109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9692 Nekem nincs Kyro-m, csak tudom hogy van egy ilyen gond. Rákerestem, pl itt van ilyen driver: Link 1
Link 2
Link 3 -
Petko #9690 márészt minden hba tagot kérek arra annak ellenére hogy nem kötelező, hogy az obin is ha tudják erőltessék bele a nevükbe a rangjukat és a századukat ( a klánjelzés itt maradhat, viszont majd a hbas szervereken klánjelzés nelkül egységes formában kell bejönni )
Azért lenne jó, mert így minden tiszt tudja hogy ki milyen rangu, és században van, és ezáltal ha jól játszik akkor ezt értékelhetik előléptetéssel, ha pedig durva dolgokat művel (dtk) akkor rászolhatnak. -
Petko #9689 erőlködés kifejezés kissé csúnya ide.
Nincsenek kötelező klánmeccsek, és nem kötelező klánokba tömörülni se. A szervezett match játék egy plussz lehetőség ahova jöhetnek játszani azok akik akarnak.
Másrészt mondom ez nem klánokat tömörítő szervezet, hanem egy századokra osztott nagyobb hadsereg, ahol a régi klánokban összehaverkodott emberek együttléte miatt azokkal szinkronban lévő századokba lehet tömörülni. Az új individumként jövő tagok is toborzó századokba kerülnek, annélkül hogy annak lenne e klán elődje.
Másrészt a klán század közti szinkron megszakadhat. Pl. A Code egy régebbi klán, amibe perpillanat sokan mohaznak es bf eznek is. Közülük ugye csak a bfesek vannak besorozva a 69. századba. És pl. olyan is megeshet hogyha valami klánalapú században valaki rosszalkodik, és egy masik század tisztje megelégeli és kirughatja a HBA ból. Viszont a régi klán egy autonom szervezet, és az ottani tagságához semmi közünk. -
Charon #9687 Hopsz ezt 1 kicsit korábbira irtam csak nem olvastam ezekszerint végig:)
Bocsi vegyétek semmisnek a #9686-ot -
Charon #9686 ki nem szereti?:))
-
Borg #9685 Olvastam ezt a HBA-s erőlködéseteket, nem egy rossz dolog végülis, de egykét dolog nem tiszta. Most akkor végülis vannak a tagokra nézve kötelező "klánmeccsek" vagy sem? Kötelező valamilyen klánba tömörülni a HBAs tagsághoz, vagy mi?
Mert a szabályokkal egyetértek, csatlakoznék szivesen valamelyik századhoz ha lehet, csak én nem tudok kötött időpontokban meccsekre jönni, mert nagyon változó mikor van időm BF-ezni... -
#9684 hozzam jonnek ket 15 eves gyermek tanulni 17-orakkor, szoval a szazadparancsnokotok :-) csak inkabb 20 ora kurol megy jatszani. -
#9683 Mit dolgool? Nem is mondottad meg.
Es ne nevezd magad szokenek, hogyha szamitogepekkel dolgozol es ferfias jatekokkal jatszol nem lehetsz szoke, vagy maximum csak kivulrol, az meg kulon jo.
hasznald legyszi a Válasz erre linket, mert a regebbi bejegyzeseid nem mindig lathato, kinek irod, nehez visszakovetni -
#9680 Vagany volt a dolog, mert eppen egy joismeros ugyfelemmel dolgoztunk, beszelgettunk, es ratertunk a jatekokra, megmutattam neki a Bf-et, aztan jottek a skacok es nyomtuk egy kicsit, szoval pont veletlen volt, hogy igy jott ki a dolog -
#9678 Tobruk
Nemet oldalrol indulva egy dzsippel hatulrol az ellenseges amerikai vagy angol erok fo bazisa fele megerkezven elfoglalod a bazisukat. El lehet foglalni konnyen, mert addigra minden jarmuvet elvisznek. Majd az ujonnan sajat ponton megjeleno katonak hatbatamadjak az ellenseget. Sot lattam olyat is, hogy miutan az ellfoglaltam a bazisukat, akkor megjelent nemsokara 3 sajat ember ebbol az egyiket elvittem dzsippel a hadszinterre, es latom, hogy a hatulmaradtnak aki beult egy agyus harckocsiba adja a celt.
Szoval olyan gyorsan vegeterni meg egy meccset se lattam. Tokelete tamadas az ilyen.
A bazist elfoglaltuk, jarmuveiket hasznaltuk is.
Szoval ez a jatek ugy jo ahogy van.
Es ne felejtsuk el ez akcio jatek nem simulator, ahol a altalaban mindent a realitas ele tesznek.
Itt nem is kell, mert akkor sokkal lasabb es elvezhetettlen lenne a jatek stb. stb. -
#9672 Gyere fel a TS-re és mondom is. -
#9665 Egy bármilyen gép és a TS server amit a TS oldalrol tudsz beszerezni. -
#9664 No akkor segitsetek, mi kell, hogy a szazadunknak sajat TS szervere legyen? En nekem van reszesedesem egy jo szerverben, mit csinaljak milyen progi kell, aztan le is tudjuk zarni az ugyet.Aki tud segiteni, az szoljon
koszi elore is -
#9662 Ez igy van.Nekünk kezdetektől van saját TS-serverünk.Néha az obi-n,néha ott vagyunk. -
#9659 Nem is azert mondtam no
Tegnap volt eddigi legnagyobb baklovesem:
Piros oldalon jatszottam, aztan a 3. mecsen ataltam a kekekhez persze a szemem meg mindig a KEK szint kereste, megtalalta, a kek meg rohant elolem, mondom biztos a nev teszi (gyonge nagykepu a srac :-), a francokat csapattars es nem akar visszaloni, bocsanat megegyszer az ozvegynek ( mar nem emlekszem, ki volt :-) -
#9654 Azért mi általában axisok vagyunk de néha átmegyünk alliednek.Ha viszont 6-7-en vagyunk mindig axis.Egyébiránt ebben a clan-ban a német haditechnikát kedvelei mindenki. -
#9652 Most del korul volt egy jo kis mecsem a a BFA szazaddal Stalingrai palyan 3<1 igaz ZSOZSO?
Rugjatok ki a kikepzototket :-) -
#9646 Wallen gyertek, irjatok levelet, hogy mindkettotok emailcimet tudjam, es valaszolok dolgokat. -
#9643 Nem nem egyszer Stalingrad palyan lottel le pedig ide oda ugraltam es nem lottem vissza nem problema, mert inkabb vicces volt
a masik Guadalkanaron ott lottel engem, de aztan inkabb gyorsan lelottelek igaz akkor hirtelen meg kellett neznem utanna, hogy hol is allok
+ egyszer 2-3 lovessel majdnem megoltel Midwayon a kis szigeten, mire eszrevettel. -
#9638 Egyebkent teljesen egyetertek.
De amikor irtam, azert irtam, mert akkor meg ugy tunt, hogy ha egysegesen egy oldalot talalunk ki, akkor
- mindig oda belepve varjuk az ellenseget, vagyis akkor is oda lepunk be, hogyha a masikoldalt kevesebben vannak (legfeljebb megkerunk egy-ket kivulallot, lepjen at)
- a masik a TS, mert ugyebar az is egy oldalon hasznalhato, es elsore ugy gondoltam, hogy nehezkesebb ha mindig valtjuk az oldalt, mert keresgelni kell, hogy ki hol van a TS-en
de mar ti is meggyoztetek + pont Petko irt levelet es ezt is irta, hogy ok eddig csak axisok voltak a TS-en, de mostmar ok is valtoztatgatjak az oldalakat
szoval akkor mindig mashol leszunk es oda lepunk be ahol eppena tobbi szazadtarsunk is van
ok? -
#9631 Mégis jobb, ha ismerős tk-z le :)))
Ezen mondatot igazolatom en is tobszor :-) -
#9606 Én is szeretem ha játszanak. -
Lifeforce #9594 Nem sértésnek szántam. -
#9593 ok -
Lifeforce #9592 Tyler:Segítség kellene.teamspeak2? -
Lifeforce #9591 Erre szolgál a játék szerveren üzemelő ts2 szerver, hogy szolhass ha kamikáze akcióba lendülnél.Vagy attol félsz, hogy meghallanánk azt a kis bájos hangodat? -
#9589 Ha valaki még nem látta volna a videonkat az itt kapja le:#9220 -
#9587 Ha beirod a start menű futtatás-hoz,hogy dxdiag akkor ott elöjőn a directx test.Itt ki tudod kapcsolni teljessen a hang hardware-es gyorsitást.Nézd meg hátha ér valamit. -
#9575 Trükkös a logód. -
#9574 Felvetelt nyertel
level ment az emailedre -
#9573 Te hat figyelni kell, hogy a hidon van-e akna, en is megszivtam, egyszer tankal is meg dzsippel is, ha kozelben van akkor kerd meg, hogy szedje fel oket. -
#9571 Ha textúrahibád van, akkor a 16.055-ös divert rakd fel, elvileg az rendet rak. -
Sir IvanHoe #9570 Ameg milyen? Meselj rola. -
#9569 Én jelentkezem. -
#9566 Ok be is vagy veve a szazadba, elvileg kaptal is egy infolevelet ma 8 korul nem? Remelem igen
ha megsem, akkir irj -
#9565 Nem, úgy értettem Zámbó Jimmy segített! :)
Egyébként AC97 powah! :) -
#9564 Hehe.. ma aranyos volt. Nagyon nem ment nekem a játék (persze csak a szar pingem miatt :)), úgyhogy úgy döntöttem medic leszek, és gyógyítom a népet (legalább vmi hasznot hajtok). Látom ott hasal a sniperünk a dombon, odamegyek mögé, meggyógyítom, szegény úgy meglepődött, hogy felémfordult és belémersztett egy lövést. :) -
#9562 Üdv! nekem is Sb lájvom van, de asszem csak az segít, ha teljesen kikapcsolom a hangot!!
vagy max. leveszem low kvalitira+22-kilóhertz
PIV 1.8Ghz Gf3Ti200 -
Petko #9561 nekem az segitett hogy hardware listaban kitiltottam sbliveot, es hasznalom helyette az alaplapra integralt ac97 et -
Borg #9559 Kurván elegem van már az olyan emberekből, akik lőni kezdenek a csapattársaikra, csak hogy járműhöz jussanak előbb!