109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Timber
    Szoltam Zolynak is .. szoval nemsokara elokelo vendege lesz a levlistnek ^.^
  • Timber
    megvolt ^.^
  • Petko
    ja de még sajna nincsnenek. Esetleg ami tetszett, a bf1942files.com on volt egy allied légvédelmi jármű. Azt talán be lehetne rakni, bár az is elég bugos, meg akkor nem lesz m10 a játékban.
  • BurnBaby
    "Vannak uj fegyverek amit singlebe lehet hasznalni
    "

ergo ezek kliens oldali, nem pedig szerver oldali cuccok. ha te felrakod magadnak, tudod használni single player modeban.
    Láttam vannak fegyver meg player skinek - azok gondolom multiban is úgy néznek ki, ha felrakod. De a szervernek ehhez nem sok köze van :)
  • szabi.hu
    Ezekből az ujdonságokból semmit nem lehet feltenni a magyar szerverekre?
  • BurnBaby
    a "főnök" (lol) nyaka a legjobb cél a gránátoknak.. ha nem gránátozod le biztos engem lőtt volna ki rögtön utána :P
  • ssc-suni-hu
    Ugyan ugyan, nem tesz semmit.

A kirandulasotok franko volt hallgatni is.

Tobbieknek:
    Freddy vezette a dzsippet, majd egy ido utan mondja eltevedt.
    Erre Frankie, majd en mutatom az utat Freddy atadja a kormanyt, aztan csak rohogesek, mert o se tudta csak vagizott :-), a kis jel a terkepen, meg osszevissza forgolodott. :-)
  • BurnBaby
    amúgy is.. hallgatni arany :)
  • ssc-suni-hu
    de erdemes hallgatni is, ha mikrofon van, mert abbol is lehet gyors infokat szerezni.

bocsanat

de erdemes hallgatni is, ha fulhalgato van, mert abbol is lehet gyors infokat szerezni.
  • ssc-suni-hu
    OK
    de erdemes hallgatni is, ha mikrofon van, mert abbol is lehet gyors infokat szerezni.

En is hasznaltam igy azert, emig nem volt jo mikrofon, halgattam es irtam, haznalhato volt.
  • ssc-suni-hu
    Ja ezt az oldalt en is ajanlom mindenkinek, en is naponta egyszer letoltom az ujdonsagokat.
    Vannak uj fegyverek amit singlebe lehet hasznalni
    a kedvencem az APC-re epitett legvedelmi loveg, meg a dzsippen levo gepfegyver a hatso uleseknel :-)
  • BurnBaby
    hát ha tom henkszek ellen kéne játszanom fölösleges lenne, hogy lőjenek rám, már a röhögésbe belehalnék (bár ez utóbbin süni is dolgozott tegnap este a ts-en viszonylag nagy sikerrel ,)). meg szerintem blood patch nélkül is boldogulok a kis ártatlan lelkemmel :))

Pvt. Ryan
    ,)
  • Crem
    Nagyon jó Módok illetve skinek vannak oldalon!!!!

Remélem hajnali 7:12 kor nem hibáztal el semmit...
  • Manta
    Bocs, nem vettem észre. Tudnám használni, van is mikrofonom, de ugyanaz a gondom, mint Borgnak: zavarnám vele a családot. Persze néha tudnám használni, ha meg nem akkor passzív módon.
  • skorpio7
    Majd pénteken kiderül , miért is olyan frankó ! :)
    Sajna most egy kis munka vár rám a következő napokban , így net nyet lesz .Azért sose lehet tudni , nem-e benézek a frontra is egy kicsit . :)
  • ssc-suni-hu
    Manta + Wallen
    Jatek kozben kerdeztem toletek tobbszor is, de nem valaszoltatok.
    Csak azt akartam megtudni, hogy tudjatok-e hasznalni a TS2-t?
    Nem felelosegre vonas, mert ilyen nem lehet, csak erdeklodok, mert tok jo kis beszelgetes alakult ki BB, FreddyHawk, Frankie kozott.
    Szoval ha tudnak a tobbi 201-es is csatlakozhatna minel elobb.

En vettem egy 1.700 Ft-os headset-et, es tok franko, szoval minden muxik normalisan nekem is.
    Csak ajanlani tudom mindenkinek.
  • Manta
    Észrevettem, hogy nem megy az ejtőernyőzés ha nem gépből szállok ki, csak úgy zuhanok. Mitől van ez, s mióta?
  • [DF]ricsik
    nagyon durva
  • Viking
    Na vki világosítson fel hogy mi a helyzet most szervereken meg ilyen apróságok, mert egy ideje már nem követem a fórumot se nem játszottam már egy ideje, ellenben most kedvem támadt egy kicsit Battlefieldezni, szál pls mondjátok meg mi a pálya.
  • Adi
    Parasztok az emberek ennyit erről!!És amikor elviszel egy gépet és te már rég megszületél vagy mi res respawn....nem tom na mindegy azt láttom: aki elvitte a géped a kurvaanyát!! és elötte rálő a gépre..????Áhhhhh
  • Manta
  • Petko
    dave nevü gyereket azonnal banlistre. A rohadt gecije dtkzott mer elvittem egy tuzerseget. Alam dobta a granatot. Kurva annyat.
  • Manta
    Hehh, ma volt egy tékás gyerek, mindenki futott a pálya elején (Kursk?) a tankhoz, erre ő lelövi Medic!-et, meg engem, majd elviszi a tankot. Kicsivel később beírja, hogy bocsi, de neki kellett a tank...
    Sajnos hamar kilépett, nem volt időm megtalálni, és végezni vele, mint egy kutyával
  • Borg
    kibaszott lagos ma nekem OBI. repülök csak simán kurskon, egy rohat bombát nem eresztettem el, gépágyúval sem lőttem, erre kiirja teamkilled?
    Közelharban esélyem sem volt, simán kilőttek, mire én egy tárat belenyomtam, engem látszólag egy lövéssel kicsináltak..
  • WiNters
    kezd elegem lenni....
    belépek.3 perce játszok éppen gépre várok midwayen.Ott állok erre megszületik vki felém fordul és agyon lő.A mögöttem állót szintén.Erre beírja bocs.Ki is jöttem.....
  • Borg
    Na fentvagyok TS-en én is.
    Ezúton is mondom a 201-eseknek, hogy CSAK hallom amit mondanak, én nem beszélek.
    Nem azért mert nincs mikrofonom, egyszerűen a család miatt nem fogok itt orditozni:)
    Majd irok TeamSaybe, ha valami fontos van..
  • zsolesz
    Köszönöm a bizalmat!
  • ssc-suni-hu
    Petko latom szepen toltogeted fel az oldalt.
    Franko lesz
  • ssc-suni-hu
    Kuld el ha tudod.
  • ssc-suni-hu
    Medic!

Tegnap Wake-n vagy Midway-on mar nem emlekszem egy eleg csunya DTK-t csinaltal, en vezettem a tankot,
    te fent ultel a lovesz helyen, ossza vissza lovoldoztel a levegobe, nem csapattarsakra, hanem csak ugy.
    De egyszer elenkkerult egy dzsip, amiben ketten ultek, lassan mentek, vagy meg is alltak, mar nem melkeszem,
    de te felulrol 1 lovessorozattal kinyirtad a soffort.
    Az mi volt? Direkt, mert elalta az utunkat, vagy csak veletlenul (mar nekem is volt, hogy az eger gombja
    veletlenul megnyomodott az ujjam altal, mert a kispolc ala kerult ami az asztalomon van, szoval lehet
    veletlen is.) szoltam is, hogy „Medic?”
    De valasz es bocsanatkeres nem volt.

Emlekszel ra?
    Valaszolj, mert nagyon nem igy ismerlek, es meglepodtem a szituacion.
  • ssc-suni-hu
    Igy igy, ird meg legyszives, ki volt es melyik szerveren (ez csak erdekel)
    rakerdezunk es kizarjuk azonnal ha nem tud nagyon nyomos ervet (nyomos erv nem lehet: hogy a masik is azt csinalta)

Ez a legroszab a DTK ezt felejtsuk mar el legyszives. Mi a francnak.
  • BurnBaby
    csináltam screenshotot... ha hazatévedek megnézem.. bár lehet hogy csak megtévedt, mint egyszer jómagam is, amikor átmentem segíteni a másik oldalnak, mert nagyon fogytak, de elfelejtettem hogy már nem ellenük vagyok és lazából lenyomtam 3 csapattársat is, úgyhogy azonnal elvesztettük az egészet :)))

és lehet hogy végig suicide-olt... szal.. nah mindegy majd megnézem :)
  • Petko
    akkor azért süni a felelős. Ha ilyet láttok szoljatok neki, meg mondjatok mi volt a neve.
  • BurnBaby
    szeretném ha engem is előléptetnétek, mondjuk dezertőrré vagy ilyesmi :)))
    esetleg lehetek én az beépített bomlasztó elem az ellenfél csapatában? ,) tegnap éjjel is volt egy ilyen a 201-esektől, -18 ponttal végzett :))
  • Petko
    jah zsozso törzsőrmesterre gondoltam, nem zsolora. bocsesz :)
  • Petko
    összecsúszott de már mind1 remlélem így is olvasható
  • Petko
    na pasetolok híreket a hba.unisoft-systems.hu-ról:
    Flt. Petko [1st] - 2002. október 27. 23:00 Üdvözlök mindenkit. Ezennel megnyitotta kapuit a HBA oldal, és folyamatosan frissülni fog remélhetőleg mindenféle hasznos infóval. Elsőként mindenkinek javaslom hogy olvassa el az infókat, és a szabályzatot. Amennyiben pedig megtetszik neki a szervezet, jelentkezzen valamelyik toborzó századuk századparancsnokánál további egyeztetés végett: Lt. Süni [201st] - [email protected] Ssg. Zsozso [401st] - [email protected] További infók: - Minden századnak csináltam saját ts2 csatornát a unisoft-systems.hu szerveren. A századparancsnokok kérhetik mailben, hogy jelszóval levédjem a csatornájukat. - Kérek minden tisztelt katonát (nem kötelező jelleggel), hogy az publikus szerveren próbáljon meg a tőle telhető módon a nevébe beiktatni a rangelőtagot, és a századát, mert így legalább meg fogjuk ismerni katonatársainkat. Emlékeztetőül a HBA szervereken kötelezően használandó formátum "Rng. Név [xxxth]" lesz. Próbáljunk meg a nem hba szervereken ehhez közelíteni. És mindenkinek javaslom, hogy ezentúl gyakran látogasson ide, mert hamarosan frissítések várhatóak!

Flt. Petko [1st] - 2002. október 29. 15:30 Nos akkor a mai napon az első előléptetéseket szeretném bejelenteni. Először is magamat előléptettem főhadnaggyá, a piramis kiterjesztése végett. Mostantól "Flt. Petko [1st]" vagyok. A döntés ellen az utánam következő 3 tisztnek joga van 24 órán belül fellebbezni. Továbbá előléptetem Süni főtörzsőrmestert hadnaggyá, a kiváló századszervező tevékenysége miatt, és ugyanezen okból Zsolo őrmester mostantól törzsőrmesteri rendfokozatot kap. Ők mostantól "Lt. Süni [201st]" és "Ssg. Zsolo [401st]". Rajtuk kívül előléptetem Charon és Zsolesz közlegényt az első századból a kiváló csapatorientált játékuk miatt tizedessé. Mostantól ők "Cpl. Charon [1st]" és "Cpl. Zsolesz [1st]". A döntés ellen a századparancsnokuknak joga van fellebbezni 24 órán belül.
  • BurnBaby
    nagyon ráérek melóban, az :)))
    szal képletesen: burnbaby majd kiugrik a bőréből..

tudom.. már megint úgy viselkedek mint egy 14 éves :)))) bocs? :)
  • ssc-suni-hu
    Ez most akkor mi is?
  • BurnBaby
    ,)