109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#9784 Kerlek szepen
CragHack meg RapBoy
mind a ketto rapper, es ezert csinaltak -
#9783 Kit kell kibaszni??? Kérem a pontos nevet és intézkedek. (Bocs de vidéken voltam....) -
#9782 Ez a CragHack gyerek nagyon gáz volt, én csak röhögnék rajta, de sajnos annyi esze volt, hogy az Airfieldet folyton elbuktuk miatta, mert ott TK-zott (Wake). :(
Meg kellemetlen volt úgy kikapni, hogy 15:0, és tudtuk, hogy ha nincs ez az állatkirály...
Szal vkinek tényleg kell admin jog. Én mindnekinek megajánlanám akivel eddig játszottam, kivéve CragHacket. :) -
#9781 Hogyan lehet Co-Op-ban az ai-ket egy csapatba rendezni és a human-okat egy másikba? A nyomoronc ai-k nem hajlandók kiegyenlíteni maguktól a csapatot.
Köszi! -
Lifeforce #9780 Mivan?Be kell bizonyítani ts2-őn. -
#9779 Na most elkergettetek a ket legjobb katonamat
(igaz meg nem jatszottunk nbagy dolgokat de szamitottam rajuk is) -
Charon #9778 Gyertek a dragonra ott nincs tk egyenlöre -
#9777 ja, és sajnálom hogy ilyen bf community van mo-n. -
#9776 na nem olvasom el mit írtatok, hallásból tudom, hogy azt hiszitek hogy a barátnőm féker..
1. érezzétek megtisztelve magatokat ha még lesz kedve veletek egy szerveren együtt játszani, mivel szerintem mo. 5 legjobb bf játékosa között van.
2. igen 28 éves.
3. igen lány.
4. igen több mint egy éve 6órákat játszik fps el, és néha már én is csodálkozom miket nem művel :)
5. igen szerencsés vagyok hogy van baby nekem..
6. nem, én sem vagyok faker.. lehet hogy láttatok már a szervereken..
7. bocs, hogy megmutattam neki 2 éve a strike force real modot, most nem lenne min sírnotok.
l8air. -
#9775 ne vegyél mérget a véleményedre mert szerintem csúfos véged lenne
szal nem hiszem bárkinek bármit bizonygatnom kéne. én is elhiszem mindannyiótokról h pasik vagytok :)))
dióhéjban ennyi. sry ha a nyelvezetem nem felel meg a korosztályomtól (btw ezt nem hiszem megosztottam bárkivel is) elvárhatónak. ez van, ezt kell (vagy nem kell) szeretni -
#9774 Micsoda hasonlat! :D :D :D -
#9773 10 perc múlva bemegyek, levadászom, mint Tasnádi a sajtóklubosokat! Addig ki ne bannoljátok! -
#9772 DUD
csinalj avalamit, mert nem tudunk jatszani normalisan az 1 hulye miatt -
#9771 Bemegyek lekéselem :) -
#9770 Meg mindig DTKzik az az allat -
#9769 bf42hu
Remélem nem amerikai vagy és csak tetteted hogy tudsz magyarul, mert akkor irgum-burgum! :) -
#9768 Muhahaha, tényleg, te bétateszter vagy, te rohadík! :) Tudom, hogy te voltál, te, te, te...
Én ma délután Lifeforce-ot próbáltam késsel megfenyíteni, hogy adja nekem a repülőt, de nem adta. :) -
#9767 Hat igen ... jo ha az ember ismer egy DICEost ^.^
Persze semmi kozunk nincs ahoz, hogy a kes hatotavolsagat emeltek! de tenyleg! ^.^ -
#9765 Hát ja csatlakozom én is az előttem szólokhoz...
Ban-t nekik. -
#9764 A www.bf1942.hq.hu oldalrol probaltam az alabbiakat, de nem mukodott, szoval megy ez itt egyaltalan?
Szavazó parancsok
Játékon belül lehetőség van a TK-k (TeamKiller, saját csapattársát gyikoló) eltávolítására
Valamint Pálya váltásra, ha a többség megszavazza.
Ha támogatni szeretnél egy megkezdett szavazást, akkor is ezeket a parancsokat használhatod
Game.votemap Pályaszáma (adott pályára ugrás, pálya számát lásd Game.listmaps)
Game.votekickteamplayer Játékos száma (szavazásra bocsátja a csapaton belül adott játékos kirugását
Játékos számát lásd Game.listplayers)
Nem szükséges, csak a parancs első betüit beütnöd utánna a TAB billentyűvel tudsz választani az adott
betüsorral kezdődő parancsok közül.
-
#9763 "Increased knife damage distance" )
(ezt a kedves klántársaimnak ) -
#9762 CragHack meg RapBoy volt, aki folyamatosan TKzott. BANolni oket es ugy, hogy ne kerhessek vissza magukat.
Adminoknak van egy kepem is ami mindent bizonyit.
ja es azert csinaljak ezt (ok mondtak), mert rapperek, vagyis a Rappereket is megszegyenitik. -
#9761 Hirtelen felindulásból:
az elöbb volt bent az OBI-n 2 pöcsfej, aki direkt TK-zot több mapon keresztül végig és ezzel tönkretették 20 valahány ember játékát. GRATULÁLOK
Ki kéne találni ezek ellen valamit, mert ez tarthatatlan.
Kéne valami bizalmas, aki sokat jáccik az OBI-n, akinek lenne Admin joga és kibannolná a csába ezeket a mocskokat.
Ennyi -
#9760 Tyler Sandy a durva.
beülök a gépbe alám dobja a gránátot.
szólok neki fejezze be erre megin alám dobja.
3x csinálta meg. -
#9758 OBI adminok a CRAIGHACK nevő csoka TK-zik de nagyon durván. -
Charon #9757 Hello!
Srácok csináljatok valamit azzal a Craghack nevü fazonnal mert igy nem lehet játszani folyamatossan tk-zik s mindenkinek ugat
-
#9756 Távolra pontosabban lehet lőni vele, látod hol a "hitbox", hova kell lőnöd, hogy találj. Ezért "zavarhat", bár valóban nem cheat, csak akkor ezt publikáljuk, hogy mindenki használja, mert jó. :) -
#9755 LSC-nek sajna igaza van ha vérzik a pali nem biztos,hogy sebződik is:( -
#9754 Arról beszélek. Mindenesetre nem akarom elölről kezdeni a vitát, nincs is miről, csak megjegyeztem, hogy az látványon túl van egy plusz funkciója is a vérnek. -
#9753 Így van , az a Meriless Addon-ban amúgy is alapból van és senkit nem zavarhat , mivel ez nem cheat . -
#9752 viszont átbasz a blood pach.Mégpedig azért mert nem a szerver állását veszi amikor vérzik,hanem a crosshair állását.Aztán vérzik mint állat azthiszed szarrálőtted közben lehet hogy elsem találod.Utánna meg jön a csalózás stb.Ami a merciless addonj-ban van vér az szerintem jól működik. -
#9751 Szolnok .Már hat napja ilyen .Pedig előtte , soha nem volt gond , egyedül a karbantartáskor volt 4 napig ebben az időben jelentős és állandó szakadás , de az bejelentett volt .De hogy ez most mi lehet ?! Akik figyeltek az OBI szervereén az elmúlt napokban , azok csak azt láthatták , hogy skorpio7 joined , majd 2-3 perc múlva disconnect , újra joined , majd disconnect , stb... Egy kicsit azért ez unalmas , mert nem az OBI tehet róla , sajnos bármelyik szerverre is mentem , mindenhonnan ez történt . :( -
#9750 Blood patchet miért ne lehetne? Te dolgod, csak nálad látszik. Én is használom, és tanulságos, hogy amikor arról pofázok hogy fura a sebzés, akkor valóban: látszik, hogy nem csak a levegőbe lövök, hanem az illető már 4-5 ször kapott "véres lövést", de köszöni jól van. -
#9749 Van egy szabály, hogy hány százalék leállás után nem vagy köteles havidíjat fizetni. Meg kellene nézned, ha tényleg ennyire szar a helyzet. -
#9748 Skorpio, hanyadik kerület ? (egyáltalán BP?)
Itt a 13.ban nincs vele gond.
CB-sek, kéne valami IRL összeröffenés majd. Kíváncsi vagyok a fejetekre :)) Meg inni se jó egyedül :)
DB -
#9747 Mi az új benne ?
Mondjuk egyből felrakom most . -
#9746 A chello sem a tökéletes működéséről híres mostanában .Mostmár 6 napja szarakodik este 8:00-tól majd éjfélig , állandóan ledob a szerverről .De ami a legjobb , minden második nap egy az egyben bevirít a szép narancssárga lede , ami azt jelent , hogy ohne net . :(((
Tegnap is ezt történt , halálpontosan akkor ( 19:56-kor ) , amikor BF-ezni akartam felmenni .Na ezt meguntam , mentem is inkább a SoA-zni egyet .Az legalább nincs kitéve a net viszontagságainak . -
#9745 Akarom mondani, Sgt. :)) bocsi -
#9744 "Decreased grenades damage vs. tanks by 33%"
:))) heheheeee
Ltn. ..::CB::..DonnieBrasco, tank commander -
#9743 Van 3.2-es merciless addon.
www.bfcentral.com