109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
Lifeforce #13472 -
#13471 Amúgy tök állat , főleg ha lebegni is tud ! :)
Fegyverek ? Csak 2 rakéta ? Lehetne gépágyú is rajta . -
Lifeforce #13470 -
Lifeforce #13469 -
#13468 Ez vmi mod ??? -
Lifeforce #13467 -
#13466 Már látom előre a következményeket ... enemy zászlóhoz indulás , elsőnek érkezés , 75%-os esély , hogy az utánnam érkező ( mivel időbe telik ugye a váltás ) tuti éppen respawnoló enemy-nek néz ( lőjj te elsőnek , mert téged lőnek le különben elv alapján ) , puff lelő .Ha szerencsém van , az odaérkező TK-s bajtás éppen az arcába kap vagy 2 "valódi" respawnoló enemy-t .Eredmény ... no flag , -2 tk-ért a csapatnak .
Ez szerintem legalább 50 %-kal megdobja majd a TK-zás arányát . -
Lifeforce #13465 Na megy megint a szerver "rendes" modban.rögtön linkelem képeket. :) -
#13464 nemmintha olyan sokat lennék a szerveren, de szerintem nem akarod hogy a nemtúlképzett emerek mégtöbbet tk-zzanak le téged/titeket/minket/őt/a másikat stb :)
repülő engem szintén nem érint annyira, de szerintem azt is tedd vissza.. hajrátok :) -
Lifeforce #13463 Szavazni csak akkor lehet, ha valamit kipróbáltál.Este 8ra mindenkit várok ide és szavazásra bocsájtjuk. :)
De vegyétek azt figyelembe, hogy az eredeti háború hogyan folyt.Ez szerintem érdekesebb így de majd este amikor mindenki fent lessz akkor milyen. :)
Mivel ezt a szervert nektek csináltam a döntés a tiétek.:)
Ja én sosem használom a külső (orr) kamerát és én nagyon jól tudok repülni vele. -
#13462 Nehulyeskedj mar Lifeforce, legyszi legalabb azt tedd meg, hogy szavazasra bovcsajtod a dolgot. Ez jatek nem elet, jol akarjuk erezni magunkat, de igy nem biztos, hogy lehet. -
#13461 jaja tk halmok
ja ezaz hogy a haboruban legalabb nezhettel jobbra balra, es jobban lattad -
#13460 Huu bazz, de rohadt zavaró, hogy nem írja ki a neveket. Tk halmok várhatóak..
Life:
Háborúban sem lehetett eltüntettni a műszerfalalt igaz. Azonban tudtad a fejed mozgatni.
Most viszont nem lehet repülni főleg b17-tel.
Nem látni semmit, azt meg főleg nem, hogy hova bombázol. (zuhanóbombázni meg nehéz, mert belehalsz a saját bombádba) -
Seat #13459 Igaz! -
Seat #13458 Life! A név eltüntetés -ok legalább nézik a minimapot, de a külső nézet szvsz kéne. -
FreddyHawk #13457 Egyébként ami most folyik ezen a fórumon, az tök jó, és szerintem egy csomó embert aki ezzel a gaméval játszik, érdekli a történelmi / technikai háttér, úgyhogy hajrá srácok !
-
FreddyHawk #13456 Hitler marhasága volt ez is, minden ellenségénél nagyobb, erősebb megalomán tankok gyártását erőltette ... -
#13455 Nem a lánctalp prob. miatt kellett elvontantni.
Műszaki hibák miatt. Volt az tömkelegével.
Jó tank a tigris, csak több a legenda vele kapcsolatban mint kéne.
Alapvetően a németeknek is be kellett volna állni a tömeggyártásra, 1 típusú tankra. Mondjuk én a Párducot mint fő tanktípust el tudtam volna képzelni.
Bár a szívem a Sturmgesütze irányába húzott mindig.. (G--) -
FreddyHawk #13454 Schreck ! HÁT NEM LÁTOD HOGY A TE TUDÁSODAT SZOMJAZZA A NÉP TANK TÉMÁBAN ??? SZÓLALJ MÁR MEG !!!!
Jut eszembe a plakátokat, amiket csináltál AZONNAL tedd közzé ! -
#13453 Ez nem érdekes csak azt magyaráztam Kicsirigo kolegának hogy melyik válalat gyártotta a Tigrist -
#13452 nem lehet eltuntetni a muszerfalat? ne maaaa. pls, alig lehet latni vmit. eletben tobbet lehet latni mint itt:( amugy a nevkiiras azert kene, mert eleg sok a kezdo, es o nem nezi a terkepet, es iszonyat sok tk lenne... amugy bombazasnal, es tankozasnal igyis ugyis nezi mindeki a terkepet.
ja es hyogy lehet osztagba jelentketzni? -
Lifeforce #13451 Nem.Nem állítom vissza :)
A háborúban (életben) sem tudod eltüntetni a repülő műszerfalát, és az életben sem látod az emberek feje fölött a nevét.Így legalább mindenkinek kötelező lessz a térképet nézni és nem eszetlenül lüvüldözni.De ha sokaknak nem tetszik persze,hogy visszaállítom.
A Petko TS2 szervere lefagyott úgyhogy nyugodtan haszáljátok a játék szerveren lévőt.
Ha a századok feljönnek ma és beregisztráljátok magatokat akkor kiosztom én is az adminjogokat. -
Lifeforce #13449 Én is ott vagyok. -
Lifeforce #13448 Nekem sem megy.Semmi baj a játék szerveren is megy egy mindenki használhatja azt nyugodtan. -
Lifeforce #13446 Hííí mkindenkinek.
A szervert új beállításokkal (nehézséget)Állítottam be.
Próbáljátok ki.Ha jobb akkor így hagyom. :) -
Seat #13443 -
#13442 mi ez,ki mit tud? -
#13441 nem Hecshel hanem Henschel -
#13440 gyártást a német Hencshel válalat végezte, és 1944 ig összesen 1354db készült el(beleszámolva mindkét tipust).A 2200 as szám azért sem lehet igaz, mert a német Fegyverügyi Hivatal mindössze 1500 Tigrist rendelt meg a gyártol. -
#13439 Nem keverem, és nem tévedtem, nem emlékezetből tolom, gondoltam a sok adatból amit írtam rájössz magadtól is. Minden sebesség amit ítram útra vonatkozik, terepen álltalában a felét tudja mindegyik. Egyébként az elözőleg leírtak közöt nem a sebesség volt a legfontosabb adat. Sőt... -
#13438 Maximális sebesség országuton nem 44, hanem 38 km/h szerintem te kevered a Sherman sebességével, bár még nem tanulmányoztam Shermant.A terep sebessége pedig 20 km/h. A lánctalpakat jol mondod. -
#13437 Na szoval ahogy igértem az a bizonyos csata:
A Tigrisek Cori városábol törtek elöre, majd a támadásbol viszavonulás lett, mert 16 Tigrisböl 12 harcképtelené vált, és csak hármat vesztettek az angol lövegek miatt(legtöbjük motorhiba, és a sebességválto meghibásodása miatt vált harcképtelené).Igy a 506. nehézpáncélos-zászloalj 3.századának mindösze 4 Tigrise maradt amik mind viszavonultak. -
vik3d #13435 emberek nemtudtok segiten mert BF1942 nélkül üres lett az életem .a krekk nemüködik de nem klón cd s változat folyton cd t kér ,van valami megoldás erre? -
#13434 Akkor csak összehasonlítás képp. Azt már okosan leírta JohnFisher, hogy kétféle motorral szerelték a Tigriseket. Az kissebik 21000 köbcentis! V12-es (ez is nagydolog, mert akkoriban még senkisem használt még ilyet) 650 lóerős!!! és vízhűtéses!!! ezzel ~ 44Km/h volt a max sebessége, és minden itteni rémhírekkel ellentétben rendkívül megbizhatónak, és korszerűnek számított az akkori motorokhoz és a más Angol, Szovjet, USA tankokban használt motorokhoz képest.A másik motor hasonló, csak 23000 köbcentis és 700 lóerős. Persze ez is el tudott romjani, de higgyétek el hogy Sherman meg T34-es sokkal több romlott el, csak mondjuk T34-ből ~330 ezer a Sherman-ból ~50 ezer, Tigris-ből (egyest meg kettes kiadást is beleszámolva) viszont csak ~2200 db készült. Szovjeteknek lerobban néhány T34-es ? Nem foglalkozott vele senki, volt még nekik néhány százezer belőle, detto igaz ez a Shermanra is. :) Nézzünk most egy Shermant. Öt féle motorral szerelték, nézzük a Continental féle motort, ebből gyártották a legtöbbet. Hagyományos 9 hengeres léghűtéses, ami elég vicces léghűtés lehetett ~38Km/h max sebesség mellett, 15000 köbcentis és 350-400 lóerős.
Frankie monológjára visszatérve, az igaz hogy a Tigris legsebezhetőbb pontja a láctalp, de ha megsérült, akkor nem kellett a Tigris személyzetnek ettöl még pánikolnia. Ha láttál régi fotókat Tigrisről, akkor feltünhetett, hogy ilyen rücskös bigyók vanna rá erősitve oldalára, vagy elejére. Na azok pótláncszemek, ugyanis a láncszakadás helyszinen javítható volt( viszonylag könnyen),csak néhány jó erös emberke kellett hozzá. Szóval nem volt itt szó semmiféle Tigris elvontatásról. :) -
#13433 najah meg azokat akik lelonek ha elottuk veszed fel a repulot. mert ugye csak ezert jonnek be.
na minnya jovok jatszani rettegjetek a felelmetes magustol:)))
omahan olyan volt hogy vhogy bejutottam az elejen a spawnpontjukra, a kis jaratokhoz, es igy oilyan 16-18-at oltem meg, mert egyik se tudta hol vagyok es siman megoltem, mert nem volt eleg gyors a reakcioidejuk...nagyon rulz volt:) -
#13432 Egyébként tigrisek votak Olaszországban(most pontos helyet nem tudok mondani majd csak othonrol)6db vet részt egy elentámadásban, és 4db müszaki okok miat lett harcképtelen. -
#13431 Én nem azt mondtam hogy a T34 hu de jo volt -
#13430 Lifeforce!
Ha meg lehet oldani akkor a csapattársaidnak adjál valami lehetőséget, hogy az ilyen kis f@szokat ki lehessen rakni, mert így elmegy az ember kedve az agész BF-től! -
Xboxman #13428 Hátfön befigyel az új monitor és VÉGETEK:) -
t. Füly #13426 kicsit sokat kérdeztem egyszere:)