109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9876 Hogy lehet berakni ilyen smile-ikat? -
#9875 Amit én vettem 1300-ért (Azona Dj Star vagy mi) viszonylag jól szól (mély hang természetesen nincs ilyen kategóriánál :), azaz a térhatás teljesen jó benne, a mikrofonja is ok. Viszont a pántja (ami nagyon trendi, mert tarkó felé megy nem felül) a 2. napon eltört _minimális_ ellenállást sem tanúsítva 1 apró gyenge véletlen mozdulatnál. Azóta a fülemre van biggyesztve. Picit kemény kagylók, nekem 2 óra után már fáj a fülem tőle.
Szóval max 40%-ot adnok rá (azt is csak azért mert mindezek ellenére tudok vele játszani :)
DB
(igazából itt is csak a drága éri meg.. ha éjszaka akarsz hangosan nyomulni vagy csak zenét hallgatni, már akkor megéri egy 9-10K-s inkább...) -
#9874 Szoval egy teljesen pontos elnevezest es arat kernek ha tud valaki a kovetkezokre:
- fejhalgato es mikrofon egyben
- jo minosegu legyen
nincs kedvem kiprobalgatni oket -
#9873 Ja sajna. Úgy várom az új peccset mint a Messiást... -
#9872 :) ok. majd ha nagy leszek veszek újat ,) -
#9871 Volt a boltban mikrós sennheizer 13ért, de akkor még munkanélküli voltam, ezért gondolkodtam az 1300-on is a 790-el szemben percekig :)))
DB -
#9870 donnie - próbálj ki egy seinnheiser mac 80-at
igaz hogy majdnem 9K volt, de sajnos viszonylag kevés mikrofon van rajta (nincs)
:) -
#9869 Az is igaz, hogy profi fejhallgatóval még nem játszottam (lehet, hogy az még jobb), ezt be kell vallanom. Persze a 800 és az 1300 Ft-os között is lehet különbség, engem mindenesetre rábeszéltek, hogy olyat vegyek... és lehet hogy igazuk volt !
(ez hát akkor egy tipp volt)
DB -
#9868 És ez SEM volt kötözködés :)) -
#9867 Én sokkal jobban hallom az irányokat az 1300 ft-os fejhallgatómban, mint a síma hangszóróimon. (ami 5+1-es azaz Surround)....
DB -
#9866 lifeforce - van 800 Ft-om mikrofonos fejhallgatóra. De van egy rendes fejhallgatóm is, ahol hallom merről lőnek, merről jön a repülő, tank, stb és sajnos nem tudok olyan felbontásban játszani, hogy elhanyagolható legyen a hang mert mindent látok. Egy-egy nagyobb pályán befárad a procim és 3-4 framem is van, márpedig az nem nevezhető folyamatos képnek és akkor nagyon nem mindegy mit hallok :))
ugyan ezt nem mondhatom el a mikrofonos fejhallgatómról. Márpedig a csata hevében némileg fontosabb nekem, hogy túléljek :) Lehet ez is a más játékos beidegződés - elég sokáig játszottam 800 Ft-os fejhallgatóval, és elég nagy a különbség :) de majd valami.. -
#9865 SUNI: akkor már legyen 32 fő a limit, úgyis 64-es pálya a max :) arra meg persze 0% esély van, hogy 1szerre 32 ember legyen bent ugyanabból a századból. De akkor is :)
A TS2 elől még mindig vonakodóknak: letölteni, installálni 1 perc, 5 éves kortól egyszerű a használata. Gagyi mikrofonos fülesek bőven 1000 Ft alatt kaphatók.
Szóval csak lustaság kérdése !!
DB -
#9864 jah és skorpio - köszönöm :) -
#9863 azért slowt irtál, mert ő is kell. és majd nézegessétek kicsirigót, human killert meg josyt... együtt strike-force -ozunk velük, és ott ugyan főleg nemzetközi a mezőny és mindössze néhány magyar srác futkos, nem marad kis hazánk szégyenben miattunk. Sajnos valami szétcsúszott nálunk amióta mind a ketten p4-en játszunk airrel és azóta nem tudok vele együtt sf-ezni, ezrét vagyok többet bf-en, mert ha meccse van nem akarok neki 1000+ pinget... (és így a nation's cupban kis hazánk is alulmaradt távollétemben, hüpp).
melyik oldal: továbbra sem értem :) ha "komolyan" akarjuk venni ezt a századosdit, akkor gondolom idővel lesznek meccsek, márpedig akkor olyan nincs, hogy csak egyik oldalt játsszuk.
JohnFish - nem azért állok át a másik oldalra, hogy ellenetek játsszak, hanem mert az esetek nagy részében az egyik oldalon sokkal többen vannak mint a másikon. Minidg arra az oldalra állok, ahol jobban kell a segítség, mert ha nagy a túlerő unalmas a játék mindkét oldalnak.
Kiszavazás: nem tudom UT-ban van-e, de SF-ben (ami UT motorra épülő real mod) minden szerverre van szavazó program ami a mapváltást és a kirugást szabályozza. Egy shortcut key felhozza a szavazó ablakot és rákattintasz az unszimpatikusok nevére és már szállnak is. Erre kellene megoldást találni. de én sajnos nem vagyok programozó.. -
#9862 Egyebkent ha lesz linuxos szerver akkor lehet, hogy ket HBA-s szerver is lesz egyboil, szoval csak ido kerdese es a DTK-zok is lassan eltunnek onnan, ahol szervezettebb mecsek lesznek. -
#9861 Na szoval 201-esek majdnem mindenki valaszolt, a levelemre, ugyhogy most osszeirogatom, mi a hejzet jelenleg minden ugyben. Kaptok mailt.
Petkonak: tobben kerdeztek, hogy hany embernel alljunk meg egy szazadnal.
Gondolom en, hogy max: 20-nal, es azon tul csak azok lepjenek be, ha megerdemlik vagyis figyelni kellene oket de igy is csak max 30-an legyenek egy szazadban. Persze alakulhatnak folyamatosan uj szazadok ahova megintcsak feltetel nelkul lehetne belepni.
A 30-as szam azert kell szerintem, mert egyszerre en meg 4-nel tobb 201-est nem lattam egy meccsen se es abban is biztos vagyok, hogy ha sokan is leszunk, akkor se lesz egyszerre 8-12 csapattagnal tobb egyszerre, de ha meghuzzuk a vonalat 10-15-nel, akkor nehezebb lesz sokan egyhelyen osszejonni.
De mindenki mast es a szazadparancsnokokat is kerdezem errol, hogy ki hogy latja a szamokat ezen a teren. -
szabi.hun #9860 THANK'S a lot :)) -
#9859 SZABI.HUN !
Az alábbi hozzászólások neked szóltak .Remélem azért még itt vagy . -
#9858 Na ... megvan az ötlet , hogyan jelentkezhetsz ZSOZSO századába , ha oda szeretnél .
Írj PETKO-nak ( [email protected] ) , hogy szertnél jelentkezni ZSOZSO századába és szeretnéd tudni az E_MAIL címét .Neki tuti megvan , ha kint van az alábbi belinkelt lapon a századának a beosztása .Szóval biztos írt vmilyen címről neki .Mondjuk ez egyszerű logika . :) -
#9857 A századparancsnokoknál .
ITT az eddigi beosztás .Jelenleg vagy SUNI-nél vagy ZSOZSO-nál kell e-mailbe jelentkezned .
SUNI - [email protected]
ZSOZS - rejtély , nem tudom -
#9856 Remélem idővel mi is azok leszünk .Mint írtam , a jövőhét hétvégén már remélem hogy beszélhetünk élőben is . :) -
#9853 Kössz Fisher az infót !
Bár csak a jövőhéten realizálódik a dolog . -
szabi.hun #9852 szal hol lehet jelentkezni a HBA-ba? -
#9851 Én megéppen most javasoltam , hogy legyünk ALLIES állandóan , bár láttam , hogy majd mindenki AXIS oldali akar lenni a századból .
Itt egy elgondolkodtató kérdés ... van olyan század , aki nem az AXIS oldalon akar játszani ?!?!?
Mert akkor mi értelme a századoknak , ha az "ellenfél , csupa amatőrökből áll csak majd" ? Mivel ugye mi csak AXIS-ok lehetünk .
Szóval a 201. század legyen csak ALLIES és mutassuk meg a CB-nek , ki a jobb . -
#9848 Ja persze !
És szegény adm,innak lesz dolga a sok baklövés miatt ! :)))
Előre senkit nem lehet megitélni , de ha vki folyamatosan 1 nicknévvel játszott eddig a játékkal , akkor már ismerős kell hogy legyen vkinek és az is , hogy mennyire hajlamos TK-ra .
Érdemes lesz a DRAGON-ra is belátogatni és nézgelődni emberanyag iránt , persze ez csak akkor lesz így , ha az általam javasolt változtatások életbe lépnek . -
#9846 A TS2-ről már megírtam a véleményemet SUNI-nek , szóval jövőhéten hallod majd a hangomat ... ha egy oldalon leszünk .Bár ez nekem is szokatlan lesz még egy kicsit , de teljesen egyet is értek vele .( Ha már "nekem is szólt" . )
Engem egyáltalán nem zavar , kinek milyen a stílusa .Nem vagyunk egyformák , meg ha 28 éves , nem hiszem , hogy mostmár változtathat vagy változtatni fog rajta , amikor a körülötte lévők már jóideje biztos így ismerik .Másrészt meg az mi századunkban van , max minket zavarhat , amit majd esetleg mi teszünk szóvá .Ha meg a TS2 kötelező lesz , akkor úgyis kiderül ki fia borja a cspattárs . :) -
szabi.hun #9842 hali ! szoval elmentem erre a századosdi oldalra,és nem tudtam hol jelentkezni,valki segitene? -
#9841 Már minden infót elolvastam róla és én is alig várom .KÉM !!! nagyon király kis kaszt lesz benne és még hadállást is építhet az új MÉRNÖK .Na majd akkor azt is megveszem majd , csak kár hogy késik már ez a program is . :( -
Lifeforce #9840 Senki nem szapulta.Ha visszaolvasol akkor arrol van szó, hogy ha hba-s akarsz lenni akkor használd a ts2-őt.Nem hiszem el, hogy soksknak nincs 800Ft-je arra, hogy vegyen egy fejhallgatós mikrofont.Ezért van az, hogy 1-2 ember megy előre mint állat, gyilkol mint állat és nem látja, hogy a csapattársait hátul halomra lövik.Ez neked is szólt.Nem szeretek más emberek háta mögött beszélni ezért mondom meg nyiltan.És a BurnBabyra visszatérve, én beszélgettem vele ICQ-n és ott is elmagyaráztam neki, hogy a "beszédstílusával" van problémája az embereknek és nem azzal, hogy lány vagy meleg vagy csak egyszerüen fiatal.Köztünk is van még nagyon fiatal de közelről sem "beszél" úgy mint egy narkós.Itt az emberek nem prűdek de gondoljunk már a fiatalokra is.
Köszi. -
#9838 Jó lesz az az új kiegészítővel nagyon... :) lehet majd újra előveni, szerintem is jó kis játék az. :)
Single az erősen flejtős, nem sokat veszítettél. :) -
#9837 Na ez az első pozitív hozzászólás ! :) -
#9836 Én ne ismerném , már írtam is korábban egy hozzászólásban .Minden 2-3 percben 1 szavazás , eléggé rombolta a játékmenetet , jó 3-4 hónap alatt tisztult csak le a dolog , amikor már csak az igazán játékszerető emberek játszottak .Mai napig sajnálom , hogy abbahagytam a WOLF-ot az akkori netproblémák miatt .Pedig megvettem a dobozosat is , a megjelenéskor éppen a multi miatt .A SINGLE-t a mai napig nem játszottam vele . :) -
#9835 Ja bocs ... nem tudom miért SLOW írtam , amikor AIR-t kellett volna .
Nosza rajta bűnösök ragadjatok "tollat" és bocsánatkérő levelt írni , a butaságotok miatt (lehet) hogy elveszett HBA-s tagoknak . -
#9834 Sőt, szerintem ez az egyetlen járható út.. aki játszott valaha Wolffal az tudja, mennyire gáz tud lenni az állandó szavazgatás. Nem véletlen, hogy pl. UT2003 bétában benne volt, fullban nincs.
Gáz is az, ha valakinek pl. nem tetszik egy map, akkor mindig szavazásra bocsájtja a váltást, és áll egy helyben, ahelyett, hogy játszana... én pl. biztos ezt csinálnám Iwo Jimán. :)
De amit felvetettél az nagyon jó ötlet, már át is írtam a nickem HBA formátumra. :) -
#9833 Ja igen !
SUNI !
Majd most írom meg a válaszlevelet a felvetésekre !És örülnék neki , ha senki nem baszogatna senkit neve és neme miatt ( gondolok itt BURNBABY-re ) .
Éntőlem lehet itt vki hermafrodita vagy férfi , de nőnek tartaja magát és már alig várja az átoperálást ... de ha jól játszik és szerten játszani rendezett körülmények között , akkor miért ne lehetne az ami .Bazz emberek , ez a fórum is neten érhető csak el .Itt mindenki annak látszik , aminek akar , itt kiélheti vágyait , feltörhet legrosszabb énje belőle , de ki is tárulkozhat ... ez a net anonimitása , ez van , nem lehet változtatni rajta .
Szóval kell nekünk BURNBABY és SLOW is .Aki miatt esetleg a közeljövőben elhagyják a mi századunkat , azt seggbe fogom lőni .Szóval legyen megkövetve az illető(k) állatl , végül is nem tökmindegy ki-ki a valóságban ?!?!?!? -
#9832 Az szép lehetett .Akkor megértem a felháborodást , amert játék az nem sok lehetett .
2 elleséggel harcolni úgy , hogy bármikor hátba is lőhetnek! , hát eléggé idegesítő .Szép lehetett a játék első 5 perce , ami a zavazásból állt csak .Bazz ... erre gyorsan kellene vmi megoldást találni .Mondjuk 1 azért van , de elég DRASZTIKUS .
Kötelező lenne a HBA-s tagság !Tetszik vagy sem , valamelyik századba BE KELL ÁLLNIA a játszani vágyóknak ! Hogy miért mondom ezt ?!
Mert így nyilván lenne tartva mindenki és csak azok tudnának a szerveren játszani , akik tagok ... MERT CSAK ŐK KAPNÁK MEG AZ ÚJ JELSZÓT !
Mielőtt vki azt mondaná , hogy hogyan kivitelezhető a dolog , nos egy kis reklámmal .Olyannal , amilyet jó 1-1,5 hónapja csináltam a DRAGON szerverének megismertetése ügyében .A 8 leglátogatottabb online BF fórumban megimertetni az új OBI szabályokat .Ja igen ... az OBI CSAK HBA-s lenne , a DRAGON meg futna a kívülállóknak ( így senki nem panaszkodhatna ) .
És ha a DRAGON-on menne a TK a sok birka miatt , csak idő kérdése lenne , hogy mikor csatlakozik az értelmesebbje a HBA-hoz .
Ezt hívják kényszersorozásnak , de nincs más a barom player-ek miatt .És bevenni vkit csak ismertség útján lehet , akit a többi HBA tag már ismer , így még csak véletlenül sem kerül TK-s ember közénk .Meg ha igen , könnyen kiszűrhető , mert az utolsónak bekerült emberke volt az .
Ennek a felelősségét a Századparancsnokoknak kellene vállani , hogy csak olyanok kerüljenek be , akik ténylegesen is a katonai szabályoknak , íratlan játékszabályoknak megfelelően játszanak .
Szerintem egy normális KICK szavazásig , csak ez az egyetlen járható út .
VÉLEMÉNYEK ? -
Lifeforce #9831 De müködött a kiszavazó parancs csk egy gáz volt vele,a kiszavazó parancs csak id szerint működik.A következő pálya betöltésénél ismét bejött másik id-vel. :(
Ugy képzeld el, hogy a játék ment az összes ember ált és írt. :) -
#9830 Szaporodnak ugye a privát ftp-k és hát kell az ember , aki fizet is érte .Gondolta , hogy ez egy igencsak látogatott topic , szóval megfelelelő a reklámozásra .Csak ha ez úgy működne ahogy valóságban , akkor fizetni kéne neki a reklámidőt FREAK-nek .
Így max. moderációt kellene végrehajtani rajta ... vagy esetleg ez is az RTL ONLINE következménye , hogy ide is beszűrődik a reklám ?!? -
rusland #9829 thx a segitseget -
#9828 Úgy van , ahogy ZSOLESZ mondja .Sajna a játéknak elég nagy a RAM igénye , nekem is 512 DDR van benne és emmi szaggatás ... na jó , egyedül eddig CSAK! az El Alamain-nél van némi röcc , amikor a gépek repkednek a sivatag fölött a középső zászlónál .Az összes többi helyen korrekt a látvány .