109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9827 lol!
-
#9826 Erre 1 megoldás van , amit már írtam korábban ( pesrez jóval nehezebb , mivel neked nemcsak a saját , de az elleségre is figyelni kell a játékban ).-60 pont esetén az én agyam is elszállna , amúgy tényleg nem működött a szavazás parancs ?!? -
#9825 Biztos azert irta ide a kedveske, hogy nezzuk meg hatha van BF-es filmek is.
Mindjart beirom a filmes forumaba, hogy gyertek BF-el jatszani. -
#9823 mi van azzal az 1.2-vel. -
#9822 Még soha nem láttalak.Persze nem azt jelenzi hogy nem szoktál játszani. -
#9821 Do o is kert
es DUD mondta, hogy adna o nehanyunknak ha meg tudna oldani, szoval szerintem nem lesz egy darabig mig ki nem javitjak DUD altal irt hibakat. -
Lifeforce #9820 Megköszönnénk.Én minden nep játszom délelött és délután.Tegnap már ki kellettt száljak a játékból este 10órakor mert egy nap 2 idiótát nem viseltem el.Az egyik egész délután -60 pontokat gyülytött/pálya a másik este meg a saját járműveinket irtotta. -
zsolesz #9818 Ha dobsz bele a gépedbe még 256 MB ramot akkor azok sem fognak szaggatni!
Athlon xp 1700+, 512 MB SDRam, Radeon 9000 videókártya winxp. -
rusland #9817 nekem pl 1600+ athlon xp-m van gf2 ti 500 256ram
es jatszok stalingrad meg az europai palyakon es tore elvezem es amiko betolti az ilyet hogy EL almein akkor meg mar szaggat -
#9816 Ne ne ne legyen mar ilyen, mert minden palyaban vannak jo es rosz dolgok, szerintem igy frankos a dolog, inkabb uj palyakat kellene betenni, amik szepen szallingoznak. -
rusland #9815 nah DUD velemenyed? -
#9814 Ez nekem jó lenne, erősen favorizálom az európai mapeket (kivéve Market Garden és Omaha :)). Nem rossz ötlet, ki lehetne próbálni egy hétre pl. -
#9813 frontok szerint lehet osztani.
South Pacific, Afrika mehet 1 szerverre
Europe, Russland meg a masikra -
#9812 TS megint újraindítva... nem tudom mi a picsa van vele. Ha megint behal szóljatok. -
#9810 air: bizony, humorérzék nélkül is lehet játszani... nézd csak meg a MOH:AA topicot. Köszönjük, abból nem kérnénk :)))
DB -
rusland #9809 Lenne egy ötletem (csak egy ötlet)
Megkene osztani a palyakat a ket szerver kozt szvsz.
a jatek fel palyaja az eggyik szerveren a masik fele a masikon.
pl lehetne izles szerint pl europai palyak/vizes palyak+afrikai
vagy kisebb gepigenyu palyak/nagy gepigenyu palyak (igy aki akadozas mentesen akar jatszani az stalingrad,berilin, stb)
vagy valamilyen megosztas...
vagy valami ilye -
#9808 Lehet mindenkinek be kell írnia. Vagy a többségnek. Ugyanis kiírja, hogy "vote was non-conclusive". De nem ad semmilyen interfészt a szavazásra, hanem mindenkinek be kell pötyögni a konzolon. (vagy legalábbis a Dragonon így volt az előbb)
Azt, hogy meddig tartson a szavazás Admin tudja beállítani asszem. -
Lifeforce #9807 Rendben köszönjük. -
#9806 Adnék szívesen néhányotokbak, de HOGY??? Ha valakinek van 5lete jelezzen! -
#9805 Igen, ha tényleg nagy a gáz! Pl.: valaki folyamatos TK, vagy ha esetleg befagyna, vagy ilyesmi. Köszi a megértést. -
#9804 Mi az atom fontos?Ha ég a ház? -
#9803 De. -
#9802 Emilt tudjátok, de ha nem: [email protected]
ICQ (csak ha atom fontos!!!): 146866218 -
#9801 Ezek az adminokra vonatkoznak.
De elmondok röviden valamit. Ha admin akarsz lenni akkor ugye tudnod kell az admin jelszót. Na ugye ezt a játék kezdetekor beírod és már admin is vagy. De! A szerver oldalon is be kell varrni a jelszót. És itt a kurva nagy elbaszás! Ugyanis minden pálya léptetésnél a szerver lelövi magát és újraindítja!!! Magyarán minden pálya kezdetekor fel kéne mennem a szerverre és újra be kéne raknom neki a jelszót. Hihetetlen nagy bug! Még én sem tudok adminkodni a saját szerverünkön, mert állandóan ki kell mennem bevésni magamnak a jelszót. Szal ha akarok valamit csinálni akkor remote desktop -on keresztül tudom csak megtenni.... Hihetetlen nem?! -
Lifeforce #9800 Vagy tudsz adni valakinek admin jogot? -
#9799 Nem kell az Adminnak engedélyezni a szavazást a szerveren? -
Lifeforce #9798 Dud:Van valahol ahol sürgőssen el lehet érni ha van ilyen?(ICQ,IRC,mail) -
#9797 Nem kezdenék bele újfennt a gáma savazásába, de szinte semmi sem paraméterezhető. Log??? Ha ha ha! Lószart se tud a dedikált szerver! Örüljünk, hogy legalább fut! Összecsapott szar meló... -
#9796 de visszakeresni nev alapjan a logban nem lehet?
vagy semmilyen LOG nincs ehhez a jatekhoz? -
#9795 DUD en itt olvastam
http://www.bf1942files.com/file.stuff?body=commandlist
Magyarul meg ugye a
http://www.bf1942.hq.hu/ oldalon -
#9794 Nem egyszerubb a BANolas? -
#9793 Sajna nem tudom. Asszem csak admin joggal lehet kibaszni valakit. Ha valakinek lenne infoja mégis hogy létezik olyan olyan lehetőség hogy gámán belüli szavazás, akkor jelezzen. -
#9792 RapBoy a jarmuvet vezette egy ideig, CragHack meg lotte a sajatot.
Szoval ne felejtsuk el RapBoy-t sem BANolni -
#9791 Tehát ismét a csapatmunka hiánya volt a baj! -
#9790 TS2 újraindítva. Az említett fickót meg nem látom a szerveren. Ha ott van, valaki jelezze és kibaszom a véreresbe... -
#9789 Ez lemaradt:
Viszont nem kell bannolni, csak mindenkinek rámenni. Én ezt javasoltam is, még az amerikaiaknak is, de senkit nem érdekelt. Pedig, ha 4-5 ember beáll egy-egy spawnpiontra, és várja őt, akkor biztos hamar megunja... -
#9788 Á, nem volt jó még vadászni se rá, mert neki sokkal jobbak voltak az esélyei. :) Nekem meg kellett néznem a neveket, hogy az CragHack-e, ő meg válogatás nélkül lőhetett bárkit. :) -
#9787 Egyebkent nem tudod DUD, hogy hogy lehet biztosan jatek kozben kiszavazni az embert?
Mert probaltuk, csak nem jott ossze a
game alatt, legalabbis mig en ott voltam.
Game.votekickteamplayer 23
meg a
Game.votekickplayer 23
(akkor eppen 23 volt)
ezeket probaltuk, de nem ment az istener se, de mar volt neki -40 alatti is a pontszama -
Charon #9786 Craghack-nek hivják -
#9785 Háát nem tudom, nekem már hiányzik CragHack