109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Manta
    Ha a tegnapi(?) esetet vesszük például, ahol Medic! énén voltam az áldozat, pusztán mert tankért mertünk szaladni, akkor ha nem lőjük le páran a gyereket, akkor azt hiszi, hogy ez teljesen normális eljárás (úgy játszik, mint offline, gép ellen), be is írta, hogy azért ölt meg 2 csapattársat, mert NEKI KELLETT a tank. Így viszont elég hamar ki is lépett...
  • Timber
    na en csak annyit mondanek, hogy a TeamSpeak 2 az szuxx. de nagyon.

Ma is probaltuk hasznalni de egyszeruen 5bol 3 embernek kalap kaki volt. Szoval a CODE marad a RWnel... ^.^

Remelem ez a HBAban nem hatrany
  • Manta
    De a világbéke, mint fogalom se létezik, s gyanítom, hogy nem is fog.
  • DonnieBrasco
    "Addig verlek amíg békés nem leszel" tipikus esete.
  • DonnieBrasco
    Szerintem meg nem érthető. Ebben valszeg sosem fogunk egyetérteni, de azt be kéne látnod, hogy soha nem fogod az embereket leszoktatni a DTK-ról, ha viszontDTK-zod őket. Lásd nagyban USA és arabok...

DB
  • Manta
    Nekem a TK-val semmi bajom, előfordul. Én is elkövetem néha, sose haragudtam TK miatt, de a "bocs" az elvárható (kivéve pl. pilótánál). Viszont a "nekem kell a jármű" esetekben már érthető ha valaki él a "reDTK"-val, viszont az ilyen CragHack(?)-féle eseteknél, amíg nincs ban, addig ez az egyetlen megoldás, hiába a szép szavak: amíg szabadon csinálhatja, csinálni is fogja, ha viszont mindenki rászáll, és újraéledni se tud gyakorlatilag, akkor hamarabb feladja.
  • DonnieBrasco
    A lentiekből ha nem volt egyértelmű:
    SEMMILYEN Okból nem indokolható, és nem tolerálható a DTK, ha "sima" játékban történik.
    Ha HBA-s szerveren történik, felettes által, súlyos szabálysértés/parancsmegtagadás miatt, akkor lehet _talán_ jogos, de szvsz kétlem, hogy ilyen valaha is lesz.
    Az ellenséget lőjétek, könyörgöm, aki meg nem, annak el kell magyarázni (NEM NEM és NEM úgy, hogy lelövöd), hogy ezt nem kéne, ha nem lehet elmagyarázni akkor BAN.

Ez ilyen 1szerű

Borg: a véletlen TK nem DTK.

DB
  • DonnieBrasco
    BÁRMILYEN DTK (Direct Team Kill) f*szság, akkor is, ha "ő kezdte" - (húzás vissza az oviba), akkor is, ha elvisz egy dzsipet/tankot/bármit egyedül. Hadd nyomja, legfeljebb sose lesz HBA-s.
    Mi veteránok kibírjuk pár kisgyerek bénázását.
    Amit a dragonon, OBIn sem akar senki látni: a -60 felé haladó seggfejek. Megoldás SOSEM az, hogy lelődözzük őket: sokkal inkább admin jog egy-egy bent lévő, "bizalmi" embernek, és BAN forever (no mercy :)

DB
  • DonnieBrasco
    Akkor ne dzsippel menj
  • Borg
    más kérdés ha valaki a harc hevében véletlen TKzik, egy eltévedt bombával, vagy gránáttal stb.

Az meg megint más kérdés, hogyha valaki DIREKT TKzik, lelövi a csapattársait hogy repülőhöz jusson, vagy egyszerűen csak jól elszórakozik rajta, hogy az anyahajóról felszálló gépeket felrobbantja...
  • tokfej
    Amugy a repülőt én lőttem szét. 10 métert ment a dzsippel azért hogy repülhessen:( Nekem ez volt az első meg az utolsó is...
  • tokfej
    mi egy kultúrált csapat vagyunk
    ugyi
  • ssc-suni-hu
    Na ezekert mondom mar miota, hogy nem kell visszaloni.
    Aki direkt DTKzik, az ugyis kitunik a multkori -60-as Crackhack emberke pl.

Szoval hadjatok mar az ilyen dolgokat aztan majd elmulik, igy meg gyulolet lesz belole (gyonge nagy szavak?)
  • szabi.hu
    mostantol minden TK kiirtok ide,mert akkor foglalnék pár oldalt néhány jopofa gyerek nickjének,amugy meg a papir mindent elbir,tanuk nelkül nincs itélet,ezért van BHA,néhány tag mindig fenn van,BHA körökben az ő szavuk kell,hogy döntsön !! amugy ma du. engem ált. saját csapattársaim nyirtak ki,tiszta helyzetekben,egyik sem közülünk való volt[401st],néhány ,a csata hevében elkövetett TK-m nekem is volt,főleg gránáttal.
  • SZEG007
    Én is felfigyeltem hogya Bocage pályán vagy hárman haltunk meg mert az eggyik 401es felkapta az agyvizet azért mert egy ember elvitte a dzsippet a repülökhöz.Ekkor a 401es szétlötte a repülöt a másik csapattárs kiszált, és elkezdte a gránátokat dobálni, és persze én aki semmiröl sem tehet huzom a rövidebet
  • Petko
    amint kidobjak a linux servert maris 3-4
  • Manta
    Ok :)
    Az mikor lesz egyébként?
  • Petko
    neeeee :)
    mostmár épp sikerült lezárni.. erre te..:)
    egyébként szerintem ha a ranjelzés elöl van, semmivel se lassabb a név megtalálása..
    megmár akkor lezártuk azzal gyakorlatilag, hogy perpillat ugy hasznaljatok ahogy akarjatok, a hba s szerverek inditasanal meg majd visszaterunk ra.
  • Manta
    A nick témához: én is azt mondom, hogy a nick legyen legelöl, a többi csak utána, mert így átláthatóbb. A szabványos rangjelzés és egyéb kiegésztő karakterek amúgyis uniformizálják a neveket, így viszont ha valakit keresek (név szerint), akkor hamarabb meglelem.
  • Borg
    nekem is axelero van, semmi gond vele
  • Petko
    lele
    ritkán nálam is probléma van a mail szerverrel de néhány perc mulva megjavul általában.
  • Adi
    axeleros
  • Adi
    Petko láttom axleros vagy!!Te a mailodat normálisan letudod ellenőrizni??
  • Adi
    THX
  • Petko
    aha ebből zsolt ami probléma, ugyhogy utánnanézünk a gyereknek. A századparancsnokának azonnal szólok:)
  • Manta
    Ááá, valami bug volt, vagy nem vagyok magamnál, de a te hozzászólásodnál Adi-ét láttam mégegyszer.
  • Manta
    Hangerőszabályzó
  • Lifeforce
    winfos/vezérlőpult és a hangoknál a felvételi oldalon a mikrofont jelöld ki és ok.
  • Borg
    Na akkor a következő emberkék ellen kérnék szankciókat bevezetni:

Pvt. Zsolt 401st Battleaxen lőtte a felszálló gépeket, amiket az orra elől vittek el.
    Ez még csak hagyján, de az alábbi 3 ember,
    Cicakaki
    Creepin Robert
    KOKO
    pedig most az iwojima 3. körében lebújtak a gépek mellé az anyahajón és MINDENKIT TKztak folyamatosan. Engem is vagy 5x egymás után. Fél perc alatt el is vesztettük a 3. kört...
  • Adi
    Emberek hol lehet beállítani azt, hogy lehesen mikrofonba beszélni??
  • Lifeforce
    De szar basszus nem engedi a hang beillesztését :(
  • Lifeforce
  • Petko
    ok ugy legyen a nev akkor ahogy szabalyzatba irtam. De csak majd a HBA s szerveren, szoval meg obin lehet ugy hordani ahogy akarjatok, de azert javasolt kozeliteni a hbas nevszabvanyhoz. Most is tok jo volt mar csomo szazadbol voltak fent, és átlátható volt hogy a fél szerver hbas.
    Külön dicséretem a 401eseké mert nagyon jó kis csapat fejlődött ki belőlük. Ők is tseztek (bár jobb lenne ha az obis csapat channelen lennenek), és látsztott hogy 4en teljesen összehangolva nyomták, egyszerre támadtak mint a kommandosok:)
  • SZEG007
    Végre müködöni kezdet a Ts2.
    De van egy probléma, az hogy a játékon belül érthetetlen a hang, játékon kivül érthetö.Szar Axelero!!!!
  • Adi
    Hi!!Téleg mikrofonon lehet beszélni?
  • ssc-suni-hu
    Igy van a HBA-s szervereknen mond meg akkor kerek perec, hogy hogy legyen a nev.
    Maradjon a szabajzatban levo?

De azon kivul szerintem jol kulonuljenek el a szazadok, mert mig nem 28 HBA-s jatszik egy szerveren, ugyis egymas ellen akarnak a szazadok jatszani.
    pl.: Tegnap dragonon
  • BurnBaby
    lol
  • ssc-suni-hu
    De azokat nem lehet hasznalni neten csak Singlebe nem?
  • WiNters
    te ezen az oldalon annyi a csíter file.
    az enginer autómatukusan fejre lő stb.....
  • ssc-suni-hu
    egyebkent 23 karakter fer ki a nevhez BFben
    honnan ez a szam nem tudom, de ketszer is megaszamoltam