109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• magus
    nem a penz a kerdes. hanem lustaa geci vagyok. mega hutoig sem megyek el ehenhalok azh agyamban ha kell...kene keresni mar egy klant.. vagy alapitok egyet. mint war3ban
  • zsolesz
    A mikrofon a legkevesebb, ha akarsz fillérekért kapsz már Szóval az nem akadály ha játszani akarsz!!!!!!!!!
  • magus
    aham. hat en csak neha jatszom mert nincs nagyon idom. illetve jovoheten szunet. bar ugysincs mikorfonom. szoval bukta
  • LSC
    kira kössz,de honnan vannak a smile-ik?
  • zsolesz
    Hali guys! Megnéztem az oldalt, le a kalappl igényes, részletes, minden benne van aminek ott kell lennie! Egyetlen megjegyzésem lenne, de azt mailban küldöm Petko!
  • LSC
    Büszke vagyok arra hogy benne vagyok a csapatban.
  • LSC
    Mégeccer gratula az oldalért nagyon igyényes.
  • Petko
    a ts2 teamspeak hangkommunikacios progi (olyan mint a roger wilco csak 100x jobb)
    Másrészről nem zárunk ki senkit aki kezdő, mert igaz hogy a 80% a remélhetőleg a szervereknek hbas lesz, de a maradék 20% on bárki kipróbálhatja milyen a bf1942, esetlek tkzhat és baromkodhat egyet amikor kedve van, de amennyiben megtetszik neki a játék, és úgy dönt, hogy a jövőben rendszeresen fog játszani vele, akkor rákényszerül hogy jelentkezzen tagnak, és szabályosan korrekt formában játszon. Ja es ez még nem jelenti azt hogy nem játszhat szabadon, mert a hét 90% ában szabad módban lesznek a szerverek, csak alkalmanként lesz néhány szerver match módban, azaz szervezett játék közben.
  • magus
    szerintem ez geciseg. ezzel azokat zarjatok ki akik kezdok. marmint aki csak uy jatszani szeretne az elfelejtheti a bfet mert ti összehangoltan akartok jatszani?

en neha felmegyek kezdo neven vhova... mi az a ts2?
  • Petko
    ja és azthiszem elindítok egy domain regisztrációt a hba.hu névre, amíg még nem foglalt
  • Petko
    Most végeztem vele igazándiból.

Szóval mostantől hivatalosan is üzemel a hba oldal, itt:

http://hba.unisoft-systems.hu

Továbbá keresek olyan lelkes katonákat akik értenek flash hez, és szivesen frissítenék az oldalt időnként.
  • Tyler
    Láttam,hogy feltőltőtted az oldalt kira lett.
  • Tyler
    jó az oldal.
  • Petko
    jaja az mostmár jó lesz:)
    ma este viszont a hba oldallt kovácsolom még, de nemsokára kész lesz.
  • Tyler
    THX,leszel holnap kéne már egy kis tűzijáték
  • Petko
    ja de mondom csak a szabadjátékban nem kötelező. A szervezetteken kötelező mindenkinek csapatokba rendezve ts2n lenni. Viszont aki csak dtk mentes, korrekt keretekben akar játszani a hbas szerverekben, amikor szabadjáték van, annak semmilyen ilyen jellegu kotelezettsege sincs. Mindenki belephet es jatszhat jobb korulmények kozott ahogy eddig az obin, további kotelezettseg nelkul. Viszont lehetosege lesz a kotott idopontos szervezett jatekhoz, ahol sokkal kotottebb szabályok és játékmod van. De mint mondtam ez egy plussz lehetoseg, es senkinek se kotelezo ilyen jatekokon megjelennie.
  • Lifeforce
    Most szúrod el a csapatjátékot azzal ha a HBA szervereken nem teszed kötelezővé a ts2-őt.Ma le a kalappal mindenki elött rég játszottam ilyen jót mint délután.Persze hagy mondjam el, hogy a 28főből 17-18fő ts2-zött Összehangolt, olyan igazi csapatjáték volt mind a két csapat felöl.
  • Petko
    megtörtént
  • Tyler
    Hi
    Petko lécci adj admin jogot a TS-re mert valahogy elbasztam.Tegnap is volt egy csáko akinek egyfolytában elviselhetetlen zaja hangja egy szálse és ráadásul jőtt utánnunk a szoobákba.
  • Petko
    skorpio: te tökéletesen látod a dolgot, alaphelyzetben is ez a célom a hba val, hogy idővel úgy alakuljon ki hogy minden szerver admin, és korrekt játékos csatlakozzon. Körülbelül a leendő szerverek 80%-a hbas (csak tagok johetnek fel) legyen, és akkor ténleg meg lesz oldva a rendfenntartás. (admin joggal rendelkező tisztek)
    szabi.hu: neked küldtem levelet.
    lifeforce: a hbasoknak nem kötelező a ts2 használata, kivétel a majdani szervezett játékok speciális helyzetében. Szabadjátékban nem kötelező, se a játékon belüli szervezettség meg parancsteljesítés. Viszont természetesen erősen javallott.
    süni.hu: jónak látom az ötletedet. A 20/30 as limit megfelelő lesz, és egyébként is a szervezeten belül majd lesznek áthelyezések aszerint, és gyakorlatilag egy jobb playerért "megharcol"-hatnak a századok.
    A unisoftos ts szerverre csináltam az eddigi századainknak csatornát, és kérhetik mailben ha jelszót akarnak rá. Viszont már egy forum commentbe mondtam, hogy késöbb nem szeretnék külön század csatornát a játékok közben, hanem minden hbas szerverhez, hozzárendelt csapatcsatorna legyen csak, mivel a századok igyekezzenek az egy csapatban lévő többi század tagjaival is játszani, és ugyanígy mondom, hogy a késöbbi szervezett játékokban, ugyanígy a csapatelsztás során amennyiben csak néhány tag jön egy századból, különböző századok tagjaiból vonunk össze csapatokat.
  • Lifeforce
    Nem azt mondtam, hogy monitort szoktam ott vásárolni de még cd-t sem mert piszok drágák.DE!!!
    Amiből ők tudnak venni több raklappal az jóval olcsóbban is tudják venni és adni is.(AKCIÓ)
    Persze sohasem veszem meg a leg olcsóbbat.
  • Viking
    ÁLLÍTS ÁT 32 BIT-RE, ÚGY LEHET HOGY MENNI FOG.
  • Petyus_
    Nem is újságoltam el neked, hogy tegnap CreMet (asszem) lekéseltem Wake-en!! :)) Az üldözöttből üldöző lett! :)))
  • The Garrett
    hehe holnaptól én is CSzek... lesznek ott nagy késelések mi? Petyuskoma! :D
  • Petyus_
    :)

Nem is akartam beírni a fórumba, csak a végén már 3szor lövette le magát sniperrel (ugye Tyler? :)), amikor ordítottam rá, hogy mozogjon folyamatosan. :) Lehet meg is sértődött a kiabálás/lámázás miatt. :))
  • Petyus_
    "Mostanában senki se céloz" én mindig felmegyek a legjobb magaslatra onnan próbálok jó célt lőni. :) Persze van amikor nincs pofám scouttal játszani, pl. ma Omahán Allied oldalon 50% a parton sniperrel campelve akaert frageket gyűjteni, aki zászlót akart foglalni, az meg csúnyán belefutott Medic! tankjába. Hiába kértem, hogy legyen csak egy sniper, mert az is elegendő lett volna...
  • Manta
    Nálam is játszott tegnap egy haverom, ő sem értette meg, hogy tank ellen nem géppityuval megyünk...
  • Petyus_
    Mindenkitől bocs az utóbbi bő egy óra lámázásért ami a nevem alatt folyt, csak haverom képtelen volt megérteni, hogy ne vigye el azt a rohadt APC-t, meg ne pisztollyal akarja lelőni, mert nem csé, meg ne legyen scout, mert nem awp... de nem hallgatott rám, kicsit öntörvényű gyerek. :|
  • Dud [OBI]
    Majd minden fórumban vannak ilyenek. Ezt pl. egy SOF2 fórumban láttam. A linkeket ki szoktam másolgatni magamnak. Itt van jó pár ilyen smile: SOF2files
  • The Garrett
    a sarki informatika voltban 1e Ft ért is lehet kapni mike-t a vilko/ts hangminőssége ugyse olyan jó hogy profi cuccost megérje venni hozzá.
  • Dud [OBI]
    Itt az oktatás: Landor2page
    Bármilyen ilyenre jobb klikk és megmutatja hogy hol van. Szal kimásolod a helyét és belinkeled. Ennyi
  • DonnieBrasco
    MediaMarkt ?????????????, Ahol 88+Áfáért akarták adni azt a DTT 2500-ast, ami máshol 50+fa volt ?????
    30 ezres monitorokat árulnak 60ért ???

Hát gratulálok :))
  • Lifeforce
    Na aki mikrofonos fülest akar venni annak azt tanácsolom, hogy mennyen be a mediamarktba és ott nézzen körül.Én 3pénzért vettem egy nagyon profit.Igaz én minőségre mentem és nem márkára.A kettő sok esetben nem ugyan az.Ált iskolában zenét tanultam tehát nincs bot fülem és merem állítani, hogy basszus mint állat magas mint állat párnás de nem nagy, tehát kényelmes.Nagyon + vagyok vele elégedve.
  • Petko
    jaja, csak most a perpillanati obis allapotokra utalt.
    Még ahogy itt volt időm átfutni soksok érdekes dolgokat irtatok amihez van közöm, de most nincs mindenre időm átolvasni, meg válaszolni, hanem majd este irok. Addig is jó fórumozást:)
  • ssc-suni-hu
    Igen igen, ilyet en is akarok
    kodok?
  • ssc-suni-hu
    201-es szazadnak ment az e-mail
    olvassatok mihamarabb.
    A weblapnak most kezdek neki
  • LSC
    Már rá jöttem de honnan lehet letölteni ilyeneket?
  • DonnieBrasco
    Petko, HBA-s meccsen egyszerűen csak kijelölsz valakit scoutolni. Parancs az parancs, te meg hadnagy vagy vagy mi :))

DB
  • LSC
    Én vettem egy 700ft-s fejhalgatót mikrofonnal,és rátuningoltam a régi fejhalgatómra a mikit.Egész jó lett.
  • Petko
    természetesen hban a cheates azonnali kizarassal jar, ez magatol ertetodo annyira hogy bele se irtam:) Kliens oldali skinek blood patcheket mindenki ugy hasznal ahogy kedve tartja. Viszont a viewdistance ot nem tartom cheatnek, es pl. velem jol kikur a dice ha kiszedi, mivel en csak 130 as distanceel tudok tuzerkedni ugy ahogy szoktam, mert mostanaba senki se celoz, es csak latotavolsagba tudok lovoldozni.