109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Tyler
    Igen,Bármi megteszi,THX
  • ssc-suni-hu
    Ugye ugye, mondtam en
    csak ido kell, mig beindul ez az egesz komolyan is
  • ssc-suni-hu
    Marmint kuldjek egy mintat?
  • BurnBaby
    Egyetértek.. ezért nem értettem, hogy miért jöttek nekem a srácok.. kicsit antiszociális elem vagyok ugyan, meg lehet hogy nem ütöm a netes kommunikációmmal az elvárható szintet, de azért higgyétek el elboldogulok én is a kis életemben, és viszonylag kevesen látják rajtam napközben, hogy este tankokat dobálok gránáttal ,) A végén mégis lesz bf közösség? :))
  • Tyler
    Süni kéne egy kis segitség,olyan textbox kellene amit lehet scrollozni flash-ben mert készitem az oldalunkat,hireknek kéne.Teljessen egyszerű valami.
  • Blasta
    THX!
  • Tyler
    Nem fogunk kizárni
  • skorpio7
    Még ezt az OFF-ot , ami itt folyik . :)
    Mint egy nagy család ... lám a BF-nek milyen nagy a hatás , összehozza , kitárulkozásra készteti az embereket . :)
    Reklámnak sem lenne rossz ez az oldal .
  • Blasta
    Üdv Tyler!

Még pár hete jelentkeztem a Chaos Brigade-ba, de azóta hallgattam magamról!
    Ne haragudjatok emiatt, de az ADSL bevezetése csak jövő hónaptól esedékes! (a szerződés már megköttetett)

A minap néztem fel a HBA honlapra, és örömmel vettem észre, hogy nem zártatok ki hallgatásom miatt!
    Kérlek titeket, mostmár ne tegyétek meg, hisz napok kérdése és jelentkezni fogok az aktív sorállományba (valószínüleg mint mérnök, ha arra van igény).

Mégegyszer köszönöm a lehetőséget és amit befut az axelero hozzám, azonnal jelentkezem szolgálatra!

Leléptem!

Pvt.Blasta
  • tokfej
    Lassan az iparos bált is megtarthatnánk.
  • ssc-suni-hu
    Hidjetek el, legjobb egyszemelyes vallalkozokent, hisz akkor csak egy fonokod van.
    az asszony, de az nagyon

Ma reggel is kijelentette, hogy ma legalabb egy orat vele jatszak es ne a battlefielfdel.
    Mondtam neki OK es bementem venni egy gepfegyvert.
  • ssc-suni-hu
    bibibi van headset-em, vettem egyet 1.700 ft-ert
    csak nem er el a gepemtol a fejemig
    devalahogy estere osszehozom, remelhetoleg
  • Lifeforce
    Köszönöm.Van is munkám hál. istennek.4éve van meg a cég és a régiek is évek multán más vagy másnak végzett munkára hívnak.Ráadásul én nem akarok meggazdagodni senkin, csak a családomat egy normális szinvonalon eltartani.Az "embereim" (igaz 5-en vagyunk) között sem vagyok főnök.Nálunk nincs főnök.Mindenki tudja a dolgát.
  • Tyler
    Nagy igazság
  • Lifeforce
    Most nemhogy azt higyjétek, huu milyen ember.Nem nagyzásból mondtam.Amúgy csak egy kis ép.ip és számteches BT.-m van és mivel kevés a tőke és azt tartom, hogy a kis munkákat jobban lehet irányítani, ezért csak kicsiben csinálom.Lakás,házfelújítás és nagyon ritkán családiház építés és az is csak kicsiben.Tehát max. 2 szint 80nm alapterület.Nagyobra nem vállalkozom.És ha már "ez itt a reklám helye akkor elmondom, hogy Bp-n mi vagyunk a leg "olcsóbbak" és a melóra 5év a gar.Ugyhogy ha kell valakinek akkor..... :)
  • Lifeforce
    Én is sokmindenhez értek mert sokat tanultam.Ezért lettem generál kivitelező és ezmellett a számtetechet is viszem és csinálom pedig a két iparnak semmi köze egymáshoz.
    De pl:Ha családiházat csinálok akkor a tetőhöz külön alvállalkozót hívok mert ha lenne rá szakemberem akkor sem tudnám kontrollálni, hogy mit csinál mert nem értek hozzá.
  • Lifeforce
    :-))))))))))))
    Ezt jól megaszontam :)
  • Lifeforce
    Az nem lenne baj ha mindenhez ért hanem az, ha azt nem tudja mihez nem.
  • Lifeforce
    Dehogyisnem.Bementem, erre rámtelefonálnak az üzletből, hogy sajna az anyag csak holnap érkezik.Igyhát a melónap elhalasztva holnapig.Persze az is csak délig.Vannak eszetlen emberek vesz csempét úgy, hogy maga felméri.Persze nehogy azt higyjétek, hogy hagyott hulladékot.ÁÁÁÁÁÁÁÁ minek az a csempét nem kell vágni.És most 2db. csempéért az egész elúszik 10-ig mert csak akkorrra tudnak ilyen csempét beszerezni.Eszetlen.Ja és a hölgy (NEM SZŐKE :)) )
  • BurnBaby
    ennyire korán nem lehet végezni.... és én itt leszek legalább 5ig :( hüpp!
  • BurnBaby
    air nem türelmes, hanem szintén függő...
    bár tegnap este már ott tartott formázza a vinyómat, hogy kicsit vele is foglalkozzak már :))))
  • Lifeforce
    Heh ma korán végeztem úgyhogy vigyázzatok ma velem. :)
  • skorpio7
    Rosszul írtad ! :)
    Szóval ugye az előző alaplapodon nem volt ISA foglalat , a mostanin meg csak az van . <-- Így akartad írni , ugye !? :)
    Amúgy nekem már eleve PCI-os volt , szóval átrakni egy másik új alaplapba nem gond .
  • tokfej
    Kicsit ? Hiszen egésznap a gép elött vagy és játszol
  • BurnBaby
    hát... könnyebb lenne, ha a bejárónőm nem lenne szabadságon 28 éve... meg ha valaki bejárna helyettem dolgozni is... mert ha épp vicces a társaság rendesen ott tudom felejteni magam a gép előtt aztán reggel mindig aggódnak a kollegák, hogy biztos rossz éjszakám volt :( én meg hagyom hogy sajnáljanak! ,))
  • BurnBaby
    sejtettem h nekem ,) az időzítéses részt értem, de ha megállsz egyhelyben látod, hogy többféleképpen használja a srácod a kést - vág vele keresztbe, meg egyenesen (ezek voltak azok a bizonyos egyszer találtalak el de belehaltál késelések)... más játékokban egyik egérgombar vág, másikra szúr - itt nem értem a logikát :) közömbös neki hogy épp mozgok vagy sem.. teljesen rapszódikusan használja a kést... ez pedig nem túl megbízható. Ha valaki rájön a trükkjére ossza meg...

Asszony... Air is feladta este, már rég aludt mire én lekászálódtam az obi-ról :)))
  • BurnBaby
    skorpi - timber: köszönöm... majd rágyúrok a kérdésre, csak most hétvégén hannoverbe megyünk lanra és az kicsit lecsontozza a költségvetésemet... új táp is kellene, meg a kisegerem is haldoklik... és még nincs eredeti bf cd-m sem... szal ez most vár a novemberi fizetésig :)))
  • BurnBaby
    hehh... de buta vagyok már megint :))) azóta másik alaplap, p4 proci... ok. szal bioszfrissítés :))))) kicsit korán van még... bocs :))

zso: jah, az a késelős akció vicces volt :) bár továbbra sem látom a logikáját, hogy mikor vág, szúr, stb... próbálgattam jobb-bal klikkeket, de nem sikerült valami következetességet találnom a technikájában... de majd beletanulunk ,) az mindenesetre vicces, amikor csak állsz a késsel és elkezdi a srácod a körmét piszkálni :)))
  • BurnBaby
    hát... cca 2 hónapapja frissítettem biost mert csak 266on volt hajlandó tolni a 900as procimat... szal nemtom?
  • Timber
    en ugyanezt mondanam a MonsterSound Diamond MX300-rol ^.^

megvan mar egy ideje ... es nem is kellene mas ^.^
  • skorpio7
    Jahh , látom te is elemdben vagy nyelvtanilag . :)))
  • skorpio7
    Igen !
    YAMAHA XWAVE 5000 ! Igaz ugyan , hogy nem egy hiper , szuper SB LIVE , de a hangzása ...
    Zajmentes , olcsó ( maga a YAMAHA chipset már egy garancia a hangzásra ) és nem tud senki egy olyan gamét sem mondani , ami az elmúlt 2 évben megjelent volna és ne ment volna vele ! És mindez egy 2 éves DRIVER-ral !!!
    Nem is fogok venni semmi újabbat !
  • Tyler
    Hali,ma rombolunk egy jót
  • skorpio7
    Már megint ez sok helyesírási hiba . :)
    Legközelebb jó lesz visszaellenőrizni amit írok , nem csak katt a Mehet-re ! :)
  • skorpio7
    Szép volt , főleg amikor ugyenezt kapta tőlem BaNana vagy ki .Kicsit szitkozódott is .A végére azért csak belelendültem . :)
    Hiába no , mostanában kevesebbet játszom , a net szarsága miatt .Tegnap dél körül 1/4 órán át nem is volt , szépenn villogott a piros led .Este meg a szokásos , 2-3 percenkénti szakadás .És nem si lehet csodálkozni , ha ez elveszi az ember kedvét az online gametó l
  • zsolesz
    SZZZZZZZZZZZZZZZZZAaaaaaaaasz Tyler kapitányom!
  • BurnBaby
    amúgy hangkártya - ezügyben megintcsak szőke vagyok, egy sb live value kártyát használók már 2 éve, ami bár elméletileg működik eléggé unalmas, hogy összeakad az UT-val, egy darabig a BF-fel is... szal tudtok valami jó kártyát ajánlani, ami várhatóan nem akad semmivel?
  • BurnBaby
    akkor yovan :)
  • Tyler
    Jó ez mint atom.
  • BurnBaby
    amikor először raktam fel a ts2-met a fejlesztő ismerősöm végig asszisztált, mert xp alatt sajnos nem megy rendesen - nem tudom az új verzió full extrás-e, de régebben mindenféle trükkös beállítások kellettek -> wave recording, real time transmit, stb... meg nem lehetett minimalizálni vagy zárni az ikonokkal, mert az egész xp fagyott tőle.. ezek már elmúltak? én már rutinból meg se próbálom, mert utálatos dolog ts miatt rebootolni :)