109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• BurnBaby
    nah lövök magamnak valahol egy kávét mert elég laza az állagom... szét ne csússzak... brb
  • ssc-suni-hu
    Egyebkent mennyire fogja le a jatekot ha esetleg egyszerre akar 10-en 20-an lennenk a TS-en?
    A szerver felenk mindig egyesevel kuldi a hangokat? Mert akkor nagyon lelassulna.

Vagy hogy muxik ez,
    csak erdeklodom, mert erdekes
  • BurnBaby
    mindjárt elsírom magam...
    velem is számolt a süni
    ez annyira szép...

nem vagyok rá méltó!
    ,)
  • szabi.hu
    remélem olvasta:)
  • ssc-suni-hu
    Petko a hadsereg foparancsnoka a TS rendszergazda :-)
  • ssc-suni-hu
    hupsz a kodod most probaltam ki, de nem muxik, legyszi Petko kuldok neked levelet valaszolj ra
  • szabi.hu
    ki tudja levédeni jelszoval?
  • BurnBaby
    szabi - azt a szimpatikus urat megnyertük mi is a 201-es csatin. Gondolom benneteket is zenékkel és intelligens hozzáaszólásokkal szórakoztatott.

Szerintem le kellene jelszavazni a ts2-t (akár a bf42hu is megfelel, vagy bármi), hogy csak azok jöjjenek fel, akiknek dolguk arra. (Tehát az ilyenek mint én kiszűrhetők legyenek ,))
  • ssc-suni-hu
    Szerintem minket is az szorakoztatott, aranyos kis zenekkel.
    Mi mar levedtuk a mienket jelszoval.
    Szoval 201-esek es BB :-)
    nezzetek amailt, mert megy a kod amivel a 201-es csatornara lehet belepni
  • szabi.hu
    Ja tényleg petko,megoldás kéne ,hogy illetéktelenek ne tudjanak csatlakozni a csatikhoz,pl 401-es csatiba ne jöhessen be akárki más csak 401-es stb,tegnap is 1 vadidegen puhapöcs "szorakoztatott" minket!!!
  • BurnBaby
    remélem több nincs, petkó :)) cca. 5 perc alatt refresheli az oldalt a jó kis céges hálóm a képek miatt... :)
  • Petko
  • Petko
  • Petko
  • BurnBaby
    ts2 - remekül műxik játék közben. Nem érdemes pályaváltás ill. alt+tab alatt beszélni, mert az ugye kicsit leterheli a gépet és kis mértékben hagy erőforrásokat a hangátvitelre. Tegnap velem is így jártak a 201-es srácok, hogy helyzet volt és ki kellett ugranom icq-ra, amitől aztán mindent hallottak belőlem csak értelmes szavakat nem :)))

Amúgy tényleg nagyon hasznos, tudom merre mennek a srácok és melyik bázist hagyják épp el hogy jól befoglaljam :P Kár hogy egy idő után már egy csapatban játszottunk ,))
  • szabi.hu
    nálam directsoundüon megy,szerintem probálgatni kell,úgy néz ki mindenkinél más jön be (Ts2)
  • Lifeforce
    Nem a ts a rossz hanem a beállítások.Amúgy a minősége jobb mint a telefoné.
  • Crem
    Tegnap este kipróbáltuk ***C.L.Nixonal*** a Hendszetet:) De nem a TS2-ön hanem az MSN-en bellűl! Tejéletesen tökéletesen működik!

• Crem
    Ehhh...

Kezdek aggódni magam miatt... Ha levelet kezdek írni elötte mindig lenyomom a "k" gombot!
  • Viking
    Műtrix az mátrix akart lenni, és meglesz!
  • Manta
    Ha látod, akkor keverj le neki egy kurva nagy pofont, és hivatkozz nyugodtan rám
  • LSC
    Ha egy napig nem olvasok itt,utánna lehetetlen bepótolni.
  • Viking
    Az a gyerek pont tudom is hogy honnan játszik, mégpedig szegedről a műtrix netcaféból. Nem mintha ismerném, csak nemrég ahhoz a géphez ültem épp le, amin ő is játszott vmikor azelött.
  • Manta
    Mike Powell-t szeretném feljelenteni , direkt kilőtte alólam a gépet bazookával. Végelszámolásnál -4 volt az eredménye. Megkérdeztem mit csinál, szart bele.
  • Adi
    Ja már semmi!!(sorry)
  • Adi
    mhhh leszedtem...Oké aztán beállítotam a szervereket...utána wawra tettem!!de én hogy tudok beszélni??a billentyű kiosztást kell megadnom??mert proszáltam de semmi eredménye!!(szarul csinálom)Hallani hallom öket!!
  • SZEG007
    Ok, megprobálom.
    köszi
  • Borg
    A lényeg hogy WAVEre állitsátok ne directsoundra.
    Ezen szivtam eddig, tiszta stutter volt a BF tőle, meg a hangok is torzan szóltak. Este átraktam wavere, és máris minden ok..
  • SZEG007
    Nekem azért még volna problémám, mintmár egyszer mondtam hogy játék közbe nem igazán mükszik ez Ts2(Szaggato érthetetlen beszéd)
  • Adi
    THX én itt csak állandoan thxzek!!
  • ssc-suni-hu
    http://www.bf1942.hq.hu/
    Hangkommunikator program, a csapattarsakkal tudsz mecs kozben beszelgetni. Erosen ajanlott dolog.
  • ssc-suni-hu
    Hidjetek el, meg fog oldodni minden ha kiadnak normalis javitast es linux servert
    Egy kicsit kell meg kibirnunk.
  • Adi
    Mhhh mi az a ts2??
  • ssc-suni-hu
    201-eseknek is megy tokeletesen
    nekem volt csak bajom vele de aztan megoldodott, majdnemhogy magatol
  • Petko
    nekünk is megy. A ts ben kizárt hogy hiba legyen, hanem csak egyesek balfaszul állítják be. Roger Wilcoval szerintem nem említhető egy lapon.
  • Petko
    A dtk szigorúan büntetendő, bár azért azon belül is figyelembe kell venni milyen formában történt, mivel már én is követtem el tkzást erős felindulásból épp mútkor amikor a gyerek gránátot dobott alám csapattársként mert elöbb értem a tüzérjárműhöz, és felrobbantam. Utánna nem birtam ki hogy egyszer fejbe ne lőjem. De ilyen az elmult 3 hétben egyszer történt velem, és a jövőben is el fogom kerülni.
    A hba ban pedig ha tiszt saját bőrén tapasztalja hogy valaki balfasz, akkor menten rughatja ki. Ha más ismeretlen tanúk mondják akkor ki kell vizsgálni, megkérdezni hogy is történt, esetleg szólni hogy máskor ilyen ne legyen, és figyelni, hogy más játékokban tesz e az illető ilyet, és amennyiben bebizonyosodik, akkor lehet kirugni.
  • szabi.hu
    401st-nek tökéletesen megy a ts2 :)))
  • Manta
    Mennyi most az annyi? Pont van egy "felesleges" noname (a boltos szerint brand) 256 megás 133-as ramom, de rohadt drágán vettem, ráadásul nem is használtam. Szóval nem tudom most mennyiért megy el egy ilyen, de nyomott áron nem akarom eladni, inkább ingyen megkapja a nővérem.
  • DonnieBrasco
    Én akkor sem lőttem volna le. El lehet neki mondani párszor, hogy miről van szó, aztán BAN. Persze elhiszem, hogy a játék hevében ezt nem lehet ilyen higgadtan megoldani :))

JAJJ de nagyon kellene már az a HBA szerver :))
    Meg nekem 256M ram. Nem ad el valaki olcsón 256M használt SDRAMOT (133-as) nekem ???

DB
  • Manta
    énén = és én