109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10170 ugyeugye ezert jo a Suni nick vagy a legjobb csak az S :-) -
#10169 Megfontolom... bár nem tudom, teljes értékű harcos leszek-e így :))
DB -
Petko #10168 jah, de amit én javasoltam az a Sgt. DonnieBrasco [1st], bár nálad ez se férne ki:) Akkor legyél Sgt. Donnie [1st] :) Jelenleg meg az obin mondjuk igy: Sgt. "CB" Donnie [1st] -
#10167 Sgt...::CB::..DonnieBrasco/HBA-1St
Hát azért ez lassan kezd vicces lenni nem ?
DB -
Borg #10166 ja. Na mind1, ötöljétek ki führerek, de szerintem a nick elöl legyen... -
Petko #10165 ja de a HBA t meg el lehet hagyni, mert meg anelkul se biztos hogy kifer. Igy oda jutnank amit en mondok, de ez meg nem eleg egyedi a szazadok szamara. -
Borg #10164 igaz, bocs.
Locutus-Pvt-HBA/201th
vagy max Pvt.Locutus-HBA/201th -
Borg #10163 Ja meg a másik, hogy a 201-esek miért folyton csak axisba képesek játszani? én eddig akárhányszor voltam, estefelé, mindig csak axisba állt az az egykét 201-es.. -
Petko #10162 ja de a rangot lehagytad. Ha szabványos lenne akkro könnyen ki lehetne olvasni sztem. -
Borg #10161 Figy, én azon tanakodtam, hogy sokkal jobb lenne, ha mindenkinek a nickneve a teljes megjelölésében elöl szerepelne.
Tehát pl Locutus-HBA/201th
Ugyanis én pl folyton megkeveredek mire a listából kiolvasom, hogy ki kit ölt meg, meg ki mit csinált, mert a nevek nem a nickel kezdődnek!
Mit gondoltok? -
#10160 Ja en is ilyenre gondoltam :-)
Wake az jo palya
csaka akkor unom ha mindharom arany az enyem
( (.) /\ (.) )
oh nagyarcu vagyok mi? -
#10159 Nallunk bennevan a rang es a szazad, azt hiszem csak ZSOZSOeknal nem lattam a rangjelzest a szazadnev nekik ius ott van. -
MEDIC! #10158 Jaja emléxem bocs az érintettől szvsz már akkor is elnézést kértem, de lehet csak akartam.
Szal Wake szigetet qrvára unom nem is csatázom ott nagyon. Akkor azzal szórakoztam, hogy a jeeppesek elé lövöldöztem erre hirtelen megálltak a sofőr pedig kapot egy fejlövést. Mondom véletlen volt bocs még1*. -
#10157 Egyebkent ezt a keselest nem igazan ertem, eleg egyetlen talalat es annyi es halott vagyok?
Meg sose gyilkoltam le senkit kessel.
De mar haszanalok egy veres kes skint nemet oldalon :-). -
Petko #10157 ok ezt másként nem is gondolhattam volna, mivel nem hbas szervereken mindenki úgy hordja a nevét ahogy akarja. De azért mint azt már oly soxor megkértem akármilyen formában is használja, ha tudja akkor oldja meg és legyen benne a rangja és a százada. -
#10156 Ok en azt mondom, hogy amig nem lesznek HBA-s gyakorlasok, addig maradjon ugy, hogy szazadok sajat jelzessel legyenek.
A HBA-s szervereken meg ugyis csak HBA-sok lesznek. Es akkor ott lesz az altalad emlitett nevjelzes. De ez a jovo zeneje.
Nehogy elkezdje valaki, hogy kimaradnak az emberek ha lesznek HBA-s szerverek. Ugyis egyre tobb szerver lesz figyeljetek meg, amint lesz linuxos verzioja is.
A mostani ketto ugyis meglesz remelhetoleg (ezuton is koszonom mindkettonek, hogy dudok es tudunk jatszani rajtuk).
Es -
#10155 Petko, de mi legyen az olyan kaszott hosszú nevűekkel, mint pl. én ? SárkányfűáRUSHról nem is beszélve :))
DB -
Petko #10154 freddy még ehhez visszatérve pont ez a gondom, hogyha kiklánosodik, épphogy a kontroll fog elveszni, mert mindenki különállónak fogja magát érezni a többi századtól. -
#10153 Sajnos az egyesek számára nem egyértelmű, ámde nőietlen nyelvezetem mellett szexista is vagyok :)
Petko: Elkergetni hiába próbálkoznátok, max a topikból tudtok (de nem), a szerveren még mindig útban leszek ,)) És mondhatsz csúnyát, max kiszavaz az alattad levő 3, akinek joga van hozzá, aztán oda a HBA, oda a menedzsment meg a tabletta ,)
Süni: BB yo darabig marad BB, egyenlőre nem látom be a hasznát hogy besoroljatok, úgyse történik semmi (értsd meccsek, még csak gyakorlás sem). a pusztán a tömörség végetti tömörülésnek meg nem látom a hasznát :) Szal ha csináltok egy magyar ligát, vagy esetleg feliratkozunk a Clanbase bf international ladder-re, akkor majd valami :)
Azért a ts-re felmegyek néha majd zavarni a 201-eseket, hogy legalább (be) tudj szólni ha épp engem kergetsz és jól lekéselhesselek ,) (majd még próbálgatom hogy lehet a tankot kikéselni alólad... esetleg kiszedem vele a csavarokat és alkatrészekre bontom két lövés között) :) -
Petko #10152 ez nem is, csak amit én irtam volna.:) -
Petko #10151 ja de akkor pl. más századoknak hogy legyen? meg akiknek hosszú a neve azoknak hogy férne ki? (a HBA t szerintem tök felesleges odaírni ha benne van a szám).
Meg tudod süni azzal van a probléma még hogy te ugye a számot írod be és ez nagyon helyes, de a többi klán eredetű század meg akkro nagyon ragaszkodik hogy a számot elhagyja és a klánjelzését rakjha be, szóval kurvanagy a keveredés.
Meg mondom nekem az lenne a lényeg hogy legelöl a rendfokozat legyen mert az lényegesebb pontja a névnek mint a század, és annak kéne legelöl látszódni. -
#10150 Mi volt ebben a csunya?
Ja a jatekban en mar lattam ket tankot teljesen osszeborulni a lanctalpaknal fogva. Meg kutyaefektust is lattam mar tankoknal az is aranyos volt -
#10149 No akkor a nagyon javaslatom.
Bizzatok bennem fogadjatok el es nincs tobb vita.
HBA-szazadmegjeloles
vagyis a HBA-s katonaknak az elso resze az, hogy HBA-aztan a szazadoknal szokasos jelzes
201-eseknel pl lehetne igy (az en nevemmel bemutatva :-)
HBA-<<201-Lt-SUNI>>
ez tokeletes szerintem, benne van, hogy HBA es maga a szazad sajat osszetarto ereje (yeee)
na mit szoltok hozza
BB meg lesz BB
amig vissza nem jon -
Petko #10148 én is gondoltam rá hogy valami csúnyát mondok, de nem akarom elkergetni az egyetlen hölgy játékost ebből a topicból:) -
Borg #10147 Ja én általában korábban játszok, max 9ig.. -
#10146 Kicsit szexista lesz ez a topic, de nem baj, majd azt is csapatban csinaljuk :-) -
Petko #10145 ja de én meg bemegyek a szerverre és kurvára nem látom át hogy ki milyen rang, és honnan van. Így sose fog a tiszti utasítgatás jól működni ha így elválunk véleményem szerint. Akkor legalább valami olyan kéne hogy az eleje kötötten Rng. Név, és utánna olyan formában irjátok oda a számot ahogy akarjátok, de az első fele kötött ahogy mondtam.
Freddy én meg nem a kezdőkről beszélek egyáltalán. Azt nem DTK nak hívják amit csinálnak, és egyáltalán nem profikra vágyok a hbaban, hanem csak olyan emberekre akik nem élvezik azt hogy más játékát akarattal tönkreteszik. -
Petko #10144 jah de engem csapattárs gránátozott le akarattal, ezzel van bajom.
Jah elméletileg alám kerülhetnél, bár ahoz egy céghez kéne kerülni:) -
#10143 Ez sem igaz. Engem is egérrel a kezemben monitordobozban hozott a www.golya.hu anyunak :)))) -
#10140 Nemtom sikerült-e már legránátozzalak, de ma este különös gondot fogok fordítani rá, hogy legalább egyszer meglegyél ,))
Ha te most menedzsmentet tanulsz én meg menedzser asszisztens vagyok akkor mehetek alád - ha lesz róla papírod :P -
Petko #10138 nekem ugyis mind1 mivel menedzsernek tanulok egyetemen:) ugyhogy igyis ugyis az lesz.
Másrészről meg azér csinálom mer bemegyek egy szerverre és maris elmegy az egésztől a kedvem arra a napra, annyi idiótával van telitömve a szerver. Attól kapok agyvérzést inkább ha a faszi gránátot dob alám mert elöbb érek a tüzérjárműhöz. Meg mindenki szarik célozni, összevissza dtk zik, úgyhogy ilyen módon nincs nagy jövője a normális játékosoknak. -
#10137 jah petko kicsit túl komolyan veszi magát aztán majd jön a menedzser betegség meg a menedzser tabletta aztán csak csodálkozik ,) -
#10136 azt csinalom :D -
Petko #10135 huzzál dolgozni lalee -
#10134 vááz petko egyre idiotabb leszel :DDD -
Petko #10133 jó:) -
Petko #10132 Friss hírek a hba.unisoft-systems.hu-ról.
Flt. Petko [1st] - 2002. október 30. 13:00
- Először is Charlie tizedes csinált egy HBA levlistet, amiért tőrzsőrmesteri fokozatot kap. Mostantól ő: Ssg. Charlie [1st]. A kinevezésében az is közrejátszott, hogy maximálisan igyekszik csapatorientáltan játszani. Az említett levlist itt érhető el: http://lista.prim.hu/[email protected] Kérek minden HBA tagot, hogy iratkozzon ide fel.
- Eddig jól ismert Kreeztal katonatársunk, a 69. század parancsnoka nevet változtatott és ezentúl ő: Sfc. Timber [69th].
- Süni hadnagy felkeresett, az ügyben, hogy a szabályzat szerint kiírt, HBA szervereken kötelezően használandó névjelzés helyett lehetne minden századnak szabadon választható névjelzése. Én az ötletet nem helyeslem, mivel mindenkit emlékeztetnék, hogy ez egy egységes nagy szervezet, nem pedig kis különálló szervezetek uniója. A századok csak annyit jelentenek, hogy egyes katonatársaink közelebbi barátságban vannak egymással, de ettől még a többi század tagjai ugyanúgy katonatársai, és ugyanúgy érvényesek a rangbeoszások, és az erre vonatkó jogok és kötelezettségek más századok tagjai között. Szeretném ha mindneki igyekezne a HBA szervezetében és nem "klánokban" gondolkodni ezentúl. A névjelzésre vonatkozó dologban várom leveleiteket mi a véleményetek, bár én úgy érzem, hogy aki ilyen változtatást akar, az nem igazán törekszik a szervezet egységességére.
- Ezen kívül még kérnék mindenkit újra, hogy a publikus szerveren nem kötelező a HBA szerveres névformátum, de mindenki próbáljon meg az és a klánjelzés közti rendszert találni, hogy megismerjük egymást. Én ezennel az első századnak javaslom a publikus szerveren a Rng. "CB" Név [1st] jelzést bevezetni. -
Lifeforce #10131 -
#10130 Hat ha jol emlekszem olyan 21-tol 01.30-ig voltunk fen folyamatosan tobben is.
Az a Repulos TK meg nagyon el van rontva tenyleg.
Fogalmam sincs. De ugyanez a helyzet dzsippel is -
Borg #10129 fent voltam náhány órát este TS-en, a 201esen, de senki nem volt rajtam kivül...
Egyébként ha 2 friendly gép összeütközik a levegőben, akkor mi dönti el, hogy kitől von le -2t a TKért??