109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
szabi.hu #10011 Ja pont te voltál a tüzér:) -
tokfej #10009 Jóvolt ugye szabi ? -
Garrett #10008 arrol nem is beszélve hogy Garrett komátok találta fel a repülővel szántás művészetét... oldmotorosBFesek talán emlékeznek még.. ha nem megkeresme még1x :) -
szabi.hu #10007 Hali ! Skacok a ts2-vel nemtom mi lehet a problémátok,de nálam egy cmi hangkártyával tökéletesen müxik,beállitási gond lehet gáz nálad vagy akit recsegve hallasz,annál.. nincs jobb,mikor szolok a csapattársnak hol van az ellen és messziről kiszedi én meg besétálok elfoglalni a zászlot:)) érdemes tehát probálkozni vele,tegnap mi 6-7-en voltunk bent a ts2-ben és minden tuti volt! -
#10006 Kerdeztem is, de meg csak szovegesen
ma veszem a mikrofulhalgatot :-) -
#10005 tehát javaslom gyanús esetekben megkérdeni ts2-n a többieket, hogy ugyan azt látják-e :) -
#10004 Másik eset amikor bugos...
Mi airrel lanon, látjuk egymás monitorát, úgyhogy a gyanús esetekben egyszerűen megnézzük egymás térképén - az esetek többségében kiderül, hogy már rég befoglaltuk csak egyikünknek nem jelzi... a +2 pöttyöt is ugyanúgy megadja amúgy. -
Lifeforce #10003 Tegnap olyan fáradt voltam, hogy egy órát tudtam játszani.De majd ma bepótolom.Bár ma is dolgozom. -
#10002 Ja Midway-en egy csomo ideig nekem is volt olyan, hogy csak feher zaszlo volt, pedig a hatosugarban biztos nem volt ellenseg. Legalabbis nekem lehetett az, mert a csapattagok elmentek. Es csak akkor valtott at mienk zaszlora, ha jott egy ellenseg belepett a hatosugarba, meghalt. -
#10001 amugy ... a ClanBasen tervezi valaki, hogy indul BF ladderen? -
#10000 Es most mar masodszor is ...
a 10000. beiras megint az elso magyar BF1942 playere lett ^.^
POCAHONTAS! ^.^ -
#9999 A Betaban kulon sportot uztunk belole ...
mar regebben linkeltem be egy hajot ami teljesen az oldalara volt allitva ...
ott egyensulyozott rajta FORDAZ ^.^
Eleg mokas latvany volt. -
#9998 nem tudom nektek a TS mennyire jo ...
nalunk sokszor akadozik ... es olyan hangja lesz egy ket embernek mint valami droid ^.^
masik meg mint egy karcos CD ^.^ -
#9997 nem von le 2 pontot ... azt csak TKkor vagy Suicidekor von le nem? -
#9996 jonnek majd a 69esek ... ne felj ^.^ -
#9995 Na mostmán ténleg jocakát...zzzzz -
#9994 Az viszont biztos hogy ma nagyon szarul ment a játék -
#9993 Nem tudom hogy kivolt, de jot derült rajtam -
#9992 Jo estét -
#9991 Az velem volt, nem? Jött az úbót, közben repülőről lőttek, de a ránkborult csónak megvédett. -
#9990 Én beléptem a Ts2 be, de csak 1 ember volt rajtam kivül akinek a hangját csak recsegve lehetett hallani szoval tök szar ez a program
Azért, mert soha senk nincs rajta, és azért mert nem hallani semit az ég világon leszámitva némi recsegést szar szar, és szar használhatatlan!!!!
Más téma
Ki fordult már fel partraszálo jármüvel?Én igen, és nagyon mokás látni a hajok fenekét, és a szép vizalatti kék eget. -
#9989 Amióta újratelepítettem az XP-t, azóta néha kilép a játékból. Mitől lehet ez? -
Borg #9986 Vegyesfelvágott volt a mai, 1 ezüst meg egy bronzkereszt axis oldalon nekem, de emellett volt egykét elég csúfos eredményem is:)
Nem igazán értek egyet vele, hogy az embertől 2pontot levon, ha lelövik a gépét... -
#9984 Na ma sok 201-es jatszott, csak nem mindig egyszerre.
Jo kis mecsek voltak, de tobbet buktunk, mint amennyit kelett volna :-) -
#9983 Az egyiknel szoltal, akkor meg is vartalak emlekezz csak -
#9982 akinek van ra pizze ^.^ -
#9981 Az új oldalon minden fent lesz -
#9980 hehh... csak egyszer akartam :) -
#9979 Tankok... tegnap süni nemtom h volt olyan gyors de mindig mindent befoglalt előttem, aztán már száguldott (!) is tova egy tankkal, én meg futhattam mögötte :) biztos speedhack ,)
-
#9978 Tankok... tegnap süni nemtom h volt olyan gyors de mindig mindent befoglalt előttem, aztán már száguldott (!) is tova egy tankkal, én meg futhattam mögötte :) biztos speedhack ,)
-
#9977 Már tudom mi az a CB... -
Lifeforce #9976 http://chaosbrigad.freeweb.hu/ -
#9975 Nem akar valaki megint klippet csinálni? -
#9974 De tanultatok az esetből, és mostmár mindig előbb viszitek el a tankokat. Igaz, a tietek :) -
#9973 Hat ha nagyon kiegyenlitett a helyzet, akkor legyen cak valtas a csapatok kozott, de minden mecs vegen legyen inkabb csak valtas, mert azert altalaban kiegyenlitodik a scapat (altalaban) -
#9972 Hol van egyaltalan az oldalatok? -
Lifeforce #9971 Tyler:A filmünk nincs kilinkelve sehova.Miért nem linkeled ki az oldalunkra? -
Lifeforce #9970 Hehhh üdv néktek katonák.
BurnBaby:Most akkor müxik neked a ts2?
Jah és azt elfelejtettem mondani, hogy a winfosba se felejtsétek kijelölni a mikrofont a felvételi oldalon.Ne a mixert mert akkor visszhangos lessz a tuloldalonn.Rosszabb esetbe pedig egyfolytában adnifog. -
#9968 jóvan nem csak nekem nem megy :))
-
#9967 Tudja vki miért nem megy a teamspeakem? Minen be van állítva, csatlakozik obi hoz aztán egyből dissconnect van a bal alsó sarokban.