109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9407 őőő
picit -
#9406 mi?
nem vagyok hulye, de nem ertem
mi? -
#9405 őőő
jó ez a game ??? -
#9404 ejj.. korán van: szóval: a képheZ| és itt Az..
kis javítás:) -
#9403 ja és a képhet lemaradt: Itt sz IDŐ BFezni :) -
Jah és egy kérdés: Magyar klánok közül akarna e esetleg valaki egy funwar-t játszani velünk...Nem erőfitogtatás, hanem egyszerű kíváncsiságból, hogy milyen lehet végre egy összehangolt csapatben játszani a BF-et. -
#9401 Koszi, mar ment is a level vissza -
#9400 chchchchchcc
ne hagyd magfad , ahogy jatszol, nyugodtan lehetsz te is a ferfi
egyebkent beszeltuk Air-al, hogy jottok ha tudtok -
#9399 na a szazad lassan szaporodik mar 6-an vagyunk mi is, szoval jelentkezzetek civileg, a hazaert mindent meg kell tenni -
#9397 jaja meg uszni a hid alatt nekem bevalt ketszer is -
#9396 Re mind.
Úgy érzem, ilyen megtisztelő rangban (hadnagy :) muszáj lesz most már vennem 256+ mega RAMot.. mégiscsak égő lenne utolsóként érkezni a csatatérre mindig :))
Amúgy "specialitásom" nincs, de a legjobb tankban illetve bázisfoglalásban (dzsipes rohammal) vagyok, kb. egyforma arányban. Már tűkön ülve várom az első igazi megmérettetést :))
DB -
MEDIC! #9395 Ma Arnheimben komoly szövetséges légiszállítású csapat jött össze. Mire odaértünk a hidakhoz a páncéloshadosztállyal,úgy tele volt rakva aknákkal mindkettő, hogy öröm volt nézni. A tankok persze ott álltak és jobbhíjján lőtték a bunkereket a vidám amik közben szórták a fejünkre a gránátokat. Csúfos vereség lett a vége háromszor. Közben ugyan rájöttem, hogy gyalog kell rohamozni, de nincs szíve az embernek otthagyni a jó kis Panzert. Legközelebb erre oda kell figyelni.
-
#9393 jo kis jatek volt most a vegere jovok bele mindig.
Waken volt egy tuti gyilkolasom egyszerre 5-en ultek a kiscsonakba en meg kilottem, ilyet se csinaltam meg 5 az kedves.
Meg a demoban volt, hogy kilotte egy repuilo azt a csapatszallito kocsit, amiben utaztam es meg 4 ember. Tok tuti volt belul nezni az emberkeket, akik ultek mellettem, aztan erre jott a gep aztan kilott. -
#9392 Irj elevelet es megbesze;kuk, mar vannak ketten te vagy a harmadik, holnapra szazan leszunk aztan mien a vilaaaaaaaaaaaaaag
szival irj -
#9391 Milyen lehet amikor millioan vannak egy palyan?? Alat. -
Petko #9390 persze de még messze vannak a szervezett játékok. Az alapfilozófiája ugyis az, hogy mindenki azt csinálja amiben a legjobb. -
#9389 Értem.
OK.
Akkor én mehetek repülni? -
Petko #9388 ha akarsz csinálhatsz, de az az igazság hogy nem sokra lenne jó most szétfragmentálni, mert ugyse lehet szétosztani hogy ez a század repülős ez meg gyalogos, mert a játékban 1 század kb. egy csapat, és abban mindféle emberre szükség van. -
#9387 Petko én nem csinálhatnék egy külön repülős századot? -
#9386 Miféle rang ? kopter ? -
#9385 mármint az első osztályú hadszíntéri orvos.Ha valaki medic-et akar akkor szóljon a teamspeak-ba,de nyomjon 1 f6,f5-öt is hogy lássam.Este nem mindíg leszek teamspeak-on sajnos. -
#9384 Már ott is van hehe. -
#9383 van 1 ötletem.Mindenki oda írhatná a rangját is a neve elé. -
#9382 De ha van sok medic azé felcsapok assaul-nak is. -
#9381 jaja.Már a Global ops-ban is elsőrangú medic vagyok. -
#9380 SUNI !
Ugye ez nem egy klánalakulat , mindössze egy komoly szerveződés , század ( 201. ) , ha jól olvastam .Szóval szívesen benne vagyok egy komoly és szervezett harcban .Most este kaptam egy meghívólevelet az egyik klán-tól és ugye nem lenne szerencsés egszerre 2 helyre jelentkezni .Másrészt meg ez kifejezetten a BF-re vonatkozik , a klán pedig elég sokrétű játékwar-ban van benne ahogy olvasom a levelüket .
Vedd úgy , hogy csatlakozom és írok a címedre is egy levelet ezügyben .Részleteket itt a fórumon vagy levélben vagy ICQ-n , ha akarod . -
Petko #9379 embert gyógyítani, nem javítani:) -
Petko #9378 egy pillanat. Akkor most mit írjak, mert aki általában közelharcban járatos, és kommandózik, azok a rangerek. A listába inkább azt irom hogy miben (tehát nem mivel) járatos a játékban. Tehát ha azt gondolod magadról hogy jó orvos vagy aki szokott is sok embert javítani akkor menten beírlak első osztalyú hadszintéri orvosnak. -
Petko #9377 máris tizedes:) -
#9376 Szoval mindent megbeszelunk -
#9375 Mármint medid=medic :) -
#9374 Írd be lécci a listára. -
#9373 Petko.Én medid szeretnék lenni elsősorban,másodsorban assault mint specialitás. -
Petko #9372 manta légyszi olvass már vissza miről van szó : #9350 -
#9371 De te váltogatsz oldalt, nem? Szabályok, jelölések? -
#9369 es ugye mindenki ovassa itten
en tudom ... de csomoan nem.
Raadasul a magyar mentalitas mar megint sikeresen kiabranditott ...
legalabb 5en vagy 6an varnak arra, hogy az OBI-n legyen egy ures hely ... ahelyett, hogy bemennenek a Dragonra jatszani ... aztan majd oda is szallingoznak az emberek.
Mikor megkerdeztem oket "de hat a Dragon az ures!"
Errol ennyit. Gratula -
#9368 Manta, varlak -
#9367 Snippert nem hasznalom, mert sose tudtam rajonni, hog tenylegesen hogy jo vele loni
bar sokat nem is hasznaltam.
ugyhogy ezt nem tudom -
#9366 Na, akkor én csatlakoznék valahova, csak nem tudom, hogy milyen csapatok vannak. Paramétereim: átlagos teljesítményű, de korrekt játékos , kizárólag axis oldal, teamspeak általában mehet, de esténként nem mindig. -
#9365 Valaki dobjon már meg 1 XP-s outlook express msimn.exe-vel mert az enyém beszart.
Köszi.