109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• Petko
    csak jó skin kéne neki
  • Petko
    de én phpBBs re gondoltam. Borg már intézkedik. Ha már egyszer fórum lesz akkor legyen profi közösségi fórum.
  • ssc-suni-hu
    Forum lehet nallunk, mert mar keszul a 201-es foruma szoval csinaltatok egyet ami HBA-s. OK?
    szoval akkor mas ne csinaljon.
  • ssc-suni-hu
    Ja szerintem szovegeles kell, mert azzal lesz jo es vidam dolog a gyilkolas, ha kozben minden masrol is baszelunk es rohogcselunk
  • WiNters
    már azzal fogják. :)
  • ssc-suni-hu
    De hogy mesz be a furdo ajtajan ha nagy az arcod?
    :-)
  • Petko
    nem így értem hogy külön cikkbe írják most be, csak elöbb utóbb azért jó lenne ha a magyar bf scenet a hba val azonosítanák
  • WiNters
    az is beküldhetem. :)
    melyik linket küldjem el?
  • Petko
    láttam jó hogy berakták (bár ezt el is vártam volna, mivel nem mindennapi dolog azért magyar game clip). Az a szar hogy hba ról egy szót se ejtenek. Mind1 majd megismer minket a világ:)
  • WiNters
    petko: FPS central! :)
  • Petko
    wow:)
  • BurnBaby
    ez is topic rendszerű ,) most épp a bf42 topicba írtok ,))))
  • Petko
    hát ez a sg forum nem a legtökéletesebb megoldás erre. Valami topic rendszerű nekem szimpatikusabb lenne.
  • Borg
    Nemtom egyátalán van e értelme saját fórumnak... szerintem bőven megfelel ez is itt a célnak, meg úgyis van TS meg IRC is lesz...
  • WiNters
    Voltatok ma már FPS centralon?
    ha nem akkor gyerünk. (inkább a CB-seknek szól)
  • Petko
    máris:)
  • Petko
    ok Borg:)
    amikor lesz időd beüzemelheted a #hba csatit ircneten. A php tudásodat pedig esetleg egy fórum beüzemelésével tudnád kamatoztani. Én egy PhpBB-s, vagy vBulletin-os ra gondoltam. Csak tárhely kéne hozzá, mert nem akarok mindent az én szerveremre rakni. Sünit kéne megkérdezni hogy mit szólna ha a fórum náluk menne.
  • BurnBaby
    szerintem ha én ottvagyok továbbra is összevissza szövegelek minimális érdemi infoval fűszerezve :P
  • Borg
    bebiggyeszthetnél engem is a 201-esek listájába, hamár ugyis bekerültem:)
  • Borg
    PHP programozásban tudok segiteni (referencia: http://cwx.ini.hu oldalam, minden php rajta)

+ IRCn tudok csinálni botokkal chanellt szerintem,
    de mindezekre max hétfőn kerülhet sor.
  • BurnBaby
    fűzd be a bátyámat a hba-ba (majdnem olyan rugalmas mint én) és feltol nektek egy szervert ha lesz linuxos... [mazsola]sipi néven játszik mostanság :) de ne lepődj meg, ha majdnem annyira bírja a fegyelmet mint én ,))) roKLonelélek, az van :)
  • BurnBaby
    Csak arra vigyázz, hogy ne legyen időm megfordulni, különben még a végén te jársz rosszul ,))

má megint olyan szerény vagyok... :) megyek is a mosdóba... a tükörnél lefaragok kicsit az arcomból :)))
  • BurnBaby
    Petkó én egyfolytában bomlasztok. azért milyen előléptetés jár? :))))
  • Petko
    természetesen az oldalon átirtam. Simán szerver admin jogokkal minden tiszt fel lesz ruházva és kickelhet ha valaki balfasz, de én külön olyan adminokat keresek, akik jól értenek majd linuxhoz, és beállítják a szervert, mapcyclet stb.
  • Petko
    ja és egy saját irc csatorna se lenen rossz botokkal, ugyhogy valami chat admin is jol jonne, aki tud botokat hozni
  • Petko
    nana, emlékszel charlie eredetileg őrmesternek akartalak kinevezni, de tőrzsörmester lett belőled:) másrészről meg ugyis könnyen előreléphet az ember pillanatok alatt ha tesz valamit a közösségért. Ezek alapján a következő embereket keresem akik majd segédkezdnek a HBA-s dolgokban: Szerver adminok, szerver szolgáltatok, web site szerkesztők, TS adminok, fórum adminok (kéne már hbas fórum), irók (leírások fordítása, szabályzat írása), HBA és század embléma szerkesztő grafikusok stb.
  • Petko
    ez mi volt pontosan?:) mert én már nememlékszem:) Löttem én hajóval és volt egykét téletlen tkm, de nem emlékszem hogy téged kilöttelek volna. Bocs érte ha ilyen történt:)Ha meg káromkodtál, akkor aztán ténleg ne kérj bocsánlatot, mert én szoktam a legdurvábban anyázni ha valaki balfék:)
  • BurnBaby
    petkó - újabb előléptetést charlienak a levlist emlékeztető üzenetért ,))))
  • BurnBaby
    ok. output mute... akkor fel se mennyek a szerverre ugye? ,))) amúgy thx, nem rossz :)
  • BurnBaby
    1) első körben nézd meg, hogy mit csináltál vele, mert ha nem úgy törted fel a progit, ahogy a nagy könyvben (na meg a http://bf1942.hq.hu oldalon) meg van írva, akkor ezt kapod.

2) lehet még videokártya, hangkártya... amit használ a géped a játékhoz :) a pasim elkavarta a hangkártya driverét és ugyan ezt a hibát produkálta neki... szal hajrá driver updatek :)
  • Borg
    RefreshRate a te gondod.

videodefault.con -ban:

renderer.allowAllRefreshRates 1

állitsd be.
  • Borg
    TS2ben van egy olyan szép funkció, hogy Key Settings.
    Itt rá tudod konfigolni egy billentyűkombinációra az output mute-t, igy azt megnyomva elnémul a TS, majd újra megnyomva megint mindent hallassz:)
  • bfg900
    Csa!
    Lenne egy oylan problémám a battlefield-el hogy indítás után egyböl kilép. Mármint csak egy villanást látok és máris a winXP-ben találom magam megint. Azt mondták hogy ez nvidia tipushiba, de nekem radeon 7500-am van. Esetleg valami tipp?
  • BurnBaby
    szegény BB a mostohagyerek :(
  • ssc-suni-hu
    Hat mehetne egy csapatban, de az ritka lesz amikor ez ossze is jon.
    De ha ugy alakul majd egyeztetunk a jatek alatt.

Bar ez igy is franko volt, hogy a 401-esek a 201-esek es BB ellen, es mindketto csapat TS2-n.
  • ssc-suni-hu
    Jaja Zsozso, e azert kikerestem neked
    [email protected]
  • BurnBaby
    petko email cime benne van a regjében... diszkrét katt a nevére (ikonjára) és már ott is van minden, amire vágyhatsz - még az email is :)

(petkó a bankszámlaszámod és a pin kódod írd még oda nekem köszi ,))
  • BurnBaby
    jaja, helymeghatározásban majdnem annyira yo vagyok mint a csapatok megkülönböztetésében... ti valami németekről meg amerikaiakról beszéltetek, pedig a pirosak játszottak a kékek ellen :)))
  • BurnBaby
    suni - szerintem magyar szerver esetében nem lesz gond vele... ts2 rutinom amúgy is kicsi, de pl RW esetében akkor lagoltunk csúnyákat, ha én voltam a szerver, az összes klántagunk rajtam csüngött, és közben valami német szerveren ment a war...

egyébként tegnap határozottan megéltem megint azt, ami miatt meccsen nem szeretem én sem a rádiót - jön a repülő, hallom a hangját de mivel mindenki beszél a ts-ben fogalmam sincs, milyen irányból jön, merre forogjak a légvédelmivel :) ami persze teljesen mindegy, amikor publicon játszunk, meg még szórakoztató is. De pl ha nekem meccsen kötelezően előírná bárki a ts használatát igen boldogtalanná tenne... Csak képzeld el, hogy mondjuk 10-10 ellen van meccs, egyszerre 10 ember beszél, miközben te lapulsz egy bázison hogy befoglald, és nem tudod merről lőnek rád... nah mindegy tegnap este megint vicces volt (főleg a 3 aranyam :P)
  • ssc-suni-hu
    Igen a 201-es fiuk szamolnak apolonoi kepessegeidre, helyes helymeghatarozasaidra, kedves ellenseggyilkolasaidra.

Meg aki 3 aranyat nyer Battlkeaxe-n arra erdemes szamolni :-)