109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Petko #10374 Minden HBA s katonának javaslom, hogy nézzen el, és iratkozzon fel a HBA topik rendszerű fórumára. http://hba.unisoft-systems.hu/forum/.
A regisztációnál próbáljátok meg a hba szabvány szerinti neveteket berakni, és loginolásnál kapcsoljátok be hogy loginolva maradjon, hogy ne kelljen mindig beirni a hosszu nevjelzest. Akinek nem szabvany szeru a neve, azt kijavitom, és a taglista menupontban nezheti meg az uj nevet. -
Petko #10371 valami francia olodal rémlik, ahol a wakeről csináltak egy rohadjó történelmi összefoglalót, képekkel stb. -
#10369 Szerencse, hogy nem Bmp. formátumban raktad ide...
Ui: Téyleg jó... -
#10368 Egyébként lehet, hogy "hüje" ötlet de ha már történelemnél tartunk, nem ártana "szerintem" ha páran összeállítanánk a Map-ok IGAZI történelmi múltját...
Ebből talán még tanulnak-tanulnánk is, és nem Rambo I-II-III stílust próbálnak erőltetni mint egyesek...
Természetesen csak akkor, ha valamelyik KLÁN hajlandó a Weboldalára kitenni...;)
-
#10367 " amikor az arcvonal csak egy szakaszon halad"
Bocsánat de ez reggel jókedvre derített!!!:) -
#10366 Tényleg jól ment! :) Én ugyan észrevettem, de rossz gombot nyomtam le és orvosért kiabáltam!:((:))
Na majd legközelebb ... -
#10365 bulge = kidudorodás, vagy benyomódás... leginkább beékelődésnek fordítva van értelme magyarul... amikor az arcvonal csak egy szakaszon halad, a többin nem. Ilyenből szoktak lenni a bekerítéses, elzárásos nagy szopások. Lásd még: Sztálingrád :)
DB -
#10364 Ja, tényleg durva, hogy BUDot iszik egy német! :) (vagy ez cseh Bud lenne? Én amcsinak nézam, nemt'om miért :))
Jó kép, még egy blood peccs rá és tökéletes. :) -
#10363 bf1942.hq.hu -
#10362 Jaja, most, hogy mondod tényleg Bastogne-nál voltak a Battle of the Bulge időpontjában, akkor volt a "medices" rész. :) Csak már rég láttam. :) -
#10355 Hogy lehet képeket berakni??Mint pl.:Petko -
Petko #10354 tudom hogy ez nem mohaa topic, de ettől beszartam:)
-
Petko #10353 bulge nincs benne, csak a bastogne i csata ideje alatt történt meg a német ellentámadás, beleértve az ardenneki-i battle of bulge is. -
#10352 Az elit alakulat (nagyon gagyi, hogy tudták ezt kitalálni...) a címe. Aki nem látta, feltétlenül nézze meg, KÖTELEZŐ! :) Easy Company powah! (Omaha - Market Garden - Bulge - Berlin benne van) :) DC-n szoktam látni, meg van osztva több embernél.
Az Iwo Jima - Wake - Midway feelinghez tudom még ajánlani A fegyverek szavát (Windtalkers) is, bár elég ratyi a film, de John Woo jó szokásához híven picit ráérzett az akciójelenetekre. :) -
#10351 Amúgy kettes voltam töriből gimiben.
Amit még tudok javasolni, az H.S. Commager: a 2. világháború története c. könyv. Nem hosszú, baromi jó, ugyanis olyanok sztorijaiból áll, akik ott voltak az adott csatákban, a szemtanúk beszámolói közt csak vázlatos átvezető részekkel. Hihetetlen jó könyv !!
DB -
#10350 Kis infó, töriből bukottaknak, és azoknak akik egy II.VH-s filmet se láttak (beleértve az HBO-s sorozatot is): A Battle of Bulge az Ardennekben játszódott le 44-45 telén. Ez ugye Belgiumot jelenti. A lényege az volt, hogy majdnem tökéletesen körbezárták az amikat a németek, és többször megadásra szólították fel, de természetesen azok nem adták meg magukat, bár egy ideig elég szarul álltak, csak légi úton kaptak támogatást. A Band of Brothers (dögöljek meg, de nem ugrik be a sorozat magyar címe) az összes "havas" rész szinte csak erről szól. Aki még nem látta, nézze meg feltétlen.
Törióra off, legközelebb Iwo Jimáról írok :))
DB -
#10349 na végre valaki, hajam égnek áll a Bulgáriázástól. EKKORA fokú történelmi tudatlanságot... de az még hagyján. Mi a _retkes pecset_ keresnének amcsik Bulgáriában ????
DB -
#10348 Nem Bulgár, csak Bulge. Egyébként tényleg nagyon jól csináltad. :) Nem tudtuk aknásítani a hidat! -
Petko #10344 /forum van a végén -
Petko #10343 na mégegyszer pastelem milyen katonákat keresek, akik segítenek a hba szervezet életben tartásában: Szerver adminok, szerver szolgáltatok, web site szerkesztők, TS adminok, fórum adminok (kéne már hbas fórum), irók (leírások fordítása, szabályzat írása), HBA és század embléma szerkesztő grafikusok. Irc csatit nemsokára elvileg borgnak köszönhetően kapunk. Ami még kéne, hogy valaki akinek kedve van, és ért hozzá adminolja az alábbi fórumot: hba.unisoft-systems.hu -
#10339 http://www.gamestar.hu
csináltam egy "kis" raklámot a HBA-nak.
remélem nem baj.... -
#10338 A héten ezen vidultam a legnagyobbant!
----Célt kértet a scout-tól ----
-
#10337 Tegnap kitaláltam, hogy ösztönözhetem magam a még hatékonyabb irtásra! Elég éhes voltam, fogtam egy kis tejberízst, kiraktam magam elé, de nem ehettem belőle, csak ha lelőttem valakit, akkor is csak 1 emberért egy kanál élelem jutott. És be is vált, abban a körben 20-nál több angolt gyilkoltam le (), aranykereszttel végeztem. Kell hozzá egy kis önfegyelem, legyél éhes, és akkor egy tuti módszer -
Lifeforce #10336 Jaaaa :) Tényleg.
De kellene a cím mert nem mentettem el. -
Lifeforce #10334 Hie
Petko:Jelentkezz ICQ-n mert nagyon fontos. -
#10333 Petko látogass el a www.fpscentral.hu nevezetű oldalra.Köszönöm.
Ha valami érdekeset találnál emlékezz rám. :) -
#10331 201-eseknek es BB-nek kuldtem levelet a TS2 belepesi kodjaval kapcsolatban.
Olvassatok es memorizaljatok :-) -
#10330 :-) :-) :-) :-) :-) :-) -
Lifeforce #10328 Hi senki nincs icq-n?Vagy beszart az icq-m vagy az icq szerver? -
Petko #10327 na én meg csináltam egy próbafórumot itt: Itten. -
Petko #10326 ne viccelj, valamit félrenézel. A hírekben és a fórum oldalon is átirtam. -
#10323 jaja.
azokkal is meg kell tanulnom repülni :) -
#10322 Azert nem semmi kegeszitesek lesznek a jatekhoz.
Mig29, A-10, urhajok, langszoro, stb.
www.fpscentral.hu -
#10321 mint a nagyelefánt az oroszlán barlangjába ,)))
bevisz air :)) -
Petko #10320 meg mint már ahogy próbáltam hangsúlyozni, nem kéne így szétválni a századoknak, hogy külön fórumok. -
Petko #10319 egyébként meg phpBB ben pont az lenne a jó, hogy minden századnak el lehetne osztani. -
Petko #10318 én phpBB mellett vagyok mindenképp, mindenki saját accal. A tárhelyét nem tudom hol legyen. Ha nincs más nálam is lehet, csak ott már sok dolgo van (és lesz), ugyhogy azért próbáljuk elosztani. -
#10317 OK akkor marqad a 201-esek foruma. -
Borg #10316 Nekem tökmind1!
Tőlem az csinálja aki akarja.
Az IRC chanellt elintézem, a fórumra lehetőségként vagy sg freefórum, vagy phpBB. Utóbbi bonyolultabb, mert fel kell lőnöm a szerveremre, meg konfigolni meg minden. -
#10315 Kell kulon HBA-s is, ahol leginkabb olyan dolgokat lehet megitatni, amit a tegnapi TS2 D.J.
es CragHack tipusu emberek nem latjak az ottani infokat. Gondolok en jelszokra a szerverekhez, egyebekhez, meg egyebek.
De en is biztos vagyok benne, hogy ez a Topic marad a leglatogatottabb BF topic.
De jo is ez igy.