109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Borg
    És sniperrel hova kell célozni a netkód miatt? mert még álló ember se nagyon hal meg tőle...
  • ssc-suni-hu
    itt volt mar, hogy ugyanaz a jelszo
    de irjuk ide ujbol

OBI server kod: bf42hu
    DRAGON server kod: bf42hu
  • KreeztalCODE
    en ezt az egeszet nem ertem ^.^

meg most lusta vagyok visszaolvasni az egeszet ^.^

de a [email protected] cimre megirhatjatok mi is ez tulkeppen ^.^
  • KreeztalCODE
    a Dragon szerver nevebe irjatok mar bele, hogy jelszo u.a. mint az OBIn ...

mert par haverom mondta, hogy nem tudjak a jelszot ... es igy ... tenyleg nem csoda ha ures marad ^.^
  • Petko
    krez inkabb ti is csinalnatok egy szazadot... ez lenne a lényege a dolognak
  • KreeztalCODE
    oszteg reszkessetek vala mert jon a CODE is BFezni ... most bovulunk nemsokara (ha minden igaz ^.^)
  • ssc-suni-hu
    sokaig fog meg mukodni a jatek, szoval az elejen szervezodjun egyet gyorsan :-)
  • Petko
    Tehát aki akar csatlakozni az alakulu elit alakulathoz süni vezetésénél az mindenképp jelentkezzen nála. Továbbá nem szükséges semmilyen bizonyítás ahhoz hogy a HBA szervezetébe bekerüljön valaki. Amennyiben vki süni századába jelentkezne, de valami okbol kifolyólag oda nem mehet, más századba osztjuk be.
    Minkenki bekerül aki akar ez a lényeg.
  • Manta
    Mi ez a nagy szerveződés? Mindjárt megalapítom a Csatamező '42 Polgári Kört.
  • ssc-suni-hu
    Sfc. - Fõtörzsõrmester (Sergeant First Class)
    megvan, elsore nem alttam, edig kiszurta a szemem
  • ssc-suni-hu
    Civilek jelentkezzetek!

Aki jelentkezik annak csaladja kap egy ket hetes kulfoldi utat, ket cigaretta csomagot, es ket palya kozotti toltesido alatt lanyokat egy menetre.

Szoval jelentkezzetek.
    A szabalykonyv figyelembevetelevel a kovetkezo embereket varom:
    - ne legyen clantag, ez csak azert, hogy a szazadomba szeretnem osszeszedni a jo kepessegu de barmi okbol kifolyolag clanokba nem bekerulo embereket mivel az csak a BF-re vonatkozik igy nem alakulun klanna.
    - ne legyen agressziv sajat csapattarsara, ha TKzik, vagyis ne ot kergesse a meccsen

Akiket varok a szazadba szivesen:
    Medic, Jürgen, Air, BurnyBaby, Skorpio7, Zsozso, Yoda,
    persze barki jelentkezhet, de ok termeszetesen velem egyenrangukent kezd meghozza Sfc. (hozzateszem nem tudom milyen rang pontosan magyarul)

A tobbiek akik jelentkeznek azoknak bizonyitaniuk kell.

Legyszives adjatok ajanlatokat szazadumk csapatnevere is.

Jelentkezes: [email protected]
  • Petko
    jó de nem akarok elszállni a rangokkal, mert ha most a kezdetkor nagyon elütnek a közkatonáktól, akkor máris azthiszik egyesek hogy ez ilyen hatalmosdi játék.
    Ahogy többen leszünk szépen piramis szerüen fejlődnek felfele a rangok. Egyébként meg a rangok meg a szervezet nem feltétlen kötődik a valósághoz.
  • MEDIC!
    Főtörzsőrmestert századparancsnoknak? Léptesd elő sünit minimum hadnaggyá!
  • MEDIC!
    Lehet, hogy alig volt már élete. Velem az alább leírtak soxor megtörténtek.
  • Petko
    Nos akkor friss HBA hírek:

-Megírtam az új szabálykönyvet, ami sok mindennel ki lett bővítve, és sok dolog ki lett benne javítva. Itt van.
    -Megírtam a jelenlegi kezdeti besorozást, amiben az 1. századként a cb klán szerepel. Ezenkívül sünit kineveztem az új toborzó század parancsnokának, mint főtörzsörmester, mivel sokat dolgozott a HBA s oldal megalkotásán. Aki egyéni katonaként kíván csatlakozni a századába, az nála jelentkezzen. Ezenkívül én pedig várom a klánok jelentkezését akik saját századot akarnak.
    -Nemsokára kész lesz az oldal is csak még egykét dologgal feltöltöm. A héten 100%, hogy meglessz.
  • ssc-suni-hu
    Van itt valakinek 15 colos LCD monitorok jatekokban szerzett tapasztalata?
    Kipurcant az egyik monitorom, es nagyon gondolkodom egy 13 colos LCDben, csak azt nem tudom, hogy jatekokra megfelelok-e? Elvileg 75 Hertzes ez jo? Plane az FPS-ekre gondolok, mert itt aztan valtozik a kep.

Szoval erdemes esetleg (haladni akarok a korral de nem minden aron)
  • ssc-suni-hu
    a tankbol kilott granat csak pontos talalatkor halalos?
    hol?
    ha egy haz mogott van az ellon, nem tul messzire a saroktol, es belelosz a foldbe a saroknal ugy meghal mint a pinty a legnyomastol vagy repeszektol mint a szodas a lovat.
  • Dud [OBI]
    Ok. Este kiveszem a banlistáról.
  • MEDIC!
    Szerintem a gyalogságot akarják helyzetbe hozni azzal, hogy a tankból kilőtt gránát csak pontos találatkor halálos. Mondjuk engem bosszant, hogy háromszor elrepül a bokorugró a lövedékek robbanásától, közben géppuskázom ezerrel patakokban folyik a vére és még mindig vígan hajigálja rám a gránátjait. Nos ez igen messze van a realitástól.
  • ssc-suni-hu
    No most latom 28-emberes lett a dragon is. Csak nekem a Dragon egy kicsit akadozobb volt eddig is.
  • ssc-suni-hu
    1.
    Azert mert zuhansz es a bomba a kiengedes utan egybol robban, mivel kioldas utan te meg lejebb nyomod a gep orrates valahogy hozd er. Ilyen nekem is volt, de csak zuhanaor es csak akkor amikor nem szabalyos egyenes zuhanas, szoval a bomba kioldasakor egyenletesen repulj.

2. Ahogy az eletben is volt? Adjunk mar egy kis eselyt az alattunk rohangalo egereknek is egy picit.

3. A Netkod miatt ven, ugyanez singleben vagy 0 pingnel nincs, vagyis a ket gep kozotti kommunikacio idokulonbsegebol adodik vagyis elorreb kell celozni
  • Hamlet
    Húúúú! Nem semmi már vagy 1,5 hete nem BF-eztem, de ez jó volt :))) Wake Islandon az északi bázis légvédelmi ütegével kivégeztem a japcsikat. 18-1 volt mire Lifeforce rájött a dologra és alulról feldobott hozzám két gránátot :))) aztán folytattam ugyan :)) Pöpec volt igazán.
  • Petko
    igen freddy nagyon jol kapizsgalod:)
    annyit még hozzátennék, hogy bizonyos konvenciókat jelöl ki a hbas szervereken való játékoknak, és a szervezeten belül viszont a klánokhoz rendelt századok között van egymás ügyeibe beleszólás, de a hbas szerveren kívüli játékba, és a valódi klánba nincs. Pl. olyan lehet hogy egy századból ami egy klánból jött létre, valaki directbe TKzik és képtelen normálisan játszani, akkor HBA ból és a századból kizáródik, de ettől független a régi külsős klánjukban azt kezd amit akar, az már a klántagok
    dolga.
    Borg: obin meg többi szerveren nem kell azt se irni neved elé hogy hba, mivel ez nem egy klán.
    Csak ha a hbas szerveren játszol, akkor kell névátalakítás, méghozzá valahogy így gondoltam: Lt. Petko [1st]; tehát rangelőtag, név, század. még1 pl. :Ssg. Dumber [304th.]. És természetesen ha a hbas szervereken játszol be kell tartanod a szabályzatot, meg a szervezett játékokban is részt vehetsz amire meg külön szabályok vonatkoznak. Ezeket mindet majd beirom az új szabáylkönyvbe amint lesz időm és mindenki olvasgathatja.
  • Borg
    UI: Akkor a nevem elé irom, hogy HBA aztán ennyi? (OBIn jáccogatok néha...)
  • Borg
    1. Repülőzéskor miért van az, hogy bombadobáskor néha felrobbanok a levegőben?
    2. Nem lehet valahogy kijeleztetni, hova is fog esni a bomba? (esetleg egy földön futó célkereszt)
    3. A páncélököl találattól (hátulról eltalálva) akár egy lövéssel ki lehet iktatni egy tankot. Namost akkor miért van az, hogy egy ember közvetlen közelébe (<3m) néha 3 lövés is kell?
  • Petko
    Mindenki azonnal hba tag lesz ha ezt kéri. Semmilyen elbírálás nincs, lehet teljesen kezdő is csak a billentyűket ismerje. Épp ez a lényege a dolognak, hogy a szelekció útólagos, tehát aki többszöri figyelmeztetés után se képes játéketikailag megfelelően viselkedni az repül.
    Az oldalra már töltöm az infókat, csak ezzel párhuzamosan zhkra is kell készülnöm, de nemsokára kész lesz a dolog. A szerver működésben meg megint kitaláltam egykét ötletet hogy működne. Tehát a hbas szerverek két üzemmódban lehetnek. Egyrészt a már említett match játékok idejére zárolt módban, szervezett módban, ts kötelező, és a katonai szervezettség is kötelező. Ilyen játékok előre bejelentett időpontokban lennének. Ezeken kívül mindíg szabad szervezésű játékmódban lenne a szerver, ahol annyi a szabály hogy csak hba játékosok mehetnek fel. De ez ugyanolyan szabad mód mint most az obin. Annyi kikötés még, hogy a tisztek ugyanúgy büntethetik azokat a játékosokat akik direktbe tkznak, vagy nem tudnak viselkedni. Ts viszont itt nem kötelező, és a katonai szervezettség sem, de természetesen előnyös ha spontán megszerveződnek a csapatok.
  • MEDIC!
    Én azt mondom OBIsok, hogy aggyatok a kollegának még1 lehetőséget.
  • Blackhawk
    Én nem, más játszott,nemtom pontosan mi volt a kiváltó ok,de szerintem nem jár érte örökös ban....
  • Kis Szabó
    Én is támogatom a HBAs dolgot, gondolom mindenki így van ezzel. Sztem mindenkit be lehetne venni aki még láma is (pl én), mert különben kiszorítja őket ez a rendszer. Képzeljétek el mondjuk hogy 10-10en játszanak. A HBA sok egy része az allied oldalon, másik része kb5 kezdővel az axison. Kire fogadnátok?
  • ssc-suni-hu
    Miert is lettel banolva? Csak nem rosszalkodtal?
  • Blackhawk
    Ahh Dragon off,OBI ról meg banolva vok
    Valaki szedje már le a kitiltásom pls......
  • LSC
    Hát ennél nem sajna.
  • vadfanta
    Aham, mondtam, hogy végigolvastam a topicot, láttam már azt az oldalt. A patch és az ati driver onnan van letoltve. Azért köszi.

Csak azért írtam, hogy ha valakinek van valami más ötlete szóljon, bár ezekkel elméletileg meg kell oldódnija a problémámnak.

Azért nem vagyok biztos benne, mert mindenki desktopra való kilépést írt, nekem viszont elindul a game csak totál hibásan. Mindegy ha nem boldogulok majd csütörtökön írkálók, jól. csocsi!
  • skorpio7
    Látogasd meg videó probléma ügyben az alábbi oldalt .

http://www.bf1942.hq.hu/
  • vadfanta
    Hali!

Lenne kérdésem. Végigolvastam a topicot... :)
    Szóval a pöcö cel900@1200, 512SD, Radeon 9000.
    Feltelepít, betölt.
    Elindul games és amikor bejönne a kép akkor a nagyrésze fekete, a térkép láccik és a nyilak mozognak is rajta. Menni nem tudok semerre.
    Az utóbbi 117 oldal rámvonatkozo gondolatai:
    reffresh rate 1 (ez eddig tuti nem volt benne)
    patch 1.1

Most nem tudom kitróbálni, de ma este tolni szeretném, tehát ha van valakinek tapasztalata írjon plíz!

• skorpio7
    Így van .Nálam itt figyel az asztalon az akadémiai kisszótár és ha vmit nem tudok a hatlmas nyelvtudásommal kibigozni , hát jön a lapozás .
  • ssc-suni-hu
    Haggyámá a billantyuk atallitasahoz nem is kel kilepni a szerverbol es visszalepni is max5 mp :-)
  • skorpio7
    Hát ezt ki kell próbálni .
  • ssc-suni-hu
    Vagy ha ezt nem is, akkor automatice kellene egy kis szavazo progit irni, amivel lehetne ki-be szavaztatni a dolgot, es az Adminnak mar egyszeru dolga lenne.
    Azert gondolom, hogy ez a DTK fontos, mert szerintem ebbol a jatekbol nezve az eddigi fogadtatasat es a keszulo kiegesziteseket es a sok ujdonsagat mas jatekokhoz kepest egy tobb eves jatek lesz mint a CS. Es ha tenyleg osszejon egy HBA dolog, meg egyebek, akkor a sok kezdot kordaban kell tartani (megfelemliteni).
    En legalabbis ezzel a jatekkal sokaig fogok jatszani.
  • DonnieBrasco
    Haggyámá én beállítottam magamnak X gombra a hasalást rögtön először mikor játszottam. Utána kipurcant a winyó, újra kellett telepíteni A Játékot, és _annyira_ rohannom kellett játszani, hogy még a configot is elfelejtettem. Játék közben vettem észre hogy nemhogy hasalni de guggolni se tudok :)) és nem is találtam a gombokat a csata hevében. Mivel 256M ramom van csak, egy év mire újratölti akár a menüt is, ráadásul OBI szokás szerint tele volt: tehát 2 órán át úgy játszottam, mint a középkori tábornokok: szigorúan szálfaegyenesen a legnagyobb golyózáporban is :))) Ehhez képest egész jól ment, de vicces volt ahogy a hasonfekvőkre összevissza strafe-zva lőttem :)

DB