109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Petko #9504 perpillanat süni, és zsolo@ századai nyitottak, beszélj velük, és döntsd el melyik század a szimpatikusabb:) -
Petko #9499 csak sajnos nem ilyen egyszerű a mai világban, hogy a "játék király és érezzük jól egymást". Ezt már más online játékközösségek elfajulása is mutatta, hogyha nagyon nyilt és szabadelvűen mennek a szerverek, és nincs semmi szelektálás, akkor a jóérzésű valóban játszani akaró embereknek ellehetlenítik a dolgát. Főleg bf ben van szükség egy rendszerre, mivel ez a játék a csapatjátékról szólna, de szervezettség nélül nem hiszem hogy bármikor is létre jönne egy igazi csapatjáték spontán. Kivétel ezalól a klanwarok, de azok meg sok kis klönálló egység esetén nehezen jönnének össze. Szóval ezért én azmondom próbáljuk így is meg. -
Petko #9497 köszi:),bár a design elismerése sünit illeti, mert az ő munkája. A tartalmi része a dolognak az enyim, de még dolgozni kell rajta.
Addig is mondom egykét levélben felkeresett ügyre, hogy a hbas rendszerben a rangokat nem jelképes dolognak terveztem, hanem komolyan kell venni. Mert ennek segítségével lehet a közösséget jó irányba terelni, és összetartani a szervezetet.
Az előléptetés legpotenciálisabb oka az, ha valaki valami jó munkát végez a szervezet érdekében. Tehát weblapkészítés, szerver adminkodás, játékleírások stb.-el nagyon könnyen magas rangba lehet lépni. Ugyanigy pozitívan értékelendő az ha valaki jól tud a játékok alatt csapatban teljesíteni, és a csapattagokkal együttműködni (tehát nem az hogy sokat fragol, hanem jó "minőségűen" játszik). Aki pedig rangot kap nagy felelőséggel van felruházva, mert az alatta lévőknek igencsak beleszólhat a dolgaiba, tehát ha a majdani hbas szervereken játszik valami közlegény a sima szabad játékban az xy. századból, és folyamatosan dtkzik, akkor egy főtörzsőrmester rendre utasíthatja, és akár lerughatja a szerverről (bizonyos rangok automatikusan kapnak admin jogot), vagy ki is zárhatja a szervezetől saját döntés alapján, de azért nem árt ha ezt megbeszéli a századparancsnokával a közlegénynek. Ugyanígy más században játszó embert előterjeszthet előléptetésre ha pozitívnak értékeli a munkáját, vagy játékát.(mindenki max az alatta 1 el lévő rangig léptethet elő, alatta lévő katonát)
Meg sokatok olvassa el a szabálykönyvet, mert a rangok angol rövidítését egyesek nem tudják mi.
Egyébként azért amerikanizáltam el a dolgot, mert az amerikai katonai rangrendszer, meg sok kifejezésük nagyon tömör, és logikus, meg bizonyos fokig kompatibilis a játék korszakával:) -
#9496 Petko!(vagy aki[k]csinálta[ák]).Nagyon dizájnos a HBA-s oldal.Komolyan mindom ritkán látni ilyen jót.Ha tartalmilag is olyan jó lessz mint kinézetre,nagyon állat lessz. -
#9495 siiiiman ^.^ -
#9494 Szerintem elég jól szórakoztunk. :) Remélem még megismételjük! :) -
#9493 most miert? csak egyszer keseltem meg Hamletet ... es teged sem lottelek fejbe mikor premierplan belemasztal a tavcsovembe ^.^ -
#9492 ..hanem azért, hogy egy oldalon ökörködjünk. :) -
#9491 ja igen ... amit meg ...
kicsit mosolyogtato volt, hogy bementunk 5en CODE egy szerverre ... persze egy oldalra alltunk ... es ezzel megborult az egyensuly ... kertuk is az embereket menjenek at, hogy egyensuly legyen ...
erre a valasz hoborges: "Miert nem ti mentek at?"
Na ez kisse ultrahujeseg ... Talan azert nem megyunk at mert mi egy klan vagyunk es egy TSen vagyunk es szeretjuk egymast es nem azert mentunk be egyszerre 5en, hogy kulon oldalon okorkodjunk.
Remelem ezt most kellett utoljara elmagyarazni. -
#9490 mindenesetre a Dragon szerveren is eleg franko kis meccs volt ...
olyan jo volt latni 5 CODE-t egyszerre ... meg ha benaztunk is mint allat ^.^ -
#9489 szerintem nem vagy kover ... max. telt ^.^ -
MEDIC! #9488 Hé Blackhawk jössz egy sörrel!
Jó fejek vagytok Dud remélem a kollega nyög majd egy köszit. -
#9487 Most fejezodott be a 3 meccses omaha hat ezek a nemetek, szornyuek voltak egyszer ketszer.
Elfoglaltak alul az amerikaiak meg felul nekunk mar csak a kozepso maradt
erre egy csomo nemet tovabbra is rohan lefele, hogy oljek az amcsikat
Szolok, hogy mindenki felfele vagy legalabb a kozepsot vedeni
utanna is latom, hogy tovabbra is lefele nekik a jo ut meg egy jo ideig
Ja megyek felfele es akkor fentrol lelo az agyu sajat, elfoglaltak a segge alol a zaszlot, de o meg mindig lefele lovoldozik,
oy be kedves az ilyen nem -
#9486 Fetrengtel a rohogestol
ahelyett, hogy a 2x 3x ilyennel szoltal volna nekik tobbszor is
:-) -
Borg #9485 jah, meg valaki folyton elaknásitotta az egyik lager bejáratát, azt basszus olyan birkák voltak a csapatomban, egymás után ha 10x nem mentek át rajta valamivel akkor egyszer se. Az ürge meg mindig elöjött a domb mögül a robbanás után, és ujratette az aknákat. A csapattársaim megint feltódultak a dzsippre vagy 5en (igen, elég furcsán, még álltak is rajta), azt csak repültek szana széjjel. És ez vagy 10x.
Én meg csak fetrengtem a röhögéstől az egyik bunkerből leskelődve:) -
#9484 Jó volt ma wake-en: beálltam a reptér melletti két déli őrtorony elé, és ott vártam az amerikaiakat. Egy embernek nem jutott eszébe kézigránátot hajítani rám, vagy lapítottak, vagy fejetlen rohangászásba kezdtek, egy percen belül kb. 10-et leszedtem, a 11.-nek már volt esze :) -
gseldon #9483 Valakinek van valami ötlete arra, hogy miért laggolok be tök random időközönként annyira hogy mindig pontosan 1023 pingem lesz? Igaz hogy modemes vagyok, de normálisan úgy 120-as pingem van, ami elég is lenne nekem. Anyone? -
Lifeforce #9482 Bzz leszáltam most a gamérol mert a saját társaim úgy nyirtak mint állat. :( (Alied) -
Petko #9481 jajade az oldalt kene eloszor befejezni, meg ne felejcsd el elkuldeni akkor a friss tagokat:) -
#9480 hu tuti, akkor meg is van oldva, most csinaltunk egy tok uj P4-es szervert
na lesz itt szerveszkdes -
Petko #9479 ugyhogy nagyon penge lenne. Én is amint linuxos port kijön máris minimum 2 hbas szervert fogok inditani -
Petko #9478 dedicalt szerver ingyenes -
#9477 Beszeltem a rendszergazdankkal az ugyben, hogy a szervert fel lehetne hasznalni HBA-s harcokra, vagyis cak HBA-s emberek koddal tudnanak jatszani, de egy kikotes van, mint egyebkent minden csak ez is jogtiszta lehet.
Szoval szerintetek megoldhato-e, hogy osszedobjunk egy jogtiszta progira.
- Vagy egyaltalan a dedikalt szerver is penzes? Vagyis azt esetleg kulon is meg lehet szerezni? (ezekhez a reszekhez nem ertek, a rendszergazda meg csak felteszi amit kell)
- 12.000 Ft korul van, szoval ha sokan leszunk, erdemes esetleg ezen gondolkodni, mert akkor szepen eloszlik a penz.
De ugyanezt akar mashol is megcsinalhatjuk. En egy 1.000 Ft-ot tudok raszanni az biztos, legfeljebb az egyik pizzas kolas napot kihagyom. Ugyis kover vagyok.
Szerintetek? -
zsolesz #9476 wow, tényleg baró lesz a honlap, köszönet érte Petkónak és nem utolsó sorban SSC Süninek!!!! -
tokfej #9475 eredeti játékkal és cd keyyel lehet az obin játszani?
-
#9474 www.bf1942.hq.hu -
tokfej #9473 Zsozso????? -
MEDIC! #9472 Ma az El Gazala-i állások elleni első támadásnál csapataink halálmegvető bátorsággal fordították meg a csatát 7:150 állásról 7:0 lett a végeredmény. -
#9470 figyu ... a 69es szazad az tetszik! szoval az maradhat.
Ja es picit modositottam a kepen (a szeme picit csale volt) ... ^.^ -
#9469 koszi neked is -
#9468 koszi -
#9466 Mondja meg valaki mit kell csinálni MÉG a könyörgésen kívül ahhoz, hogy NE vigye az anyahajót a partra a b@rom! 2 meneten keresztűl könyörgök de most feladom... Elszívok egy cigit pedig nem igen szoktam...
Ha egyszer lesz olyan, hogy klán-klán ellen akkor oda szívesen benevezek, mert kezd igen bosszantani, hogy páran szarnak a másikra...
UI: Ismételten elnézést azoktól akit lelőttem! Ma ilyen sz@r napom volt... -
Petko #9465 megtörtént a módosítás -
#9463 szokasom a gyogyitas ... szoval az jo nekem ^.^
es mondjuk mit szolnal ehez:
-
Petko #9462 zsozso dobj egy mailt, hogy hányan vagytok eddig, és milyen nevet szeretnétek a századnak. Meg remélhetőleg a 401. edik század jó lesz, ugye?
[email protected] -
Petko #9461 igen olyasmi, de annál valamivel azért több. olvassátok el a szabálykönyvet meg a leírást. -
tokfej #9456 Zsozso!
Hol lehet bennetek megtalálni? -
Petko #9454 persze csinalj:)
azért irtam rohamosztagosnak mert te a kasztot adtad meg, és általában a medicec sose valójában orvosok, hanem kommandoznak a gépuskával. De ha valóban agyba főbe gyógyítasz akkor hadszintéri orvos leszel:) -
#9453 a Medic miota rohamosztagos? ^.^ -
#9452 csinalhatok en olyan logot a szazadnak? ^.^