109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9966 Ok -
#9965 miért? furcsán beszélek (írok) ? :)
de tényleg... nem te vagy az első.. nekem semmi fura nincs rajta :) -
#9964 Háháá, mégiscsak van ott egy kis csalás :) -
#9963 Miért beszélsz(irsz) furcsán?????? -
#9962 nah egy kiseger se autoklickes :P
de hát én voltam a béna... te csak a bűnbakom :) van h nem akar menni a játék -
#9961 A II. V.H.-ban a tengeralattjarok gyilkoltak az angol utanpotlast. 2 ev kellett, mire kitapasztaltak, hogy mi a legjobb a vedelem.
A konvoj, vagyis csapat.
Adjunk idot, mire kibontakozik ez az egesz.
A jatek meg nagyon fiatal -
#9960 Egyebkent, en nem tehetek rola, hogy mindig lelottelek, mert te egy magnes vagy a celkeresztem meg egy vasdarab, az egerem meg folyton clikkel :-) -
#9959 Hat a csapatjatek, majd (szabajzat szerint) a tenyleges HBA-s szervereken lesznek igazabol, addig csak probaljuk egymast megerteni, es a TS-t minel jobban hasznalni. Amikor neha belehallgatok a TS-be, szerintem mar kezdenek nehanyan osszerazodni.
Az elosztas egyebkent tenyleg nem a legjobb, de azert a 80%-ban egyenloek a csapatletszamok. De szerintem ez is kialakul lassan. -
#9958 Igen, át is jöttél, és ezt köszönöm. Nem emlékszem mi volt Sztálingrádon, de Kurszk nagyon ment nekem tegnap :) -
#9957 amúgy továbbra sem vagyok teljesen képben a nagy csapatmunkát illetően. Tegnap pl határozottan boldogtalanná tett süni, h állandóan lelőtt... de miért álljak át oda a ti oldalatokra, ha már így is 5-tel többen vannak azon az oldalon? Egészségtelen létszámmegosztásnak tünt.. -
#9956 ok.. majd szólok a kódereknek h írják rá a nevem ,) -
#9955 Ja es igen TK volt szoval vigyazni am ezzel :-)
Masik meg, hogy tegnap 201-esek kozul tobben is fegyveruket a labuk melle helyezve szalutaltak. Kerem ezt tobbet ne tegyek, hisz a csatakban eloszor a magasabbrangu katonakat lovik le, es nekem van ugyebar egy gyermekem, felesegem, kutyam aranyhorcsogom, akik varnak haza.
:-) -
#9954 Ja emlekszem a dologra. Van egy sajat TS2 csatlakozasunk Petko jovoltabol,
szoval a 201-esek ha tudnak oda kapcsolodjanak be.
En meg nem tudok, mert nem vettem meg a hasznalhato mikrofont. De holnap megveszem remelhetoleg.
Szoval oda kellene bekonektalni es akkor haljuk egymast. Persze ha csak egy ket 201-es van, akkor lehet, hogy ugyebar nem eri meg, ez esetben a csapatscatornahoz kell csatlakozni a TS-en. Ha meg mar Latjuk, hogy tobben is vagyunk a csapatbol, akkor atkonektalunk a 201-esekhez.
Egyebkent az tegnap Stalingradon volt ugye? En legalabbis ott emlekszem erre. De akkor nagyon kiegyensulyozatlan volt akkor a helyzet es az elso mecset az ellenfelnel toltottem ez vegett :-)
-
#9953 Tegnap előfordult, hogy szintén 201-es ember (ha jól emlékszem suni volt) ellenséges oldalon állt, ami önmagában is érdekes helyzet, de le is lőttem (ő is engem). Most akkor ez TK-nak suámít vagy sem? Én ugyan kizárólag axis olalon szoktam játszani, de akkor csináljuk azt, hogy belépésnél ha valaki a szakaszból már egyik oldalon harcol, én is oda lépjek be? (ez ts-nél gond lehet) -
Petko #9950 persze csinalok, ha van rá igény
szóval akkor unisoft-systems.hu ts2 szerveren van dragon channel -
#9949 mehet, de csak jovore kapsz penzt
de inkabb elso korben elegedj meg egy kis lakassal, mondjuk Sztalingradi palya orosz oldal bal elso hazaban. Kisse felujjitasra szorul. -
#9948 hm... szeretnék házat medencével, bejárónővel, helikopterrel, leszállópályával...
számlát a www.hadsereg.hu címre? :)))) -
#9946 Koltseg?
a hadsereg fizet mindent
szoval nem lenyeg -
#9945 frappáns ,)
esetleg telefonkonferencia? simán megéri az is :) kicsit költséges ugyan, de az van otthon biztos -
#9944 erre is van megoldas! meghozza nagyon egyszeru!
Akinek a mondandodat intezni akarod elkered a cimet ... odaszaladsz elmondod es maris szaladsz vissza haza. De asszem igy egy picit nagy lesz a pinged viszont garantaltan 0% Packet Loss es meg a hangodat sem torzitja! -
#9943 epp ez a gond. dumalni akarok ,mikrofon nelkul:) -
#9942 mikor lesz meg a pecs, azt már tudni? -
#9941 thx... :) nemtom, láttam má teamspeaket közelről, ott nem volt ilyen macera h nem mutat semmit csak 2kattra :) van ismerősöm a ts2 development teamben, majd jól elküldöm melegebb éghajlatra... hollandia úgyis hideg :))) -
#9940 Koszi,
igy mar en is el tudom olvasni :-) -
Petko #9939 akkor meg mi a gond?
ha dumálni akarsz veszel mikrofont és dumálsz
ha nem akarsz dumálni akkor nem veszel mikrofont és nem dumálsz.
szerintem ezzel más is így van -
Petko #9938 mar 2 napja idepastoltam en is ugyanezt:)
egyébként meg azt írja hogy mi lesz a patchben, úgymint a lényegesebb dolgok közül:
- csomo server oldali bugfix, és a server cpu igénybevételének csökkentése. (az mapváltásnál, újrakapcsolás, meg ledobást is javítják)
- kliens oldali fixek és játékbalance javítások: jeep jobban sebződik (1 tanklövedék=halál), jobb b17 szőnyegbombázás, jobb gyalogos sebzés a fixált gépuskákból, jobb repcsi vs. repcsi sebzés, jobb légvéddelmi ágyu sebzés gyalogos ellen (ez nem tom minek kellett kurvára), növelt kés hatókör, tigris 25%al erősebb lesz, géppisztolyok erősebben sebzenek gyalogos ellen (ezt se tudom mier kellett), gránát 1/3 al kevesebbet sebez a tankon mint eddig, a pisztoly futás közben stabilabb lesz, az m10 es tank nem fog annyira sebződni a légnyomástól mint eddig.
- cheateket kiszedik ami eddig ismert
- hangkezelési hibák javítása, jobb memoriakezelés, jobb fizikai motor, jobb másolásvédelem, jobb szerver biztonság, és stablilitás, új file struktúra.
- bot optimizálás
linux szerveren még dolgoznak mer egy bugot fedeztek fel. -
#9937 en a hbara gondoltam. tudom hogy nem kotelezo a hasznalata, de azert jo dumalni... -
zsolesz #9936 Nem egyszer kell az adott csatornára rákattintani, hanem kétszer, mert ha egyszer kattintasz oda, nem mutat semmit! Meg kell nyitni az adott "szobát -pl Allies, vagy Axist!!! -
#9935 Jó mi? -
#9934 a www.fpscenter.hu oldalon van egy ket info az uj 1.2-es patchrol.
Mivel em tudok angolul, valaki beirhatna a legfontosabbakat
koszi -
#9933 remek itt a hangulat ,)) -
Petko #9932 ugy magus bazze, hogy irom 3000x hogy nem kötelező hogy dumalj meg csapatban jatsz a szabadjatekokban -
#9931 legjobb.. nem szólnak bele mások ,) -
#9930 Magadba -
#9929 akkor hogy dumalok?:) -
#9928 amúgy teamspeak ügyben - nem tudom, mert ugye bfben még nem próbáltam, és a magyar szerverre azért elég jó pinggel játszunk, de tapasztalatból tudom, hogy a chello néha nagyon be tud lagolni attól, ha játék közben voiceprogi megy akár RW akár TS2... nah persze chello meg internet sharing... szal foghatjuk arra is :)
Lifeforce biztos még mindig én vagyok a láma, de megpróbáltam az általad küldött címre is meg az obi-ra is felmenni tegnap, de mindig azt írja ki, h nincs fenn senki... nemtom mi a gáz, már voltam párszor hangprogikon, úgy tűnik csak veletek nem boldogulok sehogy sem... -
#9927 jó reggelt... -
#9926 jo estét -
#9925 ha a penz nemkerdes akkor en szivesen az agyadig elviszek barmilyen (ejtsd: olcso es gagyi) mikrofont ... persze jopenzert ^.^ -
Petko #9924 legalabb 3 kommentben magyarazom hogy nem kell mikrofon