109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• ssc-suni-hu
    őőő
    picit
  • ssc-suni-hu
    mi?
    nem vagyok hulye, de nem ertem
    mi?
  • hen-tes
    őőő
    jó ez a game ???
  • The Garrett
    ejj.. korán van: szóval: a képheZ| és itt Az..

kis javítás:)
  • The Garrett
    ja és a képhet lemaradt: Itt sz IDŐ BFezni :)
  • The Garrett

Jah és egy kérdés: Magyar klánok közül akarna e esetleg valaki egy funwar-t játszani velünk...Nem erőfitogtatás, hanem egyszerű kíváncsiságból, hogy milyen lehet végre egy összehangolt csapatben játszani a BF-et.
  • ssc-suni-hu
    Koszi, mar ment is a level vissza
  • ssc-suni-hu
    chchchchchcc
    ne hagyd magfad , ahogy jatszol, nyugodtan lehetsz te is a ferfi
    egyebkent beszeltuk Air-al, hogy jottok ha tudtok
  • ssc-suni-hu
    na a szazad lassan szaporodik mar 6-an vagyunk mi is, szoval jelentkezzetek civileg, a hazaert mindent meg kell tenni
  • ssc-suni-hu
    jaja meg uszni a hid alatt nekem bevalt ketszer is
  • DonnieBrasco
    Re mind.
    Úgy érzem, ilyen megtisztelő rangban (hadnagy :) muszáj lesz most már vennem 256+ mega RAMot.. mégiscsak égő lenne utolsóként érkezni a csatatérre mindig :))

Amúgy "specialitásom" nincs, de a legjobb tankban illetve bázisfoglalásban (dzsipes rohammal) vagyok, kb. egyforma arányban. Már tűkön ülve várom az első igazi megmérettetést :))

DB
  • MEDIC!
    Ma Arnheimben komoly szövetséges légiszállítású csapat jött össze. Mire odaértünk a hidakhoz a páncéloshadosztállyal,úgy tele volt rakva aknákkal mindkettő, hogy öröm volt nézni. A tankok persze ott álltak és jobbhíjján lőtték a bunkereket a vidám amik közben szórták a fejünkre a gránátokat. Csúfos vereség lett a vége háromszor. Közben ugyan rájöttem, hogy gyalog kell rohamozni, de nincs szíve az embernek otthagyni a jó kis Panzert. Legközelebb erre oda kell figyelni.
  • ssc-suni-hu
    jo kis jatek volt most a vegere jovok bele mindig.
    Waken volt egy tuti gyilkolasom egyszerre 5-en ultek a kiscsonakba en meg kilottem, ilyet se csinaltam meg 5 az kedves.
    Meg a demoban volt, hogy kilotte egy repuilo azt a csapatszallito kocsit, amiben utaztam es meg 4 ember. Tok tuti volt belul nezni az emberkeket, akik ultek mellettem, aztan erre jott a gep aztan kilott.
  • ssc-suni-hu
    Irj elevelet es megbesze;kuk, mar vannak ketten te vagy a harmadik, holnapra szazan leszunk aztan mien a vilaaaaaaaaaaaaaag

szival irj
  • Alexease
    Milyen lehet amikor millioan vannak egy palyan?? Alat.
  • Petko
    persze de még messze vannak a szervezett játékok. Az alapfilozófiája ugyis az, hogy mindenki azt csinálja amiben a legjobb.
  • WiNters
    Értem.
    OK.
    Akkor én mehetek repülni?
  • Petko
    ha akarsz csinálhatsz, de az az igazság hogy nem sokra lenne jó most szétfragmentálni, mert ugyse lehet szétosztani hogy ez a század repülős ez meg gyalogos, mert a játékban 1 század kb. egy csapat, és abban mindféle emberre szükség van.
  • WiNters
    Petko én nem csinálhatnék egy külön repülős századot?
  • ReTeK
    Miféle rang ? kopter ?
  • LSC
    mármint az első osztályú hadszíntéri orvos.Ha valaki medic-et akar akkor szóljon a teamspeak-ba,de nyomjon 1 f6,f5-öt is hogy lássam.Este nem mindíg leszek teamspeak-on sajnos.
  • LSC
    Már ott is van hehe.
  • LSC
    van 1 ötletem.Mindenki oda írhatná a rangját is a neve elé.
  • LSC
    De ha van sok medic azé felcsapok assaul-nak is.
  • LSC
    jaja.Már a Global ops-ban is elsőrangú medic vagyok.
  • skorpio7
    SUNI !
    Ugye ez nem egy klánalakulat , mindössze egy komoly szerveződés , század ( 201. ) , ha jól olvastam .Szóval szívesen benne vagyok egy komoly és szervezett harcban .Most este kaptam egy meghívólevelet az egyik klán-tól és ugye nem lenne szerencsés egszerre 2 helyre jelentkezni .Másrészt meg ez kifejezetten a BF-re vonatkozik , a klán pedig elég sokrétű játékwar-ban van benne ahogy olvasom a levelüket .
    Vedd úgy , hogy csatlakozom és írok a címedre is egy levelet ezügyben .Részleteket itt a fórumon vagy levélben vagy ICQ-n , ha akarod .
  • Petko
    embert gyógyítani, nem javítani:)
  • Petko
    egy pillanat. Akkor most mit írjak, mert aki általában közelharcban járatos, és kommandózik, azok a rangerek. A listába inkább azt irom hogy miben (tehát nem mivel) járatos a játékban. Tehát ha azt gondolod magadról hogy jó orvos vagy aki szokott is sok embert javítani akkor menten beírlak első osztalyú hadszintéri orvosnak.
  • Petko
    máris tizedes:)
  • ssc-suni-hu
    Szoval mindent megbeszelunk
  • LSC
    Mármint medid=medic :)
  • LSC
    Írd be lécci a listára.
  • LSC
    Petko.Én medid szeretnék lenni elsősorban,másodsorban assault mint specialitás.
  • Petko
    manta légyszi olvass már vissza miről van szó : #9350
  • Manta
    De te váltogatsz oldalt, nem? Szabályok, jelölések?
  • KreeztalCODE
    es ugye mindenki ovassa itten

en tudom ... de csomoan nem.

Raadasul a magyar mentalitas mar megint sikeresen kiabranditott ...

legalabb 5en vagy 6an varnak arra, hogy az OBI-n legyen egy ures hely ... ahelyett, hogy bemennenek a Dragonra jatszani ... aztan majd oda is szallingoznak az emberek.

Mikor megkerdeztem oket "de hat a Dragon az ures!"

Errol ennyit. Gratula
  • ssc-suni-hu
    Manta, varlak
  • ssc-suni-hu
    Snippert nem hasznalom, mert sose tudtam rajonni, hog tenylegesen hogy jo vele loni
    bar sokat nem is hasznaltam.

ugyhogy ezt nem tudom
  • Manta
    Na, akkor én csatlakoznék valahova, csak nem tudom, hogy milyen csapatok vannak. Paramétereim: átlagos teljesítményű, de korrekt játékos , kizárólag axis oldal, teamspeak általában mehet, de esténként nem mindig.
  • LSC
    Valaki dobjon már meg 1 XP-s outlook express msimn.exe-vel mert az enyém beszart.
    Köszi.