109367
bf422.jpg
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!

Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!

BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155

DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!

• MEDIC!
    Hát csak az első pályát próbáltam, hogy egyáltalán megy-e. Az alapján elég egyszerű, de legalább nem volt drága. :-)
  • MEDIC!
    Akkor lyó. Reggel kezdtem el feltölteni a cuccost kávé előtt és elfelejtettem tömöríteni. A rarban van minden a másikat már töröltem utólagos engedelmeddel.
  • magus
    akkor mi eleg?:(
  • Borg
    Akkor magyarázd meg?
    Tegnap pl némely pályán miért ugráltak a repülők 10m-enként a levegőben? stb...
  • ssc-suni-hu
    Hu koszi MEDIC, toltom lefele.
    volt egy konyvtar OTH abban egy ims-th.bin fajl es volt egy oth.rar ez aketto kell?

Egyebkent milyen a jatek?
  • LSC
    én meg innen töltök stabilan és a játék sem laggol a net miatt.
  • Lifeforce
    szerintem sem.100mbit/s valszeg kevés neki :(
  • Xboxman
    KÜlföldi szervereken elég jól lehet nyomni 100+pingel(pl amcsi)
  • magus
    nekem 40es pinggel ugy szaggat mnta geci. imadom a bf-t de ilyen szar netkodot meg eletemben nem lattam., sztem ne probalkozz 56-kval:(
  • Xboxman
    sztem a neted szar(én az FTP erről az FTP-ről szoktam szedni és mindíg jön fullon)
  • Borg
    Lehet persze, csak 100 alatt biztos nem lesz a pinged, a felett meg már látszik a szaggatás.
    Túl preciz játékra, lövöldözésre meg ne számits ugy.
  • Borg
    Direkt kipróbáltam neked, épp 28.6k-val jön le, egy másik FTPről meg 49.7-el tudok tölteni.

Szóval biztos hogy a szerver netjével van valami gond, vagy rossz helyen van, vagy nem elég a sávszél stb..
  • tokfej
    Hát nem is tudom én mindig elcseszek valamit.
    BF install 1.1 pecs fel
    1.2 pecs fel
    és sajnos soha nem mondja, hogy nem indulok el :(

Reget nevü frásszal 23 perc alatt ért le a pecs. 50-52 k-val persze lehet hogy a rossz szerver miatt még csak meg sem állt 1x sem :(
  • Petko
    az csak eloinfo volt mert ez a Nuclear Sharks. De én imádom az atomtengeralattjárókat. Ha katona lennék, egy ilyenen szolgálnék:)
  • Borg
    igen, valszin ráraktad az 1.2 patchet az 1.1re.

Az 1.2-t friss BF installra kell rárakni, és nem lesz gond.
  • Borg
    ja megvan az FTPn

Amúgy már értem miért laggol folyton a BF szerver.. erről a szerverről még az ADSLem 50kilóját sem tudom kihasználni, max 35-45 között jön le, meg szakadozik, minden baja van...

(mielött a netemet szidnád, máshonnan 53k-val is töltök stabilan..)
  • Borg
    fasza, 6X megás file, aztán 9-10 mega környékén mindig leszakad a letöltés.
    Jó szerver.

Valami más hely nincs ahonnan le lehet tölteni?
  • Borg
    Amúgy nézzétek a discoveryt, u-bootos dokfilm van.
  • Borg
    Látom "jól" átdolgozott verzió lesz a linux dedicated szerver, fogták a sima wines szervert, azt úraforditották, meg kiirtogatják belőle ami nem kell.
    Szvsz ez SEM a stabilitásáról lesz hires...sajnos.
  • MEDIC!
    Hali all!
    Süni! Rendben átment a file?
  • Lifeforce
    De ha megint megbomlasztanátok a webszerveremet akkor FTP:ip: 212.92.18.103
    név:bf
    jelszó:bf
  • Lifeforce
    Az obi mebszünt.A H.B.S-re felkerült egy realmod amit letölthetsz a http://hbs.hq.hu címről
    a Dragon meg üres :)
    De kipróbáltuk és nagyon állat. :)
  • t. Füly
    Az mért van hogy tegnap mégműködöt a Hungarian Battlefield Server ma meg disconnectál a Dragonon meg nincs senki:)Ja és az OBI hoz hogy kell mapos dolgot megcsinálni?mert a pályát az bemásoltam de ott még van két fájl és azokat hová kell rakni?kösszielőre is
  • WiNters
    Finally it's done! After a huge time of lacking from a linux dedicated Server, the BF1942 community can praise God today. EA has released the first public beta version of the linux dedicated server software. From now on all companies offering game servers should be able to set up their own BF1942 servers on linux machines and so improve the situation on the BF1942 server market a lot.

This beta version is limited to 30 days for now, but there will be released a newer version during this period. The final version will, of course, come without any limitation.

Note: This news item does not mean anything new for normal BF1942 gamers at first glance. You don't have to download the file and you also don't have to change anything at your BF1942 version. This information affects predominantly only server providers. But also the whole BF1942 community profits from it, because there will be much more and cheaper BF1942 servers available in the future and everybody himself profits from a greater amount of fast BF1942 servers.
    WARNING: THIS IS BETA SOFTWARE. Do not run it on production systems if it's important for it to be stable at this time. We appreciate your patience and well-worded bug reports.

Known issues:
    - If you see the message "STUB: Hope this isn't important" and such, disregard them. STUB messages are harmless debugging reminders for the developers and will go away in a later version.
    - If you see "(0): Error: : 1Failed to load", disregard it. This is a harmless message, too.
    - The "Couldn't open flat archive file "Mods/BF1942/Archives/sound.rfa"" message is safe, too; there's no sound or textures in the dedicated-only version.
    - Likewise, there's a lot of scripting warnings about missing sound/video functionality. Ignore them.
    - In fact, ignore anything written to your screen. :)

This version will refuse to run after about 30 days. There will be a new version well before that. The final non-beta version will not expire, and can be found at http://bf1942.ea.com/ when it is available
  • Numero Uno
    Lehet hogy ez csak nekem nem világos de ez csak szerver oldali patch, vagy mindenki töltse le?
  • Lifeforce
    EMBEREK!!!!MEGVAN A REAL PATCH!!!
    MINDENKI LÁTOGASSON EL A
    WWW.HBS.HQ.HU CÍMRE.
    Nem kell megijedni senkinek ez külön modként van megcsinálva, így nem rontja el senkinek a játékát és más szerverhez is fog tudni csatlakozni.
    Ma lessz a próba és ha beválik akkor marad.

• Petko
    nem tudom mit melóztak ennyit ezen a szerveren mer gyakorlatilag olyan mintha fogták volna a c forrást és leforditják linuxra. Ezér is bugos az egész.
  • Petko
    szóval most az enyim az egyetlen működő linux szerver a bolygón, mert az enyim le van jelszavazva, és senki se tud bemenni:)
  • Petko
    a bf belső böngészőjében találtam 1db másik pingvin szervert, és azt is kifagyaszottam
  • BurnBaby
    szerintem ne bosszantsd magad. max az éri meg :)
  • Petko
    hát jah, és ahogy végignéztem - mindenhol kifagy, szóval bugos az egész. Kurvajó hogy ilyet adnak ki, én meg nagy boldogan felrakom azt hasznalhatatlan
  • BurnBaby
    azért jó hír, hogy kiadják tesztelésre a szervert, ami egy playert se bír el :))))
  • Petko
    jah feliratkoztam a hivatalos beta levilstre, maris jott 4 level ami szinten segfaultot ir ahogy az 1. player fol akar menni
  • air23
    [10:12] i mean the linux bf ver :)
    [10:14] yes and it crashdumps
    [10:14] according to DH
    [10:15] i heard that info too.. so its only alpha ver or somethin?
    [10:15] jupps

• Petko
    hát mitmondjak fölraktam, és menni ment, csak amint megpróbálok felmenni rá kifagy. Ez még eléggé elő-pre-beta, de valahogy csak üzemre tudom majd bírni
  • Seat-melo
    :( 7végén szokott gáz lenni nekem,de most jó volt max.80 ping. Tegnap 300 alá nem ment!Na majd ma!
  • BurnBaby
    jahogy
    idő után rendeződik mindig... csak ugye az egész magyar háló elég vacak, nálam a chello különösen, és ugye ha a szerver is lagos meg én is hát az együtt má elég kispálya :) 1 után annyira rendben volt hogy még strike-forceozni is tudtam 100 körüli pinggel. tiszta csoda ,)
  • FreddyHawk
    HALLELUJA !!!!!!
  • Seat-melo
    A ping-képregény-játék-game-BF-net. :)
    Mert én egész este nem tudtam játszani vele. :(((
  • ssc-suni-hu
    No lassuk