109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9742 Hát nem tom... szerintem a gránát sebzése tankok ellen korrekt, így is jól be kell dobni alá, hogy nagyot üssön. Meg a Panzer VI így már nagyon-nagyon erős lesz...
A Thomsonnak meg Mp40-nek a sebzését megnövelni.. hát nemtom, ha középtávra jobban lehet majd lőni velük, akkor az Assault class a fenti két dolog miatt jelentősen gyengülni fog.
Szerencse, hogy nem engednek a nyomásnak, és a sniperrel továbbra is fejlővés kell majd a halálosztáshoz.
HBA téma: a szabályzatban nem szerepel, de LongViewDistance és társaival hogy állunk? :) Lehet ilyeneket használni? Bloodpatch? (Aimbotot gondolom nem lehet, ez az én nagy bajom :)) -
#9741 Ugyanígy jártam. -
Petko #9740 10/25/02
To paraphrase General George S. Patton, "BF1942 fans love to fight." What you've surprised us with is your desire to build as well. Whether it's in a community forum or in the game, you've taken the time to help others. By doing that, you help build the BF1942 community.
Thank you.
Now, for the updates:
1.2 PATCH UPDATE
Well folks, we're getting down to the wire with our 1.2 patch. We'll be testing the fixes below and if all goes well you should see it soon. The patch will fix the following items:
NETWORK/SERVER FIXES
Server CPU usage improvements
Remote console application is now fixed
Neutral flag/Spawn location bug fixed
Bug causing soldier animation states to be dropped fixed
Reconnection problems fixed
The ASE.dll "Failed to execute ASEQuery_init()" error is fixed
Bound sockets are released correctly
No longer need to reissue the "min.enableRemoteConsole/enableRemoteAdmin" commands when the server restarts
Bocage CTF corrupted data fixed
People playing on a server should no longer be dropped during map-switches
Added feedback when the server registers a weapon hit. Shows with the crosshair flashes
CLIENT FIXES
GAMEPLAY TWEAKS:
Increased jeep's sensitivity to shells (one shot/one kill)
Increased B-17 rate of fire for better carpet bombing
Increased damage for MG42 and Browning vs. infantry
Increased damage caused by airplane machineguns vs. other planes
Increased AA gun damage vs. infantry (1 shot/1 kill in torso/head)
Increased knife damage distance
Increased Tiger tank health by 25%
Slightly increased damage for MP40, MP18 and Thompson vs. infantry
Decreased grenades damage vs. tanks by 33%
Decreased deviation for pistol when running
Fixed M10 being considered as a jeep for splash damage
CHEATS REMOVED:
Cheat: Long View Distance is no longer working
Cheat: Wireframe is no longer working
Cheat: Turning Off Fog is no longer working
SOUND IMPROVEMENTS & OPTIMIZATIONS:
Irregular looping sounds and/or loss of sounds, bug has been fixed
Redundant sound state changes removed
Memory usage optimizations
Physics engine improved, (example: the mine on the sinking jeep issue is fixed)
Improved Security, copy protection, and connection performance
Totally new file structure
AI OPTIMIZATION:
Bots do not jump in and out of vehicles anymore
Bots have improved mobility and behavior while sitting in tank turrets
LINUX SERVER
This is still being debugged. We've got a nasty bug with client connections being detected. Once that's out of the way we'll go into full beta testing with the Linux server.
-
Petko #9739 na de elkurtam ezt most:)
szoval itt a honlap. Amin elolvashatod a szabályzatot, itt meg a taglista, amiben már benn is vagy:) -
Petko #9738 norb: itt a -
#9737 Szoval masnak is volt.
Kirugatok ott most mindenkit -
#9736 tegnap este volt egy warunk egy angol klannal
se Godzzo se Marci nem tudott jonni. Koszonet a Datanetnek. -
#9735 Gagyi vagy mint a tada.wav!
nem rosz, nem rosz -
#9734 Tegnap kepzeljetek brühühü brühühü nem tudtam jatszani brühühü brühühü mert ugyebar az ADSL nem engedett felcsatlakozni a netre brühühü brühühü, azt irta ki, hogy nem jo a felhasznaloi nevb meg a kod. Volt mar ilyen valakinek, esteleg pont tegnap 8-utantol?
Az ugyfelsz9olgalatuk ami 24-oras azt mondotta egeszen ejfelig, legalabb 10x hivtam, hogy minden munkatarsunk foglalt, kesobb ismetelje meg hivasat (termeszetesen nem adnak 80-as szamot)
Szoval kemenyen be akarom irni nekik a magamet, de jo lenne tudni esetleg mas DATANET-es adsl embernek is volt baja ezzel igy? -
#9733 Burnbaby valoszinuleg nonemu, de ha nem akkor Air meleg. -
#9732 Tom nem számít, de GyK: "Burn, Baby": az egyik legmacsóbb beszólás UTben :)) de nem ettől nem lány BB, hanem kb. minden egyes beszólásából tökéletesen egyértelmű. Ráadásul 100%ban egykori Sylvie próbáélkozása. Semmi gáz, csak nézzen át a Morrowind topicba, Wanda jobban nyomja (4-5 klasszissal :))
DB -
#9731 Burnbaby akkor nőnemű, amikor nekem három anyám van. És ezt nem kell zokon venni, az aberrált aki elhiszi neki :))
Szóval Sylvie|DF, ez se jött be, próbálkozz a Bulineten :)))
DB -
#9730 Van már másik szerver? Mert az OBI elég üres volt 1 fele. -
#9729 Hajra HBA! ^.^
Jo latni, hogy ebben a sceneben nem lesz olyan szethuzas mint egy masikban. -
#9728 talán ő is belinkeli magárol majd a sylvies képet
ebben hba-ban benne lennék nem rossz elképzelés, de mik ezek a rangok? mi a sserepe? CB-nek tagja lennék bár még igencsak az elején csatlakoztam vagy mi igaz jo rég nem játszottam a bf-el, (a gépem szar volt), szoval ha a hba ki tudja szürni az úri pilota gyerekeket akik ugyebár jeep-pel mennek a repülőhőz akkor jo lesz nagyon.bye -
#9725 hehehe mikor Sylvie mailbombozott engem az is @lamer.hu hostos volt ^.^
siraly! -
#9724 hat talan ha nem neznel bele a sniper tavcsovebe akkor biztonsagban lennel!
VAGY LEGALABB A JO OLDALAROL TENNED! ^.^ -
#9723 ez olyan lesz mint Sylvie... öreg motoros BFesek talán emlékeznek rá :) -
Lifeforce #9722 Valami nagyon nem stim.Eteti itt a jónépet.....
Na ja 28 éves és így beszél, szőke és battlefildezik.Én sem mernék ts2-zni :)
Kérdés.Meddig akarod etetni az embereket?Engem mondjuk nem különösen érdekel.Csak ha nem mered felvállalni magad akkor.......... -
#9721 áááá ez nem LACC stílusa :) -
#9720 saját kis kezemmel csináltam hehh
thx a jóhét -
#9719 Köszi a jóindulatot! :)
A 69-esek között nem érzem magam biztonságan! :) -
#9718 Jó hétvégét és grat az ízléses logohoz! :)) Lacc csinálta neked, ugyi? :))) -
#9717 jah BurnBaby voltam csak találtam ezt az rózsaszín M16ot meg gránátot és asszem megy az egyéniségemhez ,))) -
#9716 hehh... nah akkor most má nem tímszpík meg semmi me lépés vidékre hétvégézni minnyá.. addig is sok fraget, meg...
see ya on the battlefield ,) -
#9715 Csak egy gondolat....
Teljesen más a "klán" fogalma itt, hálisten mint korábbi Tactical FPS-ekben.. gondoljunk csak a 64 fős pályákra... Szóval szerintem egy klán sokkal inkább egy teljes századnyi, vagy még több embert is magába foglalhat, egy HBA-s hadsereg pedig mindenképp minimum 25-30 embert ! Úgysem fog soha egyszerre 2x10 embernél több egyidőben ráérni... legalábbis igen kis valséggel.
Ezzel együtt szerintem nincs értelme pl. ha kis létszámú klánok nem akarnak "külsősöket" beengedni a HBA-s századukba. Az, hogy az első század eddig csak CB tagokból áll, ezáltal nem jelent sokat.. nyugodtan bővülhet, de előbb legyen 3-4 sokfős század :)
Bár ha jól sejtem, a CB további bővülésének sincs semmi akadálya, egyelőre az a jellemző, hogy jobb estéken 4-5-6 CB tag is nyomja egyidőben, persze mind TS-en :) aki nem volt még ilyennek része, az nem tudja, mi a jó !!!
Konklúzió : HBA-ba belépni AZONNAL, TS2-t felnyomni, OBI-ra bepréselődni, esetleg dragonra.
És hát jó lenne még pár magyar BF server......
DB -
Petko #9712 Server:
TeamSpeak2 Server
Server IP:
152.66.93.10:8767
(152.66.93.10:8767) -
Charon #9709 Burnbaby ,bfgirl is te vagy?
-
Petko #9708 hat akkro mondd nekik hogy ne keseljenek:) ha utanna is keselnek athelyezhetlek masik századba:) -
Petko #9706 süninek meg zsozsonak mondom, hogy nem kell saját század ts, mert egyrészt használhatjatok a unisoft-systems.hu sat, sajat csatornaval (kuldjetek mailt ha passt is akartok ra), másrészt amint lesz hba szerver, ugyse szazadok beszelnek csal egyutt, hanem az egész csapat közt kell hogy legyen kommunikáció. -
#9705 Vannak fenn, a FreddyHawk meg a JohnFisher folyton kommentálták a csatát az ALLIEDban, OBIra persze nem lehetett beférni, vártam-vártam, hallgattam őket, utána mérgemben ASE és TS2 is kilőve ctrl+alt+del-lel. :)
Dragon powa lesz ma este érzem... -
#9704 Igazán kiállhattál volna az érdekemben! :)) Mindig lekéselnek ezek a rohadékok! :) -
Petko #9703 (es persze csak az elore nemmegbeszelt tk szamit rosszalkodasnak:)) -
Petko #9702 nem meg ahhoz semmi kozom petyus hogy keselitek meg, csak majd a hba szervereken viselkedjunk jol:) -
#9700 Törd le a régiről és ragaszd rá az újra. :) -
#9698 Viccelsz ő volt fent valami newweb néven,szerintem........ -
Lifeforce #9697 BurnBaby:Ennyit a ts2-ről :) -
Borg #9696 Na úgy néz ki véget vetettem a szivásnak.
Mondtátok itt anno, hogy a sound detailt, meg a hardware accelerationt le kell venni BFben, és akkor nem akadozik. Hát ez nem segit.
Viszont tettem fel új livedrivert (eddig az XPSP1 alap livedrivere volt) és most már abszolut nem akadozik! Nem lett több FPS, de azt legalább stabilan kitolja (50).
Az alap driverrel a hardware accelerationt 62re állitotta, most az új driverrel automatikusan 31-re tette a BF. Hang is jobb lett, sokkal részletesebben hangzik... -
#9695 Petyus megkeselese az nalunk hagyomany ... ugye ez nem szamit rosszalkodasnak? ^.^ -
#9693 Én is Axis