezette a gépet kiugrik ( mint ahogy alább írtam , csak zászlófoglalás miatt vitte el ) , akkor talán ott is be tudok ülni ( ha elég gyorsan reagálok ) a helyére vezetni tovább a gépet .
Szóval nem gond , ha vki egy kicsit még láma hozzá , gondolom ki még ki tud szállni a helyéről én meg majd megcsinálom , amit ő nem . -
#9292 A repcsis témával teljesen nem értek egyet...
Mint ahogy Skorpio7 is írta. Ide tartozik még az a pálya is amikor a szélmalomnál beálltok a Wespe-vel az egyik hídra a másikat meg 2 tankal véditek. Képtelenség átjutni...
Akkor is nagyon hatásos, amikor két összeszokott klántag (Petko&Tyler) használ egy ilyen tarackot!:( Az egyetlen esélye a másik oldalnak, hogy őket likvidálja! Na már most gyalogosan ez szinte képtelenség...
Abban viszont 100% ig egyetértek, hogy mi a sz@rnak repül olyan aki kezelni sem tudja!Mellesleg még idegbeteg is, mert ha elviszem a repcsit akkor szitává lő... Több órát gyakoroltam a repülést, de ha látok olyanokat mint pl: Nixon akkor be se ülök, mert ő nagyon profi ezen a szinten! Akkor neki kell repülni!!!!
Más: Tegnap 1 bombát kaptál tőlem véletlenűl! 2* kértem elnézést! Marha ritka de én is tévedhetek! Ilyen a háború....
Ui: Ami viszont engem qrvára idegesít és mostanság egyre töbszőr előfordul, hogy Omaha-i map-nál olyan vezeti a csónakot aki az ajtót nem tudja lenyitni... Ott ugrálunk mint a bénák, és arra várunk, hogy Defgun-al megváltsák a sorsunkat...
-
MEDIC! #9290 Meg Tobruk is. -
MEDIC! #9289 Ja és Omaha bícs rulzik, ott le kell menni bokorugróba a pilóta uraknak. -
MEDIC! #9288 Persze nem mondom, hogy haszontalan a légitámogatás főleg, ahogy helyesen írod, a pilóta kolega figyelmesen sasolja a minimapot, de nagyon idegesítő, hogy egy szakasz friss erő a reptereken vesztegel és néha egymást lövik egy szaros repülőért közben súlyos zakóra állunk. -
#9287 Én nem , én elsősorban nem vadászatra , hanem gyors zászlófoglalásra használom őket .Vannak helyek és perzse ellséges területek , erők ahol a géppel gyorsan túljutsz rajtuk és már foglalod is el a zászlót .A Kharkhov-i pályán is nagyon jól jön , amikor 2 katyusával támadják folyamatosan a hidat , zászlót a ruszkik és egy jól irányzott bombával gyorsan szét lehet kapni őket . :)
El Alamein-nél is szinte elképzelhetetlen lenne a nagy terület miatt , hogy gyorsan visszafoglalj egy zászlót , ha nem nem lenne gép .Bár igaz , hogy vki szimulátornak hiszi a programot és így használja is a repcsiket .Én idegbajt csak akkor kapok , amikor a marha pilótája nem figyeli azt a fránya minimap-ot , csak lát 1 ellenséges tankot és hopp ... már repül is a bomba rám .Mert ugye fel sem merül benne , hogy esetleg időközben zászlócsere volt vagy éppen el lett lopva a jármű az ellentől . -
MEDIC! #9286 Na még az jutott az eszembe ezzel kapcsolatban, hogy 64 pléjernél belefér, hogy repcsi is legyen, meg hajó is, meg tengeralattjáró,de 28nál nem annyira. Én nyerni szeretek és ezért szeretm például, ha sok jó csapatjátékos van velem. Olyanok, mint a CB klán tagjai. -
MEDIC! #9285 Szvsz az egyetlen jó taktika Berlinben, ha a ruszkikat nem engedjük ki az utcából, ha zászlót foglalnak és onnan is tudnak éledni akkor félig buktuk a csatát. Ma szép példa volt erre. Az első két meccset simán nyertük, a PIV-et mindkét alkalommal elvitem elsőre és a mellékutcából érkezve oldalról támadtam a T-34eket, majd úgy beszorítottuk őket, hogy még a tankjaikat is mi foglaltuk el. A harmadik csatában valaki gyorsabb volt és szemből a főútról indult támadni naná, hogy a két T34 tíz másodperc alatt szétkapta, kiszabadultak és buktuk is a csatát.
Más pályán viszont tök felesleges a főbázison vadászni, mert amíg ott okoskodsz a páncélos erőkkel addig az ellen simán foglal. Ezért is jó többek között ez a game, mert minden pályán más a jó taktika.
Én a repülő egyedektől kaptam ma idegrohamot. Nem tudom mit élveznek a repülésen egyesek annyira, ráadásul az irányítása egy rakás szar, hogy képesek hárman-négyen a reptereken ácsorogni gépre várva, közben egy zászlónk sincs és a pontjaink vészesen fogynak. Vagy az is jó, amikor alapból kevesebben vagyunk, egy zászlónk sincs, de hárman vígan repkednek, a többiek pedig lenn szopnak, mint a torkosborz.
Én szívem szerint törölném a repülőket a progiból. :-) -
Lifeforce #9284 Hehe birom, hogy egymást zrikáljátok "az egyik ezt csinálta a másik amazt"És te mit csináltál?Én én semmit...... -
Lifeforce #9283 Büszkén viselem a rangomat :))) -
Lifeforce #9282 szorri a ..::CB::..klánba :) -
Lifeforce #9281 Én azért büszke vagyok magamraEngem hívtak a csapatba. -
#9280 petyus már megint? -
#9279 hm de mit is ábrázol?