109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• G. Joe
    lol!

• skorpio7
    Erre 1 megoldás van , amit már írtam korábban ( pesrez jóval nehezebb , mivel neked nemcsak a saját , de az elleségre is figyelni kell a játékban ).-60 pont esetén az én agyam is elszállna , amúgy tényleg nem működött a szavazás parancs ?!?
  • ssc-suni-hu
    Biztos azert irta ide a kedveske, hogy nezzuk meg hatha van BF-es filmek is.
    Mindjart beirom a filmes forumaba, hogy gyertek BF-el jatszani.
  • LSC
    mi van azzal az 1.2-vel.
  • LSC
    Még soha nem láttalak.Persze nem azt jelenzi hogy nem szoktál játszani.
  • ssc-suni-hu
    Do o is kert
    es DUD mondta, hogy adna o nehanyunknak ha meg tudna oldani, szoval szerintem nem lesz egy darabig mig ki nem javitjak DUD altal irt hibakat.
  • Lifeforce
    Megköszönnénk.Én minden nep játszom délelött és délután.Tegnap már ki kellettt száljak a játékból este 10órakor mert egy nap 2 idiótát nem viseltem el.Az egyik egész délután -60 pontokat gyülytött/pálya a másik este meg a saját járműveinket irtotta.
  • zsolesz
    Ha dobsz bele a gépedbe még 256 MB ramot akkor azok sem fognak szaggatni!

Athlon xp 1700+, 512 MB SDRam, Radeon 9000 videókártya winxp.
  • rusland
    nekem pl 1600+ athlon xp-m van gf2 ti 500 256ram
    es jatszok stalingrad meg az europai palyakon es tore elvezem es amiko betolti az ilyet hogy EL almein akkor meg mar szaggat
  • ssc-suni-hu
    Ne ne ne legyen mar ilyen, mert minden palyaban vannak jo es rosz dolgok, szerintem igy frankos a dolog, inkabb uj palyakat kellene betenni, amik szepen szallingoznak.
  • rusland
    nah DUD velemenyed?
  • Petyus_
    Ez nekem jó lenne, erősen favorizálom az európai mapeket (kivéve Market Garden és Omaha :)). Nem rossz ötlet, ki lehetne próbálni egy hétre pl.
  • KreeztalCODE
    frontok szerint lehet osztani.

South Pacific, Afrika mehet 1 szerverre
    Europe, Russland meg a masikra
  • Dud [OBI]
    TS megint újraindítva... nem tudom mi a picsa van vele. Ha megint behal szóljatok.
  • DonnieBrasco
    air: bizony, humorérzék nélkül is lehet játszani... nézd csak meg a MOH:AA topicot. Köszönjük, abból nem kérnénk :)))

DB
  • rusland
    Lenne egy ötletem (csak egy ötlet)
    Megkene osztani a palyakat a ket szerver kozt szvsz.
    a jatek fel palyaja az eggyik szerveren a masik fele a masikon.
    pl lehetne izles szerint pl europai palyak/vizes palyak+afrikai
    vagy kisebb gepigenyu palyak/nagy gepigenyu palyak (igy aki akadozas mentesen akar jatszani az stalingrad,berilin, stb)
    vagy valamilyen megosztas...
    vagy valami ilye
  • Petyus_
    Lehet mindenkinek be kell írnia. Vagy a többségnek. Ugyanis kiírja, hogy "vote was non-conclusive". De nem ad semmilyen interfészt a szavazásra, hanem mindenkinek be kell pötyögni a konzolon. (vagy legalábbis a Dragonon így volt az előbb)

Azt, hogy meddig tartson a szavazás Admin tudja beállítani asszem.
  • Lifeforce
    Rendben köszönjük.
  • Dud [OBI]
    Adnék szívesen néhányotokbak, de HOGY??? Ha valakinek van 5lete jelezzen!
  • Dud [OBI]
    Igen, ha tényleg nagy a gáz! Pl.: valaki folyamatos TK, vagy ha esetleg befagyna, vagy ilyesmi. Köszi a megértést.
  • LSC
    Mi az atom fontos?Ha ég a ház?
  • LSC
    De.
  • Dud [OBI]
    Emilt tudjátok, de ha nem: [email protected]
    ICQ (csak ha atom fontos!!!): 146866218
  • Dud [OBI]
    Ezek az adminokra vonatkoznak.
    De elmondok röviden valamit. Ha admin akarsz lenni akkor ugye tudnod kell az admin jelszót. Na ugye ezt a játék kezdetekor beírod és már admin is vagy. De! A szerver oldalon is be kell varrni a jelszót. És itt a kurva nagy elbaszás! Ugyanis minden pálya léptetésnél a szerver lelövi magát és újraindítja!!! Magyarán minden pálya kezdetekor fel kéne mennem a szerverre és újra be kéne raknom neki a jelszót. Hihetetlen nagy bug! Még én sem tudok adminkodni a saját szerverünkön, mert állandóan ki kell mennem bevésni magamnak a jelszót. Szal ha akarok valamit csinálni akkor remote desktop -on keresztül tudom csak megtenni.... Hihetetlen nem?!
  • Lifeforce
    Vagy tudsz adni valakinek admin jogot?
  • Petyus_
    Nem kell az Adminnak engedélyezni a szavazást a szerveren?
  • Lifeforce
    Dud:Van valahol ahol sürgőssen el lehet érni ha van ilyen?(ICQ,IRC,mail)
  • Dud [OBI]
    Nem kezdenék bele újfennt a gáma savazásába, de szinte semmi sem paraméterezhető. Log??? Ha ha ha! Lószart se tud a dedikált szerver! Örüljünk, hogy legalább fut! Összecsapott szar meló...
  • ssc-suni-hu
    de visszakeresni nev alapjan a logban nem lehet?
    vagy semmilyen LOG nincs ehhez a jatekhoz?
  • ssc-suni-hu
    DUD en itt olvastam
    http://www.bf1942files.com/file.stuff?body=commandlist

Magyarul meg ugye a
    http://www.bf1942.hq.hu/ oldalon
  • ssc-suni-hu
    Nem egyszerubb a BANolas?
  • Dud [OBI]
    Sajna nem tudom. Asszem csak admin joggal lehet kibaszni valakit. Ha valakinek lenne infoja mégis hogy létezik olyan olyan lehetőség hogy gámán belüli szavazás, akkor jelezzen.
  • ssc-suni-hu
    RapBoy a jarmuvet vezette egy ideig, CragHack meg lotte a sajatot.
    Szoval ne felejtsuk el RapBoy-t sem BANolni
  • Petyus_
    Tehát ismét a csapatmunka hiánya volt a baj!
  • Dud [OBI]
    TS2 újraindítva. Az említett fickót meg nem látom a szerveren. Ha ott van, valaki jelezze és kibaszom a véreresbe...
  • Manta
    Ez lemaradt:
    Viszont nem kell bannolni, csak mindenkinek rámenni. Én ezt javasoltam is, még az amerikaiaknak is, de senkit nem érdekelt. Pedig, ha 4-5 ember beáll egy-egy spawnpiontra, és várja őt, akkor biztos hamar megunja...
  • Petyus_
    Á, nem volt jó még vadászni se rá, mert neki sokkal jobbak voltak az esélyei. :) Nekem meg kellett néznem a neveket, hogy az CragHack-e, ő meg válogatás nélkül lőhetett bárkit. :)
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent nem tudod DUD, hogy hogy lehet biztosan jatek kozben kiszavazni az embert?
    Mert probaltuk, csak nem jott ossze a
    game alatt, legalabbis mig en ott voltam.
    Game.votekickteamplayer 23
    meg a
    Game.votekickplayer 23
    (akkor eppen 23 volt)
    ezeket probaltuk, de nem ment az istener se, de mar volt neki -40 alatti is a pontszama
  • Charon
    Craghack-nek hivják
  • Manta
    Háát nem tudom, nekem már hiányzik CragHack