109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
#10432 Maradt minden -
tokfej #10431 Újra vam TS2...köszike
Zsozso tőrörmester én jelentkeznék a kard csapatodba is.
#10426 -
Petko #10430 na én ujraraktam. Tyler nezz be es az admin jogoddal alkosd ujra a csatorna rendszert, ha az elveszett volna -
#10429 Én felnyomtam az new klienset is mert vannak benne javitások. -
Petko #10428 A ts szerver nemsokára rendbe rakom. Az áll az oldalukon, hogy kodba van irva hogy nov1 n lejár a progi, és most le kell tölteni a frissebb verziot (csak a szerverbol ha jol tudom) -
#10427 Petko cseréld le majd a TS2 servert mert a régit leállitották. -
Petko #10426 Simi nézz el az oldalra: itt. Ott keresd nézd meg a katonák alatt a századokat. Közülük a 201 es és 401 es fogad új katonákat. Amennyiben jelentkeznél valamelyikbe, irj levelet Süni hadnagynak a 201ektől, vagy Zsozso tőrőrmesternek a 401esektől. Ők majd a továbbiakat megmondják. -
#10423 Szerintem ez ingyé van,csak fel kell nyomni az new servert,mert a régit leállitották,én felraktam az new clienst. -
Lifeforce #10421 :))) Jól angolul beszélö emberek! :))))) -
Lifeforce #10420 Sajnálattal kell közöljem mindenkivel, hogy a ts2 szerver és a client oldali programok licens jogai lejártak. :(
Ezért kérek minden szerver és client tulajdonost, hogy szedje le újra a teamspeak.org-ról és teljes ismétlem teljes törlés útánn az újat installja fel.Igy ismét nyertünk egy csomó időt.Sajna valszeg a progi gyártójánál regisztrálni kellene vagy mi de erre az igazi választ csak a jól tudó emberek tudják a választ, hogy hogyan lehet a programot véglegesíteni. -
Lifeforce #10419 Nos FIGYELEM! -
#10418 Addig türelmet kérünk! -
#10417 Van egy tippem de meg kell róla bizonyosodnom. Estére remélem megtaláljuk a hiba forrását. -
#10416 Az hogy egyszerre döglött meg az összes TS2 szerver nem véletlen. Nyomozok a hiba oka után... -
#10413 OK, semmi probléma. :) -
szabi.hu #10412 Én már leszedtem egy újabb verziot is :)asztem az a baj:)) -
Lifeforce #10410 Szoltam Dudnak, hogy megállt a ts. -
Lifeforce #10409 Én leszek az első aki kérni fogok Petkotól admin belépőt. -
szabi.hu #10408 se az obi se petko féle nem megy -
Lifeforce #10406 :) Azt csináltam tegnap délután.De aztán mivel ti többen voltatok vissza kellett álljak.Aztán meguntam, hogy 14 axis emberből 3-an harcolunk.
Ott telt be a pohár, hogy az idióták elviszik a tankokat, az egyik szétlöveti vele magát 1percen belül és ezt folyamatosan eljátszotta.A másik a saját épületünk körül keringőzött addig amig beleesett a folyóba.Ezek biztos nem kezdők hanem egy idióták.
kijöhetne már az a fene linux szerver, hogy létrejöhessen a H.B.A -
szabi.hu #10405 zsozso nem megy a TS2? -
Lifeforce #10402 Ja és simi.A H.B.A. nem klán csak a normálisan játszani vágyó emberek gyülekezete.Mind1, hogy klán vagy összeszokott csapat vagy egy egyedül álló emberke. -
Lifeforce #10401 Én személy szerint senkit nem akarok megsérteni,De már 3. napja lépek ki a szerverről a sok idióta miatt.Nem az itteniekről beszélek.
Megrohannak hárman, a szerencsétlen idióta meg nem tudom hányadszorra nézi végig a halálomat.Bazz megáll a zászlónál és nézi ahogy a zászlónál lévő ellenséget egyedül próbálom lenyomni.Persze, hogy nem bírok el egyszerre 3-4 emberrel. -
#10400 Ezt csak most vettem észre. Szerintem rám gondolsz, mert írtam egy cifrát Stotonak aki szépen lekéselt :) Berlin mapen, de utánaraktam 5 db :D jelet, szóval nem akartam megsérteni. Ő vette is a poént, sőt lehet még tetszett is neki hogy egy ilyen cifra káromkodással ismerem el a teljesítményét. :)
Arra nem gondoltam, hogy ezzel vki szerint jócskán túlléptem a jóízlés határain, esetleg elrontom a játékát, bocs, én már csak ilyen ikutlan vagyok.
De megjegyzem, a seregben ezentúl nincs káromkodás.(pedig egy-egy háborús filmben elég cifrákat mondanak súlyosabb sebesülések során... :)) -
#10399 Szerintem Simi. mindenki nyomja a szunyát -
#10391 Huh ezt csak most olvastam. Hát nem tudom ki hogy van vele de van egy bizonyos Hadi Krónika nevezetű újság, amiből az eddigi számok rendelkezésemre állnak. Lehet hogy be is tudom majd vhogy scannelni. Hogy hogy azt még nem tuom de csak lesz vhogy. -
Petko #10390 Nézzetek el a http://hba.unisoft-systems.hu/forum/ fórumra, és regisztráljatok. Amennyiben nem szabványos hbas a nevetek, én átirom, ugyhogy ha nem megy a loginolás, a fenti taglista menupontal nezzetek meg, hogy mi a loginotok. -
#10389 nekem is azt kellett.
512 volt.Szaggatott...
most 1024 és király! -
#10388 Duplázz ramot -
#10387 Nálam is csinálja... -
#10385 ti hanyas detonatort használtok? ú
mer nekem néha úgy beszaggat a 29.42essel, hogy nem látom a fától az erdőt...pedig mediumon van (GF3Ti200,Cel 1.2,256ram) -
#10384 Amikor tankon vagyok és nincs hang az mér van??Fent vagyok és szorom a golyókat és néha kimarad a hang??pedig még a hardwares okoság sincs benyomva!! -
Petko #10383 Újra ismétlem, hogy minden HBA tag nézzen el ide, és regisztrálja magát: http://hba.unisoft-systems.hu/forum/ -
Petko #10382 hát erre azt tudom mondani, hogy sajnos magam is kóros káromkodó vagyok ha bosszankodok, úgyhogy ez bárkivel előfordulhat:) Erre csak azt tudom mondani, hogy igyekezzen mindenki kerülni a felesleges káromkodást bizonyos helyzetekben, mert rossz benyomást kelthet:) -
zsolesz #10381 gif animátorral csináltam, acd see-vel meg nem marad animált gif -
#10380 a photoshop az szar méretet kicsinyíteni,próbáld acdsee-vel az nálam bejött. -
zsolesz #10379 Help valalaki!
Csináltam egy új gifet magamnak, de nem tudm a méretet lenyomni 4 kb-ra. A mostani 11 kb -
#10377 Ezer köszönet!:) -
Petko #10376 beraktam neked, csak azert nem ment eddig mert nem adtam irasi jogot a webnek az avatarok konyvtaraba, demostmar megy:) -
#10375 Petko ezt a képet szeretném bevarázsolni de sehogy sem sikerűl... Valószínű én vagyok a bén@, de azért oldjuk már meg, hogy odakerüljön.:)))